Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Μπλογκικά αιτήματα

Αγαπητέ Κυπραίε που δουλεύκεις στον blogger της γκούγκολ,

Καταρχας να σου πω ότι παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε εσένα αυτοπροσώπος γιατί είμαι σίουρη ότι υπάρχεις. Αφου οι Κυπραίοι είμαστε παντου τζαι εμπεδώσαμεν το σε πρόσφατο ποστ, εν να μεν υπάρχει ένας που δουλευκει για τον μπλογκερ;;

Αγαπητε συμπατριώτη, σου γράφω πάλι απο ανάγκη η ώρα 5 το πρωι γιατί θελω να σου πω 2-3 πραματουθκια που θα ήθελα αν γίνετε να μας βάλλετε δαμέ στον μπόγκερ.

Αν υπάρχει δίπλα που το τίτλο του ποστ,
τότε το ποστ εν ακατάλληλο αν τρώτε
καπήρες ή οτιδήποτε άλλο.
Κάθε πρωί ξυπνώ με την αυγούλα αγαπητέ συντοπίτη,  τζαι σαν τρωω τες καπήρες μου θκιεβάζω μπλογκς. Μπαίνω στον Ινβίκτους για παραδειγμα, ο οποίος συχνά βάλλει ποστ ακατάλληλα για....καπήρες! Ενεν κριμα η καπηρούα με την αναρή τζαι την μαρμελάδα να πάει χαμένη;; Φίαρ νοτ όμως αγαπητέ, εχω την λύση. Τζαμέ που γραφουμε το τίτλο του ποστ, να μας βάλλετε δίπλα ενα ντροπ ντάουν μποξ που θα μας έσhετε κάμποσες εικονούες για επιλογή. Ας πουμε αν ο συνάδελφος μπλογκερ, π.χ. ο φίλτατος Ινβίκτους έσhει τουτο το εικονίδιο στα δεξθά δίπλα στο τίτλο του, εγω εν θα μπώ στο μπλογκ του ή εν θα κάμω σκρολ νταουν άμαν τρώω τες καπήρες μου. (Ράνια back me up here please)



 "Μεν το θκιεβάσεις στην δουλεια
γιατί εν ιναπροπριέιτ."


Μια άλλη πολλά σημαντική κατηγορία είναι τα ποστ που ΔΕΝ πρεπει να διαβάζουμε στην δουλειά. π.χ. σήμερα, η αξιαγάπητη  EaglEye θα εμπορουσε να το βάλει δίπλα που το τίτλο το κατάλληλο εικονίδια για να μεν δουμε το ποστ στην δουλεια. Το διακριτικό τουτο εικονίδιο όμως στο νεόν επαναστατικόν μπλογκερ θα μας προειδοποιά καταλλήλως. Γιατί μεν ξεχάνετε οτι είμαστε τζαι σοβαρά άτομα.




  
Μεν το θκιεβάσεις στην
δουλεια γιατι θα λουθεις
του κλαμάτου.




 Επίσης θα ήταν καλο αν το ποστ εν δακρύβρεχτο, να αποφευγουμε  να το δκιαβάζουμε στην δουλεια. Ας πούμε αν η Αππωμένη είσhεν  δίπλα που το τίτλο τουτο το εικονίδιο, θα εξέραμεν τζαι θα εθκιαβάζαμε το ποστ σπίτι μας τζαι όι στο εργαστήριο. Το κλαμμένο τουτο ημοτικον δειχνει τον σπαραγμό τζαι το κλαμα που θα πέσει αν θκιαβάσεις το ποστ. (Ημουν μεταξύ τουτο του ημότικον φίλτατε συνπατριώτη τζαι μιας φωτο του Ξανθόπουλου που κλαίει αλλά είπα να κρατήσω το ημοτικον για να εν πιο διεθνές.)




Ελπίζω ντήαρεστ Κυπραίε να σε έπεισα πόσο χρήσιμο θα ήταν αν είχαμε την επιλογη να βάλλουμε  τέθκοια εικονίδια δίπλα που τους τίτλους των ποστ μας.

Τζαι μιας τζαι επιάσαμεν την κουβέντα, ακόμα ενα πράμα που θα ήθελα να σου ζητήσω πλιζ, είναι αν γίνετε τζαμέ στα κόμμεντς, να μας διάτε επιλογές να υπογραμμίζουμε, να βάλλουμε λινξ κτλ οπως δαμέ που σου γράφω τωρα. Ξέρω ότι έσhει τρόπο τζαι έδειξεν μου να βάλλω λινξ ο αγαπημένος Twisted αλλά εν τζαι να κάτσω να μάθω σhίλια πράματα. Σιγά το πράμα σιορ που σου ζητώ! Ετο βάρτε μας τα τζαμέ να γίνετε οι δουλειά μας. Επίσης να μας βάλλετε τζαι ημοτικονς να έχουμε να βάλλουμε οτι θέλουμε γιατί πόσα :) :-) :Ρ :S :( κτλ να θυμάται το πλάσμαν!

 Τζαι μιάς τζαι έπεισα σε αξιοτιμο τέκνο του χρυσοπράσινου φύλλου να μας βάλλετε ημοτικονς, θα ήθελα να μας βάλλετε τζαι μερικά "Κυπριακά" ημοτικονς.  Ας πουμε το ημοτικον "μανα μου ρε" το ημοτικον "επεθυμησα σουβλα", το ημοτικον "παρέτα μας σιόρ" τζαι το ημοτικον "θέλεις παπά να σε ελεήσει" που όπως βλέπεις υπάρχει ήδη αρα σιγά την δουλειά που σε βάλλω.



Αξιο τέκνο της Κύπρου, ξέρω πως μπορείς για άλλη μια φορά να μας φκάλλεις ασπροπρόσωπους. Σου έδωκα νομίζω αρκετές ιδέες σε σχέση με ποιά κατεύθυνση θα πρέπει να συνεχίσει την ένδοξη πορεία του ο μπλογκερ.

Ξέρω, αξιοθαυμαστο παλλικάρι της νήσου μας, οτι δεν θα με απογοητεύσεις. Παρακαλώ όπως θεωρήσεις τα κόμμεντς σε τουτο το ποστ, ένδειξη συμπαράστασης στο αιτημα μου τζαι όπως επίσης δωσεις βάση τζαι  στα αιτήματα που τυχών θα έχουν οι φίλοι συμπλογκεριστές.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Μετα τιμής,
η συμπατριώτισσα σου,
Πρασινάδα

Υ.Γ. Αν τα κανονίσεις, όι μόνο θα σε κάμνω φοινιτζιαν αλλά θα σου στείλω μια πιατέλλα πουρέκια τζαι 3 μικρά ταπεράκια για την κατάψυξη με γεμιστά φτιαγμένα που τα χεράκια μου.

22 σχόλια:

  1. χαχαχα άρεσε μου τούτο το ποστ έστω κι αν δεν εδιάβασα τα μπλογκς που αναφέρνεις (σορρυ κάμνω μπειμπισιττινγκ).

    είμαι σίγουρη ότι πρέπει να έχει έναν άξιον τέκνον της νήσου στον μπλόγκερ ή κάπου πάρατζει γιατί ο Άλλος Κυπραίος έλεε ότι στο ΜΙΤ κάμνουν ρικρούτ αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο ποστ, εκάμες με να χαμογελάσω τζαι σήμερα χρειάζομαι αισιοδοξία γιατί αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στη δουλειά μου. Σιουρα κάποιος κυπραίος θα υπάρχει!

    Με τον Ινβίκτους έπαθε την τζαι γω αλλά εγώ έτρωα το σάντουιτς μου τζαι όι καπηρούδες. Ναν καλά όμως γιατί τα ποστ του εν τέλεια.

    Εγώ θα πρόσθετα τη δυνατότητα να απαντώ τα κομεντς που τον blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπαραστέκομαι τζιαι γω!

    Όμως υπάρχει τζιαι πιο απλός τρόπος επίλυσης του προβλήματος. Να εφαρμόσουμε ούλλοι μας τακτική με τα tags. Να προσθέσουμε tag: καπήρες-non-friendly, NSFW, prepare-to-cry και αλλα αντίστοιχα. Πώς σας φαίνεται;

    Επίσης, για τα emoticons στα σχόλια υπάρχουν τρόποι να μπουν. Εμείς οι expert του html, css, javascript, jquery, ajax κ.λπ. (πσσσσσσσσσσσσσς που'σαι ρε expert!) εννα τα καταφέρναμεν πιο εύκολα, αλλά για άλλους ίσως εν λλίο δύσκολο. Επίσης, εν πιθανό να βαρύνει λλίο τη σελίδα σας αν το εφαρμόσετε. Μια από τες λύσεις: Add Smileys And Emoticons To Blogger Comments

    Καλημερούδια :)

    Υ.Γ.: Πόσον γλείψιμον τον Κυπραίον σιόρ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α έχω τζιαι εγώ αιτήματα που τον blogger!
    1ον θέλω να κάμνει τζιαι φραπέ.
    2ον με κάθε post να τριπλασιάζει το bank account μου (μουχτης just died)
    3ον να με κάμνει να χάνω κιλά
    4ον να σύρνει τζιαι κανένα σφουγγάρισμα αμα λάχει.

    Φεκκιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ ήρτα για τα πουρέκια. εν με την κρέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να συντονιστείτε ούλλοι να τρώτε τες καπήρες τζαι τα σάντουϊτς σας την ίδιαν ώρα, να μπόρουμεν τζι εμείς να κάμουμεν την δουλειάν μας δίχα τύψεις τς τς τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουυυυυ εν πολλά ωραία τα αιτήματα της αχάπαρης!! Να του τα προτείνουμε και τζίνα.
    Πρέπει να αναζητήσουμε τον παρέα να του τα στείλουμε τα αιτήματα μας. Ειδικά το 'μάνα μου ρε' πιστεύκω ήταν να το τιμώ συχνά!
    Α και που ενα τον έβρεις πε του να πίασει και τον Κυπραίο στο Σκαϊπ να του πει να μας τα βάλει και τζιαμέ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΙΛΗΣΕΝ Ο TWISTED ΓΙΑ ΒΑΡΥΜΕΝΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΡΕ ΠΑΙΘΚΙΑ.

    παρέτα μας ολάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω θέλω ημότικον "άγια ολάν" χεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επήα να γράψω comment και είπε μου οτι 'you don't have access to view this blog' ΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ???

    συμφωνώ απόλυτα ειδικά με το καπήρες friendly!
    είναι πολλά λογικά τα αιτήματα σου και νομίζω πρέπει να κάμεις ενα recommendation mail στον blogger!

    τα emoticons εν φαίνουνται σε ούλλα τα blogs..

    κύριε Invictus έχουμε και έναν ωκεανό μεταξύ μας..πώς θα συντονιστούμε να τρώμε τις καπήρες μας την ίδια ώρα?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sike μου, πε μου αν το λαλείς με σοβαρό ή χαλαρό ύφος για να σου απαντήσω κατάλληλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως, έχω μια φίλη που ο αδερφός της έχει κάτι φίλους που δουλεφκουν στην Google (ουααααου).
    Ε, εν να μεν εχει και στον blogger?

    Ατε, είμαι σίγουρη ότι τα αιτήματα μας θα ακουστούν και θα τροχιοδρομηθούν για να γίνουν στο άμεσο μέλλον ;)

    Χαβ ε νάις ντέι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Xaxaxaxa polla kali i eisigisi!!! Sorry gia tin anartisi mou..ma elalen to tzai o titlos mou...never mix. Business with pleasure..tz epeidi to blog mou en to pleasure na, men to anoieis sto business kiria mou!!!! P.s. eprotimas na trweis kapiroues dld tziai na to thwreis????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. LOL. Άψογο ποστ. Επίσης να προειδοποιούν για το x-rating στες φωτογραφίες (π.χ. Μάνα) ή τα ροζ μπάκγκραουντ (π.χ. Shedemon) τζαι ξέρω 'γω κουβέντες. Οι συνάδελφοι δαμαί πρέπει να με επείραν είτε για κρυφογκέη είτε για ηδονοβλεψία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Defiance
    Να έρκεσαι ποτζί σιόρ που τα χρώματα εν appropriate :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα χρώματα μπορεί, τα θέματα όμως όι. Ακόμα ζαοθωρούν με με το εχτεσινό σου το αντρικό κλατσό. Τς,τς,τς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @K.V.
    Ο Αλλος Κυπραιος θκιεβάζει μας κόρη έτσι πέρκει το καμει φοργουαρντ στους κατάλληλους.... (συγχωρεμένη λόγω μπέιμπισίττινγκ! :Ρ)

    @Σμιλί
    Θενξ! Ελπιζω να επίαν ουλλα κλά στην δουλειά.
    Τα ποστ του εν τέλεια, αλλά ενα γουόρνινγκ εν θα εβλαπτε κανένα.

    Τι εννοείς για το τελευταίο;

    @Μουν
    Απο το μπλογκ μας και στου απανταχου Κυπραίου το φτιν!

    @ΤΤ
    Μα τα tags εν που κάτω που το ποστ...το θεμα να εν πουπάνω ή ακόμα να εμφανίζετε σε μπλογκ ρολς τζείνων που έχουν να γράφει τζαι το τιτλο του ποστ.

    Για το να βαρύνει η σελίδα μας, εκάλυψεν με η Sike!!

    Μα εν τζαι είμαστε ουλλοι έξπερτ! Θελουμε κάτι απλό τζαι γιουζερ φρεντλι.

    @Αχάπαρη
    Τωρα να δουμε τι μπορεί να κάμει ο Κυπραίος. Ειμαι σιουρη ότι σε θκιεβαζει τζαι μετά που το ΟΧΙ σου θα κάμει τα αδύνατα δυνατα να ικανοποιήσει τα αιτήματα σου!

    @Μάνα
    Εχουμε με την αναρή τζαι με το χαλλουμι...εν μου αρέσκουν της κρέμας αλλα εν θα σου χαλάσω το χατίρι! Τζαι μεν παίζεις πελλον γιατι εν καλά που λαλεί ο Def τζαι εσυ βάλλεις μας σε μπελάδες!

    @Ινβ
    Εν -8 ωρες ντήαρ που Κυπρο δαμε...."οταν τζοιμουμαι εσεις γράφετε ιστορία" που θα ελάλεν τζαι ο Νταλάρας....Πως να συντονιστούμε;; Να λάβεις τα μέτρα σου πλιζ!

    @Μαριλούδα
    Ναι να μεταφερθούν τζαι στο Σκάιπ καλή ιδέα...Τζαι αν είναι θα κάμουμε 6 τα ταπεράκια των γεμιστων....

    @Sike
    Πε τα κόρη Σάικ!!!!

    @Ποστ
    Χαχαχα καλή ιδέα. Κυπραίε add this to the list. Thanks.

    @Ράνια
    Ειπεν σου έτσι πράμα;;;; Ε όι!
    Θενξ για την συμπαράσταση. Ηξερα ότι μπορώ να βασιστώ πάνω σου.
    Σε αυτη την περίπτωση ο ωκεανός εν τεράστιος. Στην περίπτωση που σκέφτεσαι να δεχτεις την προσφορά μου για το λαπ, εν ωκεανούλης...τόσος δα. :)

    @ΤΤ
    Εν με χαλαρό ύφος σε φιλικά επίπεδα....

    @Μ. Χείμαρρος
    Ατε κόρη κάμε φοργουάρντ τζαι εσυ το ποστ πέρκει γίνει τίποτε....
    Χαβ έι νάις ντέι του γιου του...Εμας εν ψοφόκρυο.....Μπρρρρ

    @Αετομάτα
    Καλύτερα καπήρες...τουλάχιστον θα είμουν σπίτι! Εκατσες μας τζαμέ εναν τυπα με....κλατσό...Χαβ μέρσι κόρη.

    @Sike
    Φανταζουμε εννοείς "Αγαπημένε ΤΤ ρωτω σε όλο γλυκα...πλιζ απάντα!"

    @Defiance
    Θενξ ρε για την συμπαράσταση. Μα ενεν κατάσταση τουτη σιόρ αφου! Ειμαστε τζαι σοβαροί επαγγελματίες!

    @Ινβ
    Κλέφκεις σχολιαστές εσυ ύπουλα....θέλεις τους να έρκουνται μόνο στο δικό σου....χμ.....

    @Def
    Πε του τα!! Εν θελω να αναγκαστώ να του πω να βάλλει ντισκλέιμερ ή ξέχαστω τσιζκεικ γιατί έχουμε τζαι ένα επίπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Sike μου: α. Έτσι μου αρέσκει η σελίδα μου τζιαι όποιος θέλει ας μπαίνει! β. Μα εν εσύγκρινα με τη δική μου, αλλά εσυμβούλεψα, αν σας ενδιαφέρει το βάρος της σελίδας σας, να το προσέξετε αν προχωρήσετε με τα emoticons :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδώ Άλλος Κυπραίος. Έχω να αναφέρω ότι έshει τουλάχιστον έναν Κυπραίο στη Google τζαι επικοινωνούμε από καιρού εις καιρόν! Αν θέλετε να του στείλω τα αιτήματά σας, αλλά πρέπει να τα διατυπώσουμε τσας πιο σοβαρά, για να μπορέσει τζαι ο Παράλλος Κυπραίος στη Google να δράσει. Κοιμώμενο Βούιν, ξέρεις τον, εν πολλά καλόν παιδίν. Δουλεύκει πάνω σε άλλα πράματα τωρά όμως, που έχουν να κάμουν με την ασφάλεια στο διαδίκτυο (βασικά τζείνο που φκάλλει το Google, "this link may harm your computer" τζαι άλλα παρόμοια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Αλλος Κυπραίος
    Τι εννοείς τσας πιο σοβαρα;;;;;;;; :Ρ:Ρ
    Ειδες τελικά Κυπραίοι παντου! Χμ..νομίζω να το αφήκουμε έτσι τζαι αν πέσει "τυχαία" πάνω στο μπλογκ θα το δει...Αν είναι να γίνει, θα γίνει...μοιραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή