Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΝΑΤΟ + Σικάγο = Τα νεύρα μας!

 Το Σικάγο ετοιμάζεται πυρετωδώς να δεχτει το NATO Summit 2012 την Κυριακή τζαι την Δευτέρα που μας έρκετε. Η πόλη  λαλεί οτι ζει ιστορικές στιγμές γιατι θα φανεί το κυρος και ο δυναμισμός της, τζαι εμεις ετοιμαζούμαστεν γιατι θα μας λυσουν τα νεύρα μας.

Εχω την τυχη-ατυχια να εν το συνεδριακό κεντρο ακριβως στην μέση της διαδρομής μεταξύ του τόπου διαμονής μου τζαι του τόπου εργασίας μου. Οι μυστικές υπηρεσίας (ώ γιές εκατεβήκαν τζαι τουτες!) ανακοινώσαν εδω και λίγες μέρες τους δρόμους που θα είναι κλειστοί που τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ως νωρίς το απογευμα της Δευτέρας. Εν ολίγοις αγαπητοί μου τη Δευτέρα για να πάω δουλεια, θα ειναι σαν να τζαι πάω Λάρνακα μέσω Πάφου....Πολλοί θα μείνουν σπιθκια τους τζαι σκέφτουμαι το τζαι εγω....

Η πολη ετοιμάζεται να δεχτεί τους πρωθυπουργούς τζαι τους προεδρους, καθώς τζαι διαδηλωτες. Ο δημαρχός αλλαξε τζαι την νομοθεσία περι διαδηλώσεων με αφορμή το γεγονός. Αν είσαι κύριε μου διαδηλωτής, τζαι θελεις να διαδηλώσεις κρατωντας ενα τεράστιο πανό που θα χρειαστούν >1 ατομο για να το κρατούν, τοτε πρέπει να σου το εγκρίνει η πόλη!

Τα μουσεια θα εν κλειστά, τζαι η Μισέλ θα παραθέσει δείπνο για τις συζυγους των ηγετών στο Art Institute οπου θα μπορούν να θαυμάσουν και τα κυπριακά έργα (κλικ δαμέ για ριμάιντερ). Θα επρότεινα στις κυρίες να πεταχτούν τζαι λιο πιο νορθ πάνω στην Μίσιγκαν Στρίτ στα καταστήματα να ψουμνήσουν τζαι τίποτε.

Ετοιμαστείτε τζαι εσεις, να  συναφέρνουν το Σικάγο στα νέα, τζαι τουτη την φορά όι με το κλισέ "Σικάγο έγινε η Λεμεσός".

22 σχόλια:

  1. Ποσο μακρια εν το χιουστον; Που το σικαγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα!

    αν έχεις να γράψεις καμιά μελέτη τζαι ένεχει κανένα πείραμα που πρέπει να είσαι στο εργαστήριο συνέχεια γιατί να μεν μείνεις σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μείνε σπίτι και μεν το σκέφτεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χα σε νιώθω απόλυτα... Θυμάμαι τον κακό χαμό που έγινε όταν θα γινόταν το συνέδριο των Δημοκρατικών στο United Center για να λάβει για δεύτερη φορά το χρίσμα ο Κλιντον(yes that far back )...Κλείσανε όλα...και ειδικά για κάποιο που δούλευε Greektown αντιλαμβάνεσαι ότι λόγω του proximity η ταλαιπωρία χτύπησε κόκκινο... Θυμάμαι επίσης όταν κάνανε το δεύτερο three-pit τα Bulls... Για να πάω Northside επήγα από 294 και Ι-55 :)αν τα θυμάμει τα νούμερα... Καλή υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιάσε άδεια ρε μπέστυ! κάτσε σπίτι να δείς 2-3 επεισόδια big bang!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω!!! Τέλλια Σικάγο θα γίνεται δηλαδή!!! :))
    Ή θα μείνεις σπίτι ή σε φίλη που ζει δίπλα από το κτίριο σου ή ή ή ...θα βρεις εναλλακτική διαδρομή (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)...
    Η μόνη σωτηρία να μην τους πάρεις είδηση είναι να μείνεις στο σπίτι.
    Τέτοιες μέρες επιβεβαιώνω πως ναι,το Μετρό είναι τεχνολογική ευλογία!
    Ρώτα και τον Λάβη που έκλεισε ένα ωραιότατο 6ωρο εντός του αυτοκινήτου στο κέντρο! Πήγα με το Μετρό (και τα πόδια) να του πάρω νερό και φαγητό,διότι ακίνητοι μεν,απαγορευόταν να εγκαταλείψουν τα αυτοκίνητα δε-φόβος για τρομοκρατία και λοιπές βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουυυυυ ρε Πρας είδες, αν ήμουν θα πίεναμε τζαι μεις να ενωθούμε με τους διαδηλωτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιας τζαι εσυναφέραμεν το, τελικά ήνναπον να γινεί με τζίντο "Μάμα Ντι Πάντι" σιόρ; Εννα το κάμουν στο Σικάγο οξά στο Λος Άντζελες; Σάμπου κάμνει κούτζια η Τζιουλιάνα του Μπίλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρας εφυρες με την τελευταια φραση χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχαχαχ! να μείνεις σπίτι φυσικά! και στέλνεις παρατηρήσεις και σχόλια μέσω email. ή απλώς μείνε σπίτι και κανεί:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Μάνα
    Επία τον Γενάρη Χιούστον. Η πτήση εν περιπου 1.45-2 ώρες. Κάμνει σου;

    @Νονης
    Καταρχάς καλημέρα! Κατα δευτερον σκεφτουμαι το να μείνω σπιτι, αλλα ξέρωντας με μαλλον θα πάω λαπ τζαι κατα τρίτον εν έσhει υ.γ.;;;:Ρ

    @ΑΕνιμα
    Αχ εν που εν με ξέρεις! Εχω τζαι παρουσιαση την επομενη εφτομάδα!

    @Μάικολ
    Εν στο Μακόρμικ πλέις....η Lake Shore θα εν κλειστη που Downtown ως την 39! Εγω πάω south side δουλεια.... αρα αντιλαμβάνεσαι! Μα εσυ εισαι παμπάλαιος τελικά α!! :Ρ Το ΝΑΤΟ μας έλλειπε!

    @Ράνια
    Μα ειδα τα ουλλα ρε μπέστι!

    @Μωβ
    Επειδή με ξέρω, μαλλον θα βρω την εναλλακτική διαδρομη μέσω Αλάσκας!
    Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να πάω με συγκινωνία στην δουλεια γιατι οι στασεις κοντά στην δουλεια εν λιο εως πολλά "sketchy" που λαλουν.

    @Μαριλού
    Κόρη σορρυ που θα απογοητευσω αλλα με τους διαδηλωτες εν πάω......βαρκουμαι ετσι πολυκοσμίες τζαι φασαριες...

    @Ινβικτους
    Μα εκαταλαβα για ποιους μιλας (ειδα ενα επεισόδιο στην Κυπρο! χαχαχ) αλλα εν εχω ιδέα για το τι θέμα μιλας! Εν να αφήσω το ΝΑΤΟ σιόρ να τρέχω για την Τζουλιάνα;;;!!!

    @Γρούτα
    Εν τζαι ψέμαν αφού ενεν;!

    @Νταφοντιλ
    Οπως ειπα τζαι στους αλλους, σκεφτουμαι το...αλλα επειδη με ξέρω μαλλον θα πάω! Αχχχχχ εχω προβλημα ενεν;! (εν ρητορική ερωτηση...μεν απαντησεις! :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όι εν μου καμνει να περασω για καφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα εν να πάεις Χιούστον;;;;;; Πάντως όι οτι ειμαι biased αλλα καμια σχέση το Χιουστον με το Σικάγο! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Houston, we've got a problem! Σκηνές Σικάγο θα ζήσουν οι ξενιτεμένοι μας! Μέσα με τη Μαριλού, πάμε να βροντοφωνάξουμε: ΕΟΚ και ΝΑΤΟ ίδιο συνδικάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ Άλλε, ειπα σου το τζαι που κοντα! Εν πολλα υποκριτικο να ζουμε οπως λαλεις τζαι εσυ, στην χωρα του καπιταλισμου τζαι να φκουμε να λαλουμεν ετσι πραματα! Επαναφέρθου στην πραγματικοτητα σιλ βου πλε! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Southside? Lol Southside used to be a daring adventure from Comiskey park and Beyond :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε μα τι να καμουμεν! Εργαζομεθα στο (ατε ας καμω την αποκάλυψη) στο Hyde Park. Παντως τωρα τα πράματα εν καλυτερα...τουλαχιστον εγω εν παω περαν του uni σε τουτες τες μερκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ahahahahah η τελευταία σου γραμμή όλα τα λεφτά!!!
    πιστεύκω εν καλή μέρα να πιάσεις off!! παρά να φάεις το summit στη μάπα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελπιζω να έσhει καλή γευση το σάμιτ γιατι προβλεπεται να το φάω! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να πιάεις το σλίπινγκμπακ σου τζαι έθθελεις με αυτοκίνητα με διαδρομές με τίποτε.
    Να κάμεις πυζάμα-πάρτυ στο λαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εστειλαν μας ημειλ ο,τι "non-essential staff members" μπορούν να μεινουν σπιτι. (essential εν γιατροί, νοσοκόμες, τζαι απο οτι εμαθαμε εν ουλλοι ον κολ μπας τζαι γινει οτιδήποτε). Τα παιθκια ομως στην δουλιά αποφασισαν ο,τι ειμαι εσένσιαλ τζαι επροτείναν μου ακριβώς οτι είπες τζαι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή