Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Όταν έρκουνται τα κάτω πάνω

Στην δουλειά μας καθε μερα εν διαφορετικη. Οι απογοητευσεις πολλές. Εργασίες που γινουνται ριτζέκτετ χωρις καν να σου διευκρινιζουν ακριβως το γιατί, που περιοδικά που εν το ονειρο σου να μπει μια εργασία σου τζειμέσα . Φοιτητες που δεν τα καταφερνουν τζαι θκιώχνουνται, ενω ξέρεις οτι εμέτρησεν τζαι η δική σου γνωμη τζαι σκέφτεσαι αν εκαμες το σωστο. Βακτηρίδια που αποφασίζουν να καμουν επανάσταση. Πρωτεΐνες που το παίζουν φιρμες τζαι αρνουνται να συμμορφωθουν. Πειραματα που δεν λειτουργουν οπως θα έπρεπε. Εταιρείες που εχουν κατι βλακες υπαλληλους τζαι καμνουν τες παραγγελείες σου σαν τα μουτρα τους.

Ομως ξαφνικα, σαν καθεσε μπροστα σε ενα μηχανημα τζαι θωρεις τα αποτελεσματα, βλεπεις οτι ενα πειραμα σου, πανω σε ενα καινουριο προτζετ δια σου εναν αποτελεσμα περαν των προσδοκιών  που είσhες για το καλυτερο πιθανο σενάριο.....Επανέρχεται ο ενθουσιασμος στο μαξιμουμ σε χρονο ρεκορ. Σκεφτεσαι που θα το παρουσιάζεις σε ενα συνέδριο τον Γενάρη. Σκεφτεσαι την εργασία που θα γραψεις. Σκεφτεσε οτι τουτη εν η μαγεία της ερευνας τζαι ξαφνικα, ενω εισαι ενα άτομο που στην ζωή σου εσhεις ένα "θέμα" με τες αλλαγες τζαι που φοάσαι το αγνωστο, αντιλαμβανεσαι οτι  η κατευθυνση που εθκιάλεξες για δουλειά, εν η προσωποποιηση της αντιμετωπισης του αγνωστου. Ας πούμε καμνεις ενα πειραμα, που οσο τζαι να ξέρεις τι να περιμένεις, παντα μπορει να σε εκπλήξει. Που τζαμε που ζεις μια απογοητευση, ερκετε μια αλλη χαρά. Που τζαμε που σκεφτεσαι την έλλειψη της προσωπικης ζωής, ξαφνικα πορώνεσαι με την δουλεια παραπάνω τζαι αντι να έρκουνταν τα πάνω κάτω, αντιλαμβανεσαι οτι ισχύει τζαι το αντιθετο, να έρτουν δηλαδή τα κάτω πάνω.

Τζαι τζαμέ που ακουεις τουτο το τραγουδι  τζαι ταυτίζεσαι  γιατι τζαι εσενα η ζωή σου "εν σπιτι και δουλεια κι ούτε ενα αστέρι στα μαλλια", αντιλαμβανεσε οτι το να εσhεις "αστερι στα μαλλια" εν καθαρα θέμα προσωπικης αντιμετωπισης των πραγμάτων. Μπορει να ειμαι "σπιτι και δουλεια", αλλα πάνω στον μπαλαρινέ μου κοτσο ή μεσα στο φριζαρισμένο μου μαλλι, ενα μικροσκοπικο αστερακι παει πολλά! :)

15 σχόλια:

  1. Έτσι είναι η ζωή Πρας μου,με τα πάνω-κάτω,τζαι τα κάτω-πάνω.Φτάνει στη δική μας ζωή να είμαστε εμείς πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι.Ο καθένας την προσωπική του ευτυχία την βρίσκει όπως ο ίδιος θέλει,στη δουλειά του,στα μικρά της καθημερινότητας,σ'ένα τραγούδι...και στο λίγο που σε γνώρισα μέσα από το μπλογκ έχεις μεγάλο αστέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολλά ωραίο! έχεις μεγάλι οχι μικρό αστέρι:))

    όπως λαλεί και η Βανδή σε αυτό το τραγαούδι http://www.youtube.com/watch?v=eu204Pmh6_E
    'εναν ήλιο φορώ και ενα αστέρι κρατάω'!!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. *μεγάλο αστέρι εννοούσα (επειδή εννά πεταχτεί κανένας Invictus να μας περιπέζει:p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα τι φωτεινά που τα λες όλα!!!! :)
    μπράβο πρασινάδιον, μακάρι να σου πηένουν ούλλα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μερικοί είναι αστέρκα που μόνοι τους... :p

    όσο για τις μεταπτώσεις στον επαγγελματικό τομέα σε καταλάβω...
    (βέβαια εμένα αρέσκει μου η σταθερότητα, αλλά την παλεύουμε...) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αστέρι έχεις και φτερά και απ' όλα! Γκου Πρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο κόρη!Και εσύ είσαι ένα αστέρι που μόνη σου,ενα σκεφτείς το αστέρι πας τα μαλλία.
    Μόνο που θέλω να σου σχολιάσω τζίνο που είπες ότι φοάσε το άγνωστο ενώ η δουλεία σου εν ακριβώς τούτη. Ούλλη η ζωη μας εν μια σειρά συμπτώσεων, ίσως μπορείς να προβλέψεις τι εννα γίνει στο επόμενο βήμα, όπως και στα πειράματα σου,αλλά εν φκαίνει απαραίτητα τζίνο πάντα. Όμως ακόμα και που το λάθος εννα μάθεις κάτι,ετσι εν και η ζωη,μια λάθος επιλογή (γιατί και οι επιλογές μας εν μια αλυσίδα συμπτώσεων άμα το σκεφτείς) έχει πάντα κάτι να σου διδάξει. Γιαυτό μεν φοάσε το άγνωστο, εν ωραίες οι περιπέτειες. Χόρεφκε πάντα στο φτερό του καρχαρία (που λαλεί και το άσμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άτε ρε [ρασινάδα ..τζιε με το νομπελ=)=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο..Εν πολλά σημαντικό να σου αρέσκει κείνο που κάμνεις. Που τα λλία ποστ σου που εδιάβασα (εν είχα χρόνο να τα διαβάσσω όλα, μεν το πάρεις άσιημα ;p) πάνω κάτω εκατάλαβα ότι κάμνεις την δουλεία που ήθελα να κάμνω αλλά για κάποιους λόγους εμετάνιωσα..

    Ενιγουέι, τττου δε πόιντ, ΠΆΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Εβριγουαν
    Το "αστερι στα μαλλια" στο τραγουδι εθεωρησα οτι συμβολιζει κάτι που σε κάμνει ευτυχισμένο, τζαι να λάμπεις λιο......

    @Κou/pa
    Εσhεις απόλυτο δίκαιο....απλα ήταν κάτι που εσκέφτουμουν εψές τζαι ειπα να το μοιραστω. Σε ευχαριστω για τα καλά σου λογια.....Να'σαι καλά.

    @Ράνια
    Θενξ ρε! (εθυμισες μου που μια χρονια στο νηπιαγωγείο, στην χριστουγεννιατικη γιορτι, ήμουν η "Αγια νύχτα" τζαι εκράτουν αστέρι! χαχαχα)

    @Μουνλάιτ
    Θενξ ρε τζαι σε σένα...

    Τζαι επειδή εσένα τζαι τον ΤΤ θέλω να σας "εκδικηθω" που λαλείτε για την ορθογραφία μου, το πηαίνω εν με αι! :ΡΡΡΡΡΡ :))))) (Γιές!!! η στιγμή που επερίμενα!!!)

    @Νόνης
    Οπου αστέρκα = νουμερα;;;; χαχαχα
    Εγω είμαι μεγάλη θαυμάστρια της σταθερότητας....αλλα τι να καμουμε που η δουλεια εν λιο περιεργη....

    @Καϊσι
    Ουτε ρεντ μπουλ να ήπια που σου δίνει φτερα! :Ρ

    @Μαριλουδα
    Πολλά ωραιο το πόιντ σου κόρη. Τζαι εγω πιστεύκω οτι η ζωή μας εν μια αλυσιδα συμπτωσεν....Για το τελευταίο θα σου υπενθυμίσω οτι ποτέ δε χορεύκω, και δη σε φτερα ζωων φοητσιάρικων! :)

    @Jasmine
    :))))

    @Δρ Πονοτζέφαλος
    Για το Οσκαρ εχω παραπάνω πιθανοτητες συνάδελφε! :)

    @ΤΤ
    :))))

    @Αχόνευτη
    Καταρχάς καλωσόρισες τζαι σε ευχαριστώ....θα σου ελάλουν ότι ποτέ δεν είναι αργά, αλλα εν αποφασισα ακόμα αν το πιστευκω...γιατι το τάιμινγκ εν σημαντικο πράμα.

    Μεν ανησυχεις...το οτι μονο λια ποστ μου εθκιεβασες εν για το δικο σου καλο.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. είσαι πολλά τυχερή που κάμνεις μια δουλειά που σου αρέσει :-) τζαι προσωπικά πιστεύω ότι εν πολλά ωραίο τούτο που η κάθε μέρα εν διαφορετική, δεν βαριέσαι ποτέ!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ουφ
    Θενξ ρε! Παντως εχουμε ακόμα θέση στο εργαστήριο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπώ Chicago! Α ρε Πρασινάδα επεθύμησα τα θρυλικά μας lunch, τα πουρέκια με το Βούι, τζαι βόλτες στην όμορφη πόλη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Xaxa obviously λάθος ποστ. Αρέσκει μου να έρκουνται τα κάτω πάνω! Εσυνέβηκέ μου τζαι μένα πρόσφατα. Πρας είμαστε μαζί σου, και στα πάνω και στα κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή