Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Γνωριμίες του αέρα....

Το εισητήριο μου για την κάθοδον μου στο χρυσοπράσινο εκόπηκεν! Ειναι γεγονος! ΕΡΚΟΥΜΑΙ!!!!!!!!

Αρχιζα να σκεφτουμαι ήδη τα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα κάμω.....ετοιμάζω με τες φιλες μου εκδρομή στα άουτλετ μολς για να ψουμνίσουμε. Ουφφου θέλω ρουχα σhειμωνιάτικα. Οπου τζαι να'σαι έτα τζαι τα σκατοσhόνια....Γκρρρ

Σκεφτομαι χριστουγεννιάτικα δέντρα, μαγειρικές με την θεία μου δίπλα, την Πρασινομήτορα, τες αδερφές μου, τες κόρες της θείας μου που εμεγαλώσαμεν μαζι....Τα δώρα κάτω που το δέντρο που τον Άγιο Βασιλή.... Πέρσυ ως τζαι ο "Χρυσούλης" μας είσhεν δώρο τζαι η χαρα που έκαμε τζείνος τζαι εμέις ωσπου να το ξιτυλίξει ήταν πάρα πολλά μεγάλη!!

Σκέφτουμαι όμως τζαι τζείνο το σπαστικό ταξίδι......τζαι μαλιστα σαν έρκουμαι θα κάμω τζαι δυο στάσεις. Μιαν στην Κρυο/Παγωχώρα τζαι μιαν στην αγαπημένη μου Αθήνα. Ουφφου κουράζουμαι μονο που το σκέφτουμαι. Για να μεν αναφερθώ σε ακυρωμένες πτυσεις, χαμένες βαλίτσες κτλ κτλ του παρελθοντος!

Σκέφτουμαι επίσης τζαι άτομα  εγνωρισα κατα καιρους στα ταξίθκια....τες παραπάνω φορές περιπτωσάρες. Πέρσυ εκάθουμουν δίπλα που μιαν φοιτήτρια μεταπτυχιακου που το Μπαγκλαντεσh. Σε κάποια φάση λαλεί μου, μπάι δε γουέι, το περμαναν σου εν πολλά ωραιο! Ευχαριστώ λαλω της αλλά εν το φυσικό μου! "ΩΩΩ!! Γουάο" λαλει μου τζείνη. "Γινετε να σε ρωτήσω κάτι;" Ναι λαλώ της. "Εμ....μπορω να τζίσω πάνω στα μαλλιά σου;;;" ΝΤΟΙΝΚΓ!!!!!

Μιαν άλλη φορά εκάθουμουν δίπλα που έναν Αιγύπτιο, κατοικο για πολλά χρόνια της Αμερικής. Επίαινεν Γερμανια για μπιζνές. Εγω έρκουμουν στο χρυσοπράσινο μεσω Γερμανίας. Ο τυπάς ήταν ο δίδυμος αδερφός του Φασουλα! Μα μιλω σου ήταν φτύμμαν γλύμμαν! Του καημένου όσον τζαι εχωρεν το κάθισμα... Ένιγουέι επιασεν με ο Φασουλας στην κουβέντα....Ειπεν μου οτι ο προορισμός του εν η Φρανκφούρτη. Τυχερε λαλώ του, η ταλαιπωρια σου τελειώνει νωρίς. Αν θέλεις λαλεί μου, μπορω να σε κεράσω ένα καφε στο αεροδρόμιο για να μεν περιμένεις πολλήν ώρα μόνη σου. Επειδή ήταν λιο περίεργος τζαι εθώρεν με "μες τα μάθκια", τζαι μετά που 8-9 ωρες πτήσης τζαι αρκετής κουβέντας τζαι  κολλήματος,  είπα του ψέμα....ευχαριστώ Παναγιώτη μου αλλά εν εχω μεγάλο κονέξιον τζαι όσον τζαι θα προλάβω (στην πραγματικότητα όμως είχα 4 ώρες).  Κατεβαίνουμε που το αεροπλάνο. Παει μπροστά τζαι αφήνω κόσμο να μπει μπροστά μου για να ξομακρύσει ο τυπας. Με το που φτανω τζαμέ που χωρίζουν οι δρόμοι τζείνων που θα κατεβουν Φρανκφουρτη με τζεινων που συνεχίζουν πάρακατω, θωρω τον Παναγιώτη τζαμέ να στεκετε. Λαλεί μου επερίμενα σε μπας τζαι αλλάξεις γνώμη για τζείνον τον καφε. Ειπα του ευχαριστώ αλλά όσον τζαι θα προλάβω.........Έδωκεν μου την μπιζνες κάρτ του αν τυχον τζαι χρειαστώ τίποτε. Οκ θενξ λαλώ του τζαι επιασα την τζαι έφυα χωρις να του δωκω τα δικά μου στοιχεία....

Μιαν άλλη φορά πάλε, έρκουμουν Σικάγο που Βοστώνη. Είχα παει για ίντερβιου για ποστ-ντοκ. Διπλα μου εκάθετουν μια κοπέλα της ηλικίας μου. Επιασαμεν την κουβέντα. Στο Σικάγο εν θα εκάθετουν, θα εσυνέχιζε για άλλη πόλη τζαι σε 2 μήνες θα εμετακόμιζεν Καναδά γιατι θα άρχιζεν ποστ ντοκ! Θκυο σουν του μπι ποστ ντοκ, μια βιοχημικός τζαι μια μπάιοεντζινίαρ εκάτσαν δίπλα δίπλα τυχαία! Εχω την που τότε στο φέισμπουκ τζαι κάθε τόσο λαλεί μου ένα γεια τζαι ρωτά με πως πάει το ποστ ντοκ!

Τρείς ιστορίες στες πολλές....... Ναι μεν το έκαμα τοσες πολλές φορές τουτο το ταξίδι τα τελευταία 10 χρόνια (το αεροδρομια της Φρανκφουρτης τζαι του Μονάχου ξερω το παθκιάν παθκιάν,, όμως βαρκουμαι το όσο τιποτε άλλο.......

24 σχόλια:

  1. Που να πάεις στα outlet πιάσε σε παρακαλώ τζαι δύο σακάκια ηλικίας 2-3 χρονών, φουρφουλένια, με κουκούλα, το ένα ροζ το άλλο φούξια.
    ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως να ορίσεις! Πάλε καλά που ποσκολιέσαι λίο στα ταξίδκια σου. Φαντάζεσαι να είσαι με ένα βιβλίο τόσες ώρες; Τα ταξίδια δημιουργούν ωραίες εμπειρίες, κάθε ένα και μια ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα!

    καλό ταξίδι να έχεις τζαι καλώς να ορίσεις!

    εν ξέρω πόσο κουραστικό είναι το σικάγο- λάρνακα (φαντάζουμαι πολλά, δαμέ εγώ αθήνα- λάρνακα έκαμνα 4 χρόνια τζαι στα 2 εβαρέθηκα το), αλλά συμφωνώ με ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ, ότι εν εμπειρίες τζαι ιστορίες για να λαλέις σε συγγενείς τζαι φίλους για να γελάτε (γελούμε), όπως τωρά...

    νομίζω το ταξίδι εν κουραστικό τζαι αιώνιο γιατί περιμένεις να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α και εγώ βαρκούμαι τες πτήσεις. Όσο μου αρέσκουν τα ταξίδια τόσο μισώ την ταλαιπωρία του πήγαινε-έλα..και να φανταστείς οτι κοιμούμαι μόλις μπώ στο αεροπλάνο και ξυπνώ άμαν πεί 'crew-seats for landing'!

    outlets ακούω..ούφφου ζηλεύκωωωω!

    ατε καλώς να μας έρτεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το "μπορω να τζίσω πάνω στα μαλλιά σου" εν επερίμενα να σε εκπλήξει - επροτιμούσες να έντζιηζεν χωρίς να ρωτήσει; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκέφτου το θετικά κόρη,εννα έρτεις για να με δεις. Ιτς γουορθ δε τραπολ!
    Και 'γω βαρκούμε τη διαδικασία 'ταξιδεύκω' και μισώ τα αεροδρόμια πάρα πολλά και τα αεροπλάνα ακόμα παραπάνω.
    Ξέρεις κανένα που μπορεί να έφευρει τον τρόπο για να διακτινιζούμαστε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πρασινάδα υποτίθεται εν καλό να σε θωρεί ο άλλος μες τα μάθκια..:P εκτός αν εν λίο psycho που τζαμε φοάσε και σε δικαιολογω. εμισούσα +εγώ τις ώρες του ταξιδιου.

    καλώς να ορίσεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ontws pefteis panw se polles periptwsares sto aerodromio ths frankfourths... aksizoun ena post pou monoi tous... eidika tzeina ta 8wra + anamonhs ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω είσαι πολλά τυχερη που έχεις ευκαιρίες για έτσι διασκεδαστικές γνωριμίες..

    Προσωπικά αρέσκει μου πολλά το mood των αεροδρομίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Μάνα
    Ειπες είσαστε εσυ με τον Μοτορτζή, 2 μωρα τζαι ένας σκύλος τζαι περιμένω σας..... θα σας πάρω αυτοπροσώπος να τα πιάσετε! :)

    @Σμιλι
    Θενξ! Συνηθως θωρω ταινίες, κάμνω σταυρολεξα, παίρνω σνακ τζαι χλαπακιάζω κτλ...Ναι εν καλά τα ταξιθκια εν λέω...απλα ΒΑΡΚΟΥΜΕ την διαδρομη...εν μακρια τα γέριμα!

    @Νόνης
    Ευχαριστω σε τζαι σένα.
    Η αλήθκεια είναι οτι ιστορίες έχω πολλές. Μεν θωρεις τουτες τες 3 όμως...οι παραπάνωεν ιστοριες ταλαιπωρίας...

    Στο τελευταίο συμφωνω!! Περιμένω πως τζαι πως!

    @Ράνια
    ΑΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Εισαι που τζεινους που τζοιμουνται σε ουλλη την πτήση;;;; ΦΑΚΚΑΣ ΜΟΥ (με την εννοια, ζηλευκω). Εγώ εν μπορω να κλείσω μάτι!

    Χατες στρωστε τα χαλια...αλλά όι κόκκινα πλιζ!Άι αμ αλέρτζικ!

    @Sike
    Αστα αστεια, παλε καλά που με ερώτησε....Ειδες τι σου είναι το αγνό, κυπριακόν μαλλίν;;

    @Μαριλουδα
    Τωρα να πω καμια κουβέντα του αγαπημένου σου μπας τζαι κάμει τίποτε για τον διακτινισμό....αν τζαι δύσκολο γιατι κινδυνεύει να παει στο χωμα τζαι εγω στην φυλακη με τα κάστια που μας κάμνει τουτες τες μερες (αναμένετε νέο επεισόδιο, με παθη και μίση).

    @Νταγοντιλ
    "μες τα μάθκια" (ιφ γιου νόου γουότ άι μιν) εν αντέχω κρίπερς!

    Θενξ τζαι καλώς να σας έβρω!

    @Δρ Π
    Μόνο ένα ποστ;;; Τουτη την φορά οι επιλογές μου ήταν 11ώρο Χίθροου (μακρια που μας, εχω τες πιο δυσαρεστες εμπειρίες) ή 1.5 ώρα Φραν & 1.5 ώρα Αθήνα, τζαι επέλεξα το δεύτερο...

    Ουφφου εν να με σπάσεις εσυ! Που στην Αμερική ήσουν, που είσαι τωρα;; Εν ήσουν Αγγλία;;Συγχιζεις με....

    @Καϊσι
    Το μουτ τον αεροδρομιο εν οκέι...απλά εβαρεθηκα το ίδιο ταξιδι. Ενα θα σου πω...το γουάν γουέι έκαμα το >30 φορες!! Τα χάπια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. pou na minis eggios tze en na sou trifoun oulloi tin tzilia sou DIXA na se rotoun, xanamiloumen.

    ena sikagoneziko magniti please

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @She
    Ου γριστός!! Μακριά που μας!

    Για τον μαγνήτη εννοείται!!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρασινάδα, έχει ένα ταξιδιωτικό γραφείο στο γειτονικό σου στέιτ, που γενικά ή θα σου έβρει τα ίδια εισητήρια σε πιο καλές τιμές ή θα σου έβρει εισητήρια στις ίδιες τιμές αλλά με καλά κοννέξιονς. Νεξτ τάιμ! Ακόμα χειρότερο από το Χήθροου, είναι το Ντε Γκολ! Το πρώτο δεν το γλυτώνω φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ανώνυμος
    Εψαξα τζαι ονλάιν τζαι σε ταξιδιωτικό...τα ίδια σκατά....ο ερχομος πίσω εν τέλειο κοννεξιον...2 ώρες Φρανκ...

    Εν το πίαινε που εν το προβλημα...Ουφφου!Ατιμη Ξενιτεία (μπακγκράουν μπουζουκουι να παιζει χαμηλόφωνα κανενα λυπητερο ταξίμι)

    Εσυ πρεπει να εισαι γείτονας/ισσα!! Αμαν μου γραφουν που Αμέρικα ενθουσιαζουμαι, γι'αυτό μεν αντρεπεστε να γραφετε τζαι κανένα ονοματουδι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τάρασσε να σε γνωρίσουμε τζιαι τα άλλα ούλλα εν πελλάρες :)

    Ημερομηνία ππππππλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ εν σhαίρουμαι, ώσπου να ΜΥΡΙΣΤΩ τζίντα ΤΚ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    Εγώ μπορώ να τζοιμούμε στα αεροπλάνα αλλά εν θέλω! Τζαι σίουρα εμένα ετύχαν μου πολλά πολλά σhειρόττερα μέσα σε αεροπλάνο ("ΤΑΚΗΗΗΗ μου έριξες τη μπύρα όλη πάνω μου!! Και στη τσάντα μου ρε ΤΑΚΗΗΗΗ"-τζαι ο Τάκης δίπλα να μεν φακκά πέννα, ούτε πως του μιλά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @prasinada: eee, etimisa kai tis dyo xwres me tin parousia mou :-)
    pros to paron timw to kypristan alla epeidi to synaisthima den einai amoivaio mallon en kairos na sxediasw tin apodrash mou gia alles politeies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @TT
    Θα σε τιμήσω τζαι σενα με την παρουσια μου μεν ανησυχείς!


    @Μοουν
    το τ.κ θα το μυριστείς και όχι μονο!

    Χαχαχα ετυχε μου αλλά αντι Τάκης ήταν μια Λουλλλλα με μια φιλη της....

    @Δρ Π
    Αχα!!Ε χάτε τι περιμένεις;; Κόπιασε που ποδα να μαειρεύκουμε ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σόρρυ, Πρασ., ενόμιζα ότι υπέγραψα πριν. είχα όφφις άουαρς και εβιάζουμουν. Το ταξιδιωτικὀ γραφείο που σου λέω ειδικεύεται σε εισητήρια για ελλάδα και κύπρο. έχεις το ήμεηλ μου, αν θέλεις το κόντακτ ίνφο. επίσης, κρατούν σου καλές θέσεις στο αεροπλάνο και έχεις και παραπάνω χώρο. χε χε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ντενιζ
    Σορρυ, εν το εκαταλαβα οτι ήσουν εσυ ρε....την επόμενη φορα θα το ψαξω.... Θενξ!

    ωχ...οφις άουαρς=κατακλυσμός μαθητών!

    Υ.Γ. Εσταματήσαν τα νερα τζαι εφκήκεν ήλιος!!!! Γουυυυχουυυυυυ!!! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εμ...εξύχασες ότι οι δικές σας καιρικές συνθήκες όταν φύγουν από σας έρχουνται σε μας... οπότε, don't rub it in!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτομαθκιαστηκα! Ο ηλιος, ήλθεν, είδεν και απήλθεν! :((((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό σου ταξίδι. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εμένα εφάκκαν μου τούτο το ταξίδι. Έφτασες και εσύ την πτήση με αναμονή 7-8 ωρών μέσο Φραγκφούρτης? Δράμαααααααααααααα... Και η KLM που δεν έσωνε ούτε μια φορά να σου φέρει τις βαλίτσες σου στην ώρα τους? Έρκουνταν πάντα 2 μέρες μετά...τι μου εθύμησες τώρα!

    Άτε καλά ψώνια και καλώς να σε δεκτούν!

    Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @M
    Ευχαριστώ τζαι καλωσόρισες στο μπλογκ!! Υπήρξες συμπάσουσχα τζαι εσυ δηλαδη;;;
    Εγω λαλώ Lufthansa and dry bread!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή