Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Οδηγός επιβίωσης "περιοδικών"

Το ότι ζουμε σε χαλεπους καιρούς εν γεγονός. Το ότι ζουμε σε ακόμα πιο χαλεπούς καιρούς τες Ημέρες 26-2 εν ακόμα ένα γεγονός. Τον τελευταίο μήνα έκαμα πολλές διαγνώσεις περιοδικών, βλέπε δαμέ τζαι δαμέ για παράδειγμα, αν τζαι όπως ξέρετε εν είμαι "πραγματική" ντοκ. Η ζωή εν δύσκολη τζαι για εμάς τες καψερές που τα περνούμεν αλλά τζαι για τους κατακαημένους σικνίφικαντ τζαι ινσικνίφικαντ άδερς που μας περιτρυγυρίζουν.

Σήμερα λοιπόν στην δουλειά έλαβα 3 κομπλιμέντα, τζαι για λίον εξεχασα τα "περιοδικά" μου. Ετσι εσκέφτηκα να γραψω έναν οδηγό "περιοδικών" για τους κατόχους χρωμοσώματος Υ.


1. Καμε της εν λόγω κυρίας μικρα κομπλιμέντα τζαμέ που εν το περιμένει. Όι κλισhε πελλάρες, ας πουμε "Αγαπη, εισαι πολλά ωραία σήμερα" (με υφος λες τζαι επαπαγάλισες με επιτυχία ποίημα στη επέτειο της 28ης Οκτ στο δημοτικό τζαι περιμένεις χειροκρότημα). Πε της κατι μικρο, ας πουμε "παει σου πολλά τουτο το χρωμα μπλουζας!" Τζεινή επειδή θα φορεί την πιο ριχτη μπλουζα που έσhει για να χώνει την σκεμπουδα που επετάχτηκε, θα σε δει παράξενα, αλλά ίσως σκεφτεί "μανα μου ρε, τζαι με τουτην την παλιομπλουζα αρέσκω του" τζαι περάσει της για λίο η πελλάρα.

2. Κάμε της ένα αναπάντεχον δώρο. Όι λουλουδια τζαι έτσι γιατι κινδυνεύεις να σου γυρίσει μπουμερανγκ γιατί θα νομίσει ότι έσhεις χεσμένη την φωλιά σου. Παρ'της λία γλυκά που το ζαχαροπλαστειο, κανένα μπράουνι τζαι γενικά κάτι που ανήκει στην κατηγορία "λιξιά". Αν είσαι τυχερός θα σκεφτεί "μανα μου ρε, θεωρεί με παστην ακόμα τζαι τωρά που είμαι έτοιμη να μπομπάρω σαν τζείνην την μαύρη μπομπούδαν που γίνετε κότσινη τζαι μετά κρεπάρει στο Angry Birds".

3. Πάρ'την κάπου να φάτε. Προσοχή, όι σουσhι τζαι σαλάτες κτλ. Πάρτην κάπου να φάει να στοτσάσει να το ευχαριστηθεί. Τζαι ώσπου τρώει τζείνη, τρώε τζαι εσύ για να μεν την κάμεις να νοιώσει σhοίρος. Ίσως φανεις τυχερός τζαι ησυχάσει η κελλέ σου τουλάχιστον φορ δε νάιτ.

4. Άφηκε τυχαία ποτζει ποδά στο σπίτι καμιαν σhοκολατούδαν που αμαν την έβρει εν θα μπορεί να αντισταθεί. Αν είσαι τυχερός, μπορεί η επιρροή μιας σhοκολάτας να κρατήσει για παραπάνω που μιαν ώρα τζαι θα μπορέσεις να γράψεις ένα μπλογκ ποστ με την ησυχία σου.

5. Δώσε σημασία στες υπογραμμισμένες λέξεις σε τουτο το ποστ. Το ποστ τουτο ΔΕΝ εγγυάται 100% επιτυχία. Μόουστ λάικλι, οι πιθανότητες σου εν <<<<<100% αλλά να σκέφτεσαι ότι καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκαμες (δηλαδη προσπάθεια αντιμετώπισης περιοδικών) παρα για κάτι που εν εκαμες. Το θάρρος εν καλύτερο που την δειλία!

6. Αν τα πιο πάνω δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, προσπάθα να γίνεις αόρατος να μεν της ταράσσεις το νευρικό συστημα παραπάνω.


7. Αν έκαμες προσπάθεις τζαι δεν μπορείς να γίνεις ούτε αόρατος, αν εθυσιάστικες στον βωμό των περιοδικών αλλά τίποτε εν εδούλεψε, τοτε πηαινέ κάμε ένα δάνειο τζαι πίαινε σε τουτο το γουέπσαιτ. Με ~$2,000 θα ησυχάσει η κελλέ σου. Δε το σαν επένδυση. Προτείνω το τούτο το στάιλ, γιατί εν το Dragon Slayer, τζαι εσύ εν δράκαινα που έσhεις να αντιμετωπίσεις. Ααααεεεερρρααααα! Τζαι γκουντ λάκ!

12 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα έφηρες μες πάλε βρε Πρας πρωί πρωί. =D

    Εεε μαα πρέπει τζιαι ο άλλος να ξέρει πως να χειριστεί τα περιοδικά. Σατσίην εμείς που τα περνούμε. Ας κάμουν τζιαι τζίνοι τπτ. =p

    Γκουντ μόρνινγκ μπάι δε γέι! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχαχαχαχαχα έφυρες μας (πάλε)! :)

    Περιττό να σου πω ότι όταν επήα πριν χρόνια στην Πράγα, είshεν πανοπλιο-κατασκευαστές που εκατασκευάζαν τες πανοπλίες μες τες στράτες με τη φωθκιά τζαι το αμόνι. Αν δεν ήταν ακριβές τζαι κουττούτζιν θα έφερνα μια μαζί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχαχαχαχα!

    Ε όχι και δράκαινα, γυναίκα με ορμόνες εκτός ελέγχου έχει να αντιμετωπίσει.:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Εκαμες καλή δουλειά!! Πιάννουν ούλα. Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εν πολλά καλός ο οδηγός θα τον τυπώσω να τον δώσω στο significant other (που εννά έβρω ένα!)

    νομίζω οι πανωπλίες εν θα τους γλυτώσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σου πω το μόνο κόλπο που πιάνει σίουρα (διότι είμαι πεπεισμένη πως εν σε θκιεβάζει ο κύριος αχάπαρος.. νομίζω δηλαδή).
    Να την στείλει με dhl στον Άρη. Εννα στοιχίσει λιον αλλά εννα αξίζει τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα κοπλιμέντα εν βοηθούν. Αν καταλάβω ότι it's one of those fucking days (πολλά σπάνια δηλαδή) τζαι αρκέψω γλύκες τζαι κοπλιμέντα, πιάνουν την οι καχυποψίες τζαι βρίσκω τον μπελά μου. Seriously τωρά, που να ξέρω ότι το "xxx" στο SMS θεωρεί το το Cosmopolitan (γ#$% τον που το επρωτοέκδωσε) ως σημάδι απιστίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. polla kales oi odigies! egw exw allo mian toulaxiston pou to diko mou significant other!
    Men me xaidefkeis aman ponw , men mou tzizeis exw nevra men mou milas! touto mono zitw egw .kai kanena pagwto na mas vrethetai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Lucrezia
    Εν τζαι τζείνος δύσκολος ο ρόλος τους. Δε τον καημένο τον Ντεφ τι περνά;; Εν λιο πράμα;; :Ρ Τελικά εν ψυσhικόν προς το αντρικό φυλο που κάμνω αφου είμαι σινγκολ!

    Τζαι γκουντ μόρνιγκ τζαι σε σένα (μόλις εξυπνησα πριν λίο εγώ!)

    @Ινβίκτους
    Κακός φιλτατε! Εν επένδυση λαλουμεν τζαι μάλιστα μπορεί τζαι εφόρου ζωης...Ηταν να έσhεις την κελλέ σου (τζαι ούλλα τα μπόντι παρτς φορ δατ μάττερ) ήσυχήν.

    @Ίνα
    Δρακαινα, γυναίκα με ορμόνες...ποτέιτο, ποτάτο που λαλουν! :)

    @AEnima
    Θενξ! Ε ρε, το μπλογκ μεσα μέσα έσhει τζαι κοινωνικό τζαι επιμορφωτικό χαρακτήρα . :Ρ Καλημέρα!

    @Ράνια
    Να του πεις ότι έρκεσε τζαι με ινστράξιον μάνιουαλ τζαι να του το δώκεις τουτο! Να κανονίσει τζαι τζείνος την πορεία του καταλλήλως!

    @Αχάπαρη
    Έσhει τσανς ο Άρης να την στείλει πίσω..εν να πρέπει να τα έβρουν στο ριτέρν πόλισι.

    @Ντεφ
    Απαναγία μου! Η δική σου εν σοβαρή περίπτωση...Καταρχάς να κόψει το Κοσμοπόλιταν το περιοδικό τζαι να αρκέψετε το Κοσμοπόλιταν το ποτό. Μόνο το 7 αν σε βοηθήσει εσένα. Θα πρεπει να απευθυνθείς σε ειδικό!

    @Ιγκολ
    Τούτα έπρεπε να τα βάλλεις στο προγαμιαίο συμβόλαιο....τωρά σάστα βράστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα στο Shrek ο γάρος τζαι δράτζαινα εκάμασιν κοπελλούθκια. λαλέις να ήταν κυπριακής καταγωγής τζαι τούτοι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν ήμουν και εγώ νεώτερος (όϊ πως είμαι τίποτα μεγάλος τώρα δηλαδή... απλά 18 με κάποια χρόνια πείρα) δούλευα σε μία εταιρεία δυτική ευρώπη. Έτυχε να πρέπει να κάνουμε κάποιες δοκιμές σε κάποια νέα υλικά για αυτοκίνητα. Τα υλικά περιείχαν ανθρακονήματα και η καταστροφή των ανθρακονημάτων είναι εκρηκτική. Οπότε για προστασία μας είχαμε ασπίδες μπρος και πίσω από τα δοκίμια, φορούσαμε χοντρές μπλούζες μέχρι κατω από το γόνατο, παπούτσια με μεταλλικά πλαίσια για προστασία των δακτύλων, ασπίδιο προσώπου, γυαλιά, και κάποιοι φορούσαν και καλύμματα στα αυτιά και στο στόμα/μύτη. Παρ' όλα αυτά σε ένα πείραμα ένα κομματάκι σαν βελόνα καρφώθηκε ένα χιλιοστό δίπλα από το μάτι ενός συναδέλφου ο οποίος στεκόταν πίσω μου.

    Αυτό που βασικά θέλω να πω Πρασινάδα μου είναι ότι ούτε πανοπλίες ούτε τίποτα δεν μας σώζει από εσάς :):):):) Και είπαμε είμαι 18 με κάποια χρονάκια πείρα :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ευρος
    Ο Σhρεκ ήταν ogre το οποίο το Γκουγκολ τράνσλειτ φκαλεί μου ο "δρακοντας". Οξα εν για το γαιδουράκι που μιλάς; Τελοσπάντων το σενάριο σου παίζει, γιατί όι;

    @Αντρέας.
    Η ζωή μας εμάς εν ένα ρολερκόστερ ορμονών....ενι φταίουμεν εμείς! Πάντως την ενδυμασία έπρεπε να την κρατήσεις. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή