Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Eισφορές Σίκρετ Σάντα - update 4 & Τελευταίο

Ναι ξέρω οτι τωρά θα επρεπε να είχαμε Σίκρετ Ήστερ Μπάνι αλλα Σίκρετ Φλαούνα αλλα επρεπε να τελειώσουμε το τελευταίο μέρος του Σίκρετ Σάντα ΙΙ που οργανώσαμε στην μπλογκόσφαιρα τα Χριστούγεννα!

Την Παρασκευή το απογευμα, μαζι με την Σμιλί επαραδώσαμε την τρίτη και τελευταία δόση της εισφοράς μας στον Συνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια.

Ακολουθήστε το tag Σίκρετ Σάντα κατω που το ποστ για να δειτε της προηγούμενες εισφορές. Σε συντομία, εχουμε παραδώσει τροφιμα και αλλα απαραίτητα αξίας €385.33. Μας έμεινε ενα υπόλοιπο €184.17 αλλά παρέλαβα απο τότε €30 απο κάποιο μπλόγκερ αρα ειχαμε €214.17. Ειχαμε πει οτι επειδή το ποσό μας ηταν πολλά μεγαλο, να το χωρίσουμε σε δόσεις.

Μετά απο επικοινωνία με τον Συνδεσμο, πήρα μια λίστα με τις ανάγκες τους για το καταφύγιο και εκαμα τις τελευταίες αγορές και παραθέτω τα ντοκουμέντα.

€204.06 ο ένας λογαρισμός και €16.94 ο αλλος. Συνολο €221. Μα δετε σύμπτωση να στρογγυλέψει ο αριθμός! Να σημειωθει οτι απο τον λογαριασμό των €16.94, τα €3.69 ηταν τροφιμα τα οποία αγοράσαμε και δωρισαμε στην UNICEF που μαζευαν τρόφιμα.


Με αυτές τις αγορές ολοκληρώσαμε το έργο του Σικρετ Σάντα. Ευχομαι φέτος να ξαναδιοργανώσουμε κατι παρόμοιο με τοση μεγάλη επιτυχία. Σας ευχαριστώ απο καρδιάς. 








8 σχόλια:

  1. Καταπλητκικό αποτέλεσμα.
    Και συγκινητική η προσπάθεια τούτη. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σίκρετ Ήστερ Μπάνι!!! έπρεπε. έπρεπε. :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήκρετ Ταμείο Αλλυλεγγύης να κόφκουμεν τσιεκκούθκια! Oh wait...εγίνηκεν ήδη τούτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή