Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ψωμί, Χημεία, Ελευθερία!

Ενα που τα μεγαλύτερα μου προτερήματα ειναι ότι είμαι ενας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει.

Ενα που τα μεγαλύτερα μου ελλατώματα ειναι ότι είμαι ενας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει.

Εν προτέρημα γιατι τουτο με κάμνει πιο focused σαν ανθρωπο τζαι ισως πιο δυναμική. Εν ελλάτωμα γιατι με κάμνει να φαίνουμαι πολλά αυστηρή τζαι απρόσιτη.

Προσφατα εγνωρισα έναν άτομο που πληρεί πολλά απο οσα ψάχνω στους ανθρωπους που θελω να εχω στην ζωή μου τζαι που έχουμε αρκετα κοινά. Ομως ρε παιδί μου δεν πληρεί το νούμερο ενα....το πιο βασικο.....δεν εχουμε χημεία! Ουτε βιοχημεία, ουτε οργανική χημεία, ουτε φυσικόχημεια, ουτε καν χημεία τροφίμων! Τιποτε! Μηδέν! Ζίρο! Νάθινγκ! Νιλ! Θέρο!

Υπάρχει τζαι το σενάριο να ειχαμε χημεία αλλα να μεν ειχαμεν τα αλλα ουλλα...τουτο οσες φορές μου ετυχε, απλα οδηγει σε ενα ξεθωριασμα της χημείας σε συντομο χρονικό διαστημα τζαι μετα δεν μεινισκει τιποτε.

Το τοπ οφ δε λιστ μου δηλαδή ειναι η χημεία! Τζαι η χημεία του εργαστηρίου αλλα κυρίως η χημεία μεταξύ ανθρώπων. Τζεινη η χημεία που εν ξεθωριάζει....που διατηρεί σχέσεις για χρονια. Που σε κάμνει να εχεις κάτι πάντα να λαλείς με τον αλλον........

Ψωμί, Χημεία, Ελευθερία λοιπον!
Μέικ κέμιστρι, νοτ γουόρ!




Υ.Γ. Τζαι επειδή η καινούρια φιλη μου η Τζόι Τίαρς (με την οποία εχουμε χημεία!) εχει μπλογκικα προβληματα (οπως ειχα τζαι εγω την περασμένη εφτομάδα)τζαι εν εμφανίζεται στα μπλογκ ρολ, πιαινεται που ποδά να δειτε τις Σαββατιάτικες μας περιπέτειες! 




20 σχόλια:

  1. Άρεσε μου που με διαφημίζεις πάλε στο μπλογκ σου! Μα τι εν τούτο το πράμα με τον μπλόγκερ?? Πάντως είμαι σχεδόν σίουρη ότι εν η Αχάπαρη πίσω που τούτο!!
    Όσον αφορά τη χημεία, εσυζητήσαμεν το ξανά, εν κάτι που εν σίουρα απαραίτητο για μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερισκαρα το γιατι μπορει να μεν εφκαινα ουτε εγω στα μπλογκ ρολς αλλα τελικά φκαίνω! χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Eν έκαμα τίποτε είμαι αθώα θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου :p
      Για τη χημεία συμφωνώ με τη Γρούτα.

      Διαγραφή
    3. Μια χημεία εχετε την με την Γρούτα παντως! :)

      Διαγραφή
  2. Την περιπέτεια την έχεις στο τσεπάκι βλέπω!

    Νοτ γουαρ ντεφινετλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ειμαι ενας πολλά περιπετειώδης και τολμηρός τύπος! :Ρ

      Διαγραφή
  3. Να του κάμεις κανένα Science for all session? Εννά βοηθήσει; Όι α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλη ιδέα αλλα όι.....Εν μπορείς να πιέσεις κανενός είδους χημείας! :)

      Διαγραφή
  4. Αμα εν υπαρχει χημεια εν πρεπει να το ζαλιζουμεν το θεμα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς χημεία όσα κριτήρια και αν πληροί από την λίστα, δεν...Σημασία έχει ότι είσαι ξανά πίσω στην "κρεαταγορά".Trial and error until to get it right:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ τούτη η χημεία. Έδωκες του λίο περιθώριο χρόνου να δείξει τι είναι, να ξι-αντραπεί ή επίε πιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χημεία my friend, ή το χεις ή δεν το χεις.
    αν δεν σου φκαίνει που μιας εξαρχής εν θα σου φκει ποττέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταλαβαινω τι εννοεις αλλα γιατι εν του διας μια ευκαιρια? μπορει μετα που ενα δυο μηνες να δεις οτι υπαρχει και αυτη η χημεια απλα ο καθενας ηθελε τον χρονο του να εκφραστει. Συναντουμε ανθρωπους που θεωρουμε οτι εχουμε χημεια, οι ωρες περνουν χωρις να το καταλαβουμε μαζο τους και στο τελος βλεπουμε οτι εν θελουμε τα ιδια πραγματα, κια πληγωνουμαστε. Ενω με καποιους αλλους βλεπουμε οτι εχουμε πολλα κοινα, αρεσκουν μας και εξωτερικα πολλα οποταν μια ευκαιρια στον αλλο να ξεδιπλωσει τον εαυτο του εννεν ασχημο πραμα. Εν ανοιγουνται ολοι οι ανθρωποι τοσο ευκολα,καποιοι πρεπει να νιωσουν ασφαλεια, σιγουρια, περιμενουν να ψυχολογησουν πρωτα τον αλλο, ποτε δεν ξερεις. Στο κατω κατω μπορει να εισαι εξηγημενη που την αρχη για να μεν υπαρχει καμια παρεξηγηση. Ξερω αρκετα ζευγαρια που ξεκινησαν ετσι και αυτη τι στιγμη κανουν ονειρα για την κοινη τους ζωη. U never know!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι συμφωνω οτι πρεπει να δινουμε χρονο και ευκαιρίες σε μια γνωριμια και θεωρω οτι το επραξα. Στο κάτω κατω τζαι εγω ειμαι που τζεινες που θελουν το χρονο τους... :)

      Διαγραφή