Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Απ'όλες τις ημέρες, η Κυριακή μ'αρεσει!!

Για μένα αύριο "ξημερώνει Κυριακή"...Για σας στο χρυσοπρασινο τζαι για πολλούς άλλους εν ήδη Κυριακή. Αλλόπως εν τουτο που εννοει η αγαπημένη Χαρουλα αμα λαλει όλου του κοσμου οι Κυριακές. Για να πιάνει ουλλα τα τάιμ ζόουν.Ένιγουει, όπως λαλουν τζαι τα στρουμφάκια του τίτλου του ποστ εν αγαπημένη μέρα για πολλους....

Χιλιοτραγουδισμένη μέρα η Κυριακή τελικα. Που την μιαν η Βουγιουκλάκη, που ως τζαι εγω που ποτέ εν έβλεπα τες ταινίες της τοτε εποχής, ξέρω οτι θέλει την Κυριακή να εν πιο μεγάλη τζαι την καημένη την Δευτέρα να εν μονο 1-2 φορές τον χρονο. Για την Τριτη τζαι τες αλλες μερες απαξια να ασχοληθεί....Μετα εν τζαι ο κλαμμένος, ο πρίχτης ο Καζαντζιδης που εννοειται προτιμά την "Συννεφιασμένη Κυριακη" Σhοκκινγκ! Μπορει να μεν είπεν το οριτζίναλ αλλα αμπα τζαι χασει έτσι ευθυμο τραγουδι. Τουτα τα τραουθκια του "κεφιου" εν η ειδικότητα του αφου. Σκεφτουμαι τον με την αγριοφωνάρα του τζαι πονοτζεφαλιάζω!! Μετα έρκετε η Χαρουλα ξανα για να θυμηθει τα παλια της....τις Κυριακές στην Κατερίνη. Η γνωστή Κατερίνη, γιου νόου τζεινη που το τρενο της φευγει στις 8. 

Αρεσκει μου η νύχτα του Σαββατου. Συνήθως έρκουμαι σπιτι που το εργαστήριο, βλεπω καμια σειρα/ταινια τζαι ριλαξάρω με τα φωτα χαμηλωμένα. Η σκέψη ότι το επομένο πρωι θα μπορώ να τζοιλιστω όσην ωρα θέλω μες το κρεβάτι εν πάντα μια ευχαριστη προσμονη....Πλέον τα Σαββατοκυρίακα εν οι μονες μέρες που ξυπνω τζαι έσhει φως, γιατι πλέον η ώρα 6 π.μ. που ξυπνω τες καθημερινές εν σαν να τζαι έπεσε "εκλειψη ηλίου και μια σκοτεινιά".

Μια καλή Κυριακή σε ολους τζαι καλό μήνα ήθελα να ευχηθώ αλλά τελικά ηρτεν μου ουλλο το Ελληνικο πενταγραμμο τζαι ακόμα εν ανάφερα το Νέβερ ον Σάντει που εν το μοττο μου γι το θέμα της μιας ημέρας που δεν δουλευκω....

Τέλοσπαντων, αφου το επαράχεσα που το επαράχεσα, σας αφήνω με ένα αγαπημένο του Λάκη Παπαδόπουλου τζαι της Μαριανίνας Κριεζή. Το ορίτζιναλ με την Ισιδώρα Σιδέρη βρίσκω το βαριεστημένο τζαι την επανεκτέλεση του Χατζιγιάννη την βρίσκω χλιαρη.... Η Ισιδώρα όμως σε "συνδιασμό" με τον Γιάννη Ζουγανέλη, εκαμαν μια κόρη που το λαλει καλύτερα που ούλλους.

15 σχόλια:

 1. καλημέρα...

  εμένα πάλε η κυριακή φέρνει μου μελαγχολία....

  ίσως επειδή έχει δουλειά την επομένη, ένηξερω.

  ίσως επειδή εν κυριακή... :)

  καλή ξεκούραση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμέναν αρέσκει μου η Κυριακή διότι πάντα εν λλίο διαφορετικός ο τζιαιρός της που τες υπόλοιπες μέρες της εφτομάδας. Σάννα τζιαι ο Θεός ξεχωρίζει την κάπως.

  Whoops, εν κάμνει να μιλώ για Θεό δαμέσα, έννεν; :D

  Καλό μήνα Πρας μου, χάτε, τέλειωννε νάρτεις πίσω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η αλήθεια είναι οτι σοκάρουμε λίο που εν δουλεύκεις ΚΑΙ Κυριακές. Αλλά άι αμ πράουντ οφ γιου.
  Τωρά εν μπορώ να σίμπαθαΪζ μαζί σου για τις Κυριακές για τον απλούστατο λόγο ότι ούλες μου οι μέρες εν Κυριακές!Ελύσαν τα νεύρα μου!!!
  Καλή Κυριακή και εγώ κυρία καρτερώ το επόμενο μας μάθημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλημερούδια!
  Σε μας η σημερινή Κυριακή θα είναι κάπως σαν Σάββατο. Με τα μαγαζιά ανοικτά το απόγευμα και με αργία δευτεριάτικη να την ακολουθεί!
  Βάλε και τον καιρό που επιβάλλει βόλτα και παγωτό,ε...ναι,θα είναι περίφημη!
  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Όμορφη Κυριακή,Πρας μου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Οι παραπάνω μαθητές αντιπαθούν ιδιαίτερα την Κυριακή, κυρίως γιατί έχει σχολείο την επομένη.
  Εμένα όμως πάντα άρεσκε μου, ένιξερω γιατί. Είχε πάντα κάτι "γιορτινό", κάτι οικογενειακό. Μπορεί να εν που τρώαμε στη γιαγιά μου, μπορεί που επιένναμε γυρούς με τους φίλους μου.. Ένιξερω. Εν χάννουν οι Κυριακές. Εν σπέσιαλ.
  (Δαμέ ούλλες οι μέρες εν οι ίδιες...:()

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. All together now...

  Δευτέεεεερα κάτι έεεεχωωωω
  την Τρίτη δεν αντέεεεχωωωω
  Τετάααααρτη πως βαριέεεεμαιιιιι
  την Πέμπτη δεν κρατιέεεεμαιιιιι
  Παράαααασκευη πρωίιιιιι
  λα λα λα λα λα λα
  απ' όοοολες της ημέεεερες η Κυριακή μ' αρέεεεσειιιιι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Su efxome mia omorfi kiriaki. I diki mu itan exuthenotiki :(

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @Νόνης
  Καλημέρα!!! Ελπιζω η σημερινή να μεν ήταν πολλά μελαγχολική :)

  @ΤΤ
  Καλό μηνα τζαι όπου τζαι να'σαι έρκουμαι.

  Γινετε να μιλας για ότι θελεις...δεν υπάρχει λογοκρισία στο Πρασινο μπλογκ. Για την άποψη μου για τον Θεο, εκκλησίες κτλ θα σου τα πω που κοντα.

  @Μαριλου
  Θενξ κόρη! Καμε τζαι εσυ υπομονη ωσπου να έβρεις εργασίαν.
  Φροντισε στο επομενο μάθημα να μεν σε επηρεασουν οι ταραξίες!

  @Μωβ
  Ω!! Καλά να περάσετε...Εμεις θενξγκίβινγκ τέλος του Νιοβρη να δουμε ξανα αργια.
  Να περασετε καλα! Τα φιλια μου στον Μάρσhαλ!! :)))

  @Μ. Χείμαρρος
  Ναι έσhεις δικαιο, τζαι εγω που ήμουν μιτσιά επροτίμουν το Σαββατο. Την νυχτα ετρωαμεν ουλλοι μαζι σουβλάκια τζαι τα τέλεια σhεφταλια της γιαγιας μου σόου άι νόου γουότ γιου μιν.

  @Ινβ
  Θέλετε να κλείσει το σχολείο;;;
  (όλοι μαζί) ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!

  @Ψιψινέλ
  Ευχαριστω...ελπιζω να εν καλύτερη η επόμενη!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εγώ είμαι σε φάση που προτιμώ τα Σάββατα που πάλε εν δουλεύκω. Επειδή ξέρω ότι η επομένη εν Κυριακή τζαι πάλε εν θα δουλεύκω. Πλας τα Σάββατα εν ανοιχτά ούλλα τα σουβλιτσίδικα, Κυριακές έχει πολά κλειστά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Εχει τα δίκαια της η Moonlight! Και εγώ προτιμώ τα Σάββατα.

  (και με την παραφωνή μου:....it's Friday i'm in love...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. εν ωραίες οι Κυριακές... φυσικά δεν είχα την ίδια γνώμη όταν εδούλευκα κάπου που δεν μου άρεσε και έπρεπε να πάω δουλειά τη Δευτέρα... πολλά ωραίο το τραγούδι, τελικά η Ελεωνόρα καλύτερα να διασκευάζει παρά να πρωτοτυπεί (έεεεεεεεελαααααααα) :-)

  καλή βδομάδα :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @Moonlight
  Για τα σουβλιτζίδικα πάω πάσο καλο. Καλου κακου παραγγειλε μου μια μιξ πλιζ.

  @Καϊσι
  Μα εσhει που δουλευκουν τα Σαββατα......

  @Ουφ
  ναι εν ωραίες οι άτιμες.....Καλη εβδομαδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Άμαν είσαι άνεργος ούλλες οι μέρες εν οι ίδιες..εν μπορώ να μιλήσω για 'Κυριακές' (συννεφιασμένες ή μη) στην παρούσα φάση!

  Καλημέρα ή καλησπέρα και καλό μήνα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. εν τζιαι το "τις κυριακές απο παιδί τις σιχαινόμουνα" :-p

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. πρας ειλικρινά η κυριακή ήταν πάντα που τα χειρότερά μου..! εν εμπορούσα να κοιμηθώ τη νύχτα νωρίς εγύριζε μου που ήταν να πάω σχολείο όπως και να χει εν που τα παιδικά μου τραύματα. ελπίζω εσύ να περνάς καλύτερα. Σαν την παρασκευή εν έχει!:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή