Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Ένεκα κρίσης.....

....και χαμηλού μπάτζετ για την Γιουροβίζιον, το ταπεινό ετουτο μπλογκ θα σερβίρει ξαναβρασμένο το περσινό αφιέρωμα στην Ελληνικές και Κυπριακές συμμετοχες..... Παλιά ήμουν μεγάλη φαν.....τεράστια! Εγραφαμεν με την ανιψιά μου τα βίντεο κλιπ σε κασέτα του βίντεο τζαι εμελετουσαμεν τα τζαι εκρατούσαμεν στατιστικές της ψηφοφορίας....
Φετος με το ζόρι αντεξα να δω στο youtube το κοκκινάδι της Ήβης τζαι το βρακούδι της Ελευθερίας.....Για χάρη ομως των παλιών ενδοξων στιγμών εκαμα πέρσι ενα αφιέρωμα..... Αλατοπιπερώνω λιο το περσινό ποστ τζαι αρχίζουμε το αφιέρωμα!


1974
Η Ελλάδα με την Μαρινέλλα  με λίγο κρασί, λιγο θαλασσα τζαι το αγόρι της (ελπίζω να μεν εννούσε το Καζαντίδη!). Η Κύπρος είσhεν κατι άλλες δουλείες τζείνην την χρονιά. Η Μαρινέλλα επιασεν 7 ολόκληρους βαθμούς τζαι ήρτεν 11η.

1975
Τζαι οι Ελλάδα είσhεν κάτι άλλες δουλείες τότε.

1976
Η Ελλάδα στέλει την Μαρίζα «Ωχ» Κωχ....ούτε που το θυμούμαι να το είδα ποττέ!

1977
Η Ελλάδα διδάσκει Μάθημα Σολφεζ με τον Πασχάλη & Σια πριν αρχίσει ο Πασχάλης να διδάσκει μαθήματα για τεστ DNA. Ήρταν 5οι.

1978
Η Τάνια Τσανακλίδου πριν «να γεράσει, μαμά» τραγουδά για τον Τσάρλι Τσάπλιν. Μεν ρωτάς γιατί αλλά ήρταν 8η.

1979
Τουλάχιστον ο Σωκράτης της Ελπίδας ήταν ντόπιος....Θεο θεο θεο θεο δεν σε λένε, κεριά κεριά κεριά κεριά δεν σου καινέ, Σωκράτη εσύ σουπερστάρ!!!!! Λαλεί σου με ξένους τζαι πελλάρες επατώσαμεν....ας στείλουμε κάτι που εν διεθνές αλλά Ελληνικό.... Καλύτερα να εστέλναμε τους απαράδεκτους με το Ώπα είπα χράτσα χρούτσα! Τα φωνητικά, η Πωλίνα τζαι η Λία Βίσση! Ο Σωκράτης όμως δεν έσυρεν την σκόνη του στο Τσάρλι γιατί ήρτεν τζαι τζείνος 8ος.

1980
Η Άννα Βίσση είπεν της Λίας, επίες εσύ φωνητικά, θα πάω εγώ σαν κυρίως τραγουδίστρια να σπάσεις. Έτσι επίεν με «οτοστόπ».

1981
Πρώτη Κυπριακή συμμετοχή (χιπ χιπ χαρρέι!!!) με τους Άιλαντ όπου τραγουδα τζαι η Αλέξια, μαθήτρια τότε με την σχολική στολή...Εν ήβρεν χρόνο να αλλάξει;; Εγυρίσαν το φιλμάκι στα διαλείμματα του σχολειου,;; Ενιξερω τι να σας πω! Παράπονο δεν έχουμε όμως γιατί ήρταμε 6οι. Η Ελλάδα στέλει το «Φεγγάρι καλοκαίρινο» τζαι με το λυπημένο ύφους του Γιάννη «Χριστού» Δημητρά ήρταν 8οι.

1982.
Την χρονιά της γέννησης μου το χρυσοπράσιννο αποξεραμένο φύλλο στέλει την Άννα Βισση με το «μόνο η αγαπΗ» (με εμφαση πλιζ το τελευταίο Η). Εδώ εστειλεν την η Ελλάς, τι θα γίνει φίλε μου με εμάς τζαι εν θα την στείλουμε τζαι εμείς; Ανεπίτρεπτον! Η Βίσση του τότε εν η μόνη Βίσση που συμπαθώ. Ανοδική η πορεία μας, ήρταμεν 5οι.
Η Ελλάδα είπεν νόου θέκκιου για τζείνην την χρονια. Αλλόπως εθέλαν τζαι τζείνοι ξανα την Αννούλαν.

1983
Η Ελλάδα στέλει ένα τραγούδι που ούτε καν το θυμούμαι....γιατί μπορεί να ήμουν ενός αλλά τες επόμενες χρονιές είχα τα δεί τζαι εμπεδώσει ούλλα. Για να φανταστείς το φεγγάρι καλοκαιρινό θυμούμαι το!
Η Κύπρος στελλει τον Σταυρο Σιδερα τζαι την Κωνσταντίνα....σαν ένας θείος με μια αρφότεχνη που της είπε μια μέρα «πιάσε κόρη Κωνσταντινα την κιθάρα να παίξουμε τίποτε μαζί. Ποιο τραγούδι ξέρεις;» «Το μιτσίν το τρίμματον» είπεν η νεαρή Κωνσταντίνα. Ο Σταυρος τότε της είπε θα μας γράψω τραγούδιν να πάμε Γιουροβίζιον!!!

1984
Η Ελλάδα πάλε είπεν νόου θενξ.
Η Κύπρος στέλει τον Αντι «Ελβις» Πωλ. Με το (Χ)Αννα Μαρία Λένα. Πρόσεξε το Χ μπροστά που το κάμνει Χαννα...Κάτι ήξερε ο Έλβις... ε ο Άντι ήθελα να πω γιατί λαλεί σου με το Εβραϊκό Χαννα θα πιάσουμε τζαι κανένα πόντο που το Ισραήλ.

1985
Η Λία Βίσση «Το καταλαβε αργά» τζαι δυστυχως ήταν τόσο αργά που ήρταμε 16οι. Η Γουικιπίντια λαλεί ότι τζαι «Μοιάζουμε» Ελλάδας ήρτεν 16ο.. Τζαι τούτο θυμούμαι το.

1986
Η Ελπίδα «Τώρα ζεί» αλλά στην 20η τζαι αν θυμούμαι καλά πρότελευταια θέση. Εχάθηκε ένας Πλάτωνας ή ένας Ηροδοτος σιόρ να έρτουμε τοπ τέν;;;
Η Ελλάδα είπε ακόμα ενα νόου θενξ.

1987
Άσπρο-μαυρο, Αλέξια τζαι τα μυαλά στα καγκελα που είπεν τζαι η ikoumera μου εχτές. Που τα αγαπημένα μου τζαι η πρώτη Γιουροβίζιον που θυμούμαι να είδα στην τηλεόραση λάιβ τζαι να ρωτώ «μα έσhει η Κύπρος τρένο» τζαι να μου λαλούν όι τζαι να σκέφτουμε «ε πως τον επρωτοείδε η Αλέξια στο τρένο» τζαι να μου λαλούν «ε εννοεί σε μια άλλη χώρα». 7η θέση για την Αλέξια!
Η Ελλάδα στέλει τους Μπαγκ με τον Θάνο Καλλίρη τζαι το «γι’αυτό σου λέω στοπ, μη.....ααααααααα ροκ εντ ρολ ειν’η ζωή» με κάτι τοπ φωνητικά! Έφαεν την κλάτσα της Αλέξιας ο Θάνος τζαι ήρτεν 10ος.

1988
Το «κλόουν» της Ελλάδας εν το θυμούμαι...καλύτερα να ελαλούσαν νόου θενξ πάλε.
Το νόου θένξ είπεν το το 1988 η Κύπρος ομως.

1989
Η Κύπρος στέλλει τον Γιάννη Σαββιδάκη με την Φανή «Άφωνη» Πολυμέρη. Να πελλανίσκουμεν εγώ τζαι η Ν με τον Σαββιδάκη τζαι να θέλουμε να σπάσουμε στο ξύλο την Φανή. Ήρταμεν 11οι . Αρεσεν μας το «δικο σου αστέρι» της Ελλάδας με την Μαριάννα Ευστρατίου που αν τζαι ενεν καμια φωνή άρεσκεν μας το τραγουδι....  «Μα στον βραδυνό τον ουρανό, το δικο σου αστέρι ψαξε βρές.....»

1990
Ο Αναστάζιο αν τζαι εμίλησε (τζαι δυστυχώς εχοροπήδισεν) πολύ, ήρτεν μόνο 14ος παρ'ολα τα χοροπηδηματα. Το φιλμάκι με το αγροτικό λεωφορείο θυμούμαι το με τον σπαστικόν Αναστάζιο να κρεμαλίζετε πόξο που το παράθυρο. Ως τότε ήταν η μεγαλύτερη τσοφτα που είχαμε στείλει......Εγώ τζαι η Ν εν εθέλαμε τον Αναστάζιο...εφάκκαν μας.....
Η Ελλάδα στέλλει τον Christos Callow με το τραγούδι «Χωρίς σκοπό» που όντως δεν είσhεν κανένα σκοπό γιατί ήρτεν 19ος. Ως τζαι ο Αναστάζιο (τι κάμνει άραγε τούτη η ψυσhη σήμερα;;) ήρτεν 14ος.

1991
Η Κύπρος στέλνει ΣΟΣ (για την ψήφο σας) με την Έλενα Πατρόκλου, συνεντριμένη για τον πλανήτη Γή γιατί «τριγυρω τα πουλιά πεθάινουν, τα ψάρια βγαίνουν στην στεριά» τζαι να γυρίζει που την «ίσhαν” μια καρέτα καρτέτα,  πριν γίνει Ζιγκ Ζαγκ τζαι «δασκαλα» στο Εξ Φάκτορ. Τότε εκαμναμεν  το τζαι χορευτικά με την Ξιππασμένη....είχαμε ολόκληρη χορογραφία με ομπρέλες!! Ήρταμεν 99οι τζαι εφαεν την σκόνη μας η Βόσσου με τον Μικρούτσικο με το «θα’ναι σαν να μπαίνει άνοιξη, θα’ναι ουρανού κατάνυξη». Μεγάλο λάθος που τελικά δεν εστείλαμεν την οικογένεια Βιολάρη με το εν η μάνα μου που (κλίαρλι) φταίει.

1992
Η Κλεοπάτρα με το πολλά ωραίο λουκ για την εποχή στον τελικό με το κολιέ που εσχολιάστηκε τότε, τραγούδησεν για την Ελλάδα «Όλου του κόσμου την ελπίδα» τζαι ήρτεν 5η. Εφάμεν εμείς την σκόνη της γιατί ήρταμε 11οι με την Ευρυδίκη τζαι το «Ταιριάζουμεν» που στο φιλμάκι έπιασε τα όρη τζαι τα παραρά με ένα κρεβάτι αγκαλιά τζαι στον τελικό έκατσεν την του μικροφώνου τζαι παρολίγο να γίνει ο χαττάς!

1993
Απο τες πιο διάσημες χρονιές γιατί εμφανίστηκε με ένα θρυλικό φόρεμα η Γαρμπή να μας πει για τα παιδιά του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη μπας τζαι σώσουν μας σαν το Σωκράτη τον σουπερστάρ με ένα τραγούδι που το έγραψε ένας ονόματι Δημοσθένης! Τελικά το φουστάνι της Γαρμπής ήρτεν 11ο. Η Κύπρος έστειλε το «Μην σταματάς» με τον Κυριάκο Ζουμπουλάκη τζαι τον Δήμο βαν Μπέκε. Ήταν πρίν να κόψει το «βαν» που το όνομα του τζαι να γίνει «Γουάν». Η ανιψιά μου η Ν επροτίμαν τον Μπέκε...σόρρυ βαν Μπέκε, γιατι είσhεν τζαι μίαν προφορά αλλά εμένα άρεσκεν μου ο Ζουμπουλάκης γιατί ήταν πιο “άντρας” τζαι πιο λαϊκός (με την καλή την έννοια).

1994
Ντιρι ντιρι ντιρι ντιρι ντιρι ντιρι ντι είπεν ο Μπίγαλης τζαι η Ελλάς ήρτεν 14η με ένα στίχο σκέτο ποιήμα! Η Κύπρος δε, είπεν να στείλει πάλε την Ευρυδίκη σε ένα λαίκό, κλαμμένο τραγούδι του Θεοφάνους το "είμαι άνθρωπος και εγώ" τζαι με την Ευρυδίκη να φορεί ένα ωραίο φόρεμα τζαι απλό μαλλί κάτω σε αντίθεση με την κιτσαρία του Ταιρίαζουμε. Για μια φορά ήρταμεν 11οι αλλά ντοντ γουόρι Ευρούλλα τζαι εν πολλά καλά σε σχέση με τα άλλα που ούτε «κομσι κομσά» εν ήταν!

1995
Ήρτεν επιτέλους η χρονιά του Άλεξ Παναγή! «Στην φωτιά» τζαι ο Άλεξ με μαλλί μακρυ να ανεμίζει. Που τες συμμετοχές που μου άρεσαν. Ήρταμεν 9οι τζαι το Ποια Προσευχή της Ελλάδας με την Ελίνα Κωνσταντοπούλου ήρτεν 12ο τζαι αν με ρωτάς ήταν τζαι πολλή της!

1996
Η Μαριάννα Ευστρατίου ξαναχτυπά με ένα τραγούδι του Μπίγαλη αν θυμούμαι καλά που ελάλεν «Εμεις φοράμε το χειμώνα ανοιξιάτικα». Τελικα ουτε ανοιξιάτικα εφορήσαν επειδή δεν ήταν σαν να μπαίνει άνοιξη τζαι ήρταν 14οι.
Η Κύπρος στέλνει τον αγύμναστο τζαι τότε πρωτοεμφανιζόμενο Λεμεσιανό, Κωνσταντίνο Χριστοφόρου με το «Μόνο για μας». Ο σουν του μπι γυμνασμένος Κωνσταντίνος ήρτεν 9ος.

1997
Η Κωνσταντίνα αναλαβάνει ρόλο Σταυρου Σιδερά τζαι στέλνει τα ολίγον τι αχάπαρα αδέρφια της το τραγουδι «Μάνα μου» που έγραψε η ίδια. Εκάμαν την εκπληξη τα παιθκιά τζαι ήρταν 5οι, τζαι ήταν η πόρωση της Πελλαμένης της αρφής μου που ήταν 3.5 χρονών.
Η Ελλάδα στέλνει την Μαριάννα Ζορμπά (λαλεί σου τούτης τουλάχιστον εν γνωστό το επίθετο της) αλλά επέρασεν τελείως απαρατήρητη, παρόλη την 12η θέση.

1998
Η Ελλάδα κάμνει τα θάλασσα στην 20η θέση με το συγκρότημα «Θαλασσα» τζαι το «μια κρυφή ευαισθησία».
Η Κύπρος στέλλει στην το τότε αμούστακον Χατζιγιάννη ο οποιος με ένα τραγουδι τσόφτα, έρκετε 11ος.

1999
Η χρονιά που ήθελα να πάω στο ΡΙΚ να τα σπάσω ούλλα. Η Μαρλέν αγκανίζοντας τζαι παουρίζοντας φτάνει στην 22η θέση με 2 πόντους....Εφάκκαν μου (τζαι ακόμα δηλαδή φακκά μου) γιατί έπαιζεν το πολλά ντίβα. Ο λόγος που δεν επιάσαμε ουτε καν 12 πόντους που την Ελλάδα ειναι γιατί η Ελλάδα είπεν πάλε νόου θενξ.

2000
Η Ελλάδα το παίζει ακόμα ακατάδεχτη τζαι η Κύπρος ξαναστέλει τον Αλεξ Παναγή με μια άλλη Χρίστίνα τάδε....Δεν θυμούμαι το επίθετο της αλλά θυμούμαι ότι ετραούδαν ούλλες τες Κυπριακές διαφημίσεις. Άνοδος μίας θέσης που την Μαρλέν....

2001
Η Κύπρος μετα απο δύο Βατερλώ, λαλεί σορρυ νόου θενξ τζαι η Ελλάδα κάμνει καμ μπακ με το άι γουιλ ντάι φορ γιου τζαι έρκετε 3η. Η Παπαρίζου γίνετε σταρ στην Ελλάδα εν μια νυχτί. Σημείωση ότι τα Χριστούγεννα του 1997 όταν επία στην θεία μου στην Σουηδία, ούλλοι εξέραν την Παπαρίζου....

2002
Η σειρα του Ρ.Α.Κ.Ι.Ν.Τ.Ζ.Η. που ήρτεν 17ος, τον οποίον δικαιολογημένα εκράξαν γιατί ήταν χάλια. Η Κύπρος στέλλει 5 «άξια παλλικάρια» (χαχαχαχαχα!!!) με το Γκίμμι γκίμμι γιορ λάβιν τζαι ήρταμεν 6η με την Ευρυδίκη στα φωνητικά.

2003
Η Ελλάδα παραμένει στον πάτο με την Μαντώ που παρόλο που «σhι γουιλ νέβερ λετ ιτ γκόου", πάλε έμεινε στην 17η θέση. Πίσω στον πάτο τζαι η Κύπρος παρόλο που ο πολύτεκνος αν θυμούμαι καλά Στέλιος Κωνσταντάς «γουάς φίλινγκ αλάιβ», εντούτοις ήταν μια χρονιά απο τις πιο αδιάφορες. Εν ήταν καν κιτς για να γελάσουμε.

2004
Ο Σάκης shakes it στην τρίτη θέση τζαι η Λίζα Αντρέας κάμνει την έκπληξη τζαι έρκετε 5η! Η καλύτερη χρονιά για τες 2 χωρες! Βάλε τζαι το Γιούρο μέσα τζαι προπάντων τους Ολυμπιακούς, τζαι είναι η χρονιά της Ελλάδος.

2005
Ως γνωστό η Παπαρίζου εν νάμπερ γουάν τζαι έτσι το 2006 η Γιουροβίζιον γίνετε στην Αθήνα. Ο  γυμνασμένος αλλά με πιο λία μαλλιά Κωνσταντίνος Χριστοφορου παρόλο το "Ελα-ελά" (πρόσεξε το δέυτερο ελά εν παρατονισμένο) έρκετε μόνο 18ος. Τελικά οι άλλοι 4 που τους γουάν είχαν κάποιο λόγο ύπαρξης.

2006
Η Ελλάδα στέλει την έβριθινγκ Βίσση τζαι έρκετε 9η...(πάλε καλά να λαλούμεν). Η Κύπρος δεν περνά ουτε καν στο τελικό γιατί στέλει την Ανέτ Αρτάνι με το καναρινί φόρεμα σε μια απο τις χειρότερες εμφανίσεις της Κύπρου.

2007
Ακόμα μια φορά η Ευρυδίκη αλλά δεν επέρασε καν στον τελικό. Ευρυδικη φέις ιτ μάνα μου ότι μόνο φωνητικά συμφέρει μας να κάμνεις. Είτε Θεοφάνους, είτε Κοργιαλάς, δεν κάμνει διαφορά. Η Ελλάδα στέλει τον Σαρμπέλ με τες Μαρίες να τον ψηφίζουν τζαι να έρκετε 7ος!

2008
Η Ελλάδα με το νιαούρισμα της Καλομοίρας έρκετε 3η τζαι η Κύπρος με μια απο τες χειρότερες συμμετοχές (Ευδοκία φαμ-φατάλ Καδή) ούτε καν περνά στον τελικό.

2009
Ακόμα μια χάλια συμμετοχή της Κύπρου με την Χριστίνα Μεταξά που εννοείτε δεν περνά τελικό ενώ ούτε του Σάκη ις χις νάιτ γιατί ήρτεν μόνο 7ος.

2010
Ο Αλκάιος κάμνει καμπ μπακ πιο παστός απο ποτέ τζαι έρκετε 8ος ενώ ο «δικός μας» εξ Ουαλλίας κάμνει την έκπληξη τζαι περνά τελικό όπου και πατώνει.

2011
Η Κύπρος στέλνει ακόμα μια σαπράιζ σαπράιζ τσόφτα τζαι πατώνει τζαι η Ελλάδα χορεύκει ενα ραπποζειμπέκικο τζαι ελπίζει σε μία καλή θέση....

Τελικά τωρά που τα ξανασκέφτουμε, για να πάει καλά η Κύπρος στη Γιουροβίζιον, πρέπει να κάμει ντουέτο η Λίζα Αντρέας με την Αλέξια με φωνητικά Ευρυδίκη, Βίσση τζαι Άλεξ Παναγή. Μόνο έτσι αν δούμε άσπρη μέρα.

Τωρά πλέον δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με την Γιουροβίζιον. Η Γιουροβίζιον εκατάντησεν να μου θυμίζει τον Γερολυμάτο στο "Ντάνσινγκ γουιθ δε σταρς". Επήρεν το φτί μου ότι επίεν τζαι έβαλα γιουτουμπ να τον δώ. Όπως τζαι ο Γερολυμάτος, έτσι τζαι η Γιουροβίζιον, υπήρξαν κάποτε στα φόρτε τους, είχαν θαυμαστές πολλούς τζαι πολύ σουξέ αλλά τωρά εν απλά κάτι ξεπερασμένο που προσπαθεί να έρτει μάταια στην επικαιρότητα αλλά δεν τα καταφέρνει τζαι είναι απλά μια σκιά του παρελθόντος.

Οι συμμετοχές της Κύπρου δαμέ.
Οι συμμετοχές της Ελλάδας εδώ και εδώ και εδώ και εδώ και εδώ.


Και λίγη σάτιρα!1 2 3 


Φυσικά εγω εξακολουθώ να ψηφίζω Απαράδεκτους στην Γιουροβίζιον!


Υ.Γ.Ευχαριστώ την Γουικιπέντια τζαι τους αθκιασέρους που εβάλαν πάνω τόσες πληροφορίες που με βοηθήσαν να γράψω τούτο το τεράστιο ποστ.

15 σχόλια:

 1. μου αρέσουν πολύ τέτοια αφιερώματα..
  κάθομαι και τα κοιτάω και αναπολώ..
  κι εγώ παλιά ήμουνα μεγάλη φαν! τώρα μεγάλωσα..

  τα τραγούδια φέτος με απογοήτευσαν.. υπήρχαν τόσο άθλια τραγούδια, που έκαναν το "θέλω να πάρω το αφροδισιακό σου" να ακούγεται σαν ύμνος! Μη σου πω οτι ακόμη κι αν έλεγε 'θέλω να κολλήσω το αφροδίσιο σου' πάλι θα ήτανε από τα ποιοτικά του φετινού διαγωνισμού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ένηξερω πως τα φερε η Μόιρα τζαι ο χρόνος, αλλά έτυχε εψές να την θορώ που ένα μπαράκι... λίο πριν την ανακοίνωση ποιοι περνούν...

  εν έχω σχόλιο...

  πάντως ψηφίζω τζαι γω Απαράδεχτους... που τες πιο ολοκληρωμένες παρουσιάσεις έβερ..

  υ.γ. πάω να δω το βρακούι της Ελευθερίας γιατί έχασα το... :ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. εγώ θυμούμαι που το sos και μετά! η λίζα αντρέας ήταν καταπληκτική. αλλά έχεις δίκαιο που ήμασταν μωρά ήταν μεγάλη κουβέντα η eurovision...τωρά ούτε εγώ ασχολούμαι απλώς ξέρω το δικό μας το τραγούδι και της ελλάδας
  υ.γ τούτο με τη χρονιά της ελλάδας ελέαμε το ούλλοι! που να εφανταζόμασταν τι θα επακολουθούσε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. είναι καλτ η eurovision! ούλλοι κράζουν την αλλά ούλλοι παρακολουθούν την..

  ο Σάκης έπρεπε να έρτει πρώτος...και τες 2 φορές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η αλήθεια είναι έφτασα μόνο ως το 1989 του αφιερώματος σου. Επιφυλάσσομαι όμως να το συνεχίσω, εννα το κάμω τζαι γω τρία παρτς μάλλον, όπως εν η γιουτοβίζιον πλέον. Χμ;; Εν καλή ιδέα έννε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ε οϊ τζι ουλλοι ρε Ρανια! Ενισταμαι εντονως!

  Εγω εν την επαρακολουθησα... κλαψ... εχασα το παναϋριν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Πρας συμφωνω με την συμμετοχην των Απαραδεκτων... τι χρατσα χρουτσα, τι αφροδισιακ :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Το '76 το τραγούδι της Ελλάδας μιλούσε για την Κύπρο, και την εισβολή .. κάθε φορά που το ακούω κάτι σπάει μέσα μου. http://www.youtube.com/watch?v=fIzGd_M5YW0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. e oi re noni!!!! en na to ksanapo... pio polles fores eida to vrakoouiii tis para tin fatsoulla tis!!! :) exasa tin j go!! eida to meta omos!! enimerothika pou fb!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @vanilla
  Ειδα το ελληνικό τζαι το κυπριακό στο youtube. Το πολύ το Σαββατο να δω τζαι τους νικητες....τα αλλα εν εχω τοση υπομονη....Απλα τουτο το αφιερωμα εν για χαρη of the good old times! :) Τζαι εγω εμεγαλωσα......Τοτε ομως ηταν αλλες εποχες....πιο αθώες....εν θωρεις το κολαν τζαι της βάτες της Αλέξιας τζαι την φράντζα του Αντυ Πωλ....

  @Φούρνι
  Δυστυχως.....

  @Νόνης
  Ασε που εχουν τζαι μαέστρο οπως την παλια καλη εποχη που ηταν λάιβ η ορχήστρα...

  υ.γ. Μεν ανησυχεις...παρ'ολίγο να το χάσει τζαι η ίδια! :Ρ

  @Ντάφοντιλ
  Προτείνω να δεις τα βιντεάκια με της συμμετοχές. Πριν το SOS εισhεν μεγάλα σουξέ! Ασπρο μαυρο, ονειρα κάνω, κοντα μου πως γυρνα-χας!

  υ.γ. Εν κυκλος τζαι γυρίζει θελω να ελπίζω.

  @Ρανια
  Εγω ειμαι μια πρωην φανατικη.....που τωρα την κράζω...σορρυ...

  @Μαριλού
  Πολλά καλή ιδέα! :Ρ
  Παντως πριν το 1989 ηταν τα καλα...ατε τζαι ως τα 90'ς...

  @Γρούτα
  "Κάποτε μια χάι ομάδα, εχτυσε τον Πάρθενώνα!" λοοολ!

  @Γεωργία
  Δεν το ήξερα για να ειμαι ειλικρινής τζαι ευχαριστώ για την πληροφορία.....Προσωπικα εν μου λέει κατι...ισως γιατι εν μου αρέσκει η Κωχ....μπορώ ομως να κλάψω με πολλά αλλα επι του θέματος.

  @Μισιρλού
  Παλε καλα που υπάρχει το youtube re! :P εγω το βρακι ως την μεση το ειδα...εβαρεθηκα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ενω ρε Πρασουλινα, αν εχτιζαν τον Παρθενωνα πριν 3 δεκαετιες (αρα κουγκρι σολιντ), ας πουμεν, οι Απαραδεκτοι θα ελεαν:

  "Κάποτε μια χάι ομάδα, ε χ υ σ ε τον Πάρθενώνα!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γρουτίτσα πιπέρι στο στομα! :ΡΡΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. eurotrash! μόνο ως διασκέδαση μπορείς να το δεις, ενίοτε φκαίνει και κανένα καλό τραγούδι, αλλά να το παραδεκτώ, τόσο γέλιο εν κάμνω με άλλο show. Ειδικά φέτος έππεσε το γέλιο της αρκούδας.
  YΓ Και τουλάχιστον η Ελευθερία εφορούσε βρακί, όι οπως την ξετσιππωτη την Latvia με το τουλούι στα πλάγια :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ειδα λίο εψες...κυρίως την βαθμολογία...Ηθελα να δω τον Χάματσο να δια 12 βαθμούς στην Ελλάδα τζαι να μας γιουχαΐζουν...που με νευριάζει γιατι τοσοι άλλοι ψηφιζουν γειτονες, ομοεθνείς κτλ κτλ τζαι εν τους γιουχαΐζουν...

  Εγω πάντως ήμουν με την Σερβία. Τουτη την φορα εν ήταν τοσο καλο το τραγούδι του οσο την άλλη φορα που επήε τζαι ήρτεν δευτερος (με πρωτη την Ρουσλάνα τζαι τρίτο το Ρουβά) αλλα χαιρομαι γιατι επιμένουν να τραγουδούν στην γλώσσα τους τζαι παν καλα....Όι εμεις την μια φορα που επηραμε ελληνικο, επηραμεν την Καδη με την μυτερή φρατζα να ανεβοκατεβαίνει πανω σε ενα τραπέζι....Σταματω δαμε γιατι νομίζω επήρα φορα! :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή