Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μπακ του ριάλιτι γουάνς αγκέν

Ήρτα που λέτε μεσημέρι τζαι  ως συνηθως εφύρτηκα ολόισια του ύπνου. Επεσα η ώρα 2:30 το μεσημέρι τζαι οταν εξύπνησα ηταν 1:30 το πρωί. Γύρισε ποδά, γύρισε ποτζεί τίποτε. Εσηκώθηκα, εξαναέπεσα τίποτε.... Η ώρα 6:45 ημουν Σταρμπαξ για ενα λάττε τζαι μετα επιασα το αυτοκίνητο τζαι επια στο αγαπημένο μου ελληνοδιεθνές σουπερμάρκετ. Ηβρα τζαι την καλαμαρού την Μαριάνθη στο ταμείο η οποία εξενιτευτηκε πριν 2 χρονια γιατι ουτε τζείνη ουτε ο άντρας της ειχαν δουλειά στην Ελλάδα. Η ώρα 8:45 ήμουν πίσω σπίτι.... Τωρα νυστάζω πάλε τζαι σκεφτουμαι να κόψω κανένα υπνούδι τζαι να αναβάλλω το ξιπακετάρισμα γιατί το ξιπακετάρισμα φακκά μου!

Απολογισμό τζαι πελλάρες εν θα κάμω γιατι εν έσhει σημασία...προτιμώ να σκέφτουμαι οτι κάθε φορά που ερκουμαι πίσω μπορεί να είναι η τελευταία. 11 χρόνια, 17 entry stamps του αεροδρομίου του Σικάγο στο διαβατήριο μου. Νομίζω εν υπέραρκετα.

Πίσω λοιπόν στην πραγματικότητα της ξενιθκειάς, τζαι που Δευτέρα δουλεια. Ο Άρχων ενω ειπεν τους άλλους να μεν με ενοχλούν (επιασα μονο 5-6 ήμεϊλ, το ενα ήταν που τον Μιχαλάκη για να μου πει οτι εν έγγυος η γυναικα του τζαι θα καμουν δευτερο μωρό), τζεινος εστειλεν μου αρκετά ήμεϊλ τζαι σας το υπογράφω οτι την Δευτέρα θα εν δουλειά που τες 9, ενω συνήθως ερκεται η ώρα 10, γιατι ξέρει οτι 9 είμαι τζαμε.

Πίσω στην πραγματικότητα της ξενιθκειάς σημαίνει τζαι φρι τάιμ για σερφάρισμα στο ιντερνετ τζαι φυσικά youtube search με την λέξη "kotsiras". Δυστυχως εν τον επρόλαβα Κύπρο, εστω τζαι με την Εστουδιαντίνα τζαι τα ρεμπετικοσμυρνέικα τους, που λόγω του φάδερ, εν ηχοι οικείοι, ξερω τζαι τα λόγια τζαι που μου αρέσκουν τελικά. Ευτυχως ομως εσhει κόσμο που τα βάλλει ονλάιν. Σας αφήνω λοιπόν με ενα σμυρνέικο που θυμίζει μου τον παπά μου, του οποίου και του το αφιερώνω, γιατι εν ένα που τα τραγουδια που ηταν στο ρεπερτόριο του οταν ετραγούδαν παλια στην ταβέρνα του.

Υ.Γ. Όποιος πει τιποτε για το κοτσούδι του Γιάννη (μου) θα τον λύσω! Εμένα αρέσκει μου! Τζαι μεν πείτε τίποτε, εσhει καιρό να σας πελλάνω με τον Γιάννη (μου) γι'αυτό ετοιμαστείτε, το youtube εσhει πολλά νέα βίντεο!!!!


14 σχόλια:

  1. Καλή επάνοδο! Δεν ξέρω πως θα ειναι τη Δευτέρα στη δουλειά αλλά ελπιζω να νιώσεις καλά που είσαι εκεί. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλην και ταχειαν αναπροσαρμογη, Πρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα σχολιάσω κάτι άλλο.. δουλειά ξεκινάτε η ώρα 9?? οι όπως εμάς η ώρα 7.30 ιμίσιη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά σε κάθε εργαστήριο ο μάστρος αποφασιζει το ωράριο. Ο δικός μου εν τον κόφτει ετσι εν ελευθερο. Εγω απλά επιλέγω να πιαίνω η ωρα 9. Κοφτει τον να φκάλεις δουλειά τζαι οχι τι ώρες δουλευκεις. Εσhει άλλους που εχουν καθορισμένο. πχ ξέρω ενα που το ωράριο εν 8πμ - 7μμ τζαι Σάββατα 8πμ - 2μμ. Ετσι εξαρτάται που τον μάστρον βασικά.

      Διαγραφή
  4. άντα κοτσούδιν ο Γιαννής α;! :ΡΡ

    καλή και ομαλή επάνοδο στα του Σικάγο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έφερες τα μίλια σου ρε μπέστυ?..going to work on Monday morning will help you do that!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εξαιρέσεις οτι είμαι οξυπνη που η ώρα 2 το πρωί γιατί ετέζαρα η ώρα 5 το απογευμα, κατα τα αλλα καλα! :)

      Διαγραφή
  6. Καλή αρχή στη δουλειά σήμερα.
    Πάντως ο Κότσιρας είναι κορυφή, με κοτσί ή χωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουφφφφ εν η τρίτη φορά που γράφω σχόλιο σε τούτο το ποστ, ελπίζω να τα καταφέρω (όπως κατάλαβες οι αλλες 2 απότυχαν)
    ευχομαι γρήγορη αναπροσαρμογή στα Σικάγο δεδομένα :))
    χχχ
    Raindrops

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ ρε! Ετοιμάζουμαι να πάω δουλειάααα Oh noooooooooooooo!!!

      Καλή εβδομάδα σε σένα! :)

      Διαγραφή