Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ένα με τον καναπέ.....

Νοιώθω ότι αμαν σηκωθώ τωρα που τον καναπέ, ο καναπές θα έσhει το σχήμα του κώλου μου. Έγινα ένα με τον καναπέ! Νοιώθω λες τζαι είμαι στην πτήση Σικάγο - κάπου στην Ευρωπη που μετα που 8-9 ώρες πονεις τον κώλο σου που το κάτσε-κάτσε.

Το πρωι εκάθουμουν μιλώντας στο Σκάιπ γουιθ δε φάμιλι. Μετα απο ένα σύντομο διάλειμμα, εστρωθηκα να δουλέψω πάνω στην παρουσίαση που έχω να κάμω αυριο στο γκρουπ μίτινγκ. 5 ώρες αργότερα με περηφάνια μπορω να πω οτι ετέλειωσα την! Καταρχας να πω οτι το να μείνω την ημέρα πριν την παρουσίαση για να την κάμω εν σπάνιο πραμα. Εν είμαι πλάσμα της τελευταίας στιγμής. Απλά τουτη την εφτομάδα, ετύχαν όπως γνωρίζετε πολλά τζαι συν τοις άλλοις ειχα να γραψω ένα άλλο ριπορτ τζαι να κάμω πολλά πειράματα τζαι διαφορα αλλα πράματα.

Άου!! Επιάστηκα! Τζαι ακόμα εν εκαθουμουν σε γραφείο, παρόλο που έχω. Προτιμώ τον καναπέ με το τραπεζάκι στο κατάλληλο ύψος. Σε έτσι περιπτώσεις σκέφτουμαι, οτι εν θα εμπορούσα ποτέ να κάμνω καθιστική δουλεια. Καταρχας θα επόνουν το πωπουδάκι μου, τζαι κατα δευτερο αν δεν αλλάσω παραστάσεις τζαι είμαι μπροστά που μιαν οθονη ή κάμνω συνέχεια το ίδιο πράμα, τοτε αποβλακώνουμε τζαι βαρκούμαι τζαι πέφτει το IQ μου 15 μονάδες το μίνιμουμ.

Αλλο να πιαίνεις πάνω κάτω σε ένα λαπ ρε παιδί μου τζαι να ανακατώνεις βρωμοζολισμένα βακτηρίδια τζαι να τα μεγαλώνεις με αγάπη για να καμεις μετα που 1-2 μέρες βακτηριδιοκτονια για να πιάσεις τες πρωτεΐνες τους για να τες μελετήσεις εσυ. Αλλο να πλυνισκεις μετα τα δοχεία με τα βρωμοζωλισμένα βακτηρίδια. Αλλο να κάμνεις "τζελλια" για να "δεις" τες πρωτεΐνες σου τζαι τα DNA τζαι μετά να τα φωτογραφίζεις.... 

'Οι μάνα μου! Εν καμνω εγω για καθισhιόν......Εσας που κάμνετε καθιστικές δουλειές θαυμάζω σας! Πάω να περπατήσω 2-3 φορές ως την κουζίνα μπας τζαι ξιπιαστεί ο κώλος μου. Ον δε γουέι θα αρπάξω τζαι κανένα σνακ της δίαιτας....



Υ.Γ. Μπορει να σhειμωνιάζει, να φτάνει ο Οκτώβρης στο τέλος του τζαι  κάθε μέρα η ώρα 6 που ξυπνω να εν σκοτεινια, αλλά ποτέ δεν είναι κακο να ακουμε ανοιξιατικα τραγουδια να μας φτιάχνουν την διάθεση!!Καλή εβδομάδα σε ολους!!





12 σχόλια:

  1. Τούτο που γίνεσαι ένα με τον καναπέ ζηλευκω το άμα έχει να κάνει με ξεκούραση καθαρά. Κάποτε έν απαραίτητο για να γεμίσουν οι μπαταρίες σου.

    Τώρα για τη δουλειά συμφωνώ, εν βαρετό και μιλώ εκ πείρας, κάμνω γραφειακή δουλειά και κάποτε χρειάζεται να σηκωθώ να κάνω μια μικρή βόλτα να ξιπιαστώ.

    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Πρας μας που έκαμες το πρεζεντεϊσιον σου!Σίουρα θα ενθουσιαστούν ούλλοι!
    Όσο για το ότι εν είσαι άτομο της τελευταίας στιγμής,έχω την αίσθηση πως το εξέραμε και χωρις να μας το πεις χαχαχαχα!
    Συμφωνώ μαζί σου ρε,τι είναι η ζωή χωρίς βρωμερά βακτιρίδια,θα ήταν πολλά μπόρινγκ μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιουρα εν πιο ενδιαφερον να εισαι επιστημων που οποιαδήποτε καθιστικη δουλειά... Αλλα παλε, καθε δουλεια εσιει τα υπερ της τζιαι τα κακά της.. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή εβδομάδα, γκούντ λακ με το πρεζεντέισhιον. Eγώ Πάντως έγινα ένα με την καρέκλα τις τελευταίες μέρες λόγω διαβάσματος,αν τζαι I am itching to go back to the lab.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποννα κάμεις κοπελλούθκια εννα σου πω εγώ αν θα βρίσκεις ώραν να βουλιάζεις μες τον καναπέ :Ρ

    Καλή βδομάδα ντήαρ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή βδομάδα κι απο μένα...

    Το πρωί παθαίνω πιττοκωλίαση και όντως κατεβαίνει το IQ ( μα πόσην ώρα να αποβλακονούμαστε )

    Ευτυχώς, κατά τον Invictus, έχω κοπελλούθκια τζιαι που την ώρα που εννα σχολάσω εν βρίσκω ώραν να κάτσω. Κι έτσι ισορροπεί κάπως η κατάσταση.

    θα προτιμούσα μια δουλειά που να ειμαι σε κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα και καλή βδομάδα..εγώ θα σου πώ κάτι άσχετο..χθές είδα το contagion! σου προτείνω να το δείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα και καλό πρεζεντέισιον.
    Εγώ πάλε εχτές έλυσα πας τον καναπέ επειδή εν είχα τίποτε άλλο να κάμω.
    Έχεις δίκαιο πάντως για το καθισιό. Αποβλακώνει σε τζαι χαμηλώνει σου τζαι το αι κκιου σου τζαι κάμνει σε να νυστάζεις τζι όλας.

    Καλή βδομάδα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οοοοο ο μπαλάφας τέλειος! πώς μπορεί κόσμος να μεν μπορεί να κάθεται??? εγώ αν δε μείνω τελευταίο λεπτό να παραδώσω κάτι νιώθω οτι κάτι δεν πάει καλα! καλές επιτυχίες πάντως. όσο για τον ραζ ελυπήθηκα πάρα πολλά αλλά ακόμα παραπάνω ελυπήθηκα που εν έγινες ποτέ ρεζίλι :P

    daffodil lament

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον καναπέ αν είσαι μόνη σου πέφτεις τζαι μέσα-μέσα γυρίζεις στα πλάγια όπως τον αρχαίον Έλληναν. Τς, τς, τς. Amateurs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχα Ντεφ!!!Όντως,ερασιτέχνες!!!χαχαχαχαχα

    ...
    Πρας μου,σε καταλαβαίνω!

    Στην νυν γραφειακή δουλειά,αγχώνομαι.Βάζω μουσική και συγκεντρώνομαι αλλά πάλι. Δουλεύω μερικές ώρες διότι έχω την ανάγκη να επιστρέψω στο σπίτι και να καταπιαστώ με την δική μου δουλειά,που χρειάζεται και νεύρο και πίεση και και και...Ευτυχώς που έχουμε τον Μάρσαλ κι έτσι οι αναγκαστικοί περιπάτοι της ημέρας μας ηρεμούν! :)
    Στην πιο κινητική δουλειά έβερ, εκατάλαβα το κακοεφαρμοσμένο " η δουλειά απελευθερώνει". Συνήθως είχα συνολικό τρίωρο ταξίδι με το τρένο,βρώμιζα,αναισθητοποιούσα τα χέρια μου από την κούραση.Ένιωθα γαλήνια βέβαια,όλες οι σκέψεις είχαν επεξεργαστεί εντός του οκταώρου.Επέστρεψα σπίτι τραγουδώντας,ακόμη κι αν είχα μπροστά μου άλλες 5-6 ώρες δουλειάς στο λαπτοπ.Και δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε ο ύπνος ή η ενέργεια.Απεναντίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Σμιλί
    Αμαν εν για ξεκουρασή αρέσκει μου τζαι εμένα!

    Καλή εβδομάδα τζαι μάνι μάνι επέρασεν τζαι η Δευτέρα που σου φακκά όπως εθκιάβασα στο μπλογκ σου.

    @Μαριλου
    Χαχαχα! Κόρη ειμαι πολλά πρετίκταμπολ....ουφφου
    Ναι η ζωή χωρίς βρωμερά βακτηρίδια θα ήταν ζαμπόν χωρίς λιπαρά που λαλεί τζαι το άσμαν.

    @Φουρνόφκιος
    Ναι σίουρα. Ουλλες έχουν καλά τζαι κακά τζαι φυσικά εν ουλλα αναλογα με τα γουστα τζαι τα ενδιαφέροντα.

    @Ρόσα
    Καλή εβδομάδα τζαι καλή επιστροφή στο εργαστήριο!!

    @Ινβ
    Φοητσιάζεις με για το θέμαν μωρων τζαι εν νομίζω να αρεσει της Πρασινομήτωρ!

    Καλή εβδομάδα!! :)))

    @Νεράιδα
    Εγω επειδή δεν έχω κοπελλουθκια, προτιμώ να βουρώ στην δουλειά. Τζαι σπίτι να απλώνω ζάμπα! Καλή εβδομάδα!! :))

    @Ράνια
    Εν sci-fi ρε ένεν;; Λαλείς να το δω;; Επειδή εν είμαι φίλος του είδους. Προτιμω τες ρομαντικές κωμοδιουλες που τζαι τζείνες εν τέλη sci-fi ένι.

    @Χείμαρρος
    Ναι άσε...επιασεν με μια νύστα η ώρα 7 σαν εκαμνα πάουερ πόιντ σλάιτς!

    Καλη εβδομάδα!!!

    @Ντάφοντιλ
    Εγω εν μπορω τα πράματα της τελευταίας στιγμής...παντα ειμαι οργανωμένη τζαι προσεχτική. Εγω πάλε εν λυπουμε που εν έγινα ποτέ ρεζίλι των σκυλιών. Αν εγίνουμουν, εν θα μου επρότεινε η Αχάπαρη να γίνει πεθερά μου! χαχαχα

    @Defiance
    Συμφωνω! χαχαχαχ Απλά είχαμε τζαι ένα λαπ τοπ στο οποίο εδουλευκαμεν πάνω...Οι πόζες εν λίο δύσκολο!

    @Μωβ
    Τελικά εν οτι μας εμπνέει! Εν μπορώ πάντως να σε φανταστώ εσένα να κάθεσε ένα τόπο! Νοιωθω ότι είσαι που τους ανθρώπους που πάντα κάμνεις κάτι τζαι ασχολείσαι με πράματα δημιουργικά! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή