Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πρήχτισσες!

Παραπονιουμαστε εμείς οι γυναίκες οτι οι άντρες δεν υπάρχουν πια τζαι οτι τους πάτησε το τρένο (οι μάγκες εν προ πολλου παρελθον). Μετα που μια συζητηση με μια φίλη προχτες, που εγω τζαι τζείνη είμαστε οι μόνες σινγκολ της παρέας, εκαταλήξαμε στο γεγονός οτι τζαι εμέις οι γυναικες έχουμε μεγάλο μερίδιο της ευθύνης. Μα πως να μεν τους πατήσει τους άντρες το τρένο;;; Με έτσι πρήχτισσες που κυκλοφορουν, μεν σου πω εδώκαν μονοι τους μες τες ράγες.

Σας παρουσιάζω λοιπον τα είδη γυναικων που θέλω να τους κάτσω 2 πάτσους οταν τες θωρώ, μπας τζαι φέρουν τα μίλια τους...2 πάτσους τζαι σε τζείνες αλλά τζαι πολλές φορές στους άντρες που εν μαζί τους. Τζαι να φανταστείτε ειμαι πολλά κατά της βίας.

 Η "ευαισθητη γυναικούλα"
Δεν μπορώ να μεινω μόνη μου, χωρίς ενα άντρα διπλα μου νοιωθω ένα τιποτε. Θελω ενα αντρα να βασίζουμε πάνω του. Θέλω ενα αντρα να με προσέχει γιατι ειμαι ευαισθητη τζαι ο κόσμος εν σκλήρος τζαι κακός. Αμαν είμαι με κάποιον τζαι θέλει να χωρίσουμε θα του πω "μην φευγεις θα φαρμακωθω".


Η "ειμαι θεα"
Είμαι ωραία τζαι το ξέρω τζαι να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που μιλάς αυτη την στιγμή μαζι μου! Ξέρεις πόσοι με θέλουν εμένα;;; Για να φανταστεις όπως με θωρεις τωρα, έτσι ξυπνω τζαι το πρωί. Το μαλλι στην εντέλεια τζαι είμαι μια σκέτη θεότητα με τα μικροσκοπικά νυχτικά μου. Κολλουν μου τόσοι πολλοι που εβαρέθηκα πλέον! Ουφφου εν καταλαβαινουν ποσο δυσκολο πραμα ειναι να εισαι πάντα τόσο ωραία!

Η "εσωτερικος κοσμος"
Εγω, κυκλοφορω άσαστη τζαι δεν με κοφτει ουτε αν ταιρκάζουν τα ρουχα μου μεταξύ τους, ουτε αν εν παλια ουτε αν εν χαλια πάνω μου. Εγω είμαι υπεράνω όλων τουτων. Εγω πιστευκω στον εσωτερικο κόσμο του ατόμου. Σιγά μην φκάλω το φρύδι μου ή σταματησω να φορώ ριχτα τι-σhέρτς.....εγω εν εχω ώρα για έτσι πράματα.... Προτιμω να θκιεβάζω τα άπαντα του Παπαδιαμάντη τζαι να βοηθω σε ενα θεατρικο εργαστήρι να ανεβάσουμε την Παναγία την Γοργόνα!

Η "τα λεφτα του μπαμπα"
Το ξέρουμε τζαι οι 2 ότι έσhεις ανάγκη τα λεφτα του παπακι μου, γι'αυτο σιώπα θα κάμεις ότι σου λαλω. Εν κανει που εγέννησα τα μωρα, θα τα ξισκατίζω τζιόλας;;;Χαλόου!!Τζαι τολμα να πεις μα τζαι μου, γιατι ξιχαννεις οτι εν ουλλα στο όνομα του παπακι μου ετσι αν χωρίσουμε να μεν σου μείνει γρόσι!

Η "φεμινιστρια"
Άντρες! Χα! Σιγά μεν ασχοληθω! Ουλλοι τα ίδια γουρουνια! Χου νίτς μεν σιορ! Μπορουμε τζαι μόνες μας! Σιγα μεν καρτερω που ενα άντρα να ταράξει το μικρο του δακτυλακι! Θα τα κάμω ουλλα μόνη μου! Κάτω οι άντρες! Αντρες Γουρούνια Δο-λο-φό-νοι!!

Η ντεσπεράδα
Κολλώ σε ουλλους τζαι οτι μου κάτσει! Θελω να είμαι το επικεντρο! Θελω να τυλιξω έναν άντρα εδω και τωρα! Να του μπαστακωθω για μια ζωή! Ουφφου θελω άντρααααααα......... Τζαι αμαν τον έβρω τζαι ασκήσω πάνω του όλες τις μεθόδους τυλιχτικής, θα τον κάμνω οτι θέλω!

Η "νέα γυναίκα με αποψη"
Είμαι μορφωμένη, εχω δύο μάστερ, τζαι εχω άποψη για τα πάντα. Τζαι όι μονο έχω άποψη αλλά εχω τζαι δίκαιο! Ξέρεις ποσο επάλεψα σε τουτη την ανδροκρατουμενη κοινωνία;;; Αλλά εγω εχω άποψη τζαι θα την λαλώ! Μαζι κοπέλες να ακουστει ο λόγος μας!

Η "χωρίς άποψη"
Ρε, ένιξερω...χμ...να το σκεφτω...οκέι εν να έρτω....τελικα όι εν θα έρτω...εμ ενιξερω!Εμ...να ρωτησω τον Παντελή μου τζαι αναλογα τι θα μου πει τζαι λαλω σου.... Οξά που να τον ρωτω...;;;; Αφου ξέρω εν του αρέσκουν έτσι πραματα!


Η λιστα εν ατέλειωτη...αλλα σταματω δαμέ γιατι αρκετες πρήχτισσες εσυνάφερα τζαι ειδα τωρα τελευταία τζαι φουτουνιάζουν με....Αμαν σιορ! Έσhει τζαι έλεος!

Αλλά δεν πτοοουμαι! Για άλλη μια φορά θα το δω θετικά το θεμα...τουλάχιστον αναμεσα σε τουτες τες πρήχτισσες, τζαι τα νουμερα, εμείς φαινουμαστε "νορμαλ".

27 σχόλια:

  1. Αμάνα μου! Άρκεψα να το δκιαβάζω με την ψευδαίσθηση ότι θα γλιτώσω τον πάτσο... ως τωρά έφαα δκυο-τρεις... :-S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego efa enan! alla epidi en ime eilikrinis me ton eafto mou......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω άποψη για τα πάντα εντάξει; λαλεί το τζαι ο Μοτορτζής που τον τζαιρό που με επήρε επέταξε τα λεξικά τζαι τις εγκυκλοπαίδειες, αφού ούλλα ξέρω τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H χωρίς άποψη εν όλα τα λεφτά! Σαννα την θωρώ μπροστά μου με το νύχι γεμάτο στρας, το μαλλί ανταύγια που πρόπερσι τζιαι να χτυπά το σιέρι στο τραπέζι νευρικά. Ο Παντελής εν σίουρα bi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρας, μας ψιλοφακέλλωσες όλες. Όλες με κάποια κατηγορία θα ταυτιζόμαστε κάπου, π.χ. εγώ και άποψη έχω και θεά είμαι.:-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαχ! την παναγία τη γοργόνα??????:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουυ ρε Πράς λαλείς τα τούτα επειδή εν ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να είσαι Θεά 24/7:p

    έπρεπε να βάλεις και εσύ που κάτω 'όποια ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι τυχαία'..άμαν αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας να μεν το πέρνουμε προσωπικά:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι όλες μπορούμε να αναγνωρίσουμε στοιχεία του εαυτού μας στις πρηκτισες σου σε κάποια περίοδο της ζωής μας. (Τωρά επέρασε μας, φυσικά!)

    Τζαι ευχαριστώ, ήβρα πως μπαίνουν οι τόνοι στο blogger του ipad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμένα άρεσε μου ο τίτλος 'ντεσπεράδα' χαχαχα! Εγώ ταυτιζουμε σχεδόν με ούλες τις κατηγορίες, εχτός που τα λεφτά του μπαμπά που θα ήθελα να ταυτίζουμε!
    Επίσης define normal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρας, ποιες εν οι "εμείς"; Εν θωρείς δαμέ ούλλες επατσαρκαστήκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το εκνευριστικό είναι να ξέρεις κάποιαν που εν 3-4 κατηγορίες ταυτόχρονα τζαι άμα έβρει άντρα να τα χώννει τζαι να νομίζει ότι εν χάππι έτσι, (παρόλο που θα έπρέπε να εν έτσι ΤΖΑΙ χάππι) τζαι να της φκαίνουν 2-3 άλλες κατηγορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. epeidi en eshei pleon trena stn kypro edwkamen poukatw pou ntalika mallon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. aou, eponisa thn voukkan mou! xexexexe

    poia enna meinei apatsarkasth?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με την πρωτη τζαι την τελευταια πρηχτισσα τα παιρνω αγρια στην κρανα!

    Παρεμφερης του "εσωτερικου κοσμου" εν τζεινη, που εν ετσι οπως την περιγραφεις, δηλ. ανεφκαρτο φρυδι, τριχα καγκελο παντου, μαλλι μονιμως ακτενιστον εως αλουτο, βαδισμα καλουπσιη, ρουχα... φορει του αντρα της, φερει μονιμως τζοκεϋ καππελλι αν τζαι δεν εσχει σχεση με την αθληση, το προσωπο της εν ειδεν ποττε κρεμα, τες τριχες στο πιγουνι ξιουριζει τες!!! Τζαι τουτα ουλλα όϊ γιατι πιστευκει στον εσωτερικο κοσμο, αλλα γιατι θεωρει τον εαυτο της ιδιαιτερο ειδος (προς εξαφανιση) γυναικας, που δεν χρειαζεται εξτρα περιποιησεις, αφου τον γαρο της εσχει τον δημμενο.

    Αν την πετυχετε πουθενα εν η γειτονισσα μου / μεν φοηθειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. άμαν είσαι λλίον που ούλλα (εκτός τα λεφτά του παπά)?
    εν τζαι μιλώ για εμένα φυσικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αχαχαχα! Φυρμός!
    Μα ρε Πρας, εν ξέρεις τι δύσκολο πράμα εν να τα ξέρεις τζαι ούλλα, να είσαι τζαι θεα, να κρατάς τζαι μια κοπή λίρες αλλά παρ'όλα αυτά να είσαι υπεράνω τζαι να μεν σε κόφτει τζαι πολλά η εμφάνιση.. :Ρ
    Σκέψου τι άγχος υπάρχει. Χαχαχαχα.

    Εγώ εν έφαα πατσαρκές, είμαι μιτσιά ακόμα :Ρ
    Κίσες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Για να είμαι ειλικρινής, έχω στοιχεία που την τρίτη και την πέμπτη. Όλες οι πιο πάνω όμως φακκούν μου πολλά. Ευτυχώς που εν είμαι λεσβία γιατί εν θα έβρισκα ποττέ κάποιαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Νεράιδα
    Ε όι τζαι έφαες θκυό-τρείς;;; Μιλουμε περιγραφω τες εξτριμ καταστάσεις....εγω πάντως εν θα σε επατσάρκαζα! Τωρα αν θέλεις να αυτοπατσαρκαστείες τοτε τι να σου πω!! χαχαχαχ :Ρ

    @Πατάτα
    Αν ήσουν δηλαδή εν θα έτρωες κανένα;;; Παλε να τονισω οτι εν αυτοπατσαρκασμός! Εγω ειμαι κατά της βίας! :Ρ

    @Μάνα
    Τζαι εγω εχω αποψη για τα πάντα αλλά το θέμα ειναι να το έσhεις σε σπαστικο σημείο τζαι να νομίζεις ότι έσhεις τζαι πάντα δικαιο τζαι να παιζεις την ανωτέρου επιπέδου....Σε τζεινα τα σημεία εν νομιζω να είμαστε....

    @Αχάπαρη
    Η αληθκεια να λέγεται ως τζαι το χρώμα του νυσhιου εν απρουβτ μπάι Παντελής!

    @Ίνα
    Ρε τζαι εγω έχω αποψη τζαι είμαι θεα! χαχαχα Σοβαρα τωρα μιλω για εξτριμ καταστασεις....αλλο το ταυτιζομαι με το χαρακτιριστικο, τζαι αλλα παραχέζω το τζαι γινουμε πρηχτισσα! ενεν;;

    @Νταφοντιλ
    Σορρυ αλλα τον σχολικο Παπαδιαμάντη των έχω στην κατηγορία...μοστ μπορινγκ εβερ!

    @Ράνια
    Εσhεις απόλυτο δικαιο! Εξιασα το ντισκλέιμερ! Γραψε λαθος.....Πως μου εξέφυγε εμένα της τέλειας Θεάς με άποψη....

    @Σμιλι
    Ναι ουλλες εχουμε χαρακτηριστικα...αλλα το θεμα εν οτι εν τα εχουμε θέλω να ελπιζω σε τουτο το σημειο το πρήχτικο που σπάζει νευρα! Που η κάθε μας προταση εν φωναζει οτι εχουμε κομπλεξ!

    Με γειά οι τόνοι καλο στο iPad!! :)))

    @Μαριλουδα
    Το νορμαλ εν σχετικο...δυσκολο του ντιφάιν.....Αλλα νορμαλ θεωρω καποια, που ακόμα τζαι να έσhει τουτα τα χαρακτηριστηκα, εσhει επιγνωση οτι τα έσhει τζαι δεν τα αφηνει να φτάσουν σε σημείο που να κυβερνούν την ζωή τους.

    @Σάικ
    Ενιξερω γιατι αρκέψαν τα αυτοπατσαρκασματα!! τουτα εν για άλλες! ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ! χαχαχαχαχ
    Αλλοπως επαραχέσαν το με την αυτοκριτική!

    @Μουνλάιτ
    Αμάνα μου! Θεωρουν οτι αμαν εβρουν άντρα εκερδίσαν τον πρωτο αριθμό του λαχείου ή το χρυσο σε Ολυμπιακους...μακρια που μας!!! Μπρρρρ!! Τουτες ενεν χάππι....θέλουν χάππι(α).

    @Δρ Π.
    Εσυ εδιασωθηκες οξά;;; :Ρ (Μονο τζαι που ετόλμησες να κάμεις κομμεντ δαμε στην γυναικοκρατία, σημαίνει οχι μονο επέζησες, αλλά είσαι τζαι ήρωας!)

    @Ποστ
    Μα τι επάθετε σιορ τζαι πατσαρκάζεστε;;;!!! Ειπαμε εν για άλλες ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!! :ΡΡΡΡ

    @Γρουτα
    Τζαι εγω! Φακκουν μου οσο τιποτε! Τζαι σε κομπινέισιον με το "εδυσα το γάρο" μου τα παιρνω στο κρανίο που λαλουν τζαι στα καλαμαρίστηκα! Μια κοπέλα πριν 2-3 μηνες λαλεί μου...."πρεπει να χασω λια κιλα...αλλα μετα λαλω αφου επαντρευτηκα...ποιος ο λογος να είμαι παστη" τζαι ήταν τζαι ο άντρας της τζαμέ!!! Τζαι απλα εχασκογελουσαν! Εγω εχαμογέλασα ενω που μέσα μου το γαίμαν εβουραν στον εγκεφαλο τζαι επαθαινα εγκεφαλικο!

    @Neerie
    Η λέξη κλειδι εν "λλιον"...Τουτο εν το νορμαλ.....Το πάρα/αμπ-νόρμαλ εν να εισαι πολλά που ένα ή πολλά! Αρα πε της φίλης σου να μεν ανησυχα!

    @Μικρουλης Χείμαρος
    Μανα μου ρε...πολλά δυσκολο! Αθλος! Αν τα καταφέρεις εν να αγιοποιηθείς!!
    Κισες!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Σκουλουκουιν
    Τζαι εγω έχω που την 3 τζαι 5. Αλλο στοιχεία όμως τζαι αλλο να καταντας κρίμαν ενεν;;;; Ευτυχώς! Τζαι εγω το ιδιο! Τωρα που το σκέφτουμαι ευτυχως που έν ειμαι τζαι άντρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @prasinada: eee afou to laleis, mallon epezisa thn epelash ths ntalikas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Δρ Π.
    Θριαμβευτικά;;; Οξα εμετανοιωσες το τζαι καμια μερα θα σε γυρευκουμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρόσεχε διότι οι παραπάνω που τούτες και θα σου επιστρέψουν το πατσάρκασμα και θα σου κινήσουν αγωγή! :Ρ :))))))
    οκ,όλες έχουμε στοιχεία από κάποια ομάδα,εννοείται.
    Αν τζήσεις της βούκκας μου όμως θα φας κλωτσιά! :ΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Μωβ εννοείται οτι εχουμε ουλλες λια στοιχεια που διαφορες ομάδες...Απλα το θέμα ειναι μερικές έχουμεν/ουν πάαααρα πολυ που μια!!!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χμμμμμ... Πρασινάδα.... έφκεικεν ο ήλιος που την Δύση στο Σικάγο; :):):) Γυναίκα να δηλώνει ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες τα μόνα τέλεια όντα στον κόσμο και όλοι οι άντρες σωβινιστικά γουρούνια; χεχεχεχεχε ROTFLOL Καλά, δεν λέω. έχει και γυναίκες και άντρες που είναι νορμάλ αλλά έχει καιρό να συναντήσω (καλού κακού έβαλα το σταυρόν μου τζιαι έτρεξα για το καταφύγιο πριν στείλω το σχόλιο)... :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τωρα αν σου πω οτι εν λάθος άτομα που γνωρίζεις εν να φταίω;;;
    Εν θα σου το πω ομως γιατι μαλλον τζαι εγω λαθος ατομα γνωρίζω τωρα τελευταία!

    Υ.Γ. Εκαμές μπλογκ!!!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ε όι τζιαι πρίχτισσες, όι τζιαι πρίχτισσες.. σε παρακαλώ οι γυναίτζιες πάντα ξέρουν τι θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Νηπενθές
    Μερικές που μας ξέρουμεν οκέι;;;;;Κοτζάμ λεπτομεριακό δεκαεξάλογο εγραψαμεν πριν λιο καιρο!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή