Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Big Lab Theory επεισόδιο 4

Μετα που μιαν διακοπη λόγω εκτάκτων γεγονότων, τζαι αφού  η Ξιπ εσhει τζετ λαγκ, η σειρα που όλοι αγαπήσαμεν επιστρεφει στις οθόνες μας με το τέταρτο επεισόδιο. Τζαι όπως κάθε σειρά που σέβετε τον εαυτό της το επεισόδιο θα αρχίσει με τσοφτες τζαι θα τελειωσει με τον ΠαΣχιΦα ετσι για να έσhει πελλάρες για θεαματικότητα αξξιον προς το τέλος.

Εχτες ήρτεν ο τεχνικός που την εταιρεία να μας σάσει 2 μηχανήματα που ο νυν απολυμένος τεχνικος (κολ με ΚΑΠΕ) που είχαμε δεν εκανονισεν ποτέ να σαστουν Για να μας στειλει η εταιρεία τεχνικο, ήταν ολόκληρη διαδικασία, την οποια φυσικά εκανονισεν εγω, κολ με η συτζιά του μαυρου του εργαστήριου. Επληρώσαμεν $632 μόνο για να έρτει τζαι μετα το ρέιτ ήταν $332 την ώρα. Βάλε οδοιπορικά, εξαρτήματα κτλ, 3.5 ώρες δουλεια που τον τυπαν έκατσεν μας $1800 ολοστρότζυλα. Σημερα ετέσταρα τα τζαι τα θκυο τζαι εν ρολόι. Δόξα σοι ο Θεός. Τελικά εν σε λάθος επάγγελμα που είμαστε.....Επρεπε να γίνουμε τεχνικοί της GE (η οποία γοράζει μικρές εταιρίες που την άκραν).

Τα νευρα μας τουτην την εποχή τεσταρει ο ροτέισhιον στιουντεντ ο Βου που το Βιετναμ. Βάστα ΠαΣχιΦα τα άρματα τζαι εν να τον δέρω! Δεν εξαναείδα πιο ηλίθιον πλάσμα, συν ότι εν τζαι " λαπ χάζαρντ"! Σημερα εσhιονοσεν μου solutions pH 1.8 παντου, εκαμεν σhιλια λάθη τζαι έσπασεν μου τα νευρα. Πριζει με δεν με αφήνει σε ησυχία. Εν γίνετε να ετέλειωσε το Caltech (τζαμέ που ταχα διαδραματίζεται το πραγματικό Μπιγκ Μπανγκ Θίορι) τζαι να ήταν τεχνικός σε εργαστήριο Νομπελιστα τζαμέ για ένα χρόνο τζαι να μεν ξέρει τα βασικά. Είπα του φίλτερ δις μπάφφερ τζαι λαλεί μου πως;; Τα λάθη τζαι ότι ενιξέρει εν με πειράζει. Πειράζει με που δεν με αφηνει σε ησυχια, νομιζει δεν έχω άλλη δουλεια που το να τον κάμνω μπέιμπι-σιτ. Μα ποσες παρατηρήσεις να του κάμω; Νοιωθω τζαι εγω άσhημα αλλά τη να κάμω αλλά αφου εν επικύνδυνος. Πως τον εδεχτήκαν στο πανεπιστήμιο εν καταλάβω. Ασε που ούτε το όνομα μου εν λαλεί σωστα, παρόλες της προσπάθειες του ΠαΣχιΦα να του πει με τρόπο πως εν το όνομα μου σωστα. Ο αντεργκραντ μου ο πρωτοετής μια χαρα μαθαινει τζαι προχωρα μπροστα τζαι είμαι πολλά ευχαριστημένη, τζαι τουτος που ταχα ήρτεν με συστασεις έκαμεν τα σhιονι τζαι γαστρίν. Υποπτευουμαι στο εργαστηριο του Νομπελιστα οτι εν μόνο "πιατα" που επλυνισκεν. 3 εφτομάδες εμειναν τζαι αμαν με ρωτήσει ο Αρχων θα βάλλω του Βου βετο γιατι τουτος θα με στειλει Αθαλάσσα ή τζεινον στο χώμα τζαι εμένα στα σιδερα στο κελι 33. Εν με κανει η δουλειά η πολλή που παμόν δεν έσhει, ειδικά για το πέιπερ τζαι για άλλα μελοντικά πέιπερ, έχω τζαι έτσι θέματα πας την κελλέ μου.

Άσε που θα λείπει την άλλην εφτομάδα ο Άρχων. Παει Καλιφόρνια σε συνέδριο να παρουσιασει το πέιπερ μας. Μόλις ελάβαμεν η-μειλ εγώ τζαι ο ΠαΣχιΦα που τον Άρχων ο οποιος λαλεί πως θέλει να μας φκάλει φωτο άυριο για το πρεσεντέισhιον του...ε ρε γλέντια αύριο. Ξέρωντας τον Άρχων εν να θελει καμια πελλάρικη τζαι εγω δεν έχω ηθοποιητικό ταλέντον....Ουφφου.

Ο Ραζ εν στο κόσμο του ακόμα τζαι στην σειρα μας ειναι απλα ενας κομπάρσος.

Στο ζουμίν τωρα....ο ΠαΣχιΦα τα συνηθισμένα του, σορρυ για την απογοητευση αλλά τιποτε συνταρακτικο.....Ένα απλό  παραδειγμα που τα εχτες.

ΠΣΦ: Χιαρ ις δε θινγκ Πρας. Στο τάδε εργαστήριο έσhει μια Γαλλίδα. Εκαλεσεν με 2-3 φορες στην παρέα της για ντρινκς τζαι εν επία. Κάπως  πριν κανένα μήνα ήβρεν το gmail μου τζαι εκαμεν με ινβάιτ στο τσατ αλλά εν εκαμα αξεπτ. Τωρα εκάλεσεν με στο γκουγκολ πλας τζαι θελει να με βάλει στο σέρκολ οφ φρεντς αλλά εν θα την κάμω αξεπτ.

Εγω: Εν φανερο βλακα ότι η κοπέλα προσπαθει να σε προσεγγίσει.....σhι ις ιντου γιου...

ΠΣΦ: Ναι ξέρω το ότι κολλά μου. Εν φανερό. Το θέμα μου είναι ενεν τζείνο. Το θεμα μου ειναι γιατί δεν παιρνει χαπάριν ότι εγώ δεν ενδιαφερουμαι; Γιατι εν πιάνει το πόιντ; Εν θελω να γίνω κατζιαρης. Όι πως με πειράζει να πω κατζιες αλλα βαρκούμαι να ασχοληθω με τουτο το θεμα.

Εγω: Ε τι να σου πω. Αν σε θέλει ίσως επιμένει λιο παραπάνω αλλά που θα παεί θα πιάσει το μήνυμα.

ΠΣΦ. Άι χόουπ σόου..

30 λεπτά μετα επιασα το φλυτζανι του καφε μου να πάω να το πλύνω.

ΠΣΦ. Πρας φευκεις;;;

Εγω. Ναι πακετάρω τωρα.

ΠΣΦ. άι γουιλ γουόκ γουιδ γιου του γιορ καρ.

Εγώ. Παίρνω σε σπίτι αν θέλεις.

ΠΣΦ. Ενεν ανάγκη, μεινίσκω κοντά τωρά.

Εγω. Οκέι ό,τι θέλεις.

ΠΣΦ. άι γουιλ τζαστ γουοκ γουιθ γιου.

Στην πορεία απλά εμιλούσαμεν για τες βλακειες που κάμνει ο Βου τζαι εγελούσαμεν τζαι για τον Ραζ που παει φιρι φιρι να δει τζαι τουτος την πόρτα της εξοδου.

Χάτε, εν έσhετε παράπονο, έδωκα σας κάμποσην τροφή για σχόλια σήμερα....

Στο επομενο επεισόδιο, μην χάσετε τις συνταρακτικες εξελήξεις αν και εφόσον βέβαια γίνουν.

Καλο Σαββατοκυριάκο σε όλους!

39 σχόλια:

  1. Μα εν helium φαεινότερο ότι δεν ανταποκρίνεται στο κόλλημα της γαλλίδας ο ΠαιΣχιΦα γιατί έshει κόλλημαν με άλλης εθνικότητας γυναίκα! Ούφφου, με εσύ παίρνεις χαπάριν με τζίνος, τί θα κάμουμεν μαζί σας; :Ρ

    Ήβρα το...θα βάλουμεν τον Βιετναμέζο να έβρει το solution για την περίπτωση σας. Τζι ας είναι pH 2.24 :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιάστον κκιλίντζιρον τζαι πετου να σμίξετε τα πεχά σας τζαι κανεί ολάν. Εντωμεταξύν εν θωρώ σειρές τζαι ίντα ξέρω εννα σταματήσω να θκιεβάζω το πικ-λαπ-θιορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚοΣχιΦουtb*, επέθανες το κοπελλούι. Γύριστον να ψηθεί τζιαι που την άλλη!!

    *κοπελλα με το σχισμενο φουστανι to be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. akoueis tz esou esiei gallida...en antidraseis pou ethelen na kopsei!!!Avrio pe tou tz esou oti kamnei sou kantades enas ispanos..tziai ti nixta skeftesai na kateveis tziai na endwseis...na kopsoume antidraseis:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω επιμένω:

    Πρασινάδα and PaShiFa sittin on a tree: K-I-S-S-I-N-G!

    ooohhoooohooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα τζαι τούτη η Πρασινάδα σιόρ, pH-Lee να μας πείσει ότι δεν τρέχει τίποτα (εκτός που τα solutions του Βιετναμέζου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Νομπελίστας είμαι σίουρος ότι έθελε να ξεφορτωθεί τον Βου τζαι έκαμνε του συστάσεις τζαι κόντρα-συστάσεις για να πάει αλλού.
    Στο θέμα μας. Μα εν καταλάβεις ρε Πρας μου; Μάσιεται να σε κάμει να ζηλέψεις πέρκει δείξεις ενδιαφέρον τζαι εσύ απαντάς ψυχρά τζαι με απάθεια; Ε πως να ξηφοηθεί τζαι τζείνος να κάμει κανένα βήμα; Ρε σύρνει αφκίστρια, ρε σύρνει δίχτυα, τίποτε εσύ.
    P.S. France beat our dust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγώ πάλε περιμένω περιγραφή της εγγονής του Καρλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠαΣχΦα λάικς Πρας απλά εν ξέρει ήνταλοις να το πει τζιαι σκαρφίζεται γαλλίδες που του κολλούν! =p

    Γκόου σουξέ η Πρας. Όλε! =D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έφερες μας στα χείλη-έστω στο κίμπορντ- τη δική σου απάντηση για το ΠΜΣΦ αλλά άααααααααααατε που θέλεις κι εσύ να παίζεις πελλό.

    Εν πολλά ωραίες έτσι φάσεις,ζήσε τες αλλά μεν τις αφήσεις να φεύγουσιν γιατι και καλά δεν...

    Θα συμφωνήσω με τον Ντεφ πως αν ο Βου δεν έχει απλά κάποιο πρόβλημα αυτόν τον καιρό,ο Νομπελίστας επάσαρεν σας τον με συστάσεις για να τον ξεφορτωθεί (κι ένα ΜΟουαχαχαχαχα που ξέχασε να προσθέσει ως ΥΓ στην Συστατική Επιστολή του)

    φιλιά από την βροχερότατη Παγόχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η θεωρία μου για τον Βού ενι ότι εμαέψεν τον η κορού μας επίσης τζαι απλά άμμαν την θωρεί αλλάσσουν τα μιλίμετρα του.

    άτε ακούστε τζαι έναν τραούδιν που μου εκόλλησεν τζαι πάει με την θεματολογίαν (πρασινάδα βάρτο στους τίτλους τέλους):

    http://www.youtube.com/watch?v=nWUDJxSPHl0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ινβίκτους
    Helium φαεινότερο! χαχαχαχαχ εν τέλειο!!!! εφυρες με! Προς το παρων ουτε εσεις ουτε εμεις θα κάμουμε τιποτε. Εχουμε πολλους κυκλους επεισοδιων μπροστα μας. Τον Βιετναμέζον ας τον κρατήσουμε έξω που την υπόθεση πλιζ....φακκα μου!

    @Έυρος
    Κακώς το οριτζιναλ Μπιγκ Μπαγκ Θίορι το συστείνω! Εν τέλειο!

    @Σαικ
    Εγω τίποτε εν κάμνω. Ουτε ξώβιζα φορώ ούτε τίποτε. Είμαι πολλά σεμνη κοπέλα.... Δεν φέρω ευθύνη....

    @Ιγκολάι
    Η αλήθκεια έσhει ένα Ισπανικόν τεκνον στον δευτερον όροφο αλλα τα γέριμα ξερει τον ο ΠΣΦ. Λαλεις να του πω εγνωρισεν μου έναν Γκρικ Γκοντ οφ Ολύμπους η κυρία Κ;;;;

    @Ποστ
    Δεντρα πολλά αλλά πάνω ενι φκαίνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ντεφ
    Τζαι σιγα ο Νομπελιστας μεν ασχοληθεί με τον Βου. Το λαπ του εσhει πάρα πολλους....μεν σου πω εν κανένα θύμα (σαν εμένα στην προκειμένη) που επαρακάλεσεν τον Νομπελιστα να τον θκιωξει να πάει πάσα κακό. Θα κάμω ότι περνά που το σhερι μου να μεν μας μείνει....

    Εγω είπαμεν δεν καταλάβω που τούτα τζαι δεν πέφτω σε δύχτυα.....Είπα του μετα γιου αρ βέρι ποπιουλαρ δις ντέις; Όι εν είμαι γιατι είμαι κατζιαρης είπεν τζείνος. Λαλώ του εν είσαι κατζιαρης, απλά είσαι καλός με όσους θεωρείς οτι αξίζει να είσαι καλός μαζί τους. Με εμένα εν είσαι κατζιαρης. Φυσικα δεν απάντησε τζαι η συζητηση εσταμάτησεν τζαμέ!

    @Μάνα
    Θα ενημερώσω που Δευτέρας. Ένα θα σου πω. Το μικρο της όνομα εν όνομα γραμματοσειρας (φοντ) του κομπιουτερ.....Τζαι ενεν Άριαλ ουτε Τάιμς νιου ρομαν....

    @Λουκρεζια
    Θα γίνει το Γαλλια-χρυσοπρασινο τελευταιο και καταιδρωμένο φύλλο 0-7!

    @Θάλασσα
    Εγω είμαι τίμια γεναίκα που ελάλεν τζαι η Ορθοδοξια αν έβλεπες την σειρα!
    Αν είπε Μουαχαχα ο νομπελιστας, τοτε θα του πω ότι γελά καλυτερα όποιος γελα τελευταιος τζαι τσάλλεντς αξέπτετ!!!! :)

    Φιλια που το ζεστη γεμάτη υγρασία πόλη των Ανέμων που επίσης θα εν βροχερή σημερα. Περκει κατσει η υγρασια.

    @Ευρος
    Σιγα μεν είμαι τζαι σουπερμοντελ τζαι περπατω τζαι τρίζουν τα πατωματα του κτηρίου!

    Δεν είμαι του ξένου ρεπερτορίου. Καλή η εισήγηση σου αλλα ενεν κρίμα να μεν προωθήσω κανένα δικό μας για τους τιτλους τελος μιας τζαι θα κάμω παγκόσμιο σουξε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κορη πλις καλεσμε για ένα γκεστ σταρ στην σειρά, τωρά που είμαι δαμέ, τζαι σάζω σας καλά τζε τους θκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με ούλλους και κυρίως με την Ξιππασμένη. Κάλεστην στο λαμπ σου να σας κάμει (πόξιλλικι) το καλόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξιπ & Βουι
    Είσαστε τζαι οι θκυό καλεσμένες ότι ώρα θέλετε! Για να τον κάμετε ποξιλικι φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. GE… τι GE πράσινα άλογα... Δεν κολλούν στους Κυπραίους (που βέβαια ήβραν τζιαι κάμνουν με τους άσχετους/διεφθαρμένους στα κρατικά "πανεπιστήμια" της Κύπρου). Ένα μηχάνημα κάνει π.χ. Α ευρώ στην Βρετανία (μαζί με εγγύηση/συντήρηση για τόσα χρόνια) και στην Κύπρο κάνει 4Α (και ξέχασε συντήρηση/εγγύηση) και σου το καταστρέφουν όταν έρθουν να το εγκαταστήσουν γιατί είναι άσχετοι. Και μετά για να μην το αντικαταστήσουν/επιδιορθώσουν, γιατί αυτοί φταίνε, αρχίζει ολόκληρο παραμύθι. Μιλάμε για ποσοστά καθαρού κέρδους 200-300% Και η ηλίθιοι στην διοίκηση δεν επιτρέπουν την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών απευθείας από το εξωτερικό (δεν είναι μόνο ηλίθιοι βέβαια άλλα έχουν και το χεράκι ανοιχτό προς τις εταιρείες κάποιοι...). Αν χαλάσει κάτι χρειάζεται και κανένα εξάμηνο, αν είσαι τυχερός, να έρθει τεχνικός από το εξωτερικό (γιατί οι Κυπραίοι απλά συλλέγουν ευρώ τίποτα άλλο).

    Πάντως ο ΠΣΦ μου βάζει ένα χαμόγελο στα χείλη όποτε διαβάζω γι' αυτόν. Μάχιμος... :) Αντί για κατά μέτωπο επίθεση (που μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφική ήττα) προτιμά τις μικρές επιθέσεις οι οποίες σιγά σιγά θα κάμψουν τις αντιστάσεις του εχθρού (τουλάχιστον έτσι ελπίζει :)). Πρέπει να μελέτησε σε βάθος το "Πεζικό Επιτίθεται" του Ρόμελ :):):)

    Μου θυμίζει ένδοξες ιστορίες όταν ήμουν undergrad... Κανείς δεν κολλούσε στου χημικούς και βιολόγους για ιστορίες αγάπης και μίσους :) αλλά και ως μηχανικοί είχαμε ένδοξες στιγμές. Και για κάποιο λόγο σχεδόν όλες είχαν να κάνουν με τα εργαστήρια με αεροσήραγγες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μόνο χ"γιάννη τζαι ονιράμα μεν βάλεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Αντρεας
    Τόσον άσhημα στην Κυπρο τελικά. Εμεις δαμε εν έχουμε έτσι προβληματα. Τα παραπάνω πράματα πιάνουμεν τα εντος 1-2 ημερων τζαι για να μας σάσουν τουτα τα HPLC επήρεν μου 1 εφτομάδα μόνο να τα κανονισω. Πολλά στενάχωρα όσα μου λαλείς. Ουφφου....

    Εγω εν τζαι είμαι εχθρος του ΠΣΦ. Όποτε θέλει μπορεί να με καλέσει τζαι για ντρινκς αλλα εν το κάμνει...τι να του κάμω....Εν μου εξαναέτυχε περιπτωση όπως τουτον...εν πολλά ιδιομορφος χαρακτηρας.

    Νομιζω να κάμεις μπλογκ.....να μας πεις ουλλες τες ιστοριες!

    @Ευρος.
    Μεν ανησυχεις. Εν τζαι ακούω έτσι πραματα. Τους Ονιραμα αν τους πιασω στο σhερι μου θα τους πω "Αρ γιου τοκινγκ το μι;" εν μου αρέσκουν καθόλου. Για ορχηστρικα θα καλέσω τον Σταυρο Λάτσια τζαι κανένα Αλκίνοο ή τον αγαπημενο μου (εν θα πω όνομα για να μεν νευριάσεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. wtf ιζ δισ?!
    παω να διαβασω και τα προηγουμενα γιατι δεν σας πιανω.
    οβερ εντ αουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Μις
    μα εν 4 επεισόδια....εν τζαι εν λίο πράμα! Ακολουθα τα τακς για τα υπολοιπα....αν δεν βαρκεσε τες τσοφτες μου δατ ις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μην μου συγχύζεσαι για την Κύπρο... Μέτα το πολιτισμικό σοκ (και με βοήθεια από λίγο καλό κρασί) όλα φαίνονται ρόδινα... Από ότι μου λένε δηλαδή γιατί εμένα ούτε το πολιτισμικό σοκ μου πέρασε ούτε το κρασί βοήθησε :)

    Ούτως ή άλλως οι ιστορίες που αναφέρω για την Κύπρο είναι κατηγορίας G ή PG. Που να μπούμε στις R ή NC-17 :):)

    Όσο για το ΠΣΦ το εχθρός δεν ήταν κυριολεκτική έκφραση! Βάλε το σε εισαγωγικά. :) Από όσα γράφεις το ΠΣΦ ακούγεται σαν μία από τις στερεοτυπικές προσωπικότητες/χαρακτήρες που βλέπει κάποιος σε εργαστήρια. Χλωμή την βλέπω την πιθανότητα να σου ζητήσει να πάτε για ποτό. Είτε θα το κάνει άλλος εκ μέρους του είτε θα το κάνεις εσύ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Pras k t miala sta kagkela! eat our dust France! Kamei prospa8eies to plasma je esi xava sou! De tze lio e3o pu ts proteines!!! Prospa8ei t plasma! Pes t na pate gia kafe meta t doulia i gia fai na doume ti na s pei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Αντρεας
    τζαι εγώ χλωμο το βλεπω αλλα εμπειραζει, καλύτερα

    @Νεκατωμένη
    χαχαχαχα Το Πρας και τα μυαλα στα καγκελα αρεσεν μου!Το ίδιο τζαι το "δε τζαι λίο εξω που τες πρωτείνες! Χχαχαχαχα
    Ε οι τζαι προσπαθει! Να μεν χτυπήσει που την πολύ προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι εισhε το HPLC σας???? Αν εν πολλά long η απάντηση στειλε στο email μου:p Αν δεν ξερεις/βαρκέσε ατε εμπιραζει αι φοργκιβ γιου!!! Εθωρούσα τον κατάλογο επισκευών του δικού μας πιο παλιά εν Shimadzu τζαι όντως εν κάμποσα που θέλουν οι γέριμες οι εταιρίες...Tζαι τα Shimadzu εσhι τα η GE???

    Το Π.Σ.Φ. κάμνει παραπάνω πλοκή στα Μπιγκ Λαπ Θιορι χωρίς να εν εις γνώσει του. Αλλά γιου χαβ ττου κατ ττου δε τσεϊς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ούφφου νομίζω με κάλυψε ο Defiance, πρέπει να αντιδράς αλλιώς σε αυτές του τις δηλώσεις. ρώτα τον ας πούμε γιατί δεν θέλει να βγει με τη γαλλίδα, ρώτα τον αν του αρέσει καμιά άλλη, αυτοσχεδίασε!

    εγώ αυτό κάνω! (νοτ)
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Ροσα
    Ασε, μεγάλη ιστορία τα HPLC...Θα σου στείλω η-μειλ να σου τα πω.

    Ο ΠΣΦ εγινε μύθος τελικά, που να ήξερε οτι στην Κυπριακή μπλογκοσφαιρα εγινε "σελεμπριτι"! Χαχαχαχα

    @Ουφ
    Λαλεις να σας ακούσω; Χμ θα το σκεφτώ....(μαλλον νοτ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αν μάθει ελληνικά ο ΠΣΦ εκάτσαμεν πάνω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ελληνικά ξέρει να θκειβάζει αρχαία αλλα εν τα θυμάται καλά λαλει. Τζαι μπορει να θκειβάζει αλλα εν καταλάβει πολλά είπεν γιατι οταν επίαινε μαθήματα ήταν πριν πολλά χρόνια..... Αλλα έσhεις δίκαιο. Επειδη κατέχει τζαι που "χακερ-ική" κατίσhιη μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χαχαχα..ευτυχώς εν έχασα επεισόδια (και μετά να μεν μπορώ να μπώ στο πνεύμα!)

    εν καθαρό οτι είπεν σου για την γαλλίδα για να κόψει αντιδράσεις..εν καθαρό οτι κύπρος-γαλλί(δ)α 1-0!! εν καθαρό..περιμένουμε εξελίξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Ευρος
    είδες τι σου κρύβουν οι σhισμένες φανέλες;

    @Ρανια
    Ναι τόοοοοοοοσο γρήγορα που γίνουνται οι εξέλιξεις μες τουτο το σήρια ήταν επιφοβο να χάσες πολλά νέα :Ρ

    Γουέλκαμ μπακ τζαι εις αναμονή του 5ου επεισοδίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. akou akou prosonta je na mou kameis t diskoli? to pedin en xaker, diavazei arxaia je t nikta pu 8a tzimaste 8a sou diavazei je tis vaxaies t euripidi je 8a pefteis poulidin me mia morfi e3tasiasmou!Ti alo 8elei mia gineka!!?Aaa pes mou!!!Tzzz...etsi pedin je na me kameis tpt! Meta pu na s t faei i galida gt 8a s t faei epd ine k pio tsakpianares oi galidoules en je 8elo na m kleese aaa!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @nekat0meni: ελα να σου πω εν γίνεται αντί τες βάκχες του ευριπίδη να της θκιεβάζει το μπλογκ του ευριπίδη, έτσι να μου κάμει τζαι διαφήμησην δηλαδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Νεκατωμένη
    Εν κάμνω την δύσκολη κόρη....ΕΙΜΑΙ δυσκολη!! :Ρ
    Σιουρα θα μας τον φάει καμια άλλη (ο πλυθηντικός εν γιατί συμπάσχουμεν ουλλοι μαζι). Αν μου απαγγέλει αρχαία, τοτε θα εφαρμόσω τζαι εγώ το "συστημα Λυσιστράτη"!!!! :)

    @Ευρος
    Σωστός. Μπλογκ του Ευριπίδη ιτ ις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Είσαστε ούλλοι τέλιοι!! Πρασινάδα αϊ λάβ γιου!! Προς θεού εν θέλω μπλεξίματα με τον ΠΣΦ. :) Υπστηρίζω θερμά την Ξιπασμένη!! Ξιπασμένη κάντα όλα λίμπα!! Ατε τζαι καλές επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Ροκ
    Άι λαβ γιου του ρε! :) Σε τουτα τα Μπιγκ Λαπ θιορις εγω εν τες τσοφτες που γράφω. Ολα τα λεφτα εν τα κόμμεντς των συμπλογκεριστών! Μεν ακούτε τζαι της Ξιπ εν της παιρνούν τουτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή