Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ζητείται σημασία! Ατένσhιον πλίζ!

Στο εψεσινό παρτυ για να γιορτασουμε το τέλος του μίνι ενδο-πανεπιστημιακου συνεδριου μεσα στα όρη τζαι τα παραρά, αναμεσα στο σοσhιαλάιζινγκ επαρατήρουν διακριτικα τζαι συμπεριφορές τζαι θελω να τες μοιραστω μαζι σας.

Οι ομιλίες ετελειώσαν η ωρα 9 την νυχτα. Μετα που 2.5 μέρες οπου εμάθαμε πολλά για τες Drosophila melonogaster (κοινώς μούγιες), για πειράματα με καημένα ποντικουθκια, για πειραματα γενετικης σε φκιορα, για το πως μπορουμε να μελετησουμε μεταμοσχευτικά κυτταρα μελετωντας κάτι ψάρκα τζαι για πολλά άλλα, το συνέδριο εφτασε αισίως στο τέλος του. Ευτυχως που υπήρχαν τζαι 2-3 ομιλίες για πρωτείνες τζαι έτσι  εισhεν τζαι τιποτε πιο οικείο. Στες 9 εθκιώξαν μας που την αιθουσα για να την μετατρέψουν σε αιθουσα για το πάρτυ που το θέμα του ήταν "Χαβάη", τζαι ειπαν μας να ερτουμε πίσω σε μισή ωρα.

Σε μισή ωρα μερικές φοιτήτριες εγίναν υπερπαραγωγη! Ενώ το 90% των ατόμων ήρτεν απλά πισω με τα ρουχα που εφορούσαν που πριν, μερικές εθέλαν φαίνεται να εντυπωσιάσουν τζαι εκαταφέραν το! Τωρα αν ήταν θετικός ενθουσιασμος, θα δειξει. Λίες κορουδες ήρταν με φουστανουθκια στυλ Χαβάη. Ηταν μεσα στους μαθητές της οργανωτικής επιτροπής. Οκέι δεχτον τουτο. Μια άλλη κορουδα, Πολωνέζα με εντονη προφορα, δευτεροετής φοιτήτρια διδακτορικου, εμφανιστηκε με ένα μίνι φόρεμα μαυρο γεμάτο στρας! Επερπάταν με υφος "είμαι ωραία δε τε με, θαυμάστε με" τζαι εχασκογέλαν σε οποιον αρσενικό επερνα που διπλα του τζαι έντζιζε του με υφος "Τυχερε, εντζισα σου σαν επερνουν σαν αιθέρια παρουσια ξυστα που δίπλα σου". Ο Οκλαχομας-Ορθοδοξίας φυσικά ειπεν μου οτι δις ις αναξέπταμπολ τζαι με το δικαιο του πρωτον γιατι εκολάζετουν τζαι ο ίδιος γιατί η στέρηση του εν μεγάλη τζαι δευτερο γιατι ήταν λιο του ματς η αλήθκεια.

Η αλήθκεια να λέγετε, εν όμορφη κοπέλα με ωραίο σωμα. Αλλά εν κριμα ρε παιδί μου να συμπεριφέρεται έτσι....Υπο κανονικές συνθηκες, ισως να ήταν ενα κανονικό φόρεμα, αλλά με την συμπεριφορα της ήταν φανερο οτι αντι να αερίζεται ο κώλος της που ήταν εξω, τελικά εν ο νους της που είσhεν πάρει αερα. Τωρα θα μου πεις ποιά εσυ κυρια μου να την κρίνεις...εν που ζηλεύκεις! Θα σου πω οτι προτιμω σhίλιες φορές τα κιλά μου παρα να τραβω προσοχή με τα ρουχα μου τζαι την έλλειψη κυτταρίτιδας μου. Πως να μεν σε σχολιάζουν οι άλλοι, αμαν εν τέλη εν τουτο που αναζητάς. Ουλλη θέλουμεν σημασία, αλλά δυστυχως μερικοι αποζητουν την λάνθασμένη σημασια....Τζαι επειδη ειδα την αρκετες φορές την τυπισσα, μεν πεις οτι πλιζ εβιάστηκα να την κρίνω.

Να θωρείς στην πίστα καθηγήτριες ακομπλεξάριστες με τα 80'ς στάιλ τους να διουν του χορου να ανάφκει , καθηγητές να πιττώνουν που τα ποτά τζαι να πιαίνουν στα αφτερ πάρτυ των μαθητών τζαι τον Ορθοδοξία στην πίστα τζαι να αντιλαμβάνεσαι οτι η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να νοιωσει το πλάσμα εν αμαν αποβάλλει τα κομπλεξ που πάνω του.

Μετα ήταν τζαι ο ΠαΣχιΦας, που σε ουλλο το συνέδριο, απλά ένεψε μου με την κελλέ του ένα γεια. Να σας πω την αλήθκεια επειραξεν με. Εν να πάθεις τίποτε σιορ να ερτεις να μου πεις, κορη Πρας τι κάμνεις είσαι καλά;; Χάο γουός δε ντράιβ". Εδω οι φίλοι του που με ξέρουν τζαι ήρταν τζαι εκόφκαμεν κουβέντες τζαι να τον θωρω που μακρια συνέχεια να σπιουνίζει... Σε κάποια φαση έρκετε εψες τζαι λαλεί μου "τσιαρς Πρας" τζαι απλώνει το ποτήρι του με το κόκκινο του κρασι. Απλώνω τζαι εγω το δικό μου με το άσπρο κρασί τζαι λαλω του τσιαρς. Εννοείται τουτο σαν θωρεί αλλου... Λαλώ του "θενξ που ήρτες να μου πεις τσιαρς. Τιμή μου." "Ω! Πρας" λαλεί μου, θωρώντας αλλου, "γιου νόου άι αμ νοτ γκουτ ατ σοσhιαλάιζινγκ". "Το να έρτεις να μου πεις ενα γεια, ή οποτε σου κοντευφκω να σου πω ενα γεια εσυ θωρεις που την άλλη ενεν σοσhιαλάιζινγκ, εν κόμον σένς τζαι απλή ευγένεια προς σε εμένα που δουλευκουμε μαζί, αλλά άι γκές μπέτερ λέιτ δαν νέβερ". Εχασεν τα λιο μπορω να πω....γιατι μπορει τζεινος να θέλει να λαλεί μόνο αλήθκειες, αλλά καμια φορά ο ίδιος εν τες σηκώνει που τους άλλους. Τζεινην την ώρα επετάχτηκε η φιλη του η Α. Εν μια κορουα που καμνουν παρέα. Ο ΠαΣχιΦας συμπεριφέρεται της λες τζαι εν αρφη του, αλλά εγω ποντάρω 20 mg πρωτείνης τζαι 2 λιτρα βακτηρίδια, οτι τζεινη θέλει τον τζαι κρουζει για τζεινον. Τζεινος νομίζω εν πέρνει χαπάρι ή τουλάχιστων έτσι δειχνει.....

Τζαι πριν μου πειτε ΠαΣχιΦας εντ Πρας σιττινγκ ον έι τρι k-i-s-s-i-n-g, να σας πω οτι τουτα εν περσινα ξινα σταφυλια τζαι δεν με αφορούν. Εχω απαίτηση που ένα πλασμα που 10-12 ωρες την ημέρα δουλευκουμαι μαζι να συμπεριφέρεται αναλόγως..... Μπροστα σε άλλους να μου λαλεί κατζιες τζαι μετα να μου στέλλει ήμειλ για άσχετα τζαι να μου λαλεί σορρυ για πριν εν ήθελα να σε προσβάλω ή θενξ για το ταδε κτλ κτλ. Ουλλοι έχουμε θέματα αλλά μια στοιχιώδεις ευγένεια εν βλάπτει. Τζαι επειδή ξέρω οτι αυριο ποδα ποτζει εν να το ξανα-ανοιξει το θέμα γιατι νοιωθει άσhιημα, θα ανοιξω το στομα μου τζαι θα του τα πω. Στο κάτω κάτω τζεινος πάντα λαλεί μου ότι όνεστι ις δε μπεστ πόλισι.

Ευτυχως ο Μάρκ έφυεν εχτες το μεσημέρι τζαι εν ήταν στο πάρτυ. Εφερε τα ο Μέρφι τζαι οι σκατονόμοι του η μοιρα να εν στο δωμάτιο 101 τζαι εγω στο 100. Το Σαββατο το πρωι ανοιω την πόρτα μου να πάω για μπρεκφαστ. Με το που ανοιω την πόρτα, μετα που 3 δευτερόλεπτα ανοιει τζαι η δική του τζαι τσά πετάσσετε η κελλουα του με τα μικροσκοπικα γυαλια αλά Τζον Λένον! Ευχάριστη έκπληξη;;; Οξα σπιουνισμος τζαι creepiness στο μάξιμουμ. "Πρας πάεις για μπρεκφαστ;;;" " Ου Παναγία μου ρε Μαρκ! Γιου σκέαρντ δε χέλ άουτ οφ μι! Ναι πάω για μπρέκφαστ." "Ω! Σορρυ Πρας (χαμογελακι χιλιών κομπιουτεράδων). Αν περιμένεις 10 δευτερολεπτα να πιάσω το σακάκι μου, ερκουμαι μαζι σου".  Τζαι δίεναι μου Θεέ μου υπομονη "Οκέι θα περιμένω".

Μπορω να πω οτι τουτα ουλλα εβαλαν με σε σκέψεις.....Νομιζω ουλλα τουτα εν στην προσπάθεια μας να εχουμε σημασια που τους άλλους. Η τυπισσα που θέλει την σημασια των αντρων τζαι ίσως την ζήλεια των άλλων γυναικών. Ενας Ορθοδοξιας που λογω έλλειψης σημασίας που κοπέλες, να ενοχλείται που αλλους άντρες....(εν αφηκεν θεμα ασχολιαστο). Ενας ΠαΣχιΦας που φοάται την ανθρωπινη φιλικη επαφη γιατι ετσι έμαθε που μωρο τζαι λαλει οτι εν θέλει σημασία, αλλά βασικά με έμεσο τρόπο την αποζητα. Ενας Μαρκ που εν φανερο οτι κολάζουν τον τα δικά μου κάλλη (χαχαχαχα δαμέ συρνουμε 2-3 ROFL να τα έχουμε πρόχειρα) αλλά να θέλει να τραβα την προσοχη μου αποτυχημένα με τον πιο κριππι τρόπο έβερ. Τζαι στο τέλος εγω. Που οπως ουλλοι θέλω τζαι εγω την σημασία που μου αναλογεί, αλλα που θέλω να πιστευκω ότι πλέον ξέρω οτι αν δεν έρκετε η σημασια που τα σωστά άτομα τζαι για τους σωστους λόγους που μόνη της αυθόρμητα, τότε εν αξίζει.

20 σχόλια:

  1. Ακούετε ενδιαφέρον το πάρτυ. Η τύπισσα μπορεί να νιώθει μοναξιές αλλά συμφωνώ ότι ήταν υπερβολική. Ο Μαρκ εν φανερό ότι εν άτσαλος. Τι εννοείς εν κρίππι ο τρόπος του; Μα ένεσσει φιλενάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε έναν άλλον όρο αντί του ROFL, ο οποίος είναι πιο δυνατός και πιο παραστατικός. Να λέμε LMAOSHMSFOAIDMT :D

    Καλά (να) περνάς, Πρασιναδίτσα.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμ κατχάς θα πω Κάτω ο Πασχιφα!Κατωωωωω!!
    Το 'εγω ποντάρω 20 mg πρωτείνης τζαι 2 λιτρα βακτηρίδια' έφυρε με πολλά!χαχα!!
    Νομίζω πως το πρόβλημα του εν ότι u got balls τζαι φόαται το τούτο το πράμα,γιαυτό προσπαθεί να το παίξει κουλ.
    Νομίζω πως ούλλοι θέλουμε σημασία, εν έχει κανένα που προτιμά να μεν έχει έστω ένα άνθρωπο για τον οποίο να μεν περνά απαρατήρητος.Εν μια ανάγκη μας. Ίσως τζίνο που διαφέρει εν η ποσότητα της σημασίας που έχουμε ανάγκη, ασπούμε άλλοι θέλουν την πολλά τζαι κάμνουν πράματα που εν τζαι κάποτε παράλογα ενώ άλλοι θέλουν την πιο λιο τζαι εν ακομπλεξάριστοι με τον ευατό τους.
    does it make sense?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ' αρχήν, περιττό να σου πω ότι με έφυρες σε πολλά σημεία. Εν έσιει λάθος το χιούμορ σου.
    Τωρά, για τες/τους attention-whores, αρέσκει μου το ότι τούτες οι γεναίτζες συχνά-πυκνά κλαίουνται γιατί ο άλλος εν τες έπιασε έναν τηλέφωνο, επαρέτησεν τες τζαι γενικά έθελεν τες απλά για σεξ της μιας νύχτας. Ε πως να σε πάρει ο άλλος σοβαρά κόρη μου; Πουλάς σεξ με ξέκωλα ρούχα τζαι συμπεριφορά μπίμπο τζαι περιμένεις να τραβήσεις το ρομάντζο της ζωής σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προσωπικά πιστεύω πως όλοι μας αποζητούμε σημασία. άλλοι γενικά άλλοι από συγκεκριμένα άτομα. επομένως πρας το οτι ζητούμε σημασία εν λογικο. η υπερβολή όμως εν πάντα άσχημη. π.χ τούτη η κοπέλα αν ήταν οκ ντυμένη και εν εκραζε που μακριά θωρείτε με εν θα επηρέαζε καμμιά κοπέλα. οι κοπέλες αντιπαθούν τούτο το είδος επειδή φέρονται υπερβολικά. καλά έκαμες με τον ΠΑΣΧΙΦΑ! περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν πειράζει, πάντα εν καλά να έχει έτσι samples αθρώπων για να τα μελετά η επιστήμη τζαι να φκάλλει πορίσματα τζαι να τα κάμνει apply στους υπόλοιπους με το παραμικρό.
    Που την άλλη άμα θέλεις εν ασχολείσαι ούτε καν να τους παρατηρήσεις (οκ εχτός τον ΒλαΣχιΦα που εν κάτι που σε αφορά άμεσα ασπούμε) τζαι λαλείς οκ, ας κάμνουν ότι θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τυπική γυναικεία συμπεριφορά Πρας μου..τι να κάνουμε? Υπάρχουν ανάμεσά μας και είναι πολλές :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρας ειπες την πιο σωστη κουβεντα στο τελος "αν δεν έρκετε η σημασια που τα σωστά άτομα τζαι για τους σωστους λόγους που μόνη της αυθόρμητα, τότε εν αξίζει."
    Αμα καποιος επιδιώκει τζαι παιρνει σημασια, για πραματα που δεν τον/την αντιπροσωπευουν, τοτε what's the point?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Σμιλί
    Στην τελευταία ερωτηση ενιξερω πλέον τι να σου απαντησω. Εν πολλά κριπι ρε παιδί μου...μπορει απλα να καμνουμε συζητηση...τζαι να μαγγωνει τζαι να χασκιαζεται τζαι απλα να μεινισκει χασκιασμενος να με θωρει...ε νοιωθεις άβολα....

    @ΤΤ
    χαχαχαχα! Που να τα θυμουμαι κάθε φορα τζείνα ουλλα!
    Μπακ το ριάλιτι....ήρτα δουλειά.

    @Μαριλουδα
    Κάτω ο ΠαΣχιΦας! Να ξέρεις οτι 20 mg εν μεγάλη ποσοτητα!
    Ναι συμφωνω, ειναι μια ανάγκα όλων αλλά παντα αμαν ξεφευγεις που ενα σημειο, γινετε πλεον πρόβλημα.

    @Defiance
    Ευχαριστώ πάααααρα πολλά για τα καλα σου λογια. ιτ μινς έι λοτ αμαν προερχεται που καποιον που έσhει χιουμορ ο ίδιος.
    Εν τζαι ντράμα κουίνς ναι πολλές φορες! Ελεος! Αναλογα τι διαφημίζεις, τέθκοιους πελάτες θα τραβήσεις ενεν;

    @Νταφοντίλ
    Ναι ειπα το τζαι εγω. Ουλλοι θέλουμε σημασία. Εν φυσιολογικο. Αλλά εν τουτο που ειπαμε...εσhει ένα μέτρο.... Μα ποιες εξελίξεις;;; Πον να κάμω δοθήσης ευκαιρίας τον ΠαΣχιΦα πόξιλικι;;; :Ρ

    @Μουνλάιτ
    Ε ναι! Ξέρεις πόσο μου αρέσκουν τα πειράματα!

    @Raindrops
    Ναι ρε..δυστυχως.....

    @Γρούτα
    Ναι συμφωνω.....αλλά τουτο για να το καταλάβουμε θέλει τζαι λιην ωριμότητα....που ασε μας που είμαστε τζαι νέες τζαι ώριμες, εν τζαι εν ουλλοι έτσι! :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλικά τούτα τα ξέκωλα είναι παντού α?
    Ακόμα τζαι σε νέρντ συνέδρια!! Πώς σου φαίνεσται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. alli Dessie (desperada) je touti i poloneza!!! eleos pkion!

    emena efire me to ifos xilion computeradon!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ούφου εγώ έχω ένα παράπονο! Έρκουμαι που τη δουλειά (καλά και τους καφέδες με τες φιλενάδες) και βουρώ να σας δκιαβάσω ούλλους πριν να φύω για τα ντίννερ πλανς που έχω τζιαι βάλλεις μου τα λινκς τζιαι δκιαβάζω τα εννοείται επειδή εν μπορώ να αντισταθώ στο γράψιμο σου τζιαι τωρά εν μου μεινίσκει αρκετή ώρα για να τους δκιαβάσω ούλλους!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Joy Tears: ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΡΑΑΑΣΙΝΑΑΑΔΑΑΑΑΣ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Καϊσι
    Παν παντου τα ατίμα! Ας πουμε τζαι τουτη ήθελεν να ξελογιάσει νερντ;;; Ελεος....

    @Ξιπ
    Αφου ο Μαρκ μας εν τοσο weirdo που εν λες τζαι εν 1000 μαζί! :Ρ

    @Joy Tears
    Χαχαχαχα! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!! Βαλλω λινξ γιατι μετα αμαν ενιξέρει καποιος την προϊστορία, τοτε εν θα μπορουν οι τσόφτες μου να δικαιολογηθουν.

    Υ.Γ. Τζαι μεν ακουεις του Twisted...Καμνει προπαγάνδα που την ζήλεια του!

    @ΤΤ
    Αν σε πιάσω στο σhερι μου......θα θέλεις ασθενοφόρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελα κοντα Πρας μου, εσυ τζαι ο Ινβικτους γραφεσται ανετα στον Συλλογο, χωρις διαπιστευτηρια!
    Ναι! Ναι! Καλα εκαταλαβες, εν για τον Συλλογο των Μετριοφρονων που μιλω! χαχαχχαχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Γρούτα
    Θα έρτω μόνο αν ο αγαπητός Ινβ εν πρόεδρος! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγώ επέρασα να πώ γειά!
    τούτες οι attention whores στην τελική they get what they want..attention!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γειαααααα!!!!!!!!!!
    κορη μας εξύπνησες που το χάραμα οξά ακόμα να πέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρας μου, τι λες αγαπη μου? Προεδρος ο Ινβ? Μα όϊ να μου φατε τζαι την θεση ρε παιθκια! Ειμαι ηδη προεδρος εδω και χρονια, εκερδισα την αξια - εν τζι υπαρχει πιο μετριοφρων ατομο που μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεχτον! Ας αναλάβει αντιπροεδρος τζαι εγω ταμίας! (εν να φκαλουμε τζαι κερδος αν αναλάβω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή