Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η θυσία του Νόνη

Την περασμένη εφτομάδα ειχα ραντεβού στην Αμερικάνικη πρεσβεία για να πιάσω την νέα μου βίζα, που ουσιαστικά ειναι άδεια εργασίας, το επόμενο στάδιο της οποίας ειναι η πράσινη κάρτα, ( με το χρώμα, απλή συνωνυμία. Τοσα χρονια ειχα βίζες φοιτητικές τζαι για further training, ετσι τωρα αφου τις εξάντλησα ούλες, εξέρασεν 2 χιλιάρικα ο Άρχων για να πιάσω άδεια εργασίας.

Φτάνω με την Πρασινομήτωρ η ωρα 7:15 στην πρεσβεία, τζαι ενώ ανοιγουν η ώρα 7:30 ήμουν ήδη η 5η στην σειρά. Κατα τις 7:30 μπαίνω μέσα, περνώ τους 10372947239 ελέγχους τζαι φτάνει μέσα η σειρα μου. Λαλεί μου ο τυπάς, μα για τουτη την βίζα πρεπει να φέρεις ακόμα 26 ευρώ (εν τους εκανούσαν τα 136 που ειχα ήδη πληρώσει). Για να επιταγχύνω την διαδιακασία γιατι εμαθα αφου στην εν λόγω πρεσβεία είμαι απο τους καλύτερους πελάτες, είχα αφήσει ουλλα τα πράματα μου εξω με την μάδερ. Φκαίνω εξω, πιάνω 26 ευρώ τζαι ξαναπερνώ τους 10372947239 ελέγχους για να ξαναπεράσω μέσα.

Φτάνει η σειρά μου να μου κάμει την μινι συνέντευξη μια τύπισσα, ας την πούμε Λούλα. Η Λούλα ήταν μια 50+ κυρία με λουκ 80'ς τζαι εκαμνεν κούτζια σε διαφορους πριν που μένα. Πάω τζαι εσυνέχισεν την "μπίτσι" συμπεριφορά της τζαι σε μένα τζαι ήθελεν να πάω πίσω σπίτι να της φέρω το παλιό μου διαβατήριο. Λαλει μου αν δεν μπορείς να το φέρεις σήμερα, μπορείς να το φέρεις Δευτέρα με Πέμπτη 7:30 - 11:30. Λαλω της θα σου το φέρω σε λίο εν οκέι. Λαλεί μου απλά λαλώ σου μπας τζαι τυχει σου κάτι πχ. να τρυπήσει λάστιχο ή να μεν προλάβεις σήμερα ή να τουμπάρεις στον δρόμο!!!! Ειπα της "μεν ανησυχεις θα με δεις ξανα σε λία λεπτά" αλλά το ύφος μου ηταν σε στυλ "το μάτι σου στο κώλο σου" που ελαλουσαν οι γιαγιάδες μου.

Πάω με την μάδερ, φέρνουμε το διαβατήριο το παλιό (σημείωση την περασμένη φορά ειπαν μου τι κουβαλάς το παλιό σου, εν το χρειάζεσαι!)  τζαι ξαναπερνώ τους 10372947239 ελέγχους. Αφου περιμένω μισάωρο, ξαναφωνάζει μου η τύπισσα. Ειχα μείνει η τελευταία της ημέρας ήταν ήδη περασμένες 11. Είπεν μου οτι εν μπορεί να μου δώσει βίζα γιατί εχω στο ιστορικό μου το λεγομενο 2 year home residency απο την Φούλμπράιτ εποχη. Τις υποτροφίες που μας εδιούσαν τότε, μας τις εδιούσαν με τον όρο οτι οταν τελειώσουμε τις σπουδές μας, θα πρέπει επαναπατριστούμε για να προσφέρουμε πίσω στον τόπο μας. Ομως μπορείς να σπουδάσεις οσο θέλεις, τζαι εγω επειδή εκαμα διδακτορικό εδικαιούμουν ακόμα 3 χρόνια στην Αμερικη. Όμως τα πιο πρόσφατα εγγραφα μου, εγράφαν οτι άλλαξεν ένας κανονισμός τζαι δεν ισχύει τουτος ο όρος του επαναπατρισμού για μένα τζαι για αλλους στην ίδια θέση. Ειχα επίσης ήμεϊλ που τους ίδιους στην πρεσβεία οτι οντως ετσι ειναι. Επίσης για να φκάλω τα εγγραφα μου στην Αμερική για να ερτω, επέρασα που άλλους 832732398732 ελέγχους της Αμερικάνικης κυβέρνησης. Η τύπισσα ομως επέμενε τζαι είπεν μου οτι θα πρέπει να ρωτήσει τον προϊστάμενο της γιατι εν μπορεί να αποφασίσει η ίδια τζαι οτι θα με πιάσει τηλέφωνο το επομενο πρωί.

Μετά που πάνω που 3 ώρες σικκιρτίσματος, εφυα με την αγωνία οτι η Λούλα μπορεί να μου στερήσει οσα τόσα χρονια εκτιζα με τους κόπους μου. Τζείνη την νύχτα, ειχαμε καλεσμένους σπίτι της αδερφής μου της Ξιππασμένης 3-4 μπλόγκερ. Με κακή διάθεση τζαι με αγωνία, τα μπιφτέκια εφκήκαν μας στεγνά τζαι εν εκάμαμεν οσα πράματα εθέλαμεν. Σε έτσι περιπτώσεις, το χίουμορ ειναι το καλύτερο όπλο ετσι ειπα τους ότι στην αστοσhιάν θα μείνω Κύπρο τζαι θα ανοιξω το πολυπόθητο μαειρκό μου τζαι θα αρχίσω να κάμνω κέικ για να τα πουλώ.

Ηρταν τα παιθκιά, ειπα τους την ιστορία, τζαι ο ατρόμητος Νόνης αποφάσισε να πάρει την υποθεση στα χέρια του! Αποφάσισε να θυσιαστεί τζαι να ζήσει το Αμερικάνικο όνειρο με την Λούλα εστω για ενα βράδυ με αντάλλαγμα την έγκριση της βίζας μου! Το επόμενο πρωί η Λούλα επιασεν με τηλέφωνο μέσα στην ευγένεια τζαι την τρελή χαρά, να μου απολογηθει για την ταλαιπωρία τζαι οτι εμίλησεν με την Washington DC (Γουάσινγκτον το λέμε τώρα;;;) τζαι με τον προϊστάμενο της τζαι επιβεβαιώσαν το οι πάντες ότι ειμαι οκέι τζαι μπορεί να μου δώσει την αδεια εργασίας. Τωρα πόσο (και που) έβαλε ο Νόνης το χέρι του, το αφήνω σε σας.

Υ.Γ. Νόνη χρωστώ σου 5-6 κέικ της αρεσκείας σου για να σε ευχαριστήσω για την θυσία!

52 σχόλια:

  1. hell yeah! thats how the cypriots do it b@#$tch! με την προυποθεση οτι ηταν αμερικανα η λουλα, αλλιως το σχολιο ειναι αστοχο ακυρο και ελεεινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νόνη πρέπει να μάθουμε τι έκαμες!!!!
    Χάχαχα, περιπέτειες ακόμα τζαι μετά που τόσην εμπειρία ρε Πρας.
    Νευριάζω να σε καθυστερού τζαι να σου χαλούν τα σχέδια τζαι τα πλάνα σου επειδή ΤΖΙΝΟΙ εν ξέρουν καλά τη δουλειά τους.
    Καταλάβω ότι εν μπορεί να είμαστε παντγνώστες, αλλά όι να με καθυστεράς εμένα επειδή "πρέπει να το κοιτάξεις επειδή εν ξέρεις"...

    Κατά τα άλλα, καλή συνέχεια με τη δουλειά σου και άμα το ποθείς άτε και στο γκριν καρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετο ήθελεν να μου παίξει την έξυπνη τζαι το πιο σπαστικό ηταν η αγένεια της!

      Διαγραφή
  3. Πε μου...η κυρία Λούλλα κάμνει τον Dj που σκολάννει που την Πρεσβεία;

    http://oilaomon.blogspot.com/2011/05/dj-loulla-in-da-house.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πει ο Νόνης που την είδεν αφτερ άουαρς! :Ρ

      Διαγραφή
    2. όι ρε, η δική μου εν εφόρεν τρικούι που πάνω, πρέπει ναν καμιά ξάδερφη γιατί μοιάζουν πολλά πάντως... :/

      Διαγραφή
  4. Είδες ο Νόνης?? Μέλινννννν την έκαμεν την Λούλα!!
    Μα μόνον ΑΑΑ ποιότητα σας προξενεύκω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα μα τα προξένια σου εχουν κατηγορίες οπως τις μπαταρίες;;;; :ΡΡΡ

      Διαγραφή
  5. Όπα του! Μπράβο εξυπηρέτηση!

    Σας φιλώ και τους δύο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νόνης ειναι το παιδί για όλες τις δουλειές τελικα! χαχα!
      χχχχ

      Διαγραφή
  6. Go Go Noni!!!!!!!!!!! Εν θέλω να ξέρω τι έκαμε, αλλά μπράβο του πάντως. Τζιαι σκρου την γραφειοκρατία τους μέσα. Τουλάχιστον εν καλό που ελύθηκε το πρόβλημα στο τέλος. Θανκ γκοντ! ;-) xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χρειαστείς τιποτε ρε Λου τωρά ξέρεις που να αποταθείς! χαχαχαχα

      Διαγραφή
  7. Σαν να τζαι ο Νόνης παίζει πελλόν - την πάπια - τον κινέζο?? Νόμιζα πως οι διαδικασίες είχαν γίνει πιο εύκολες...μάλλον λανθάνομαι..Χαίρομαι που η biatch δεν σου στέρησε τους κόπους τόσων χρόνων!! Το μαειρκό μπορεί να περιμένει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουτη απλα ηθελεν ταχα να βεβαιωθει....ετο εν για να μου κάμει την ζωή δυσκολη...τελος καλό ολα καλα! :)

      Διαγραφή
  8. pos s feneste o nonis! oi pos s feneste! mono stin ameriklaniki presvia exoume kone oja kai tpt sto ipourgio igeias? ipourgios ergasias?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιστευκω ο Νονις εν δια του εκφοβισμου που τα καταφερε. Μολις τον ειδε μπροστα της, εκαμεν τα πανω της :Ρ

    Τελος καλο, ολα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσhεις δίκαιο Γρουτίτσα! Αφου εν φοητσιάρικος. Εγω αμαν τον θωρώ φοούμαι!

      Διαγραφή
  10. χαχαχχχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα.....
    μα ρε μάνα μου εθόρουν σε τζαμέ μαραζωμένη, εν έτρωες (?), εν εμίλας τίποτε (?), λαλώ εν γίνεται, κάτι πρέπει να γίνει... αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι μες τούτο τον τόπο πρέπει να προσπαθήσουμε οι ίδιοι πρώτα... 'μεν αρωτάς ήντα που έκαμε για λόου σου η πατρίδα, αλλά ήντα που έκαμες εσύ για την πατρίδα σου...'

    υ.γ. λεπτομέρειες εν θα πω, ένεν ανάγκη να στρέψετε τζαι σεις... :$
    υ.γ.2 όσο για το δάχτυλο, αναγκάστικα τζαι έκοψα το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άηστα τούτα τωρά τζαι πε μας με ποιές πρεσβείες έshεις κονέ τζι έχουμεν κάτι προβλήματα...

      Διαγραφή
    2. @Νόνης
      Χαχαχα εγω εν ετρωα τζαι εν εμίλουν;;; χαχαχ Σκέφτου να μεν εκάθουμουν διπλα σου να ελέγχο το πιάτο σου! :Ρ

      Εσυ τζαι ο Τζον Κένεντυ είσαστε!! χαχαχα (ενεν τζεινος που το ειπε;;;)

      Υ.Γ. Γιαξ
      Υ.Γ.2 Γιαξ.

      Διαγραφή
    3. Καημένε τι ετράβησες τζαι εσύ! (Εγώ βασικά νομίζω ότι με 6 γλυκίσματα εν τζαι φκάλλει την υποχρέωση η Πρας αλλά άτε) :) Χαίρομαι που η κατάληξη ήταν θετική. Για την Πρας τζαι την κυρία Λούλλα τουλάχιστον :p

      Διαγραφή
    4. Οκέι 1 γλυκισμα καθε εφτομάδα εφ'όρου ζωής. Αλλά όι μετα να παραπονιέται οτι επάσhυνε! :Ρ

      Διαγραφή
    5. Ε καλύτερα ένα τον μήνα νομίζω, εν τζαι ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί να ξαναθυσιαστεί στην κυρία Λούλλα, να μεν τον απορρίψει! :p

      Διαγραφή
  11. Pras pou epia jai go stin presveia gia tin ananeosi tis visas mou eppesa pano sti Loulla! Htan polla oksini jai agenis, se antithesi me tes alles fores pou epia jai eppefta se para polla filikous athropous! Jai eipa tis to paradeigma sou oti sou efian to 2-year requirement jai elalen mou en pellares pou laleis, en eshei chance, jai en ekatalave kala i fili sou jai etsi! Epemena ego, epemene jai jeini! Polla agenis omos! Telika yparxei elpis! Pras, deixneis to dromo! (stelleis mou to email pou sou eipe i presveia oti efie, gia na ksero pos na tous rotiso jai go?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι παλια ηταν ευγενικοι οι αλλοι τωρα ηρτεν τουτη η όξινη! Γουόρι νοτ! Θα σου τα πω όλα τα μυστικά της επιτυχίας! :ΡΡ

      Διαγραφή
  12. :) Που μας είπες την ιστορία που κοντά, είσιεν πολλήν ενδιαφέρον τζαι πολλά χάχανα, αλλά προς αποκατάσταση της αλήθκειας εννα πω ότι επροθυμοποιήθηκα τζαι 'γω.

    Η πρώτη πίστα ήταν ο Νόνης, μετά ο τριχοτούλης ΤΤ τζαι τέλος ο ζεστούλης Jo (Εν θα άντεχα τζαι πολλά). Για καλή μας τύχη, έκαμε το θαύμα του ο Νόνης.

    @OAllosKypraios Τον Νόνη να σου στείλει, όϊ email τζαι πελλάρες :Ρ


    Υ.Γ. Αγαπώ Πρασινομήτωρ. Τα χαιρετίσματα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το κόμμεντ ετούτο βεβαιώνω οτι ήσουν τζαι εσυ τζαι ο ΤΤ πρόθυμοι να θυσιαστείται!

      Υ.Γ. Η Πρασινομήτων ανταποδίδει! :Ρ

      Διαγραφή
  13. Γεια σου Πρασινάδα!! Πω πω τι πέρασες... αχ αυτές οι γραφειοκρατηκές ταλαιπωρίες!!! σε καταλαβαίνω απόλυτα για όσα τράβηξες..!! και μπράβο στον Νόνη.. τον έχει τον τρόπο του ;)
    Καλό απόγευμααααααααα!! **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενταξει ηταν παραπάνω αγχος παρά γραφειοκρατεία αλλα τέλος καλό όλα καλα! :))))
      Καλό βραδυ! :)

      Διαγραφή
  14. Μα τι ωραίες τούτες οι μπλογκοσυνάξεις! Σαν να γίνονται πολλές τελευταίως? καλέστε με κι εμένα κανένας και υπόσχομαι θα είμαι φρόνιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. έπρεπε να της ελάλες κανένα φονιάδες της υπομονής αμερικάνοι!! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έτσι περιπτωση εν θα με άφηνε να ξαναπατήσω ποτέ το πόδι μου στην Αμερική.

      Διαγραφή
  16. jelly τρίπατο (οχι της Αχάπαρης) που του χρωστάς!!

    μπράβο ρε Νόνη..you took one for the team! πάντα gentleman..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρώτον Cograts!!! που λένε και οι χωρκανοί σου!!!
    Δεύτερον Θέλω το τήλ του Νόνη για να κανονίσει κάτι να ξεφορτωθώ την ανεργία μου! και ο πρώτος μισθός δικός του! Χαλάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου στείλω το ήμεϊλ του τζαι θα σου δώκω τζαι ρεκομεντέισιον οτι είσαι δικό μας πλάσμα για να δώσει στο αίτημα σου προτεραιότητα!:Ρ

      Διαγραφή
  18. Δηλαδη εν κανει που σε εβοηθησεν ο Νονις εσύ θελεις να τον δηλητηριάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. hey blogmates!
    Τέλος καλό ολά καλά για τη Visa Πρας, ..και για το Νόνη όπως φαίνεται το ίδιο ;)η Λούλα μάλλον έχει 2ο επάγγελμα "ταλαιπωρώ_κόσμο_και_γουστάρω"
    ξέχασες να αναφέρεις ότι χορηγός του ποστ ήταν η Lordos plastics!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν απλήρωτη διαφήμιση τουτο! Πάει εχασαμεν το λιο κέρδος που ηταν να φκάλουμε! :Ρ

      Διαγραφή
  20. Γουάου. ἱσως να τρυπήσει το λάστιχο ή να τουμπάρεις;;;;; καλά και άντεξες και δεν της αντιμίλησες! τουλάχιστο εγώ αμφιβάλλω αν θα τα εκατάφερνα να μην της πω κάτι.

    Είδες όμως τα παιδιά από τη πόλη μας!

    πότε έρχεσαι πίσω να τα πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ρε Αλτερ ιγκο ήθελα να την πατσαρκάσω! Εσhε χάρη που ηθελα να μου δώκει βιζα ιδαλλιως εκανονιζα την! Ουφ!

      Σαββατο απογευμα θα ειμαι πίσω.....Δευτέρα δουλεια....

      Διαγραφή
  21. Τσκτσκτσκ άκου να την πατσαρκάσει... Αντί να δεις ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι σε κάθε χώρα σκοπό τους έχουν να κάνουν την ζωή σου ενδιαφέρουσα και όχι να σε βασανίσουν όπως λένε οι κακές γλώσσες.

    Πάρε παράδειγμα εμένα πρώτη φορά που έπρεπε να υποβάλω δήλωση φόρου εισοδήματος στην Αμερική. Έμεινα τελευταία στιγμή και είπα να πάω απευθείας στα γραφεία του IRS στην Φασουλόπολη να πάρω φόρμα. Πήγα απευθείας στο help desk του IRS στο άλφα ομοσπονδιακό κτίριο. Ερώτηση ηλίθιου Κυπραίου: Μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να πάρω φόρμα 1040NR; Απάντηση υπαλλήλου: Δεν έχω ιδέα. Επόμενος!... Επόμενη στάση άλλο γραφείο του IRS στο ίδιο κτίριο. Η θωρακισμένη πόρτα όμως με απέτρεψε από του να μπω :) Τρίτη στάση το γραφείο του γενικού διευθυντή IRS για την Νέα Αγγλία. Και ρωτάει ο Κυπραίος την γραμματέα του διευθυντή... Ξέρετε που να....και η απάντηση: Δυστυχώς δεν γνωρίζω. Ρωτήστε στο help desk να σας πουν.... Αλλά τελικά ο Κυπραίος ξύπνησε και πήγε στο ισόγειο στον Ιταλό με τα hot dogs και αφού παράγγειλε το hot dog ρώτησε τον νεαρό αν γνωρίζει... και ΝΑΙ!!!!! Πρέπει να πας στο τάδε ομοσπονδιακό κτίριο στο ισόγειο.

    Και έτσι και έγινε. Παίρνει ο φέρελπις νέος το μετρό βγαίνει από τον σταθμό και για τα πεντακόσια μέτρα μέχρι το ομοσπονδιακό κτίριο ξεκινά να βρέχει με τις σύκλες..... Μέχρι να μπει μέσα ήταν βρεγμένη γάτα αλλά τώρα είδε στον κατάλογο του κτιρίου ότι το γραφείο του IRS είναι στο δωμάτιο 108.... και ξεκινά να μετρά 105, 106, 107, 109, 110... όπας... κάτι δεν πάει καλά :#$%$%*%%@#$#@Π%_Π%$^Π#Ο%$# Να μην τα πολυλογούμε το 108 βρέθηκε και μπαίνοντας στα αριστερά ήταν ένας τοίχος γεμάτος με ότι είδος φόρμα ήθελες, 1040Α 11040Β 1040C κλπ κλπ.... Μάντεψε ποια ήταν η μόνη που είχε την εξής σημείωση We've run out of this form. Please enquire at the help desk $#%^#$%&%$&#$)%%@(#$) Ευτυχώς εννοούσαν το help desk σε αυτό το κτίριο όχι στο άλλο. Μετά από μία χαρούμενη μισή ώρα σε μια γραμμή με άτομα που έβλεπες στα μάτια τους ότι είχαν χάσει κάθε λόγο ύπαρξης φτάνει η σειρά μου και λέω στον υπάλληλο τι θέλω. Δεν λέει τίποτα, δεν κουνά ούτε ένα μυ στο πρόσωπο αλλά με κοιτάζει λες και του είπα κάτι για την μάνα του. Γυρίζει, φεύγει, και εμφανίζεται μετά από 10 λεπτά με μέρος μόνο αυτών που ζήτησα. Του το λέω, αυτή την φορά με κοιτάει λες και του είπα για την μάνα, γιαγιά και αδελφή, και φεύγει πάλι. Τέλος πάντων μετά από ένα πεντάωρο είχα την 1040NR στα χέρια μου και είπα να την ανοίξω να δω τι λέει…. #$%@$#&%*^#%@@@!# Ήταν η ίδια φόρμα που πρέπει να υποβάλουν και οι ξένες πολυεθνικές… Δεν καταλάβαινα τίποτα από αυτά που ρώταγε. Αν δεν είδες ποτέ 1040NR έχει το μέγεθος χοντρού περιοδικού και οι οδηγίες είναι ακόμα πιο χοντρές….. Ευτυχώς μου εξήγησαν από το student accounting services ότι δεν υπήρχε πρόβλημα να υποβάλω μία 1040EZ (μία σελίδα letter :) ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορία σου μου εθύμισε τους 12 άθλους του Αστερίξ. χα χα χα χα.

      Διαγραφή
    2. Μα τοσο κόπο για μια απλή απάντηση που είναι "πληρώνεις $50-60 στο λογιστικό γραφείο του Chinatown τζαι καμνουν σου την δήλωση σου σε 20-30 λεπτά τζαι σε 2 εβδομάδες η επιστροφή φόρου εν μέσα στο λογαριασμό σου της τράπεζας";;;; :ΡΡΡΡ

      Διαγραφή
  22. @alter ego :):) Ναι αλλά ο Αστερίξ είχε και τον Οβελίξ να φροντίζει για τα αγριογούρουνα. Εγώ την έβγαλα με ένα hot dog :).

    @Πρασινάδα Τον καιρό μου στην Φασουλόπολη η Κινεζούπολη αποκαλείτο Ζώνη Μάχης (combat zone). Όχι το καλύτερο μέρος για να γυρεύεις λογιστικά γραφεία :):) Είχαν πάντως τρομερές υπεραγορές για όσους άρεσαν τα φρέσκα Κινέζικα προϊόντα για μαγείρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή