Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Επιχείρηση "Ραζζ"

Όπως ξέρετε δουλεύκω με τα παιθκιά που το Μπιγκ Μπαγκ Θίορι, τα οποία σας εσύστησα σε παλιό ποστ. Έχουμε τζαι Ινδό, ας τον αποκαλούμε που τα τωρά τζαι να πάει Ραζ (για πολλά όπβιους λόγους). Η μόνη διαφορά που έσhει με τον Ραζ της σειράς, είναι ότι ο δικός μας Ραζ εν αμερικανάκι τζαι έν έσhει την σπαστική Ινδική προφορά τζαι οι γονείς του ένεν τόσο αυστηροί όπως του Ραζ. Του δικού μας οι γονείς αν ακόμα πιο αυστήροι, ζουν στον Μεσαίωνα τζαι εν πρίχτιδες.

Ο Ραζ τα τελευταία 2 χρόνια συγκατοικεί με το παιδί που όλοι γνωρίζουμε την προτίμηση του σε φανέλες. Οι θκυό τους όμως εν πολλοκάμνουν παρέα, τζαι τες παραπάνω φορές μιλούν μέσω ή-μειλ γιατί εν πολλά διαφορετικά τα ωράρια τους. Ο Ραζ όπως σας είπα, είναι κινητή γουικιπίντια, αλλά ως τζαμέ! Στα πειράματα τζαι γενικά στην έρευνα δεν τα πάει καθόλου καλά, τζαι ας έσhει τζαι 3 πτυχία μπάτσελορ οφ σάιενς! Επίσης είναι ένας σκέτος τεμπέλης τζαι δεν κάμνει τζαι πολλά. Δεν ένοχλει όμως τζαι τους άλλους. Εγω εβοηθούσα τον όσον εμπορούσα αλλά τωρά άι γκέιβ απ γιατι εν προκειται να βοηθώ κάποιον που εν θέλει ο ίδιος να βοηθήσει τον εαυτό του. Έδωκα του πολλές ευκαιρίες, κανεί!

Ένιγουει, τωρά τελευταία εγινήκαν πολλά σhειρότερα τα πράματα. Δεν κάμνει απολύτως τίποτε, ο Άρχων σκέφτετε να τον θκιώξει τζαι πριν μιάν εφτομάδα ο σπιτονοικοκύρης τους είπεν τους ότι θα τους ανεβάσει το ήδη ψηλό ενοικιο τους. Το παιδι με τες σhισμένες φανέλες θέλει να μετακομίσει έτσι αποφασίσαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Εξάλλου λαλεί μου το γνωστό παιδί, αν τον θκιώξει ο Άρχων ξαφνικά εν να μείνω γουιθ τού μπέρντ λιπς!

Το πόιντ τούτου του ποστ, είναι ότι υποπτευούμαστε ότι ο Ραζ έσhει γκόμενα γιαυτό επήρεν παραπάνω φόρα στην κατρακύλα! Την εισήγηση έκαμε το παιδί με τες σhισμένες φανέλες, σε εμένα τζαι στο παιδί που την Οκλαχόμα. Οι 3 μας λοιπόν εδώ τζαι 5-6 μέρες εδημιουργήσαμε ένα γκρούπ με στόχο να εξιχνιάσουμε το θέμα. Επιχείρηση "Ραζ" λοιπόν.

Φακτς:
1. Εθεάθηκε μια άγνωστη κοπέλα, Ινδικής προέλευσης σπίτι τους.
2. Η ήδη χάλια πορεία του στο εργαστήριο έπιασε πάτο. Ο Άρχων ούτε που του μιλά πλέον. Χι γκέιβ απ του.
3. Εθεάθει "οβερνάιτ μπαγκ" που ενεν δική του κατα το παιδί με τες σhισμένες φανέλες έξω που την πόρτα του έτσι υπάρχει επισκέπτης με βαλίτσούδαν σπίτι του.
4. Ενώ το παιδί με τες σhισμένες φανέλες ψάχνει διαμέρισμα, ο Ραζ σκέφτετε να μείνει στο διαμέρισμα. Μόνος του μάλλον εν μπορεί γιατι το ενοικιο εν ούλλος ο μισθός του, άρα ίσως έσhει συγκάτοικο ήδη!
5. Ο ίδιος εδήλωνε ότι εν του αρέσκουν οι Ινδές κτλ κτλ. Η αρφή του επαντρεύτηκεν "ασπρον" τζαι αναγκάζουν το παιδί να κάμει σhιλια σκατά να γίνει "Ινδός" ως τζαι να πιάσει το όνομα της αρφής! Αρα υποπτευούμαστε ότι ίσως εν τζαι συνοικέσιο....
6. Έγινε γενικά ακόμα πιο μυστικοπαθείς από ότι είναι.

Η επιχείρηση "Ραζ" έκαμεν διάφορες προσπάθειες να εξιχνιάσει την υπόθεση.
1. Εκάλεσα τον στο πάρτυ άυριο τζαι είπεν μου θα έρτει. Του Οκλαχόμα όμως ειπεν του εν θα έρτει...(Τϊπικαλ συμπεριφορα του Ραζ...δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης γενικά)
2. Εβάλαν με οι άλλοι 2 συνομότες να του πω να έρτει στο πάρτυ γιατί θα έσhει σινγκολ κοπέλες. Η απάντηση ήταν "όι εν οκέι, άφησε τζαι τες 2 του Οκλαχόμα να έσhει να θκιαλέει!!

Όπως εκαταλάβετε η επιχείρηση "Ραζ" πατώνει....αλλά που θα πάει θα κάμουμε το μεγάλο μπαμ τζαι θα εξιχνιάσουμε το θέμα....Επρότεινα να καλέσουμε τον Ηρακλή Πουαρό, τον Σέρλοκ Χόλμς, τον αστυνόμο Θεοχάρη που το Καλημέρα Ζωή, τζαι τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη για να κάμνει τον Αστυνόμο Μπέκα. (Του τελευταίου είπα του να φέρει τζαι τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη να κάμνει τον βοηθόν μου........  :)



Υ.Γ. Σόρρυ αλλά σε ένα εργαστήριο ούλλη μέρα πρέπει να ασχολούμαστε τζαι με τσόφτες για να το 'ξελαμπικάρουμε" που θα ελαλουσαν τζαι οι φίλτατοι εξ Ελλάδος.

14 σχόλια:

  1. Μαναμου πρασινάδα και αν αναγκαστεί το παιδί με τις σιισμένες φανέλες να μετακομίσει πρέπει να τον καλέσεις να μείνει μαζι σου!Εν κρίμααα
    Πλας,γιου νεβερ νόου τι μπορεί να γίνει χαχαχα
    Τον Ραζ να τον μεθύσετε στο πάρτυ και ενα σας τα πει ούλα ντοντ γούορι!Να μας πεις και μας που ενα εξιχνιαστεί η υπόθεση για να μεν μας φάει η περιέργεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα..πολλά ωραίο το post σου!

    αλήθεια όμως? τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη? Γιατί όχι τον Γιωργούλλη ή τον Κρατερό ή τον τύπο που ελάλε συνέχεια 'γα*ώ το στανιό μου' στο LAPD?!

    έχει γκόμενα..all the evidence point that way!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαζί με τον Πυγμαλίωνα θα έρτω κι εγώ για να του κάμνω παρέα :Ρ

    ναι αλλά αν ήταν προξένια θα διανυκτέρευε η κοπέλα σπίτι του;! μπορεί να κάμνει κι αυτός την επανάσταση του και ο νους του να είναι πάνω στο πως να γλυτώσει από τους γονείς του...
    δεν έχεις δει το Bend It Like Beckham? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Έυρος
    εννοείς ότι ένας αστυνόμος εν ταξίαρχος...χμ...ο Μπεκας έν ήταν, ο θεοχάρης ένιξερω. Έν είδα ποτε το καλημέρα ζωή!

    @Μαριλού
    Πολύ το αμφιβάλλω να έρτει...θα ενιμερώσω μεν ανησυχείς. Θα έχει μεγάλο μετα-πάρτιο ποστ!

    @Ράνια
    Θένξ! Το LAPD εν το εθώρουν, αναφέρουμε στο "Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα" που ήταν ένα ρι-μέικ μιας παλιάς σειράς. Ο Ιεροκλής είχε τζαμέ βοηθό τον Πυγμαλίωνα. Ο Κρατερός εν μου αρέσκει...Ο Γιωρούλης, εννοείτε εν καλός, αλλά εν έχει πέιρα αστυνομικού!

    @Ουφ
    Τελικά έχουμε πολλά κοινά γουστα στο θέμα άντρες! :)

    Αυτό το πόιντ έθεσα τζαι εγώ στο παιδί με τες γνωστές φανέλες....τι να σου πω. Ελπίζω εσύ τζαι ο Πυγμαλίων να μας βοηθήσετε στην λύση γιατι εμέις μόνοι μας θα τα κάμουμε σhιονι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω ότι το αίσθημα δεν είναι ινδή. Είναι αμερικάνα, ξανθιά, δεν ξέρει να κάμνει τσίζ κεϊκ αλλά σερβίρει πολλά κάθε μέρα και είναι πρώην φιλενάδα του παιδκιού με τις φανέλλες. Έτσι ο Ραζζ κρατά λοου προφαϊλ γιατί δεν θέλει να πληγώσει τον συγκάτοικο του :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. miristou ton je an mirizei nakourin kalitera pou prin eshi gkomena!!!so simple!!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Τελικά έχουμε πολλά κοινά γουστα στο θέμα άντρες!"

    ναι... το πρόσεξα κι εγώ! :-)))

    για κάποιο λόγο θυμήθηκα αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=SO6JX-EOkm4

    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @strimmeni
    Χαχχα! διαβασμένη σε βρίσκω! Η αλήθκεια είναι ότι ο συγκάτοικος είσhεν τα με μια λίο ξανθή αλλά τζείνη εν σε άλλη πολιτεία....χμ...μα αφού είδεν την όμως ο συγκάτοικος....εν Ινδή....

    @ανωνυμος/η (μάλλον η για να κόψει ο νους σου τούτο το πράμα). τωρα εν δαμέ ο Ραζ...θα το ερευνήσω. Επίσης εξίασα να σας πω ενα σημαντικό στοιχείο.....προσφατα ο Ραζ εγόρασεν νέα ρούχα!

    @Ουφ!
    χαχχα! θυμούμαι το! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εν εθώρες καλημέρα ζωή ? τούντα πράματα εν λαχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειδά λίην Λάμψη στα νιάτα μου....μετρά;;; Τζαι τζείνη Φωσκολιάδα ενι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κόρη τα ρήματα σου επάθαν κάτι, ανταλλάξαν καταλήξεις μεταξύ τους! η, οι, ει κλπ!!!

    Άδερ δαν δατ, καλά να σου παν ούλλα αύριο στο πάρδι, καλά να περάσετε, να μεθύσετε να γινεί καμιά κατάσταση με το παιδί με τες γνωστές φανέλλες να δουν τζαι οι αναγνώστες μια άσπρη μέρα στην Πρασινιάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Moonlight
    Θένξ για τες διορθώσεις,...έσασα το νομίζω. Είχα το γράψει λίο βιαστικά. Εξάλλου ένας λόγος που άρχισα το μπλογκ είναι για να μάθω να δακτυλογραφώ στα ελληνικά τζαι να τα ξαναθυμηθώ.

    Θενξ έκαμα κάτι φαγιά που τα εψές τζαι τωρά ετοιμάζουμε να αρχίσω τα σημερινά! Θα δώσω "αναφορά" άυριο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (φύλαξε νάκκον τσίσκεικ κρυφά του ινβίχτου τζαι πέπσε να δούμε άτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή