Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το κλικ

Σήμερα το μπλογκ θα ασχοληθεί με ένα σοβαρότατο θέμα....

Η φίλη μου η Κοντή σήμερα το απογευμα άλλαξεν το στάτους της στο φέισμπουκ. Ιν έι ριλέσhιονσhιπ λαλεί! Τζαι πριν κλείσεις το ποστ γιατι νομίζεις επερίπαιξα σε με για την σοβαρότητα του ποστ, καρτέρα να σου πω την ιστορία. Καταρχας να σου πω οτι η Κοντή εν φοιτήτρια διδακτορικου στο παλιο μου εργαστήρια τζαι η μόνη που τζαμέ που κρατω επαφη. Ενεν τέρας εμφυίας αλλα εν πολλά καλή ψυσhιή τζαι πολλά εργατική τζαι εκτιμω το τουτο πολλά. Αμερικάνα τζαι ηλικιακά, 1 μήνα πιο μεγάλη μου.

Πριν 6 μήνες η Κοντή επίεν να κάμει κάτι τεστ γυναικολογικής φύσεως. Τα τεστ της εδείξαν κάτι αναπάντεχο! Κατι που αν ήταν όντως πραγματικο το αποτέλεσμα θα εσήμαινεν οτι ο φίλος της των τελευταίων 3 χρόνων την απάτησεν/ουσε. Με το που πιάνει τα αποτελέσματα πιάνει με τηλέφωνο. Το και το λαλει μου, θα σου στείλω κάτι επιστημονικά αρθρα για το τεστ που έκαμα να δουμε αν υπαρχουν πιθανότητες να εν το αποτέλεσμα φολς ππόσιτιβ. Μετα που ώρες ανάγνωσης, ανακατώματος τζαι αξιολογησης των δεδομένων, εφτασαμεν στο αναποφευκτο αποτέλεσμα. Ο φίλος της πρεπει να επίεν με άλλη/ες. Τα νούμερα τζαι τα γεγονόταν εν ήταν υπέρ του.

Η Κοντη ειπεν του τα αποτελέσματα που το τηλέφωνο τζαι είπεν του θελω να μιλήσουμε. Στην αρχή έπαιξε πελλον τζεινος τζαι μετα επαραδέχτηκε το σφάλμα του. Τσακωμοι, κλαματα, οδυρμοι τζαι εγω να παρηγορώ μια Κοντή που ένιξερεν τι να κάμει. "Τι θα έκαμνες στην θέση μου;" ερώτησεν με. "θα εχώριζα επιτόπου" είπα της "αλλά όποιος εν έξω που το χορό πολλά τραούθκια ξέρει τζαι έτσι εν εσhει σημασία τι θα έκαμνα εγω. Ο,τι τζαι να κάμεις εγω θα σε υποστηρίξω."

Η Κοντή επειδή εν φτανόκαρτη τζαι επιασαν την τζαι τα υπαρξιακά επειδή κοντέυκουν τα πρώτα άντα, αποφάσισεν να του δώσει μια ευκαιρία, αφου τζαι τζείνος την επαρακάλαν. Η ευκαιρία αντεξε 2-3 εφτομάδες τζαι τζεινος είπεν της εν μπορει να συνεχίσουν....ηθελε να φκει τζαι κούππα άπανη ο βλαξ!

Η Κοντή για 2-3 εφτομάδες εν εμιλιέτουν. Πρωτη φορα στα σχεδόν 4 χρόνια που τη ξέρω την ειδα έτσι. Μετά όμως εξεθάρρεψεν. Τζαμέ που ήθελεν να βρεθουμαστε συνέχεια γιατί εν εμπορούσεν να μεινισκει μόνη της πάνω που μιαν ώρα, ξαφνικά έγινεν μπιζι.... Την επόμενη φορά που εβρεθήκαμεν, ειπεν μου οτι εγράφτηκε σε ένα dating site τζαι οτι "σhι ις μπακ ον δε μάρκετ" τζαι οτι εφκηκεν με διάφορους λουζερς αλλά τζαι ενα πολλά ενδιαφέρον δικηγόρο τζαι ενα καλουτσικο δάσκαλο. Σιγα σιγα ο δάσκαλος εν την ενδιέφερε τζαι άρεσεν της ο δικήγορος. Του δικηγόρου ομως εν του έκαμε τζείνη το κλικ τζαι εχάθηκεν. Τζαι ξανα νέα ραντεβου η Κοντη.

Εδω τζαι 4 εφτομάδες εφκαινε ραντεβου με ένα αλλο δικηγόρο (που τραγική ειρωνεία έσhει το ίδιο όνομα με τον πρώην που την έκαμε Ρουντολφ το ελαφάκι) τζαι οτι αρέσκει της πολλά. Σημερα που λέτε αλλάξαν τζαι οι 2 το στάτους τους τζαι δέι αρ ιν έι ριλέισhιονσhιπ. Γραφω της ημειλ τζαι λαλώ της "κόρη Κοντή, το Σαββατο ειπες μου οτι χι ις ριλι νάις τζαι τωρα αλλάξαμεν τζαι στάτους;;" Λαλει μου "ναι σήμερα το πρωί αποφασισαμε να δοκιμάσουμε να κάμουμε σχέση." Τζαι μεν χάσουν λεπτο, ανακοινώσαν το στο εφ-μπι τζαι δώστου τα "λάικ." Βεβαίως "λάικ" έκαμεν τζαι η γεναίκα του αρφου της Κοντης γιατι τζαι τζείνη με τον Κοντο-αδερφο εν που ονλάιν ντέιντινγκ που εγνωριστήκαν.

Η Κυπραία κολλητη δαμε, το γνωστό Βούι, έσhει τζαι τζείνη μια φίλη (επίσης φοιτήτρια διδακτορικου) που την Σερβία αλλά που ζεί χρόοονια στην Αμερικη, η οποία τζαι τζείνη εχωρισεν με τον φίλο της τζαι δώστου όνλαιν ντέιτινγκ τζαι τζείνη. Τωρα τζείνη φκαίνει με ένα γιατρό τζαι εν αρκετα ενθουσιασμένη μετα που λίους λούζερς.

Τζαι ερωτω αγαπητοί, που εκαταντήσαν οι γιατροί τζαι οι δικηγόροι;;;!!! Τα πάλαι ποτέ πιο περιζήτητα κελεμπούρια, εκαταντήσαν να πιάνουν σβάρνα τα όνλαιν ντέιτινγκ σάιτς. Τζαμέ που εσφάζουνταν ποιές θα τους τυλίξουν, τωρα επιασαν τα ιντερνετ τζαι γυρεύκουν κοπέλες με το μάους ανα χείρας.

Που την μιά λαλείς, δαμέ εν δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες, εν θα εν δύσκολοι για γιατρους τζαι δικηγόρους;; Τζαι με τες ώρες εργασίας, εν τους μεινίσκει χρονος. Οκέι δεχτόν τζαι κατανοητον.

Δεν θεωρω ότι εν κάτι απαραιτήτως κακο τουτο το νέο στυλ γνωριμιων τζαι εν δικαίωμα του κάθενος τι κάμνει στην ζωή του. Ζούμε σε άλλες εποχές. Εποχες εργασιομανίας, που όπως είπεν τζαι ο Σαμαράκης, τα σπιτια μας ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο κοντά τζαι οι ψυχές μας τόσο μακρια.  Εγω προσωπικά εν θα εμπορούσα ποτέ να μπω σε τουτη την διαδικασια  του εθελοντικού αυτο-προξενιού....τζαι ας είμαι η μόνη σινγκολ στις παρέες. Μπορεί να έβρεις κάποιον με ουλλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις, αλλά αμαν τον γνωρίσεις να εν το απέραντο ξενέρωμα. Ενω μπορει καποιος αλλος τζαμέ που εν το περιμένεις, να σου κάμει το κλικ....Τζαι δεν εννοώ το "μάους-κλικ" αλλά τζείνο το εσωτερικό κλικ που λαλείς "μάλιστα, εσυ με ενδιαφέρεις, θέλω να σε γνωρίσω". Γιατι εν τέλει αγαπητοι μου, εν ουλλα θέμα (βιο)χημείας!!

31 σχόλια:

  1. Η φίλη της αρφής μου είχε παρόμοια εμπειρία. Έδειξε το ΠΑΠ τεστ HPV ενώ είναι παντρεμένη χρόνια τζαι πριν 4 χρόνια ήταν καθαρή. Τζαι τούτη εν εκαμε τίποτε.

    Για τα ονλάιν ντατινγκ εν όντως παράξενο που τούτα τα κελεπούρια γυρεφκουν σχέση με έτσι τρόπο. Αν ήμουν ελέυθερη εν νομίζω ότι ήταν να το τολμήσω, καπως φοούμαι να συναντώ αγνώστους, όπως εσύ πιστέυκω στη χημεια, τζήντο κλικ που σε κάμνει να βλέπεις τον άλλον με άλλο μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίταξε αν ζούσα εκεί κάτω δε θα τα απόρριπτα μάλλον. Αν οι ρυθμοί της ζωής σου και οι πολλές ώρες δουλειάς δεν σου αφήνουν χρόνο, τότε που θα βρεις κάποιον? Από το εργασιακό περιβάλλον είναι μια πιθανότητα ή από κοινούς φίλους.

    Οι φίλοι του τι λαλούν?

    (Όχι δε με έβαλε πάνω η Πρασινομητωρ ή το σόι σου)

    :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κλικ τελικα εν σημαντικο. Η ανθρωπινη επαφη. Θα με αγχωνε να παω να γνωρισω ενα αγνωστο. Ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο να γνωρισεις νεους ανθρωπους σημερα. Ομως οτι ειναι να ρτει, θα ρτει αλλιως θα ρτει το επομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έναν πράμαν εκατάλαβα...αν είσαι με επιστημόνισσαν τζαι κάμεις την κουτσουκέλαν σου, είσαι ποσπασμένος! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμ νομίζω εξαρτάται πως θα οργανώσεις την κουτσουκέλαν σου πουπανινέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις πλείστες φορές γνωρίζουμε κάποιον μέσα από μια κοινή παρέα, ή άλλες καταστάσεις που μας έτυχε συναπάντημα.
    Σίγουρα στην Αμέρικα που η ζωή τρέχει σε ρυθμούς χρόνο dt, δεν προλαβαίνει ο άλλος να βγει έξω και να γνωρίσει κόσμο. Άσε που κάποιοι μπορεί να είναι ντροπαλοί.
    Τούντα site γνωριμιών κουντούν λλίον την κατάσταση παρακάτω. Σίουρα αν δεν σου κάμει κλικ ο άλλος εν θα προχωρήσεις παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμένα κάμνει μου εντύπωση που μόλις εχώρισε αποφάσισε να ξαναδώσει με τα μούτρα μέσα..μπράβο της φίλης σου..

    ε εν και έχεις τίποτε να χάσεις με τα dating sites εκτός που λίο που τον χρόνο σου. you might meet someone interesting!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χμμμ μάναμου η κοντή φαίνεται μου πολλά συμπαθητική κορούδα,και τούτο με το φεϊσμπουκ,εξαρτάται και που την χρήση που κάμνει ο άλλος.Εννοώ αν είναι κάτι που χρησιμοποιεί συνέχεια γουαϊ νοτ.Εντζε υπογράψαν και συμβόλαιο.
    Και κιπινγκ ιν μαϊντ ότι περνούμε πολλήν ώρα στο ιντερνετ γιατί να μεν είναι και τούτο ένα μέσο γνωριμίας;Και ναι άμα δεν σου κάμει το κλικ που θα βρεθείτε που κοντά φεαρ ιναφ.
    Κονγκρατς πε της Κοντής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ate kalo, tziai vio anthosparton ths kontis!

    Milwntas gia mia gnwsth tou shaolin, elalousamen oti en polla lipimeni giati thelei mia sxesi, alla en ivriskei. Tziai epoloithein h mikrasiatissa (glikitati kai analfaviti) giagia tou tziai lalei " kala giati den koitazei sto internet?". En mes thn zwi mas pkion...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ θα κρατήσω πόσο σπούκι ήταν που εκοιτάξετε σε papers για να αποφασίσετε αν της τα εφόρησεν ή όι! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποστ, προχωρημένη η γιαγιά!!!
    Σίγουρα στην Κύπρο μας ακούγεται κάπως περίεργο να βρείς σύντροφο online, γιατί σίγουρα θα τον ξέρεις ήδη από κάπου, θα πηγαίνατε στο ίδιο σχολείο με την ξαδέλφη του, θα έχετε τουλάχιστον έναν κοινό γνωστό και τέθκοια. Να μεν σου πω ότι εννάν τζιαι συγγενής σου στο τέλος. Τώρα στην Αμερική, why not? Δαμε κοτζάμ δικηγόροι το χρησιμοποιούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δόξα σοι ο Θεός βρίσκω χρόνο να κοινωνικοποιούμαι. Αν έφτανα όμως στο σημείο να μεν μπορώ να φκω έξω να γνωρίσω κόσμο η έστω να φκω με παρέα γνωστών λόγω δουλειάς πιστέφκω τζαι εγώ το ίδιο θα έκαμνα.
    Τελικά ο γιατρός είναι ο καλύτερός σου φίλος. Εν τζίνος που θα σου πει ακόμα τζαι όταν σε απατά ο μπόιφραν. Εγέλασα που εκάμετε ολόκληρη βιβλιογραφική αναζήτηση !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατι οι σχεσεις να ειναι τοσο περιπλοκες σημερα ρε παιθκια!
    Ευτυχως, που επρολαβα τζι ηβρα, τον ενα και μοναδικο γιατι μετα, μαλλον, ...εσπασε το καλουπι ;ΡΡΡΡ

    Εγω συμφωνω μαζι σου Πρας, εν ανατρισχιαστικα φοητσιαρικο να συναντας αγνωστους, που γνωριζεις ονλαϊν. Εσχει τζι ανισορροπους αουτ δεαρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κοίταξε, όι πως το χρειάζουμε εγώ, αλλά έχω ένα φίλο που ενδιαφερεται..
    μηπως έχεις την διεύθυνση του site;
    αν ξέρεις έχουν τζαι υποψήφιους που κύπρο;
    χαχαχαχαχαχ

    συμφωνώ με τους υπόλοιπους, αν δεν έχεις χρόνο/ τρόπο να κοινωνικοποιηθείς γιατί όι;

    πάντως εν λυπηρό να μαθαίνεις ότι σε απάτησεν με έτσι τρόπο...
    μακάρι να περνά καλά η κοντή τζαι ναν ευτυχισμένη...

    υ.γ. έχει καμιά σχέση με την 'Κοντή' την νύφη της Θεοπούλας στο 'Παρά Πέντε';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για μένα όι απλά "έννεν απαραιτήτως κακό", εν τζαι καλό.
    άμα θωρείς ότι δεν γνωρίζεις κόσμο στην ζωή σου όπως είναι, εν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις κάτι έτσι.
    στο κάτω κάτω γνωρίζεις κόσμο!
    τζαι εν πιστεύκω ότι πλέον όποιος εν σε έτσι σάιτ έχει κάτι που εν πάει καλά- στο κάτω κάτω εγώ γιατί να είμαι τζιαμέ πχ;
    άρα καλά κάμνει τζαι δοκιμάζει το...

    το πρόβλημα μου εν με το ίνσταντ στάτους άπντεϊτ. :p

    πληροφοριακά, ήντα ύψος έχει η...κοντή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τουλάχιστον ξεφορτώθηκε τον πρώην.
    Προφανώς,αν και επιστήμονας,είδε τα 30 να έρχυνται και δεν θέλει να την βρουν ελεύθερη.Λυπάμαι με τέτοια μικροαστικά κολλήματα.

    Οι διαδυχτιακές προξενήτρες,δεν είναι περιορισμένες στην Αμερική. Η Κύπρος ίσως είναι πολύ μικρή για να ενδιαφέρει τέτοιες πολυεθνικές προξενήτρες,η Ελλάδα δεν ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή λόγω κατάστασης άρα μένουμε εκτός. Στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη,Τουρκία και Ρωσία υπάρχουν πάμπολλα ζευγάρια που μέσω του ονλάιν ντέιτινγκ έφτασαν στο γάμο.
    Άνθρωποι μόνοι, κάθε ηλικίας και μόρφωσης. Για την κάθε κατηγορία υπάρχει ειδικό πακέτο, συνήθως με μηνιαίο πάγιο,και η αναζήτηση γίνεται με ειδικό λογισμικό.
    Και οι εταιρείες αυτές,αν και σε σκληρό ανταγωνισμό,κερδίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια.
    Από κόσμο που θέλει επειγόντως να είναι σε μόνιμη σχέση και να βρει την αγάπη.
    Είναι τραγικό που καταντήσαμε μετά από τόσες επιλογές,να πληρώνουμε για την αγάπη και για το κλικ; Για μένα προς το παρόν,ναι. Αν όμως μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει τόσο επαγγελματικά,γιατί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. to provlima einai oti otan perases ta anta... kai oulloi oi gnwstoi/filoi vrethounatai pantremenoi/aravwniasmenh ktl kai theloun alla zeugaria na kamnoun parea kai s1rnoun synexeia mpixtes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ εν καταλάβω τι χρειάζουντε οι ιστοσελίδες γνωριμιών σε έτσι περίπτωση. Έσιει αρκετή κοινωνικοποίηση του φέισμπουκ (αφού ασχολείται που ασχολείται), μπορεί να έβρει κάποιος τζαμαί άτομο, να δει τα ενδιαφέροντα του, να δει αν εν ελεύθερο τζαι να κάμει τζαι το φλερτ του. Απλά κάμνουν σκιπ το αρχικό φλερτ, που εν το πιο ενδιαφέρον κατ'εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Σμιλί
    Το τι κάμνουμε σε έτσι περίπτωση εν ανάλογα με τον άνθρωπο. Εγω εν θα το εσυγχωρούσα.....

    Ακριβως τουτο το κλικ που λαλω....νομιζω εν αυθόρμητο τζαι εν μπορεις να το προσχεδιάσεις....τζαι τουτο λαλω το εγω, το τέρας οργάνωσης!

    @Ίνα
    Εδω ακόμα να γνωρίσω τον ίδιο, εν να ξέρω τι λαλουν οι φίλοι του;;;; Τζαι μιας τζαι ανάφερες την Πρασινομήτωρ....κάμνω της έτσι.... "Μάμμμμα!! Ειδα μες το δρομο μια κοπέλα να κρατα το σκυλάκι που μου ειπε το τεστ του άνιμαλ πλάνετ ότι κάμνει για τον τροπο ζωής μου" Πρασινομήτωρ: Κόρη παρέτα. Εβρε αντρα τζαι σιωπή!

    χαχαχαχαχα Αί λαβ γιου μάμμα!! :)))


    @Ρούλι
    Τζαι όι μόνο να γνωρίσεις ενα άγνωστο φέις-του-φέις αλλά τζαι 1-2 την εφτομάδα! Με βρίσκεις απόλυτα συμφωνη! :)

    @Ινβ
    Χαχαχαχα! Ε μα σόρρυ! Εν να μας περιπαίζουν τζιόλας;!

    @Αχάπαρη
    Ουδέν κρυφο υπο....την επιστήμη!

    @ΧιτΤζό
    Ναι συμφωνώ. Γι'αυτό λέω εν το θέωρω κακό. Απλά ενεν κάτι που με εκφράζει εμένα... :)

    @Ράνια
    Τίποτε δεν την πτοεί! Γιατί εν που τα άτομα που εν μπορουν μόνα τους. Πάνω που 2 ώρες σπίτι συκκιρτά τζαι εν μπορει μόνη της. Εν γι'αυτό.
    You also might not!

    @Μαριλού
    Εν καλό πλάσμα κορη πολλά! Ο καθένας με το τί νοιωθει άνετα. Όπως είπα το κατανοώ τζαι δεν το κατακρίνω. Απλά εν θα το έκαμνα εγω.

    @Ποστ
    Α μάνα μου τοπ η γιαγιά του Σαολιν! χαχαχαχαχα

    @Αππωμένη
    Μα γιατί σε εκπλήσει τουτο ρε! Εμένα θα με εξέπληττε αν δεν το εκάμναμεν!! :)

    @Πατατούλης
    Άλλο η Κύπρος ναι...που κανένας ενεν άγνωστος. Τζαι με ένα που θα φκείς θα μαθευτεί. Μεγαλουπόλεις σαν δαμέ εν άλλο πράμα....

    @Ροσα
    Μεν σου πω εκάμαμεν τζαι πρόχειρους υπολογισμους. Τα τσάνσες να μεν της έκαμνε την κουτσουκέλα ήταν <1% στην καλύτερη των περιπτώσεων....ακόμα αν τυχων τζαι ο τεχνικος του λαπ ήταν τέλεια ππππούλι

    @Γρούτα
    Φύλαε τον στύλλο σου κόρη, να έσhεις τον μισό!! :Ρ
    Αν ήταν μόνο ανισόρροπους ήταν να'ν καλά.....

    @Νόνης
    match.com για τον ένα φίλο σου (όνομα και μή χωριο) που ενδιαφέρεται!! :Ρ

    Λυπηρό ναι...γιατι χι γουός νοτ μαν ενάφ....

    Υ.Γ. Η αλήθκεια εν οτι η ιδέα ήταν που τζαμέ γιατι εγω τζαι η αρφή μου η Ξιπ είμαστε κοντές...εγω ~1.60, η Ξιπ λιο πιο κοντη...Η Κοντή όμως κάμνει με να νοιώθω ψηλή!!!

    @Μουνλάιτ
    Τζαι εμένα ήταν καπως το απντέιτ...αλλά χάτε...ο καθένας οπως νοιώθει...

    Η Κοντή πρέπει να εν 1.53-55....

    @She
    :))))

    @Μωβ
    Ακριβώς έτσι λειτουργά το συστημα. Ας πούμε η Κοντή εσhει τα πτυχία της τζαι βουρά μαραθωνιους φορ φαν. Το ίδιο τζαι τζείνος. Το λογισμικο με τουτα τζαι αλλά εκαμεν τους match up. Αλλάσουν οι καιροί καλώς ή κακώς....

    @Δρ. Π.
    Δε στόρυ οφ μάι λάιφ αγαπητέ!

    @Defiance
    Ενεν το ίδιο το φέισμπουκ γιατι στα ντέιτινγκ σάιτς προτείνουν σου άτομα τζαι εν διαφορετικο το σύστημα....Τζαι εγω νομίζω εν ξενερωτικο, αλλά όπως την βρίσκει ο κάθε ένας ενεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αρέσκουν μου τούτα τα θέματα :P βασικά νιώθω οτι λείπει ο έρωτας σε τούτα ούλλα. οτι ενεργείς πολλά σκεπτικιστικά και οργανωτικά και χάνεται το όλο συναίσθημα. μπαίνεις κάπου με σκοπό να βρεις κάποιον με κοινά ενδιαφέροντα κοινό κοινωνικοοικονομικό επίπεδο κλπ. και πλασάρεις του ότι θέλεις να ξέρει για σένα κάμνεις διαφήμιση του εαυτού σου. τα κακά κρύφκεις τα. όπως και να χει για μένα εν πολλά κάπως τούτο. και ναι αλλάξαν οι εποχές αλλά γαμώτο άμαν γίνει και ο έρωτας τόσο ψυχρά υπολογιστικός τότε εν έχει σημασία τίποτε ας μεν βρούμε κανένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ δεν το βρίσκω τόσο κακή ιδέα... Ναι μεν στην αρχή βρίσκεις κάποιο με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα κλπ αλλά οι ερωτήσεις που απαντάς και απαντούν είναι σε πιο βάθος από του "τι ύψος έχεις, τι εσπουδασες κλπ..." και στο τέλος δεν μένει μόνο στο ίντερνετ. Βρέθεστε για καφέ στην αρχή μέστην ημέρα, και μέστον κόσμο για να μην υπάρχουν ρίσκα, γιατί όντως έχει κόσμο παράξενο.

    Πιστεύω για άτομα που έχουν πολλή απαίτηση που την δουλειά τους όπως π.χ. brainsurgeon, ή για άτομα που ντρέπονται να κάμουν το πρώτο βήμα να σου πουν "γεια" πρόσωπο με πρόσωπο είναι μια καλή αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Δρ Π.
    Ουφφου τζαι τωρα που θα εμφανίζουμαι στο χρυσοπράσινο θα πρεπει να εβρω νέες ατάκες να λαλω...αν έσhεις καμιά καλή λαλείς μου πλιζ. Θενξ!

    @Ντάφοντιλ
    Όντως εσhεις δίκαιο σε πολλά...Όπως ειπα, αν θέλουν οι άλλοι δικαίωμα τους...Απλά εγω εν θα εμπαινα ποτέ σε τουτη την διαδικασία. Ενεν συμφωνία που γυρευκεις ενεν; Εν έναν άτομο να μοιραστείς κάτι που τον εαυτό σου....

    @Κοιμωμένο
    Εσυ ξέρουμεν το ότι εν το βρίσκεις τζαι τόσο κακή ιδέα :ΡΡΡΡ χαχαχαχαχα...μιλάς όμως τζαι εκ του ασφαλούς κατα κάποιο τροπο γιατι εν χρειάζεται εσυ να το σκεφτείς για τον εαυτό σου..... ευτυχως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. pe mou oti toyto me tous giatrous j tous dikigorous en mono gia ta arsenika please giati arkepsa tzai fooumai!!!! :P
    misirlouuuuuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Νηπενθές
    :)

    @Μισιρλου
    Εν κρίνω που σένα (είσαι δικηγόρος πε μου;;;) τζαι που μένα (αντι-κανονικός γιατρός) τοτε μαλλον ναι ισχύουν....Τα βάσανα μας εν μπροστά μας ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ego enan exo na po: intalos je en ekame comment i prasinomitor se touto to post??

    ego en ta vrisko kaka ta internet dating sites alla pou tin alli enixero an tha to dokimaza ego...enen pio oreo na dokis pas ton erota anapantexa? pou tin alli an den dokeis enna karteras mia zoi??idou i aporia!

    na mpis sto eligiblegreeks.com
    tora pou to skeftoume prepi na dimiourgithi je ena eligiblegeeks.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κόρη τζαι εγώ την ίδια απορία εχω. Εσhει τζαι για γκικς! Ανακάλυψεν το το Βούι! Να δεις της στατιστικές τους...εχουν τζαι στάνταρτ ντιβιέσhιον.

    Στο φιλοσοφικο σου ερώτημα/απορία...επρεπε τωρα στην "κατάσταση" που είσαι να ξέρεις οτι το να δόκεις πάνο αναπάντεχα εν το ωραίο! Ενεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. I needed to detach my 2600 printer from my computer a few days ago.
    When reconnected, there is now a loud whistling noise made by the printer.
    It still prints, however the sound is very annoying. Any tip
    what could trigger this?

    My webpage ... napavalleyelopements.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Aw, this was an exceptionally good post. Taking a few
    minutes and actual effort to create a superb article…
    but what can I say… I hesitate a lot and don't seem to get nearly anything done.

    my web page: Pilgrim Jewellery Wholesale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Thanks ... partnered with my Lexmark E210 on Windows 8 Pro.


    My site; shiorulzzang.blogspot.fr

    ΑπάντησηΔιαγραφή