Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τα "περιοδικά" μου


Ημέρα 1: Ήρτεν το πολυπόθητο σημάδι της περιόδου! Τα νευρα σου χορεύκουν πεντοζάλη τζαι είσαι έτοιμη να σφάξεις πλάσμα, π.χ ένα παρκαδόρο, ένα τεχνικό εργαστηρίου. Θέλεις να παίζεις την πουρού του αυτοκινήτου σε ούλλους, θέλεις να κατεβεις στο σουπερμαρκετ τζαι να γοράσεις μια τσέντα λιξιά τζαι να μείνεις σπίτι με τες πυζάμες τζαι να τα φάεις ούλλα. Το πρωί ενιξέρεις τι να φορήσεις στην δουλειά, τα βυζιά σου εν χωρούν πούποτε τζαι επιστρατεύειες το σουτιε που εν ένα σάιζ πιο μεγάλο. Αν φορίσεις ότι πιο ριχτό έσhεις, θα φαίνεσαι έγγυος, τζαι εσύ το μόνο που εγγυμονείς, εν κινδύνους. Αν φορίσεις κάτι πιο στενό, φαινεται ότι έκαμες σκεμπέ. Σκέφτεσαι να πάεις δουλειά με τες πυζάμες χωρίς σουτιέ αλλά η άτιμη βαρύτητα τζαι τα σκατο 9.8 m/s 2   δεν σε αφήνουν! Στο Period-tracker app του iPhone βάλλεις ούλλα τα συμπτώματα στο μάξιμουμ!

Ημέρα 2: Ανοιξαν οι καταράχτες του Νιαγάρα! Στην δουλειά παεις τουαλέτα με το ωραίο τσεντάκι Μπερμπερυ που σου εδώκαν δώρο με το άρωμα σου. Ακυρώνεις τα πάντα γιατί δεν έσhεις όρεξη για τίποτε! Κάθε λίο φοάσαι αμπα τζαι γυρίζεις με μια τάτσα κότσινη πάνω στο παντελόνι σου. Σκέφτεσαι εν αξίζουν τούτα ούλλα που περνάς για να έσhεις μια μέρα την πιθανότητα να τεκνοποιήσεις. Σκέφτεσαι να λαλείς του μωρού σου ξέρεις πόσες περιόδους είδα για χάρη σου;;; Έσhει που τα 10 μου που βασανίζουμε για χάρη σου! Θέλεις να φάεις το πάιρεξ που το τσιζκέικ που μονη σου ή να το σύρεις στα μούτρα κάποιου. Χαποπινεις για να μεν είσαι διπλομένη συνέχεια. Στο Period-tracker app του iPhone πατάς "πίριοντ χας στάρτεντ"! Ξυπνάς την νύχτα τζαι φοάσαι μπας τζαι η εικόνα σου εν όπως τζείνες στο Σι Ες Άι που τους βρισκουν πεθαμένους με κότσινες λαντούδες παντού. Φορείς τα  βρακιά σου τα μεγάλα που έσhεις για "νύχτες περιόδου".Γενικά "περιοδεύεις" όπως τα τσίρκα!

Ημέρα 3: Ο Νιαγάρας έγινε ενα πιο ήσυχο ποτάμι. Σκέφτεσαι ότι δεν εκτιμάς αρκετά τες ημέρες που εν είσαι αδιαθετη. Σκέφτεσε τες πίριοντ-φρι μέρες με ανυπομονησία τζαι το λινό παντελόνι που εγόρασες τζαι θέλεις να φορήσεις. 

Ημέρα 4: Μπορείς να φορήσεις τα κανονικά σου σουτιέ χωρίς να φαινετε ότι έσhεις 4 βυζιά! Γιουπι! Το φριζ στο Κυπριακό σου μαλλίν άρχισε να κάθετε λίο τζαι τα νευρά σου που πεντοζάλη, εγυρίσαν το σε ένα απλό καλαματιανό.

Ημέρα 5: Θωρέις τον παρκαδόρο τζαι σκέφτεσε, Παναγία μου τον καημένο πρέπει να βαρκέτε. Πάλε καλά που πίσω που το κουτουδιν του έσhει τζαι ένα πορταμπολ αποχωρητήριο. Σκεφτου να ήταν γεναίκα αδιαθετη τζαι να έπρεπε να πιαίνει στο πορταμπολ αποχωρητήριο. Η περιοδος μάσhετε να φύει τζαι ο καλαματιανός εγύρισεν το σε σλόου...

Ημέρα 6: Νοιωθεις ότι η μεγάλη μέρα πλησιάζει! Σκεφτεσαι τι ωραία που είναι η ζωή τζαι πόσο τυχερή είσαι.  Είσαι Πι Έιτς Ντού, είσαι Δρ (οφ σαμ σόρτ) τα γέριμα τζαι εσύ! Λαλείς, εγώ μια μέρα θα πάω πίσω Κύπρο, τζαι θα έχω την δουλειά που θέλω τζαι θα ισhωσω την Κύπρο (Μπαι δε γουέι ο Μισhαρος είπεν μου ότι μπορώ να γίνω Πρεσβειρα του ΣΙΚ στην Αμερική).Το ΣΙΚ θα μου απονειμει βραβείο "λαιφ-τάιμ ατσίβμεντ".

Ημέρα 7: Περπατάς τζαι πετάς (χωρίς όλγουεις με φτερά!) Νοιώθεις παστή, η σκεμπέ σου εμπήκε τέλεια μέσα, μπορείς να φορήσεις το λινό το παντελόνι που θέλεις τζαι κανένα φουστανούδιν! Θελεις να κατακτήσεις τον κόσμο! Γιου αρ δε κουίν οφ δε γουόρλντ!Στο Period-tracker app του iPhone πατάς πίριοντ χας έντετ

Ημέρες 8-13: Οι πέντε πιο ωραίες μέρες του μήνα!!! Νοιωθεις καλά! Είσαι νέα γυναίκα τζαι με άποψη! Κανένας δεν σε σταματά! Ποιος το χέζει το Period-tracker! 

Ημέρα 14: (πανω-κάτω): Εσhεις πονούθκια τζαι λία νεύρα....Θέλεις να αρπάξεις ένα Αφρικαν Αμέρικαν τεκνό αλλά όι για να τον δέρεις (ιφ γιου νόου γουοτ άι μιν). Επειδή όμως δεν επέλλανες τέλεια, δεν νοιώθεις το ίδιο για τον παρκαδόρο (Θενξ Γκατ-με Σικάγο άξεντ)! Τσακάρεις το Period-tracker τζαι θωρείς ότι λαλεί ότι κάμνεις όβιουλεϊτ τζαι σκέφτεσε "δατ εξπλέινς έι λότ"

Ημέρα 15-20: Όπως τες μέρες 8-13. Η ζωη είναι ωραία, τα πουλιά κελαυδούν.

Ημέρα 21: Αρχίζει να σε σφίγγει λίο το τζιν. Λαλείς κυριε ελέισον αφού εν έφα τίποτε παχυντικό σήμερα....

Ημέρα 22: Σκέφτεσαι "μα εν μέρες μου να δώ περίοδο οξά";;; 

Ημέρα 23: Μιλάς στο τηλ με το Βούιν τζαι πρίζεις την γιατί αρκέψαν τα σημάθκια της περιόδου. Μετράς τες μέρες ανάποδα όπως οι άντρες στο στρατό. 

Ημέρα 24: Πάεις σουπερμάρκετ τζαι γοράζεις τα μεγάλα πακέτα που σερβιέττες/μοτες/ταμπον σε όλα τα μεγέθη ανάλογα με τα γούστα. 

Ημέρα 25: Τζοιμάσαι τζαι θωρείς όνειρο σουβλες, αρνιά, σhοκολάτες, τσιπς κτλ

Ημέρα 26: Στο μπακ-γκραουντ ακούεται σιγανά ένας πεντοζάλης εναλλάξ με το "Μην του μιλάτε του παιδιού, αφηστε το να κλάψειιιιιι" Η ζωή εν χάλια. Εν θα έβρω ποτέ δουλειά στην Κύπρο, ούτε καν Ευρώπη.....κλαψ κλαψ....

Ημέρα 27: Το βόλιουμ του πεντοζάλη δυναμώνει. Φέρτε μου σούβλα αρνί, πατάτες τηγανητές, μια σhοκολατίνα που τες μαύρες τες λίο πικρές, 2 μεγάλα πουρέκια της σάτζιης, 1 μπουρίτο με τσιπς τζαι γκουακαμόλι ον δε σάιτ, ένα πιάτο κολοκάσι με το κρέας, λίες πούλες τηανιτές, μια σαλάτα με αγγουράκι, ντομάτα τζαι φέτα τζαι 1 λίτρο ντάιετ 7απ για χώνεψη!

Ημέρα 28: Α Παναγία μου εν να κρεπάρω! Φέρτε μου τον Παρκαδόρο τζαι τον Μαρκ να τους σπάσω στο ξύλο! Ψιτ, παιδί με τες σhισμένες φανέλες, κρατα τον Μαρκ ένα τόπο σαν τον σαπατζιάζω! Φέρτε μου σίδερα να τα σπάσω, τούβλα να σhίσω με την κελλέ μου τζαι μπαλόνια να τα σπάζω με το μασhαίρι τζαι να κάμνουν παττ! Θέλεις να κάμεις ντιλίτ το Period-tracker!

Τζαι μετά φτου ξανα'παρκής!

36 σχόλια:

  1. Υπάρχουν και χειρότερα.... π.χ. να μπαίνεις σε premature menopause τον Γεννάρη τζαι ώς τον Μάίο να καταλήγεις με υστεροκτομή. Εκεί να δεις χαρές πανηγύρια αφού δεν μπορείς καν να ξεχωρίσεις τις ημέρες του μήνα. Οn the bright side, περνώ μια φάση που ξεκινώ την ημέρα μου με παγωτό τζαι τελειώνω την με brownies, αλλά δεν τολμά να που πει κανένας τίποτε. Αν συνέλθω ουδέποτε που τούτη την κατάσταση θα με γυρεύκει το New York.

    P.S. Δεν έχω παράπονο όμως γιατί έχω ήδη 2 παιδιά, καλά να είναι να τα χαίρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και χειρότερα.... π.χ. να μπαίνεις σε premature menopause τον Γεννάρη τζαι ώς τον Μάίο να καταλήγεις με υστεροκτομή. Εκεί να δεις χαρές πανηγύρια αφού δεν μπορείς καν να ξεχωρίσεις τις ημέρες του μήνα. Οn the bright side, περνώ μια φάση που ξεκινώ την ημέρα μου με παγωτό τζαι τελειώνω την με brownies, αλλά δεν τολμά να που πει κανένας τίποτε. Αν συνέλθω ουδέποτε που τούτη την κατάσταση θα με γυρεύκει το New York.

    P.S. Δεν έχω παράπονο όμως γιατί έχω ήδη 2 παιδιά, καλά να είναι να τα χαίρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρασινάδα μα παρακολουθείς με????!!!! ο μήνας μου περνά ακριβώς με τον ίδιο τρόπο... :/

    και τον περιέγραψες τέλεια... τι τραβάμε ρε παιδί μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Νηπενθές
    μα που εχάθηκες; ετοιμάζεσαι για ταξίδια;

    @Ανώνυμη
    Καταρχάς γουέλκαμ τζαι να σου ζήσουν τα 2 παιδιά σου. Ξέρω το ότι υπάρχουν και χειροτερα τζαι επέρασεν τα τζαι η μάμα μου τούτα που λαλείς. Το όλο θέμα έγραψα το χιουμοριστικά γιατί περνώ την ημέρα 2! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ουφ
    Εν τζαι είμαι η Σί Άι Έι!! Παρηγορεί με που συμπάσχεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ούφφου τζι εμένα παρηγορεί με που συμπάσχεις :-)

    που ξέρεις, μπορεί να έχετε προηγμένη τεχνολογία στο lab και όντως να μας παρακολουθείς :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχα! Μαλλον εν ο Ινβίκτους που μας παρακολουθεί ούλλους!

    Πάντως εν αλήθκεια ότι γυναίκες που κάμνουν παρέα συντονίζουνται.....έτσι ήταν τζαι σπίτι μου τζαι μετά στο εργαστήριο το παλιο. Τωρα εν υπάρχει γυναίκα στο εργαστήριο να συντονιστώ! Πρέπει να με περνουν για πελλήν! Λαλείς να συντονιζούμαστε τζαι μέσο διαδυκτιακής παρέας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζι εν θα βρεις ποτέ δουλειά στην Κύπρο!!!σνιφ κλαψ σνιφ κλαψ και μετά σκέφτεσαι " μα τί περιοδικές πελλάρες ήταν τούτες!"

    Το κείμενο σου σήμερα επετούσε-τόσες σερβιέτες με φτερά και ταμπόν σαν διαστημόπλοια,όφειλε να πετάσει!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εξετάσεις. μάχουμε. το λοιπόν το καλό με τα δικα σας εν ότι το γεγονός αυτό μπόρει τζιαι αλλάζει την διαθεσή σας. Θέλετε εν θέλετε. τζιαι τούτο έννεν απαραίτητα κακό. το κακό είναι να είσαι σε μια φάση νεκρή δίχως όρεξη για μήνες ολόκληρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γενικά οι γυναίτζιες υπερισχύουν σαν όντα δημιουργικά και ενεργειακά λόγω τούτου του γεγονότος. θεωρεία; ίσως. μαλακία; ίσως. αλλά εν μια άλλη όψη του νομίσματος όπως το θορρώ εγώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Ημέρα 1: Ήρτεν το πολυπόθητο σημάδι της περιόδου!"

    ως δαμέ εθκιάβασα γιατί κουτουλλώ. θα επανέλθω.
    έshει χάζιν να φταίει ο shισμένος φανέλας για την καθυστέρηση, να φιρτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ πιθανόν γιατί εγώ δεν συντονίζομαι με καμιά!
    τώρα που το λες, το ποστ σου ίσως το στείλω κάπου για να πάψω να είμαι η πελλή της παρέας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nah, εν είσαστε μόνες σας :P Σε κάτι φάσεις ήταν όπως που να ακούω τι γεναίκα μου. Εθκιάβαζα της το τζαι εφύρτηκεν (τζαι το χιούμορ της για να το έβρεις πρέπει να σκάψεις με το κάγκον). Είσιες μεγάλη έμπνευση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βασικά ποστάρω επειδή είδα ότι εν μόνος του ο Defiance δαμέ. Να κρατήσουμεν τζαι νάκκον ισορροπίες. (κάγκο λαλεί χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Θαλασσα μωβ
    χαχαχ! Θενξ! Ναι η αληθκεια σε τούτο το ποστ επεταχτήκαν πολλά πράματα! Που πουνιές μέχρι ολγουεις με φτερα!

    @Νηπενθές
    Έσhει μια βάση η θεωρεία σου...χμ...σηκώνει σκέψη!

    @Σάικ
    Χαχαχα! Μεν φυρτεις! Κόρη εν τζαι μεινισκεις έγγυος με ένα τσιζκέικ μικρό σε σχήμα καρδιούλας!

    @Ουφ!
    Αν είναι να βοηθήσω για να μεν σε παίρνουν για πελλή, τότε στείλε το σε όσους θέλεις!

    @Ντιφάιανς
    Τα χαιρετισματα μου στην συμπάσχουσα γυναίκα σου!! Χαρά μου που άρεσε το ποστ μου τζαι σε εκλεχτικους (όλσο νόουν ας άτομα που θέλεις κάγκον να έβρεις το χιούμορ τους)!!

    @Έβρος
    Μόνο τούτο έσhεις να πείς;;; Καμιά ιστορία, κανένα σενάριο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωχ! Άυριο ντέι 2! Έβριγουάν στέι αγουέι φρομ "Εγώ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μέρα 2 και έδω,η μόμη μας διαφορά νομίζω ε το τσεντάκι,εμένα ε roberdo cavalli που μου εδόκα με το άρωμα :-)
    και έχουμε και τριήμερο έμεις,έμας κανού τα άλλα ούλα...

    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σαν μεν φάτε το μήλον που σας έδωκεν ο κούφος! Αμμά! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ahahaha kori! molis epiragrapses to martirio tis kathe genekas!
    ego ime sto day 8-13, niotho pasti, niotho orea, niotho kala, ta nevra xorefkoun slow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Μαρία
    Κουράγιο. Αίσιως ντέι 3 δαμέ τζαι χωρίς τριήμερο. Μα γιατί η γέριμη να πέφτει πάντα άμα έχουμε σχέδια;;; ένα ταξίδι, ένα τριήμερα κτλ;

    @Ινβίκτους
    Όι εν το περίμενα που σένα τούτο!

    @Ξιπ
    Αμήν και ποτέ να φτάσουμε τζαι εμείς στις Άγιες μέρες 8-13!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χαχα τέλειο το post! τα ίδια περνούμε όλες τελικά! είμαι στην παραλία κ διαβάζω το δυνατά και οι άντρες της παρέας εφιρτήκαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για το cheesecake μεν το δίσεις κόμπο. Δε τι έκαμεν ένας κρίνος... Με το κέικ, πιιιιιιι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Ράνια
    Θένξ!! Άμα παρέχω τζαι εντερτέινμεντ τζαι στες θάλασσες της Κύπρου που το βροχερό Σικάγο, τι άλλο να ζητήσω απο την ζωή! Ρε, βουτήστε & παίξετε καμιά ρακέτα τζαι για μας. Την ώρα που θα έρκετε η μάππα τζαι θα την φατσίσεις πε, για την Πρασινάδα ρε γ......!

    @Ευρός
    Τούτο προδιαθέτει τζαι μιαν αγιότητα που μέρους μου....τζαι δεν ξέρω αν πληρώ τις προδιαγραφές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ που τον καιρό που άρχισα τα χαππούθκια μου ούτε καταλάβω σημάδι ούτε τίποτε. Γιαυτό πάντα καρτερώ να δω και λαλώ "όι μωρό τούτον τον μήνα (νταμ ιτ ! )" :-P

    έχεις χάζι που ξέρεις ακριβώς τα συμπτώματά σου εγώ μια ζωή είχα παραξενιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εστράφηκα τζι εγώ.

    "Period-tracker app του iPhone" - ασπούμε σήριουσλι, έshει έτσι πράμαν πε μου :S

    κατά τ'άλλα, δοξάζω τον πλάστη μου τζιαι τα σινιά μου που εγώ εν τραβώ έτσι ζόρια - αν και μια τέτοια προβλεψιμότητα/ρουτίνα έχει και τα καλά της. Σκέφτου να μεν έξερες πώς, γιατί και πότε θα το πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ευτυχώς που εστράφηκες για να αποκατασταθει η αλήθκεια τζαι να μεν νομιζεις ότι θα αποκτήσω Πρασιναδάκια!

    Ας πούμε σίριουσλι έσshει. Να το βάλλεις στο ιΠαντ σου!

    Είσαι που τες τυχερές! Φακκάς μας (με την καλή την έννοια πάντα επειδή ζηλεύκουμε σε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Έυρος
    τελικά άλλαξε γνώμη
    http://saikkopad.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εθκιέβασα το αλλά είσhεν τζαιρό. που ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπορεί γι'αυτό να μεν γράφει συχνά!2 μωρά τζαι ένα iPad καν κιπ γιου βέρι μπίζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πόλλυνε κατά 7 μέρες τα νεύρα τζαι τριπλασίασ'τα τζαι μίτσιανε κατά 4 μέρες την περίοδο. Bingo!
    LOL @ 4 βυζιά!! (πώς σε νιώθω, πώς σε νιώθω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε νιώθω απόλυτα!! Τα ίδια παιρνώ κι εγώ... Είχα ακούσει αντί για τα "περιοδικά", ότι ήρτε η θκειά μου από τη Ρωσσία... Την πρώτη φορά που το άκουσα λαλώ τους,"ήντα δώρα σας έφερε";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Κοπελούα
    Καταρχάς σε καλωσορίζω στο πράσινο μπλογκ! :)
    Το θεία που την Ρωσία ελαλουσαμεν το που είμασταν μωρά....το "περιοδικά" εν επινόηση των τελευταίων χρόνων είτε δική μου είτε της αδερφής μου (εφκάλαμε τοοοοσα πολλά για διαφορα που πλέον εν θυμούμαστε ποιά εσκέφτηκε πρώτη τί). :)) Οπως τζαι να έσhει τα βάσανα μας εν βάσανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή