Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Έχω δίλημμα....

(Ντισκλέιμερ: Αν νομίζεις οτι εν να εν κανένα σοβαρό δίλημμα, παρακαλώ μην θκιεβάσεις παρακάτω)

Αγαπητοί φίλοι, επιτρέψετε μου να θέσω το ερώτημα μου όπως την συμπατριώτισσα μας την Αλέξια.

"Εχω δίλημμα, ποια τσέντα να διαλέξω, ποιά απόφαση ποιά είναι η σωστή;;;
Είσαι δίλημμα και πως να σε διαλέξω;; Είσαι η άνεση και ο παλιμπαιδισμός μαζί!!!
Είσαι δίλημμα..."

Το πρόβλημα μου είναι το εξής.  Καθε μέρα στην δουλειά κουβαλώ μια τεράστια τσέντα "9 Δυτικά" στην οποία βάλλω μέσα το Μακμπουκ, τον φορτιστή, το απολ μάτζικ μάους, το τσεντίν μου, ομπρέλλα γιατί ποττέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσει να βρέξει σhιονοτά έτσι στα ξαφνικά, κουτι με παυσίπονα, κινητο, τσαντάκι για προμήθειες "περιοδικών" κτλ. Μετα κρατω ξεχωριστα τζαι μια τσέντα με ταπεράκια με φαί, φρούτα, σνακς κτλ. ανάλογα ποσα πράματα έχω στο εργαστήριο τζαι πόσες προμύθιες πρέπει να πάρω.

Την τσέντα των "9 Δυτικών" κρατω την πάντα στον δεξί ώμο. Στον αριστερό εν τα καταφέρνω...ενιξερω γιατί! Εν με βολεύκει. Με αποτέλεσμα να κουβαλω ένα κουttτουτζιν κάθε μέρα στον ίδιο νώμο, τζαι πρόσφατα άρχισα να πονώ τα κόκκαλα μου. Σημείωση περπατω 4-5 λεπτα που το διαμέρισμα μου στο πάρκινγκ τζαι μετα στην δουλεια 6-7 λεπτα που το πάρκινγκ στο εργαστήριο. Τζαι τουτο επι 2 κάθε μέρα. Τζαι σταμάτω τζαι σε κανένα σουπερμάρκετ ποτζεί ποδά...ε πονεις τους νώμους/πλάτη σου!

Οι πιθανές λύσεις είναι 3:
1. Να γοράσω νέο Μακμπουκ (εν 3 χρονών το μονάκριβο μου) για να αφήνω το ένα σπίτι τζαι το άλλο δουλεια.
2. Να μου γοράσει ο Άρχων νέο Μακμπουκ
3. Να αλλάξω τσέντα τζαι να πιάσω μια backpack που την φορείς τζαι στους 2 ώμους.

Το 2 αποκλείεται. Με την άυξηση που μου έδωκε τζαι θα πιάνω που τον άλλον μήνα, πρεπει να είμαι αχάριστη για να του το ζητήσω. Τζαι στο κάτω κάτω, ουλλοι έχουν το δικό τους προσωπικό κομπιουτερ. Ετσι ένι συνήθως. Σπάνια γοράζουν σου οι καθηγητες. Στο λαπ έχουμε πολλά κομπιουτερ. Εν ουλλα σε μηχανήματα ή Linux. Τζαι έχουμε τζαι ένα σχετικά καλο που εν το χρησιμοποιά κανένας γιατι ήταν του πρώην τεχνικου του εργαστηρίου τζαι πρέπει να έσhει πάνω πολλές κατάρες. Θα εμπορουσα ανετα να το φέρω στο γραφείο μου να το χρησιμοποιώ εγω, αλλα εν Πι Σι τζαι ως γνωστό, "γουάνς γιου γκόου Μακ, γιου καντ γκόου μπακ!"

Το 1 εν πιθανό αλλά σκέφτουμαι να εν Χριστουγεννιάτικο ή Πρωτοχρονιάτικο, ή Ανοιξιάτικο δωρο για τον εαυτό μου. Αρα πρέπει να βρεθεί μια λύση ως τοτε.

Την τσέντα τον 9 δυτικων έχω την πολύ καιρό. Εν μου αρέσκει να αλλάσω τσέντα καθε μερα τζαι να μεταφερω πράματα που μια τσέντα στην άλλη. Εξαλλου δαμε κανένα εν τον κόφτει που έτσι πράματα.....Μια αλλαγή της τσέντας θα ήταν καλή. Η λυση στο πρόβλημα μου θα ήταν να γοράσω αντι μια νέα γυναικεία τσεντα στυλλάτη, να γοράσω μια backpack.

Όταν το ανάφερα το καλοκαίρι στες κοπέλες Πρασινωτου, επάθαν ένα μίνι εγκεφαλικο. "Κορη κυριε ελέισον πλέον μαζί σου, γόρασε μια νεα ωραια τσέντα τζαι κανει πελλάρες".

Περνα ο τζαιρός ομως τζαι εκουράστηκα. Νομίζω τωρα που σhειμωνιάζει πρεπει να πάρω την μεγάλη αποφαση. Να γοράσω μια γυναικεία, στυλλάτη.... backpack να τελειώνει η υπόθεση. Αφου έιγουει στην δουλεια ντύνουμε απλά. Τζιν, κονβερς, τρικουδιν, Τζιν μποτες μπλούζα-ζακέτα, κολάν με μακριά τρικα κτλ... Τζαι βάφουμε τζαι πολλα διακριτικα. Έτσι ενεν οτι εν να φαίνουμε γελοια με το backpack. Συν τοις άλλοις, δαμε χου κέαρς τι κρατας τζαι τι φορείς! Ασε που τζαι στην δουλεια σε ουλλο το κτήριο είμαι που τες καλοντυμένες..... (ενω στο Χρυσοπράσινο φύλλο που τες κακοντυμένες, επίσης χου κέαρς).  Τζαι τωρα που θα σhειμωνιάσει με τα σακάκια, μια χαρα θα βολεύκει το backpack.

Το μόνο κακό του backpack ειναι οτι εν κανει που εν με παιρνουν στα σοβαρα γιατι είμαι ίσως η ποιό μιτσια ποστ-ντοκ (σουν του μπι σταφ μέμπερ του πανεπιστημίου), ίσως κάμει τα πράματα σhειρότερα....να φαίνουμε τέλεια φοιτήτρια....Αλλά να μου πεις εν κομπλιμέντο τουτο!! (Ένεν;;;)

Χμμμ.....Νομίζω έπεισα με. Θα κανονίσω να πάω άουτλετ μολς (καταστήματα τζαι τιμές εν θα σας πω για να μεν ζηλέψετε) τζαι θα έβρω καμια όμορφη τζαι καλη.....backpack!! Eσυ τί λαλείς;;; Να το αποφασίσω;



Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη στους Λεμεσιανους και λοιπούς συμπατριώτες που εν αλεργικοί στην λέξη τσέντα τζαι προτιμουν το "chαντα" αλλά σόρρυ εγω είμαι που το κέντρον, του κέντρου, του κέντρου του κόσμου!

45 σχόλια:

  1. Το δίλλημαν σου εν όντως ζωτικής σημασίας. Όι εγώ καταλάβω σε βρε παιδί μου. Το θέμα κουβαλώ τσέντα με ολάκερο το σπιτικό μου μέσα εν ένα ίσhου που εν θα καταλάβει ποττέ του ένας άντρας.

    Στο θέμα μας όμως. Εγώ κόρη έχω να σου προτείνω τη λύση που εθκιάλεξα τζιαι εγώ πριν λίο τζιαιρό. Μπακ-πακ αλλά πολλά βολικό, πολλά άνετο.

    Τζι ας πουν τζιαι φοιτήτριας...γουότς δε ντίαλ; Πάνω χάρα σου όπως είπες!! =D

    Άι σέι, αν δεν μπορείς να ζητήσεις να σου γοράσουν νιού μακ τζιαι το 1ο όψιον έννα το κάμεις πράξη πάρατζί τότε πάνω κάτω τούτη εν η λύση σου:

    http://www.ebay.co.uk/itm/170649517733?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_2373wt_1037

    Good morning/night darling =) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *δίλημμα :)

    Αφού έλυσες το μόνη σου, ηύρες τζιαι την πιο κατάλληλη λύση νομίζω, διότι μόνο εσύ ξέρεις ούλλες τες πτυχές του θέματος, άρα ήσουν τζιαι η καταλληλότερη να δώσει απάντηση!

    Το τι θα νομίζει ο καθένας εν το τελευταίο που πρέπει να σκέφτεσαι. Το δικό σου βόλεμα τζιαι η υγεία πρώτα τζιαι μετά τα υπόλοιπα.

    Τζιαι μια απορία: αν αλλάξεις τούντην τσέντα με μιαν άλλη παρόμοια όπως επροτείναν τα Πρασινόπαιδα, ήντα διαφορά στον ώμο σου εννα κάμει; Εν θα έshει το ίδιον αποτέλεσμα;

    Καλημέρα (ποννα ξυπνήσεις) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα στείλεις μια πρασινοαδερφή στο Jumbo. θα πάει στο πάγκο με τες βαλίτσες. προηγουμένως θα της πεις αν προτιμάς κιπρίπισες του Ντίσνει, Φραουλίτσα, Μπάρμπι ή Μίνι. θα σου αγοράσει μια μεγάλη με τροχούθκια που μπορείς όμως να την βάλεις και στους ώμους. αν θέλει μπορεί να σου πάρει και ασορτί παγουράκι να πίνεις νερό. βουαλά. έλυσα σου το πρόβλημα. και όλα αυτά με καμιά 30 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.80stees.com/products/Marvel-Spider-Man-Plush-Backpack.asp

    Παρακαλώ, ούτε λόγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού κουβαλείς τόσα πράματα μαζί σου προτείνω τούτο
    www.alobbs.com/albums/albun26/dsc01659.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ήμουν σιουρη ότι ο ινβίκτους εννα έβαλε λινκ. αλλά εν ήμουν προετοιμασμένη για τούτο το πράμα! δεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τζι εγώ καταλάβω σε

    ποννάβρεις στυλάτο μπάκπακ θέλω λεπτομέρειες

    μέχρι στιγμής εσκέφτουμουν να πατεντάρω το "Atomic Conveyor Belt" (ατομικό κυλιόμενο διάδρομο) που θα ξετυλίγεται μπροστά σου καθώς περπατάς (ιδέα που ένα μικιμάους με τρενάκι που γεννά ράγες τζιαι ρέσσει....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @evroskarseras
    Εν έshει έτσι κολλήματα πιον η neerie ρε μεν την φοάσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ίνβικτε ποιόσσου είπε

    θέλω την σπάιτεροτσένταν!!! ΤΩΡΑ!!
    πάω να κλάψω



    (πρασινάδα go backpack
    λυπήθου τους ώμους σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. na piasis mian me troxoudkia
    kai oste etiliges koupepia me anthous lemonias pou moron a? arese mou to last post sou. polla sweet me tin giagia.
    filouthkia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σακκίδιο,εννοείται!
    Και δεύτερο κομπιούτερ μόλις ευκαιρήσεις. Στη δουλειά σου νομίζω είναι αναγκαία η μακορεζέρβα.
    Στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά σακκίδια,ειδικά για γυναίκες. Από το ebags και το γουίμενονδερόουντ βρίσκεις μια απίστευτη γκάμα! Δες τα σχέδια να προετοιμαστείς για το άουτλετ βίλλεϊτζ!

    Μη σε νοιάζει το πώς φαίνεσαι τώρα αλλά το πώς θα είναι οι ώμοι σου σε λίγα χρόνια.
    Λατρεύω την "9Δυτικά"!Και στην Παγόχωρα δεν βρίσκω...:((((((((((
    Άσχετο. :)

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν ένα πρόβλημα η chάντα(!!!) εν αλήθεια! Και 'γω αντιμετώπιζα πάντα τούτο το πρόβλημα γιατί είμαι πολλά του γυρού και παρόλο που εμίνησκα μεστο πανεπιστήμιο σπάνια επίενα πίσω μετα το μάθημα,οπότε είχα να κουβαλώ ούλλη μου την περιουσία στις βόλτες.Άσχετο τούτο. Το μπακπακ εν η μόνη λύση. Ενιξέρω για την Αμερική αλλά στο Λονδίνο ούλοι οι μπισνεσπιπολ κυκλοφορούν με μπακπακς,και εξάλλου χου κεαρς αν θα φαίνεσαι μιτσιά.
    Τζίνο του Ινβίκτους όμως εν τέλειο νομίζω να το προτιμήσεις,εννα έχεις και ένα φίλο να σου κρατά συντροφιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καμια messenger bag εν παιζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ I soooo get you. Θελω να εχω μιαν τσάντα τζαι να τερκάζει με ούλλα, γίνεται; Μόνο η τσάντα στο πρώτο έτος εκάλυφκε τούτη την προϋπόθεση τζαι έσhει 4 χρόνια εν ήβρα άλλη σαν τζίνην.

    Οι messenger en βαρετές αμα βάλεις πολλά πράματα μέσα.

    Το ρικομεντέισιον μου: κάτι τέθκοιο αν διστάζεις για το backpack http://tinyurl.com/69a2yuy

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. koumera mou ena exw na sou pw: pou eisai na me evlepes to prwi me to foremataki, mpalarines, etoimi na paw gia seminario jie na kouvalw to laptpo opws to mathitoudi!!!

    http://www.techair.co.uk/3711.html

    e ma sorry... en kanei pou eprepe na perpatisw 4-5 lepta, itan na kouvalw jie to laptop jie ta notes mou sto sheri?!

    touti to backpack nomizw an dokimasw mporei na me xwrei ji emena. ishe to piasei o bro mou prin 8-10 xronia sto uni jie emeine mou!!!

    isws an vreis kati pio chic... genika touti i marka fenetai oti antexei!
    http://www.techair.co.uk/laptop-bags/style/backpack.html

    ta sevi mou :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γιατί εν μεινίσκεις με την messenger bag και να αλλάζεις ώμους ενναλάξ? 2-3 φορές και εννά συνηθήσει και η αριστερή πλευρά..

    καταλαβαίνω τούτο που λέεις οτι εν σε παίρνουν σοβαρά..το ίδιο ισχύει in the corporate world με τα τακούνια..εν σου διά κανένας σημασία αν δεν φορείς τακούνια!

    outlets ακούω..έρκουμεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελειωνε πήεννε πιάσε μιαν Jansport ωραιότατη και θα είσαι και τρεντι στην Αμερική.

    Αλλιως πάω Τζαμπο να σου πιάσω που είπε η μάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Λου
    Μόνο ζωτικής σημασίας εν τα διλημματα μου όπως βλέπεις! Πολλά καλή η συμβουλή σου τζαι η επιλογή σου! Η μόνη αντίρρηση που έχω είναι οτι ίσως εν μιτσα...εν θα χωρει ουλλα τζείνα που κουβαλώ.....χμ...εβαλα το στο θινκ λιστ...

    Καλη συνέχεια ντήαρ!! :)

    @Twisted
    * Ειμαι πολλά νευριασμένη γιατί ενω στο 98% του κειμένου έκαμα το σωστο, εβαλα το στο τίτλο λάθος!! Ουφφου! Παντως θενξ τζαι πλιζ κορεκτ μι όλγουεϊς...

    Βασικά ειχα δίλημμα όταν άρχισα το ποστ...αλλά στο τέλος έπεισα με μόνη μου! χαχαχ!

    Αλλο να έσhεις ενα ώμο να τα κουβαλά ουλλα τζαι άλλο να τα μοιραζεις ισότιμα τζαι στους 2... Ετο τωρα μόλις ήρτα δουλεια τζαι ο δεξης μου...άου!

    Καλη σου νύχτα (πον να πέσεις!) :)

    @Μάνα
    Απαναγία μου με μου λαλείς έτσι γιατί τωρα ετοιμάζω ποστ "εχω δίλημμα #2". Ντίσνει ή Φραουλίτσα!! (Μπαρμπι βάλλω Χ εκ τον προτέρων...εν πολλά....εμμμ ροζ!)

    @Ινβίκτους
    Θενξ φρέντ! Αλλά εν θέλω να νευριάσει η Ιβάνα...Φκαίνει σε σουπερμαν;; Έστω σε κάπτεν πλάνετ;

    @Αχαπαρη
    Το μόνο πρόβλημα εν τουτο το touch που λεοπάρ...Φκαίνει σε τίποτε εμπριμέ ή πουά;;;;

    @Αππωμένη
    Μα γιατί έγραψα το ποστ νομίζεις;;;
    (to get some of the Invictian glory)

    @Σαικ
    Θενξ για την κατανόηση. Θα το ψάξο το θέμα τζαι θα σε ενημερώσω. Παντως αν πατεντάρεις το ατομικο κυλιόμενο δρόμο, εννοείται θα είμαι η πρώτη πελάτισσα!

    @Ευρος
    Τζαι που την Νίρι αν την γλυτώσουμε, που την Ιβάνα ποιος θα μας γλυτώσει;;;

    @Ινβ #2
    Εμ..μεγαλο βουκο (τ.κ) φάε, μεάλο λόον μεν πεις!

    @Νιρι
    Πιασε σπάιντερμαν, να πιάσω σουπερμάν ή κάπτεν πλάντετ....Εν θα επρεπε όμως να εν το αντιστροφο, να μας κουβαλουν τζείνοι;;;;

    (ετσι θα κάμω)

    @She demon
    Τροχουθκια;;; Ε οι σιόρ με τροχουθκια! Ειπαμεν εν μας κόφτει, αλλά όι τζαι έτσι!

    Θενξ για τα καλά σου λόγια...Αλλες εποχές... :) κκκίσσες!

    @Μωβ
    Πόψε αρχίζει η επιχειρηση "ενα σακίδιο για την Πρασινάδα"
    Χωρις να θέλω να σε στεναχωρήσω, τα 9 Δυτικά δαμέσα εν παντου τζαι πολλά φτηνα...Ειτε άουτλετ είτε όι.... Εν που τες ειδικότητες της Πρασινομήτωρ! :)

    @Μαριλου
    Οπας εξύπνησε η Λεμεσιανή μέσα σου! Ναι τζαι δαμε εν πολλοι που έχουν μπακπακς....τζαι σε λίες μέρες τζαι εγω.... Εσhεις δίκαιο...θα είναι μια παρέα βρε αδερφέ!

    @Ανώνυμος
    Χμ...καλή εισήγηση αλλά ειχα παλια τζαι παλε ήταν λίο δύσκολο...

    @Ροσα
    Ναι τζαι τζείνες γίνουνται βαρετες...ή βαριές όπως με διορθωσαν κάποτε κάποιοι εξ Ελλάδος...βαρετο εν το μπόρινγκ! Τελοσπαντων...εν θα μας μάθουν τζείνοι Κυπριακά.
    Θενξ για το ρεκομεντέισιον...πρεπει να εβρω τζαι που κλείουν τέλεια γιατι μετα "μπατε σhιόνια αλέστε"

    @ikoumera
    πολλά καλά έκαμες τζια πολλά καλα ρεκομεντέσιονς κουμέρα!! Θα το ψαξω τζαι θα αποφανθώ!! :)))
    Θενξ για τα σέβη....εσhεις τζαι τα δικά μου... :)

    @Ρανια
    Δουλειάν ήβρα σου, άουτλετς είπα θα σε πάρω, αυτή την στιγμή έχουμε 8 βαθμους Κελσίου τζαι εσυ ακόμα παιζεις το δύσκολη! Ουφφου!

    Ναι μιαν να πιάνετε η δεξια μια η αριστερα...σαν τα κόμματα του χρυσοπράσινου....

    @Ξιπ
    Τρέντυ είμαι ήδη κόρη......εν να γίνω όμως η προσωποποίηση του τρέντυ!

    Για το τζαμπο καρτερα να βάλω πολλ τι σχέδιο να πιάσω.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν,

    Τζι'εγώ όταν εκουβαλύσα λάπτοπ είχα μπακπακ αλλά έπιασα ένα μιτσικουρί για να φορεί τα πάντα εκτός που τα φαγιά, που κουβαλώ τα στο χέρι σε μια μικρή τσιαντούλλα.

    http://www.amazon.com/gp/product/B0024IGH3A

    Πέ του άρχων να σου έβρει κανένα Κ99 να κάμεις αππλάι για να πιάσεις και λάπτοπ χωρίς να τον χρεώσεις.. όπως έκαμα εγώ με τον Κοντό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @K.Β.
    Ναι εν ωραία οι δικοί σου!! Απλή τζαι γιουσφουλ.


    @εβριμποντι

    Παιθκιά τι σας λαλεί τουτη;;;;

    http://www.amazon.com/Mobile-Edge-MEBPWX-Komen-Backpack/dp/B000B8AL5A/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1316102702&sr=1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. hmm... option 4: giati en pianeis mian wheeled laptop bag arketa megalh gia oula;
    px: http://www.ebags.com/category/rolling-laptop-bags/20030246
    stin agklia pantws htan para polla popular epilogh, opou epiena ethwroun kapoia na sernei mian pou pisw ths...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πρας μου, δηλαδή διάς μου το δικαίωμα να σου πέψω ένα email με ούλλα τα σημαντικά ορθογραφικά που κάμνεις τζιαι με τες διορθώσεις τους; Έshει τζιαιρό που ήθελα να το κάμω! Shall I? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Rosa
    Αξιζει την τιμή της λαλείς;;;

    @Δρ Π
    ευχαριστω για το σατζέστιον αλλα ΤΡΟΧΟΥΘΚΙΑ!!:::: Ε όι!! Τζαι να εθελε (λεμε τωρα) εν δυσκολο γιατι εχουμε σhόνια

    @Twisted
    Ρε, οφ κορς! Με τα χρονια εσκουριασαν τζαι ακόμα τωρα με το μπλογκ σιγα σιγα επανέρχονται. Ουφφου τζαι στενοχωρκουμε γιατι παλια ήμουν τόσο καλή στην ορθογραφία....Μερικα όμως αμαν κάμω προυφ ριντ, σάζω τα γιατι εν καταλάθος...απλα μερικά ποστ εν τα κάμνω προυφ ριντ γιατι μετά χάνετε το αυθόρμητο! Οποτε θέλεις στείλε η-μειλ τζαι εν παρεξηγώ... prasinada@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η αλήθκεια ενι ότι εν ακριβή για Αμερικα(για δαμέ αν την έπιανα νομίζω θα ήταν ΟΚ) γιατι βρισκετε τόσα πράματα τζιαμέ εννεν ότι εν υπάρχει ποικιλία τζαι καλές τιμές. Ψάξε το αλλο λίο τζαι κράτα την τούτη στο wish list. Αν δεις τζαι εν σ αρέσκει κάτι άλλο πιας την!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κόρη και μένα αρέσκει μου,έχει και το πραματούι του καρκίνου του μαστού,εν ωραίο.
    Το σχόλιο σου στη νιρι: 'Εν θα επρεπε όμως να εν το αντιστροφο, να μας κουβαλουν τζείνοι;;;;' αχαχαχαχαχαχαα εφύρτικα.Σόου τρού!
    Κουρτιζέ τον Τουίστεντ εσύ!!! Εγώ ορθογραφικά λάθη εν επρόσεξα. Αμα του δώκεις εσύ σhινί που εννα ρτει η ώρα να με διορθώσει εμένα κατίχι μου!

    πι.ες:επρόσεξες ότι εν εσυνάφερα καν τον ΠαΣχιΦα σήμερα;;;;;;πρόοδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Twisted Tool is my Twisted Soul(mate).

    You spelling freak! Εγώ ξεπίτηδες εν θκιεβάζω τα δικά μου γιατί έννα γίνω σπαστική, αλλά άμα γράφω εν μπορώ να κάμω λάθη!

    Κατά τα άλλα ήντα γυρέφκεις τζαι κομψή; εμένα εκάμαν μου δώρο μια όταν έπιασα το (πρώτο) λαπ τοπ τζαι εφέραν μου το τζαι ακόμα τζίνην έχω. Μπακπακ τζαι κανεί, χάρου τα καλά της Γιου Ες οφ Έι που εν θα σε σχολιάσει κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρας, εννα επικοινωνήσω σύντομα! Όπως σου τα λαλεί η marilou, άμαν μου δώκεις shοινίν, σάστα τζιαι γύρασιν :D

    Υ.Γ.: Ό,τι έμαθες από τες αυτόπτες μάρτυρες σήμερα, εν ψέματα! Εκτός που την ομορκιάν μου βέβαια :D

    @Moonlight: Εν μας έκαμες τη χάρη σήμερα, αλλά συχχωρώ σε! Είσαι τζιαι συ spelling freak? Έshεις καμιάν ιδέα να ενώσουμεν δυνάμεις; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πράς μου αν δεν βρώ σύντομα δουλειά σάσε το extra υπνοδωμάτιο και έρκουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Rosa
    Είσαι μες τον νου μου....παντως εν ωραία η άτιμη....

    @Μαριλου
    Εγω επρόσεξα στο δικό σου κόμμεντ! Το σhοινί ενεν με "οι"...οπως λαλουμε Διονυσης Σχοινάς;;; χαχαχαχ που τον αθυμήθηκα;;

    Τζαι σόρρυ δηλαδη αλλά εν να κουβαλώ εγω τον σουπερχίροού...ενεν σωστο....

    Πι.Ες Εντουτοις τζείνος σου στέλει χαιρετίσματα!! (λέμε τωρα)

    @Μουνλάιτ
    Κορη εν τζαι κοφτει με αν θα με σχολιασουν...απλα ειμαι και επιστήμων και γυναικα (ΛΟΛ) τζαι ετσι θέλω να εν τζαι λίο κιούτ!

    @ΤΤ
    Εν να περιμένω....Εν σε φοούμαι!!
    Προτίνω να κάμετε ενα σπελ τσέκερ ενσωματομένο μες τον μπλογκερ!

    Υ.Γ. Η μονομελής επιτροπη μου σαν Πρασινάδα (σε αντιθεση με την Νιρι, εγω μια είμαι) θα το ερευνησει το θέμα τζαι θα αποφανθεί λίαν συντόμως.

    @Ρανια
    παω να στρωσω ποψε καθαρα σεντόνια...τζαστ ιν κέις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. me again

    check out "longchamp le pliage backpack", then find it somewhere cheap :D

    to google mou en gaouri simera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Twist: Σόρυ εν εσυστηθήκαμεν. (;;;) Πόψε ή το Σάββατο (;;)

    είμαι γαμώτο, τζαι είμαι τζαι γκράμαρ φρικ που να μεν ήμουν... :p


    Πρας, κατ'εμέναν κάποια πράματα έννεν σαππόουσντ ττου μπι κκιούτ! Αν προσπαθήσεις το πολύ να καταλήξεις με τσέντα χαλόου κκίτι (πάρντον στους χαλόου κκίτι λάβερς, μισώ σας!). Εν τσέντα του λαπτοπ. Κανεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Sike
    Ναι βάλλει με σε πειρασμους κορη τζεινη του Άμαζον.....αλλοπως θα την πιασω...Να κάμω ενα δώρο του εαυτού μου...

    Τζαι η άλλη εν καλη που λαλεις...φοουμει ομως αμπα τζαι εν μιτσια γιατι στενέφκει που πάνω τζαι μπορει να μεν χωρει το λαπτοπ.

    Θενξ!! :)

    @Μουνλάιτ
    Μα τουτο εν το πόιντ...ενεν μια τσέντα του λαπτοπ...Εγω κουβαλω τοσα πραματα. Τζαι μπορει μετα την δουλεια να βρεθω με μια φιλη για ενα φαι/καφε... κτλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. σόρυ εν το πιάννω... εγώ αν έχω έτσι πλάνο ή πάω όπως είμαι, ή αν εν συγκεκριμένα η τσέντα μου τόσο πρόβλημα έχω μια άλλη λύση για όλα μες στο αυτοκίνητο. :S

    Τι να πω; Σίουρα έννα έβρεισ 3-4 επιλογές, αλλά που τζιαμέ τζαι τζει εσύ έννα εκτιμίσεις την αξία της... Πάντως τζίνη που έβαλες εν καλή, τζαι τζίνη η άλλη που εισιγήθηκε κάποιος άλλος πιοο πάνω εν μια χαρά. Τζαι ακόμα βρέισκεις τζαι καλλύττερες πιστεύκω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κορη εν θα τα χαλάσουμε για μια τσένταν! Ρελαξ! Whatever makes anyone happy is fine! :)

    Α!! τζαι το "τζεινη" εν με "ει" όι με "ι" αφου εν που το εκεινη! :ΡΡΡΡ

    (σορρυ εν αντεξα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. έχω μια κάπως χαζή ερώτηση:
    γιατί δεν αγοράζεις θήκη για το μακμπουκ και να το κρατάς ξεχωριστά από τα υπόλοιπα;

    έτσι δε θα χρειάζεται να το κουβαλάς παντού άμα έχεις να πάεις κάπου μετά τη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Ουφ

    Καμια ερωτηση ενεν χαζή!

    Επειδη το κουβαλώ παντα μαζι μου....1 εχω! τζαι ποτε, δεν μεινισκει στο αυτοκινητο αμαν κατεβω καπου....εχω του ηδη θηκη λεπτη τζαι μπαινει μες την τσένταν μου...

    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ντοντ πουτ ουέρντς ιν μάι μάουθ!!! Εγώ είπα σου να πιάεις μπακπακ τζε κανεί. Χου κκέαρς τι λαλούν οι άλλοι. Το γεγονός ότι θα κρατάς μπακπακ εν αλλάσσει το ότι είσαι σταφ μέμπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Pell
    Σωστα! Σορρυ άι απολοτζάιζ...έσhεις δίκαιο...εν να την γοράσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ixa je ego t idio provlima! i moda elise m to aaa!oi backpack TSANTES en piso sti moda:P exoun fkei kati orees stilates epia epiase 2 analogos fasis je mia xara!
    ego episis ida epd kouvaloun pola vivlia tsanta me troxakia ts epaggelmatikes je jines pola volikes!melontika mporei na kamo mia ependisi jame:P

    ps. sorry ime lemesiani je to sosto en TSANTA aaa:p to tsenta aspume po8en fkeni? pu to pu8ena! Eno t tsanta en to sosto ala me kipriaki profora! xa:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Νεκατωμένη
    Μοδα ξι-μόδα αποφάσισα το! Τωρα που "μιλουμε" σερφαρω στο ιντερνετ να θκιαλέξω....

    Θενξ!!

    Πι Ες. Στες Λεμεσιανές φίλες μου επρότεινα το chεντα ως συμβιβασμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή