Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Έχω πρόβλημα......

Η αρφή μου η Ξιπ πάντα ελαλεν μου οτι η μουσική που ακουω εν νανουρίσματα τζαι για κόψιμο φλεβών.....Εγω φυσικά αρνιουμαι κατηγορηματικά οτι ισχύουν τουτες οι συκοφαντίες!

Τουτη την εφτομάδαν που λέτε αποφασισα οτι εν καιρός να αλλάξουν τα σιντί του αυτοκινητου. Ε μα εμαθα τα πόξω τα γέριμα! Χατε λαλώ ευκαιρία Πρασινάδα να μαθεις να κάμνεις εμ ππππι θρι που το γιουτιουμπ. Υπερ και εγένετο! Πιάνω το πλέιλιστ μου τζαι δωστου εμ ππππι θρι...

Τρίτη πρωι μπαινω στο αυτοκίνητο τζαι βαλλω το σιντι... Παρ'ολη την κακοκαιρία, εδιασκέδασα την διαδρομή για την δουλεια....Μετα την νυχτα παλε τα ίδια....τζαι εγω να διω ρεσιταλ ερμηνείας.... ενθουσιασμός!!!!! Πόρωση!!! Τζαι δωστου χειροκρότημα (που τα λάιβ τραουθκια που εβαλα!)

Ως τα εψές ντήαρ.....όπου εσυνειδητοποίησα ότι η Ξιπ έσhει δίκαιο! Τα πάρτυ μες το αυτοκίνητο έκαμνα το (και όχι μόνο) με την Μποφίλιου να τραουδα "Αστο το χεράκι σου", τον Χαρούλη να λαλεί για χειμωνανθους...την Ζουγανέλη να λαλει "Τωρα δεν μένει άλλη λύση πάρα μονάχα ο χωρισμος" που αφιέρωμα στην Μοσχολιου, τον Κότσιρα να λαλει για "Μια θάλασσα μικρη", την Χαρουλα να λαλεί "Ποσο σ'αγαπω, λουλουδι του δρόμου", τον Αλκίνοο να με ρωτα αν αγαπω καμια τσιγγανα τζαι πως την λαλουν τζαι να του λαλώ εγω Φάτα Μοργκάνα, τη Ελένη Πέτα να τραγουδα το "Γαλάζιο καστανό" του Γιωργου Αντρέου, τη Νέγκα "Με τα μάτια κλειστα" τζαι το αποκορύφωμα....το τοπ οφ δε τοπς...να κάμνω την Πασπαλά σε ντουέτο με τον Νταλάρα!

Εν σηκώνει αμφιβολία...εχω πρόβλημα!!

15 σχόλια:

  1. Θα συμφωνήσω! Έχεις πρόβλημα!Όπως τη βρίσκει ο καθένας φυσικά αλλά τούτα εν που τζίνα που ακούεις άμα είσαι έτοιμος να πάεις να δώκεις που τον γκρεμό κάτω!!!Εν πολλά χέβι κόρη το ρεπερτόριο σου! Μπορεί να πάθω κατάθλιψη όταν έρτω τζαι πιένουμε εκδρομές!Εγώ κατάθλιψη!Σκέφτου δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ου γριστός! Πάλε καλά που εν έβαλες τζιαι τον ντιρλαντά!
    Τωρά που το ξανασκέφτουμαι.. ως τζιαι ο ντιρλαντάς εν καλλύττερος! τουλάχιστον τζιήνο έσιει πιο γλίορο ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Μαριλου
    Όταν εν να έρτεις εν νομίζω να θελουμε μουσικές...Θα μας ψυχαγωγείς εσυ τζαι θα εν αρκετο...Μετα εν να γινετε πολυς πανζουρλισμός!


    @Φουνόφιε (εν το καλαμαριστηκο σου τουτο σε στυλ Κυπραιος στην Ελλάδα! χαχαχα)

    Εν μου αρέσκει τζεινο που αναφέρεις....εν χαζοχαρούμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς!
    Δοκίμασε τζιαι τραούθκια σε στυλ διάφανα κρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Φουρνόφκιος
    Εδοκιμάσαμεν...εν μας πολλο-αρεσκου....Πλιζ σημείωσε οτι τα παραδειγματα που εφερα ηταν παραχεσμένα for dramatization purposes...όι πως εν τα ακούω δηλαδή...αλλά ακουω τζαι πολλά άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τραούθκια που βάλλεις εν μια χαρά. Έσιει όμως λλίο δίκαιο τζαι η marilou, αφού με τα πλείστα κόφκεις φλέβες. Αν έβαλλες τζαι Mάλαμα στο CD, ήταν να σου πω να μου το πέψεις Κύπρο με τον Άη Βασίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμε κορη μου ενα σιντι με την συναυλια των Μαλαμα-Ιωαννιδη-Αλεξιου στο Λυκαβηττο να ερτεις στα ισια σου! "Θα με θυμηθεις..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρασινάδα, τους τελευταίους μήνες έχω το ίδιο "πρόβλημα" μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @HeatJo
    Εχουμε και Μάλαμα πάνω στο σιντι και συγκεκριμένα το αγαπημένο μου, "Πιασμένος σε παγίδα, και εχουν περάσει χρόνια, στην πόρτα σου γυρνάω κάθε πρωί". Αν θέλεις πε μου να δω τι μπορω να διευθετήσω με την Άγιο...

    @Γρουτα
    Τζείνο το σιντι έχουμεν το εμπεδώσει εδω και καιρό.......Εν κλάσσικ!

    @Ρικα
    Φιουξ!! Ευτυχως που εν είμαι η μόνη "προβληματική"!! Νοιώθω πολλά καλύτερα τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να ακούεις born in the usa, τζαι all night long, τζαι aerosmith τζαι να δεις ήντα ρεσιτάλ θα διάς. εγώ μερικές φορές ανοίω το παράθυρο τζαι τραγουδώ τζαι με την άκρη του μαθκιού μου θορώ τους δίπλα που ενοχλούνται τζαι γελώ πουμέσα μου (εν ελεεινή η κατάσταση άμα έχει κίνηση στη Λευκωσία, μπορώ να κάμω ότι φανταστείς που τη βαρεμάρα μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ε σάννα και έχει δίκαιο η Ξιπ! Βάλε Χριστουγεννιάτικα καλύτερα..να μπείς και στο πνεύμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολλά αγρία μουσική. κανένα ecstasy εν παίζει με έτσι μουσική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Moonlight
    Ρε, σόρρυ ενεν του ρεπερτορίου μου τζείνα....Ειμαι πιο του κοψοβλεβικου ρεπερτορίου......

    @Ρανια
    Χριστουγεννιάτικα σε λίες μέρες...εν λίο γλύορα ακόμα....

    @Μάνα
    Έτσι είμαι εγω....εξτριμ! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νομίζω εν καιρός να κάμουμε spread the hoppiness!!!
    Κανόνας no1:
    Ο κόσμος στο αυτοκίνητο ακούει ΧΟΠΠΙΚΗ μουσική.
    Που σημαίνει ότι:

    Κανόνας no2:
    Δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι μουσική που θα άκουγε υπό άλλες συνθήκες. Κοινώς, μπορεί να μεν ακούσεις gaga ποττέ σπίτι σου, τζαι να γυρίζουν τα αντερα σου όταν ακούεις pitbull αλλά μες στο αυτοκίνητο επιβάλλεται.

    Κανόνας no3:
    Τούτα όμως εν γίνουνται για να ανοίεις τα παράθυρα στα φώτα τζαι να το παίζεις κόπελλος στην παραλιακή τζαι στην ανεξαρτησίας. Απλά εν τέλεια τέλειο να πηέννεις με το αυτοκινητούδιν σου τζαι να πουμπουρίζουν τα παράθυρα. Επίσης, βοηθά σε τζαι στο να μινίσκεις ξύπνιος.

    Κανόνας no4:
    Δεν κοψοφλεβιάζουμε στο αυτοκίνητο. Είναι επικίνδυνο και ταινιέ.
    Θυμίζει μου το "κλαίω κι οδηγωωωω, στην εθνική οδοοοοο" ε οι. Απλά όι. :Ρ

    Αυτά :)

    Να σου κάμω cd για το αυτοκίνητο να πελλάνεις; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ Χειμμαρε,
    Εν πολλά πιο πιθανό να κλαιω τζαι να οδηγό στην Lake Shore (ο δρομος προς το λαπ) παρά να ακολουθησω τους κανόνες 1-3. Για να ακολουθησω τους κανονες 1-3 πρεπει να καμω μεταμόσχευση εγκεφάλου....Εντουτοις όμως εκτιμω τες συμβουλες! :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή