Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μπάκ του ριάλιτι

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έγιανα!! Ζω! Μπορώ και ξαναζώ, γιατρεύοντας σημάδια, σημάδια όλα δικά σου, απ'το παλιο καιρό που θα ελάλεν τζαι η Γαλάνη!! Εισhεν 1.5 χρόνο να αρρωστήσω έτσι....Που την μια λαλώ καλυτερα τωρά παρα πιο μετα γιατι ήδη ειμαι μπιχάιντ σκέτζιουλ τζαι εδυναμωθηκαν τα αντισώματα μου για να μεν αρρωστήσω στην Κύπρο....Που την άλλη όμως μπορει να εχτισα αντισωματα για την Αμερικάνικη γρίπη τζαι η Κυπριακή να με ξανασύρει κάτω. Ευελπιστώ όμως πως δεν θα γίνει.


Το περσινό δώρο στο
παππου-παντογνωστη.
Απο άυριο μπακ του ριάλιτι. Στες επομένες 2 εβδομάδες τζαι κάτι πρεπει να κάμω σhιλια πράματα! Η γρίππη έκοψεν με πολλά πισω που το προγραμμα....Πρεπει να φκει ο κώλος μου στην δουλειά γιατί εχω πρεσεντέισhιον στο γκρουπ μίτινγκ την επόμενη Δευτέρα τζαι πρέπει να τελειωσω το Κριστμας σhοππινγκ. Ως τωρα εγορασα μονο το μισο δώρο της Πρασινομήτορος τζαι το μισό δώρο του αγαπημένου μου τετράποδου....ο χρυσουλης μας εν ο πιο ευκολος να του εβρεις δώρο...ο,τι του πάρεις αρέσκει του. Ο πιο δύσκολος να του πάρεις δώρο εν ο παππους-παντωγνωστης. Ο,τι τζαι να του πάρεις θα μουρμουρήσει. Το μόνο πράμα που του επήρα τζαι ενθουσιάστηκε εν ένα που τουτο που σφιγγεις το λεμονι για την κουζίνα. Στην αρχή εμουρμουραν αλλά μετα ενθουσιαστηκε τζαι διαφημίζει το παντου! Φέτος τι να του κάμω άραγε;;;; Επειδη για τα ρουχα μουρμουρα, αλλοπως θα του πάρω κανένα κουζινικο πάλε....Αλλά τι άραγε....Κάτι θα σκεφτω...Το κακο με το να παω να έβρω κουζινικο δώρο του παππου, θέλω τα ουλλα τζαι για μένα!! Ο παππους πλέον εν ο σεφ της οικογένειας. Μετα που εχάσαμεν την γιαγιά την Ξιππασμένη, έπαθε μια πορωση με την μαγειρική. Οταν είμαι Κυπρο κάμνει μου τα δικά μου αγαπημένα εχτος αν ζητήσω κάτι που εν αρέσκει της μπέιμπι σις Πελ τζαι θα με σπάσει για να το κάμει....Εγω για παραδειγμα θα παραγγείλω ρεβυθι γιαχνί με το σπανάσhιν για τες Δευτέρες που τα οσπρια εν στάνταρτ. Της μπέιμπι σις εν της αρέσκει πολλά αλλα θα του πει κάμε το για χατίρι της Πρας. Τζεινος θα μου τα πρήσει οτι εν αρεσκει της Πελ τζαι θα της κάμει εξτρα πατατουες για να μεν μείνει νυστιτζη!  Αμαν πω εγω να μαειρέψω ή που θα εντυπωσιαστει (σπάνιο φαινόμενο γιατι κανενας εν μαειρεύκει καλύτερα του λαλεί) ή που θα γίνει το σωσε γιατι ημισh εβαλά ενα συστατικο που "βλάφτει", ασχετον ότι τζείνο εγω τζαι ο φαδερ είπαμεν του σhίλιες φορες οτι μας πειράζουντα αρτίματα τζαι τζείνος πάλε βάλλει! Οταν τα ζω σπάζουν τα νευρα μου αλλά αμαν εν τα ζω πεθυμω τα! 

Επίσης ο Πρασινοφάδερ τωρα θα έσhει ακόμα παραπάνω λόγους να αναφκει κάρβουνα! Η Πρασινομήτωρ συχντα λαλεί του "μα πάλε κάρβουνα;;;" Τωρα τζεινος θα λαλεί "ε να καμουμε τωρα που εν το μωρο ποδά να φάι να ευχαριστήθει". Σημείωση. Σε έτσι περιπτώσεις ΔΕΝ αναφέρεις ότι το μωρον εν σχεδόν τριάκοντα ετων γιατι δεν σου συμφέρει!  Σήμερα οταν εμίλουν της μάδερ στο Σκάιπ, είπεν του φάδερ "θέλεις να μιλήσεις του μωρόυ;" τζαι εγω έκαμα το μέεεεεγα λαθος να πω "ρε μάμμα, το μωρο σε 6 μήνες θα γίνει 30". Η μάμμα είπεν μου "τι λαλείς έσhεις 6 μήνες ακόμα....εν είσαι 30! (she is in denial)" Ειπα της ξέρω το αλλά λαλω το για να προετοιμάζουμαι ψυχολογικα. Ειπεν μου "σωστο τζαι τουτο" τζαι μετα έσυρε μου ένα "μανα μου το μωρο μου τζαι εν να γίνει 30..." Ειπα της εν νοιώθω 30 τζαι μετα ειπεν μου το ολ τάιμ κλασσικ " Εγω στην ηλικία σου 2 κόρες τζαι η μια μάλιστα ήταν δευτέρα δημοτικου!" Γι'αυτο σας συμβουλευω να μεν θυμιζετε στους γονεις σας ουτε ποσο χρονο είσαστε, ουτε οτι δεν είσαστε πλέον μωρο! Ευτυχως εσυνάχτηκε κοντά στο τηλεφωνο ο φάδερ τζαι εγλύτωσα τα υπολοιπα....μάμμα άι λαβ γιου! 

Να σας πω ότι 20 άτομα ήδη εστείλαν τα γραμματα τους στον Άγιο Βασίλη!! Εσhετε ακόμα περίπου 2 εβδομάδες πρηξιματος που μένα για να στείλλεται τα ημειλ σας! agiosvasilis11@gmail.com. Oι γραμμές μας εν ανοιχτες ως τες 14 Δεκ! Φορ μορ ινφο κλικ πάνω στην φωτο με την φάτσα του Σάντα Κλος πάνω δεξιά στο Πράσινο μπλογκ.

Τέλος, σήμερα έδωκα πάνω σε τουτο. Ελπιζω να παίζει στην Κύπρο οταν έρτω γιατι θέλω να το δω!!  Αν ακούσετε τίποτε λετ μι νόου!

20 σχόλια:

  1. Η ταινία φαίνεται άψογη,ένναιν; Υπομονή να μάθουμε αν θα παίζεται και μετά να κάμουμε χαρούες! :)))))))

    Μάνα μου τον παππού σου! Να μας παρουσιάσεις κανένα φαγητό του,είμαι περίεργη. Μπράβο του πάντως που μένει ανεξάρτητος και μαγειρεύει για όλους!
    "Οταν τα ζω σπάζουν τα νευρα μου αλλά αμαν εν τα ζω πεθυμω τα!" Έτσι ακριβώς νιώθεις με τόση απόσταση. Κι ας έρχονται χίλιες δυο υποθέσεις τώρα που έγιανες.
    Όσο για τα άντα; Σε μερικούς μήνες, το αναλύουμε! :)))))))))))))))))))))))))))))))

    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάπου είδα το τρέιλερ κάτσε να θυμηθώ, αλλά μην ανησυχείς και να μην την προλάβεις την κατεβάζουμε και σου την στέλνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραια η ταινια. Ελπιζω να την φερουν εγκαιρια στο νησι.
    Τι 30 τι 40 τι 50.. Μονο αριθμοι ειναι. Τιποτε αλλο. Δεν ηβρα κατι χρησιμο στο μετρημα της ηλικιας.
    Αψογος ο παππους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως εγόρασες μισό δώρο στο χρυσούλη σας; Εξήγα μου πως γοράζεις μισό δώρο!
    Εννοείται κόρη πως άμα σου λαλούν 'το μωρό' εν λαλείς τίποτε, αφού συνήθως τζίνο που ακολουθεί συμφέρει σε άρα γιατί να τους το χαλάσεις;
    Καλήν επιστροφή στη δουλεία και η πολλή δουλεία τρωει τον αφέντη κόρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. I love you too baby! Nomizo an den po ta "all time classic" mou, tha nomizete oti eimai arrosti!! :)))))))
    Prasinomitor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν ωραίο να σε κανακευουν, ιδιαίτερα ο παππούς. Τούτο με το μισό δώρο έχω το απορία τζαι εγώ.

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ma fenetai polla kali h tainia? En o Antreas pou to nisi tzeinos? fenetai gerasmenos...

    Tou pappou gorastou enan apoxymoti na kamnei xymouthkia pou en tziai ygieina!


    kalin eftomada Pras mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουυυυ πάντα μωρό θα είσαι για τους γονεις σου πρας μην ανησυχεις εν παντού τα ίδια! άτε να έρθεις με το καλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. thermomix for paps :D

    το μισό δώρο κορούδες μου, εν απλό: έπιασε το ένα από τα δύο πράματα που σκόπευε να αγοράσει, duh. (do not think gloves, shoes or earrings).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ok αντι για "μπιχάιντ σκέτζιουλ" εθκιέβασα μπάισέξιουαλ. Εννα έρτω άλλην ώρα που θα λειτουργεί ο εγκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έγιανα!! Ζω! Μπορώ και ξαναζώ, γιατρεύοντας σημάδια, σημάδια όλα δικά σου, απ'το παλιο καιρό που θα ελάλεν τζαι η Γαλάνη!!-εγώ μόλις αρρώστησα... :(

    τζίντο λεμονοστυφτόπραμα θέλει το η μάμμα μου! θωρεί τα στην τιβι τζαι παθαίνει παροξυσμό! καλό δώρο για τον παππού! τζι εγώ ψηφίζω κουζινικό τζαι για φέτος!

    βουρούμε τζι εν ηφτάννουμε ούλλες που γυρόν α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και εγώ είμαι behind schedule με το xmas shopping!
    ο πρασινόfather εννά κάμει καλή παρέα με τον παπά Ράνιας! και τζείνος εν fan των καρβούνων!!

    το έργο θα παίζει όταν είσαι Κύπρο..αλλά εν άκουσα καλά reviews!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ατε να εις! η Πρας παραπονιεται για τα -αντα! Κορη μου εμεις ιντα πον να πουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Μωβ!
    Θα παίζεται απο οτι φαινεται! Γιουπι!!! Βασικα διαδραματιζετε στον Εβρο (οχι τον γνωστό μπλογκερ) ~1970. Βασισμένο στο ομωνυμο βιβλίο του Γιάννη Ξανθουλη τζαι απο οτι ειδα/εδιαβασα ηταν ιδέα του Μπέζου που το 2007!!

    Αλλοπως να παω να μαειρεψω μαζι του τζαι να αναρτησω συνταγη!Μπορει ομως να σπασουν τα νευρα μου! Εμενα βαλλει με να καμνω τες δουλειες που εν του αρέσκουν τζαι οτι καμω μουρμουρα οτι εν το κάμνω καλα!

    Φιλια Μωβ!!! :))))

    @Μάνα
    Μα που το ιντερνετ κατεβάζουμε το τζαι που δαμέ. Ενεν το θέμα τουτο! Το θεμα εν να παω σινεμα να δω κάτι που εν ελληνικο! Οπως πάω εν να καταντησω Ξανθόπουλος!

    @Ρούλι
    Απο οτι φαινεται θα έρτει!!!
    Ναι age is just a number!
    Ο παππους εν αψογος αλλα μπορει να σου κάμει το νευρικο σου συστημα κουρέλια!! χαχαχα

    @Μαριλουδα
    Εκάλυψεν με η Σάικ για το μισο δώρο. Ο χρυσουλης θα πιάσει παιχνιδάκι τζαι αμερικανικα σνακς...Τα σνακς εγοραστηκαν...το παιχνιδακι ακομα....
    Κόρη εγω εν τζαι είμαι αφέντης...ετσι μεν ανησυχεις εν θα με φάει.....

    @Mάμα
    Εσhεις δίκαιο!! Ηταν να στειλω SOS να σε παρουν πρώτες βοήθειες!

    @Σμιλί
    Το μισο δωρο με εκάλυψεν η Σάικ! :) Ο παππους σπάνια κανακευει...αλλα αμα το καμει, κάμνει σε φοινιτζια!!

    @Ποστ
    Ναι κόρη εν ο Γιάννης Στάνκογλου....Εν τζαι, τζαι πολλά τωρασινος! χαχαχαχαχ
    Μα να κουβαλώ αποχυμωτές κόρη! Ε όι!

    Καλη εφτομάδα τζαι σε σενα φέλοου ξενιτεμέν Σιπριοτ!

    @Νταφοντιλ
    Εννοείται οτι πάντα θα ειμαστε τα μωρα τζαι με το ονομα μας σε υποκοριστικο...Πρασιναδίτσα, Πρασιναρακι, Πρασιναδουλα κτλ κτλ....

    @Sike
    Α γεια σου ρε Σάικ!!!
    Μα να κουβαλω ετσι πράμα...πρεπει να εν μικρο! Επεριορισαν πολλά το βαρος τωρα (των βαλίτσων! Εγω ακόμα ειμαι οκ....)

    @Αχάπαρη
    Ελα ξωπασκα κόρη! Εν ο πονοτζέφαλος τζαι τα σφηνάκια που εμολόησες στο ποστ σου! χαχαχα

    @Μουνλάιτ
    Περαστικά σου κόρη!!! Εν ουλλοι ενας ενας που αρρωστουν! Χατε να γιανεις να τα προλάβουμε τα σhιλιάδες πράματα που εχουμε να κάμουμε ουλλοι!

    @Ράνια
    Ζητω τα κάρβουνα!! χαχαχα
    Εμ στα ριβιους εν διω τοση σημασια...γιατι εν ουλλα θέμα γουστου....Τζαι ο κυνοδοντας επιασε καλα ριβιους τζαι επιεν τζαι για οσκαρ αλλά εγω εν εσhει τσανς να το δω ποτε! (εφερα το συγκεκριμενο παραδειγμα γιατι αν φερω κανενα αλλο μπορει να με σφαξουν οι μπέστις!!!χαχαχα)

    @Γρούτα
    Εν παραπονιουμαι! Αντιθετως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παίζεται σε λίες μέρες στο σινεμά της γειτονιάς μου, λαλείς να πάω να το δω; Χμμμ...
    Μεν μου λαλείτε για σκετζιουλ τζι αγχώνουμαι.
    Όσο για το ήμεηλ, εγώ εν να το στείλω στην ώρα του. ΧΜ.

    Χαβ ει χοππας ιβνινγκ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν την βρίσκεις ενδιαφέρον γιατί όχι! Γιατι να μεν προωθουμε ελληνικές ταινίες αμα το αξίζουν! Να μας πεις μετά εντυπωσεις! Εγώ σίουρα θα πάω αν παίζει ακόμα αμα έρτω Κύπρο. :)

    Καλά κάμνεις απλα βαλλω ριμάιντερς γιατι έσhει που θέλουν να το στείλουν πιο γλύορα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρας, δεν έρχονται καθόλου ελληνικές ταινίες στο Σικάγο; Ούτε καν σε πλαίσια κάποιου φεστιβάλ;

    Είχα το απορία. :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έρκουνται! Πάμε σε 1-2 ταινίες το χρονο!! Αλλά ξέρεις πως ένι ενεν;; Πεθυμουμε τα πάλε! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι...πεθυμούμεν τες.
    Προς το παρόν περιμένω συγκεκριμένη ταινία με τον Αντώνη Καρυστινο, ένα πλοίο και λαθρομετανάστες. Είχε παικτεί εδώ στο φεστιβάλ κινηματογράφου,μόνο μια προβολή σε ώρα καθόλου κατάλληλη για μη αθκιασερούς. :/
    Την πρόσθεσα στο πολιτιστικό ραντάρ, μόλις έρθει,θα έρθει και το ήμειλ. :)))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Α!!! Ειχα δει το τρειλερ τζαι εφαίνετουν πολλά ενδιαφέρον! Ασε που ο Καρυστινός εν ΤΕΚΝΟ!!!!! :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή