Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μια είμαι, πόσα να προλάβω;;;;

Ουφφου εν κουραστικό τελικά να τα κάμνεις ούλλα μονος/η σου σε μια χώρα "ξένη". Τωρα που σας γράφω με περιμένουν τα ρούχα να τα βάλλω στο πλυντήριο, το πάτωμα για να το σκουπίσω/σφουγγαρίσω, τα μπάνια για να τα τρίψω τζαι το στομάσhιν μου που άρκεψε να πεινά τζαι θέλει να του μαειρέψω για να ξαναξιμαρίσω τες βούρνες που μόλις εκαθάρισα.

Εν δύσκολο τελικά να ζείς μόνος σου, να είσαι σίνγκολ, να έισαι εργασιομανείς τζαι να δουλευκεις 10-12 ώρες τες καθημερινές τζαι 5-6 ώρες τα Σάββατα τζαι να πρέπει να έσhεις διαμέρισμα καθαρό, ρουχα πλυμμένα, σεντόνια καθαρα, βούρνες όφκαιρες, λογαριασμούς πληρωμένους, αυτοκίνητο να τζυλά, τζαι να βρίσκεις ώρα να περιποιήσε τζαι τον εαυτόν σου. Τζαι σόρρυ που έν έχω τζαι αλλοδαπήν καθαρίστρια! Πρέπει δηλαδή να είσαι τουλάχιστον ένα είδος Μαίρης Παναγιωταρα, που μπορεί η Μαίρη μας να είσhεν σhίλια πράματα αλλά από ότι φαίνετε εν μισήν ημέρα που εδουλευκεν.

Εχτές ας πούμε επήρα το αυτοκίνητο για σέρβις τζαι επερίμενα στην γραμμή με κάτι άντρες τζαι 2-3 ζευγαράκι τζαι 2 μεσήλικες κυρίες. Μα τι στο καλό γίνετε σιορ! Ουλλές οι όλμοστ θέρτι εν γκομενιασμένες ή στέλλουν τους άντρες/γκόμενους;;

Για να μεν θυμηθώ παραδείγματα όπως πέρσι που εμεινίσκαμεν με την Ξιπ τζαι ξαφνικά μια νύχτα έσπασεν τζείνο το χερούλι που τραβάς τον καταράχτην του Νιαγάρα του αποχωρητηρίου. Άτε τωρά να ανοιξεις να δείς πως λειτουργά το όλο "θέμα". Τζαι για να δείς τι κοψονούρα είμαι, εχρησιμοποιήσα μαλλιν (που τζείνο που μπλέκεις) τζαι εδυσα το τζαι εκρέμμετουν πόξω τζαι ετράβας τον νιαγάρα μια χαρά ως που να πάμεν την επόμενη να γοράσουμε το κατάλληλο πράμα που το Home Depot για να το σάσουμε επίσης μόνες μας.

Να σου συναρμολογήσω έπιπλα του ΙΚΕΑ με το σετ που τα κατσαβίθκια μου (ηλεκτρονικά και μή) τζαι να με θαυμάσεις. Να με δεις εις την δουλειά να ξιβιδώνω μηχανήματα τζαι να τα σάζω τζαι επίσης να με θαυμάσεις. Να πηαίνω για ψούμνισμα τζαι να παρκάρω πόξω που το διαμέρισμα μου, να τα κάτεβάζω μεσα στες σκάλες της πολυκατοικίας, να πιαίνω να παρκάρω τζαι να έρκουμε πίσω να φκω 2-3 φορές τα σκαλιά για να τα κουβαλήσω. Τα κάνω όλα τζαι συμφέρω τελικά!Τζαι θέλεις να ασχολήσε τζαι με μαγειρικές γιατι αρέσκει σου να ασχολείσαι τζαι εν θέλεις να τρώεις πολλά έτοιμα ή κάθε μέρα σαντουιτς.

Τζαι δυστυχως έν κάμνω τζαι γραφειακή δουλειά να πω απλωνω ζάμπα πίσω που ένα κομπιουτερ ή που μια στίβη χαρτολόι που θέλει σταμπάρισμα. Ουλλη μέρα βουρώ που πίσω τα προτζεκτς μου, εξπέριμεντς άντεργκραντς, φοιτητές διδακτορικου τζαι ροτέισhιον στιουντετ (για τον οποίο θα κάμω ότι περνά που το σhέρι μου για να μεν έρτει μόνιμα στο γκρουπ γιατί τουτος ενεν μέντορ που θέλει αλλά μπείμπι-σίττερ) τζαι έναν Άρχων που του είμαι ποστ-ντοκ, λαπ μάνατζερ τζαι σέκρεταρι.

Τζαι ξαφνικά θυμάσαι ότι μέσα στο πρόγραμμα πρέπει να βάλλεις τζαι κανένα κομμωτήριο, τζαι κανένα πετικιουρ, τζαι καφέδες τζαι φαγιά με φίλους γιατί εισαι τζαι πλάσμα τζαι μάλιστα γένους θυληκου.  Τζαι ούλλοι σου οι φίλοι να εχουν σχέση κτλ τζαι εσυ πάντα να εμφανίζεσαι τζαι να κάμνεις τον αριθμό ατόμων μονό αντί ζυγό τζαι να σκέφτεσε τι ώρα ένι γιατί σε αντίθεση με τους άλλους, εν έσhεις κανένα να περπατήσεις που το αυτοκίνητο ώς σπίτι  την νύχτα κτλ.

Τζαι μέτα λαλούν σου φίλοι, συγγενεις, κυρίες Κ, ότι είσαι πολλά ανεξάρτητη, δυναμική τζαι μορφωμένη τζαι για αυτόν τζαι εν σου κοντεύκει άντρας. Τζαι ότι οι άντρες θέλουν μια γεναίκα να βασίζετε τζαι  λίο πάνω τους τζαι εσύ φοιτσάζεις τους! Μα τι να κάμω σιορ;; Αν δεν τα κάμω ουλλά μόνη μου ποιος θα με βοηθήσει;;; Εν να μείνουν ούλλα τζαμέ. Τζαι τωρά κάτι κυρίες Κ θα σου πουν, έβρε έναν να σου τα κάμνει. Θα πείς εν δύσκολο τζαι θα σου πουν έσhεις δίκαιο γιατί φοητσάζεις τους άντρες κτλ κτλ τζαι αντιλαμβάνεσε ότι ζείς σε φαύλο κύκλο τζαι γενικά σαστα τζαι εγύρασιν.

Τζαι μετά έσhεις τζαι το ευρήτερο συγγενολόι (εξαιρούνται οι πολλά κοντινοι συγγενεις) στο ηλίθιον, αναξιοκρατικό,χωρίς ρεύμα χρυσοπράσινο φύλλο που νομίζουν ότι εν πάεις πίσω γιατί έσhεις αλλοδαπον γκόμενο. Που τόσα χημεία που κάμνουν αναλύσεις έσhει στην Κύπρον τζαι εσύ λαλείς ότι εν μπορείς να έβρεις δουλειά!

Εν έχω παράπονον όμως, ούλλα μέσα στην ζωή ενουν.  Υγεία να υπάρχει τζαι ούλλα εν οκέι. Απλά χρειαζουμε τζαι μέρες σαν σήμερα όπου μετά την καθαριότητα, θα κάτσω να δω μια ταινία τζαι να φάω ένα ωραίο φαί που έκαμα για τον εαυτό μου να το απολαύσω,  τζαι μετά να θκιανευτώ στα μπλογκ. Χάτε τζαι θα έρτει τζαι η Πρασινομήτωρ να με περιποιηθεί λίον!

8 σχόλια:

  1. Μάναμου ρε, τζι εγώ σε έτσι φάση ήμουν φοιτήτρια.
    Αλλά άτε, τι θα πει φοούνται σε; Ας κοντέψει ο αρσενικός τζαι να ξέρει να σάσει νιαγάρες τζαι ας καταλάβει που αυτοκίνητα (τζαι να μεν ΝΟΜΙΖΕΙ οτι καταλάβει), τζαι να μπορεί να στήσει έπιπλα καλλύττερα που μένα, τζαι να βασιστώ τζαι πάνω του, τζαι να τον έχω τζαι ανάγκη. Αλλά αφου εν έρκεται, ήνταλως να τον έχω τζαι ανάγκη; Να κυκλοφορώ τζαι να κλαίω πούντον τζαι πούντον;
    Im in your head νομίζω!
    Καλώς να τες δεχτείς, καλά να περάσετε στας Αμερικάδες.
    (αζουλεύκω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Indeed you are in my head!Μια χαρά τα είπες! Τούτα ακριβώς εσκέφτουμουν.

    Θενξ τζαι κόπιασε να πολλύνουμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. its true..τουλάχιστον με την οικογένεια κοντά έχεις ένα support mechanism..Κάποιον να σάσει το καζανάκι άμα λάχει.

    Έχει τα ωραία του όμως το να είσαι completely independent..

    Καλώς να δεχτείς την Πρασινομήτωρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να είσαι τελείως ανεξάρτητος τζαι κάμνεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις, εν το πιο ωραίο της υπόθεσης!

    Καλές διακοπές τζαι σου εύχομαι να περάσεις καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ευρος
    13ο έσhει; Άδεια; Ακούω προσφορά για να μελετήσω το ζήτημαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζαι όσα παραπάνω κάμνεις μόνη σου, να ξέρεις ότι τόσα παραπάνω θα σου μένουν ή θα σου αφήνουν οι άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=210142&-V=articles

    http://www.sigmalive.com/news/local/403044

    Auta eipan ta MME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή