Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Λίο που ούλλα (2)

 Τούτην την εφτομάδα εποφκάρτηκα λίο στην δουλειά. Την Πεμπτη τζαι την Παρασκεύη (εχτές τζαι προχτές δηλαδή για μένα τωρά που σας γράφω) έγινε 9.30 να φύω τζαι έρκουμουν σπίτι ένα πτωμα. Άξιζε το κόπο όμως γιατι το ένα αποτέλεσμα ήταν πολλά καλό τζαι εγυαλίσαν τα μάθκια του Άρχων αμάν του το είπα. "Έκαμα" μια πρωτείνη που απετύχαν να κάμουν τα οι άχρηστοι που εφύαν. Αλλά αν σε ένα πράμα είμαι καλή, εν στο να "κάμνω πρωτείνες"! Όταν είδεν το "τζελ" μου ο Άρχων λαλεί μου "γιου αρ ίδερ έι Γκοντ ορ γιου χαβ έι μάτζικ τάτς".

Τούτο ήταν το χάιλαιτ της εφτομάδας. 2 αντεργκρατς πέφτουν μου πολλοι...ερωτήσεις τζαι απορίες. Τζαι έχω τζαι τον Οκλαχομά που εν πανέξυπνο παιδί τζαι στα κομπιουτέισhιοναλ εν ο καλύτερος, αλλά στα εξπέριμεντς πρέπει να του τα κάμνω κουτσια καθαρισμένα. Τζαι έφυεν τζαι το παιδί με τες Σ.Φ. τζαι Πέμπτη εν να έρτει πίσω τζαι ώς τζαι φαί για το γκρουπ μίτινγκ έβαλεν με να παραγγείλω εγώ. Τζαι θα έρτει την τριτη ένας νέος το λαπ. Ενα παιδί, ΑμερικάνοΒιετναμέζος που το μικρό του όνομα εν Βου. Άτε τωρά να του λαλώ Βου τζαι να μεν φύρνουμε... Τουτος εν που τους νέους φοιτητές διδακτορικου τζαι θέλει να έρτει 6 εφτομάδες πιο νωρίς  για να δουλέψει μαζί μας. Τζαι ως φυσικό "εκκόντισεν" μου τον τζαι τούτον ο Άρχων. Αμαν τζαι τουτο το πανεπιστήμιο σιορ! Ούλλον όβερ-ατσιβερς! Άσε που εγέμωσεν τωρα το πανεπιστήμιο προσπέκτιβ μαθητές με τους γονιους τους για να αποφασισουν αν θα έρτουν ή όι, τζαι εν παντού τζαι φκάλουν φωτογραφίες με αξιοθέατα. Το πιο χοτ αξιοθέατο εν η νέα βιβλιοθήκη που πέφτει κοντά στο εργαστήριο μου. Θωρείς την τζαι θέλεις να παεις τζαι να πέσεις με τα μουτρα στο θκιάβασμα!

Σήμερα εξύπνησα η ώρα 8 τζαι εσάστηκα τζαι επία δουλειά. Εκαμα κάτι πράματα, εμίλησα τζαι με Σκάιπ με Κύπρο με την Ξιπ τζαι την Κοντή, η οποία Κοντή εν ηλιοκαμένη τουρίστρια που πίνει ζιβανίες τες νύχτες με τον παπά μου πάνω στην βεράντα. Εν κατενθουσιασμένη. Θέλει να έβρει δουλειά Κύπρο τζαι να μετακομίσει λαλεί! Ένιγουει, που το λαπ έφυα κατα τις 2:15 τζαι επία να πιάσω το Κοιμωμένο που το δικό της λαπ. Τζαι τζείνη νευριασμένη με τα πειράματα της, έτοιμη να πετάξει τα pipets της που το παράθυρο τζαι να σhισει το λαπ κόουτ τζαι να γίνει η κορού με το σhισμένο λαπ κόουτ!

Επίαμε μαζί σε ένα τόπο που είχαμε κάμει ραντεβού πριν 3-4 εφτομάδες. Φυσικά το Κοιμωμένο το ανακάλυψε τζαι εκανόνισεν τα ουλλα γιατι πας έτσι πράματα είναι μανα! Τζείνη έκαμα καθαρισμό προσώπου τζαι εγώ καθαρισμό πλάτης, κοινώς ράσhης! Είχαμε πει να πάμε αλλά αποφασίσεν η παρέα να μου το κάμει δωρο για τα γενέθλια μου. Δημοσίως ευχαριστώ το Κοιμωμένο για την διοργάνωση τζαι για ούλλα καθώς τζαι την παρέα. Το μέρος ήταν ένα μικρό συνοικιακό ινστιτούτο. Μια κομμώτρια, μια μασερ τζαι μια αισθητικός. Πεντακάθαρο τζαι συγυρισμένο. Πρώτη επίεν η κολλητή τζαι εγώ εμίλουν με την κομμώτρια τζαι την μασερ. Ένοιωθα ότι ήμουν Κύπρο...εξίασα ότι ήμουν Σικάγο. Η αισθητικός μια Πολωνο-Ιταλίδα, 1.50μ (το πολύ) που εσπουδασεν Βιολογία στην Πολωνία αλλά εγύρισεν το σε αισθητικός γιατί αρέσκει της παραπάνω. Το Κοιμωμένο εφκήκεν τζαι η βουκούδα της εγυάλιζεν. Μετα επία εγώ. Η αισθητικός ευγενικότατη, πρόσχαρη, εκαταλάβαινες ότι πραγματικά αγαπά τούτο που κάμνει. Έφυα με μια ράσhην σαν το κώλο μωρου! Σαν εφεύκαμε λαλεί μου είπεν μου η φίλη σου ότι ήταν τα γενέθλια σου έτσι έλα ένα δωράκι που μένα. Τζαι αγκάλιασεν με τζαι έδωκεν μου ένα πακέτο σhοκολατάκια Πολωνέζικα. Ευχαρίστησεν μας σhίλιες φορές τζαι εφύαμεν.  Τζαι μιλούμε ότι η γεναίκα έσhει φουλ πρόγραμμα...να έβρουμε ραντεβού Σάββατο εδυσκολευτήκαμεν, τζαι τα όνλαιν ριβιους της εν ούλλα 5 αστεράκια, να πείς κάμνει το γιατί θέλει πελάτες. Εγώ πάντως εχάρηκα το τζαι θα ξαναπάω!
Τωρά έστειλεν μου ες εμ ες το Κοιμωμένο να πάμε για ντρινκς αλλά εγώ μετά που τόσο τρίψιμο εν μπορώ να ταράξω. Τζαι αύριο έχω να κάμω μαειρκές για να πάρω κάτι στο μπερθντέι πάρτυ στο σπίτι του Άρχων.

Το υπογειο με τα βιβλία μεσα στα μεταλλικά συρτάρκα.

Πριν να τελειώσει με λία σhιονια γυρώ.
Που μέσα


Φωτογραφία της νέας βιβλιοθήκης που
έφκαλα μια νύχτα σαν επίαινα σπίτι.
Τουτο εν όσον φαίνεται πάνω που την γή.
Πουκάτω εν τεράστια τζαι τα βιβλία εν
συρτάρκα που μέταλλο τα οποια
χειρίζονται ρομποτ τζαι φκάλουν τζαι
φέρνουν το βιβλίο απον ρικουέστ.
Ακομα τζαι να καεί η βιβλιοθήκη, τα βιβλία
εν θα πάθουν τίποτε γι'αυτο επήραν τζαμέ
τα σπάνια βιβλία. Γυρώ-γυρώ έβάλλαν γρασίδι
τζαι εφυτέψαν λουλουδια.

13 σχόλια:

  1. wow η βιβλιοθήκη σας!!

    πολλά καλή η πολωνέζα! μπράβο έπιασε το νόημα του service..

    τι μαειρκές θα κάνεις για τον Άρχων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έφυεν η φάτσα μου με τη βιβλιοθήκη σας.
    Στη δουλειά τουλάχιστον παρά την κούραση έσιεις αποτελέσματα τζαι συγχαρητήρια που το μάστρο.
    Καλή ξεκούραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma ti vivlio8iki en touti dear! wow!!!! ohh thelo na erto na t do je pu konta!!!na m feroun vivliou8kia je mena t robotou8kia upon request! Kali 3ekourasi je kales maeirkes!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εν βιβλιοθήκη που ανετα βλέπεις στο σταρ-τρεκ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γουαο και γω εντυπωσιαστηκά με τη βιβλιοθήκη!ανετά μετακομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ouaou vivliothiki. orea pernas! kali diaskedasi sto party!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to gel σου εν η γνωστή πηχτή αγαρόζης;; ουαου γίνεται να κάμεις ακόμα ενα blog τζαι να μιλάς για τα projects σου;;; για να εχουμε νέα ΤΖΑΙ που τα μπιγκ λαμπ θιορις αλλα τζαι που το actual lab:p μακάρι να σου πιέννουν ούλλα καλά πάντα τζαι οι πρωτεΐνες σου να εν όμορφες τζαι λειτουργικές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @εβριμποντι
    Μιας τζαι η βιβλιοθηκη έσhει πολύ σουξέ, έβαλα ακόμα λίες φωτο.Συνολικά εστοίχισεν $68,000,000 τζαι ήταν δωρεά που μια παμπλουτη οικογένεια που χέζει δολλάρια (όπως τα παραπάνω κτήρια σε ιδιωτικά πανεπιστήμια), τζαι έτσι το όνομα της βιβλιοθήκης εν το όνομα του ζευγους που έδωκεν το χρήμα.

    @Ράνια
    Ναι η Πολωνέζα εντυπωσίασεν με! Να έρτεις διακοπές τζαι να σε πάρω!

    Πάω να αρκέψω τες μαειρκές τζαι θα βάλλω την συνταγή μόλις τελειώσω.

    @Ντεφ
    Εφύεν τζείνη η μάσκα δηλαδή που φορείς στην φώτο;; :Ρ

    @Νεκατωμένη
    Κόπιασε ρε να σου κάμω τουρ. Στες εφημερίδες/ιντερνετ κτλ την ονομάζουν οι βιβλιοθήκη του μελλοντος.

    @Ευρος
    Έσhεις δίκαιο! Επρεπε να την ονομάσουν κάτι σχετικό.

    @Μουνλάιτ
    χαχαχα!

    @Μισιρλού
    Ε άτε τι περιμένεις;;

    @Ρίτσα
    Θενξ! καλα να περνάς τζαι εσύ!!

    @Ροσα (εν με σ ή ζ στα ελληνικά;;;;)
    Ήταν SDS-PAGE gel, το agarose εν DNA.... Λαλείς να κάμω διαφορετικό μπλογκ να μάχουμε για τα πειράματα;;Χμ....εν να είμαστε τρεις τζι'ο κουκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρέσκει μου να μαθαίνω καινούρια πράματα:p αλλα εμπειράζει εσhεις τους προπτυχιακούς τζαι μαθαίνεις τους τα είσαι κρίμα να σε βάλουμε να τα γράφεις.
    Όπως θέλεις λάλε με!! Aλλά σύμφωνα και με την moonlight είναι "Ρόσα" γιατί είναι η λατινική ονομασία του εν λόγω φυτού.
    Ουάου η βιβλιοθήκη! Νομίζω αν επίεννα να θκιαβάσω εν θα τα κατάφερνα γιατί θα εθώρουν γυρώ μου τζαι θα ποθάυμαζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε άμα το είπε τζαι η Μουνλάιτ, τοτε πρέπει να εν με σ! Τζαι εγω κάθε νυχτα που περνώ που τζαμέ νοιώθω ότι παίζω σε ταινία του μελλοντος. Εν πολλά γουάο τζαι ακόμα πιο γουάο που κοντά. Μέσα εν εμπήκα. Ουφφου έχω πολλές ερωτήσεις να σου κάμω. Ας πουμε τι έτος είσαι; Τι θα κάμεις αμαν θα τελειώσεις; κτλ κτλ αλλά θα τα μάθω εν καιρώ χρόνου φαντάζουμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάμνεις με τζαι νομίζω ότι είμαι πολλά mysterious girl (που λαλεί τζαι ο Peter Andre)χαχαχα. Να γίνω τζαι εγώ μπλόγκερ σαν τζαι εσάς λαλείς;;; Για να μαθευτούν τα μυστικά μου;;; Χμμμμμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι να γίνεισ τζαι εσυ!
    Σορρυ αλλά επειδη είσαι του επαγγέλματος, έχω απορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή