Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Big Lab Theory Σίζον 2, επεισόδιο 4 "Ενας λιγότερος"

Εχτές επία δουλεια κανονικα. Προς εκπληξη μου ήβρα τζαμέ τον Ραζ. Εκαμνεν μου αστειουθκια που το πρωι. Εσκέφτηκα οτι αλλοπως εν αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης. Η ώρα 10:30 είχαμε μιτινγκ με ένα αλλο γκρουπ. Ως συνήθως τζείνος εν είσhεν τίποτε να δείξει/πει. Μετα επίαμε πίσω στο εργαστήριο. Οπως κάθε μέρα σε κάποια φάση εξεφανίστηκε...Κάμνει το κάθε μέρα...ερκετε κατα τες 2-3 το μεσημέρι τζαι κατα τες 5-6 εξαφανίζετε τζαι ερκετε πίσω μετα που φευκουν οι παραπάνω γιατι προτιμά λαλεί να δουλευκει μονος του.

Κατα τες 3 το απόγευμα βουρα κατα πάνω μου ο ΠαΣχιΦας τζαι λαλεί μου ψιθυριστα. "Πρααααςςςς ώ μάι Γκοντ, είδες το ημειλ που τον Άρχων" Λαλώ του όι είχα δουλεια έσhει κανένα τέταρτο να δω ημειλ. Εστειλεν μας ουλλους ημειλ να μας πει οτι ο Ραζ ις νόου λονγκερ παρτ οφ δε γκρουπ τζαι να αντιμετωπίσουμε το θέμα με κατανόηση τζαι διακριτικότητα."

Παω να θκιεβάσω το ημειλ τζαι σιγα σιγα αρχίσαν να ακουονται στο λαπ κάτι "γουότ δε εφ" τζαι έτσι. Σhoκαρισμένοι ουλλοι. Ο Ραζ εντομεταξυ εξαφανισμένος, με το κομπιουτερ τζαι μεσημεριανο του πάνω στο γραφείο του τζαι το σακάκι του πάνω στην καρέκλα του.

Την προηγουμενη μέρα ειχα καταλάβει οτι ο Αρχων επήρεν την οριστικη απόφαση. Εισhεν μου πει έτσι στα γλύορα οτι τζαι να μείνει, πως θα αποφοιτησει χωρις δημοσιευσεις τζαι με τουτη την αποδοση; Τζαι ελα τζαι κουτσα στραβα αποφοιτησει, πως θα συνεχίσει, αμαν τζαι εγω εν θα μπορω να του γραψω καλη συστατικη επιστολη; Τζαι τι θα πω εγω οταν με ρωτήσει το κομίττι του γιατι τον κρατω στο εργαστήριο με τουτη την αποδοση. 2.5 χρονια εν πολλά, επρεπε να εσhει έστω κάτι. Σε ετσι πανεπιστήμιο, λαλεί μου, εν μπορω να κρατησω έτσι μαθητη. 

Η αλήθκεια όμως να λέγεται εν το επερίμενα να γίνει ετσι γλύορα....Οι αλλοι εννοειται ερωτούσαν με αν ξέρω κατι παραπάνω. Οκέι ουλλοι εβλέπαν το οτι τα πραματα εν επιαιναν καλα, τζαι εξέραν οτι ήταν τεμπέλης τζαι μάλιστα ο ΠαΣχιΦας είπεν μου οτι ο Ραζ ήταν ήδη on probation στο πανεπιστήμιο.

Μετα επαίρναν ο Αρχων τζαι λαλεί μας είδε τε τον Ραζ πουποτε. Οι είπαμεν του. Ιφ ονλι λαιφ γουος ιζιέρ λαλει ο Αρχων τζαι άρχισεν να μαζευκει τα πραματα του Ραζ. Επιασεν το κομπιουτερ του τζαι εβαλε το μες την τσέντα του για να μεν ενι σε κοινη θέα γιατι μπορει να εν ασφαλισμένο το εργαστηριο τζαι εν μπορει ο καθενας να μπει μεσα, αλλα εν τζαι Σικάγο δαμε.

Σε μια φάση  αργα το απογευμα, ειμασταν οι 3 μας. Ο ΠαΣχιΦας, ο Οκλαχομάς τζαι εγω. Λαλω τους παιθκια εγω στενοχωρκουμαι...γιατι ξέρω οτι τωρα βρισκεται σε πολλά δυσκολη θέση. Αμαν εισαι που ετσι οικογένεια που δεν επιτρέπεται η αποτυχία, πως τους το λαλείς. Τζαι τωρα τι θα κάμει; Ο ΠαΣχιΦας ειπεν τζαι τζείνος οτι "χι φιλς σορρυ φορ χιμ αλλά τελικα εν ποσο σκληρα δουλευκεις τζαι οτι μεσα σε ετσι προστατευόμενη οικογένεια εν μαθαίνεις να τα φκάλεις πέρα μονος σου. Τζαι τωρα που επρεπε να αποδειξει κάτι μονος του, εν τα εκατάφερε. Λυπουμαι τον" λαλεί ο ΠαΣχιΦας "αλλά η ζωη έτσι ενι. Εν μπορεις πάντα να τα βρίσκεις ουλλα έτοιμα. Τζαι εσυ Πρας να μεν νοιωθεις άσhημα, εσυ εβοήθησες τον παραπάνω που ουλλους. Αν τζείνος επέταξεν την βοήθεια σου στα σκουπίθκια ενι φταίεις εσυ. Εγω είπα σου πριν μέρες ότι χάνεις τον χρόνο σου". Ειπα του ναι κάπως ήξερα οτι χανω τον χρόνο μου, αλλά ήθελα οταν φτασουμε σε τουτη την φάση, που εν επερίμενα να φτάσουμε τοσο νωρις, θα ένοιωθα οτι εγω τουτου του ανθρώπου έδωκα του ευκαιρίες τζαι εκαμα οτι εθεωρουσα σωστο."

"Καταλαβαίνω σε" ειπεν μου ο ΠαΣχιΦας, "γιου αρ του νάις. Επροσπαθησα να το βοηθήσω τζαι εγω παλιά που εζουσαμεν μαζι, αλλά ο Ραζ ζει στον κόσμο του. Εν επερναν που το μυαλο του η αποτυχία γιατι εν την εξαναέζησε. Τζαι τζεινος έχασε που εν εκτίμησε το χρονο τζαι τον κοπο που εσπαταλησες εσυ για να του δωκεις μια ευκαιρία, γι'αυτο να μεν νοιωθεις άσhημα. Αν δεν ήσουν εσυ, μεν σου πω θα είσhεν φυει προ πολλου."

Επετάχτηκε τζαι ο Οκλαχομας τζαι εσυμφώνησεν "Λυπουμαι τζαι εγω παιθκια, γιατι εν τζαι ήταν κακο παιδι, απλά εν εσυνειδητοποιουσε την πραγματικοτητα. Εν ήθελε να αποτύχει, αλλα που την άλλη εν εκαμνε κάτι για να το αποτρέψει. Εμαθεν να του τα φέρνουν ουλλα στο πιάτο. Αλλά δαμέ εν πάει έτσι."

"Πιστευκω" ειπα εγω, "οτι τωρα ντρέπεται τοσο που εν θα τον ξαναδουμε. Θα ερτει ποψε αργα οταν θα λυπουμε ουλλοι τζαι σαν τον κλεφτη θα συνάξει τα πράματα του τζαι να φυει." Εσυμφωνισαν μαζι μου τα παιθκια. Τζαι επακετάραμεν τα πραματα μας να φυουμε. Ο ΠαΣχιΦα ήρτεν ενας φίλος του που το διπλα λαπ τζαι εφύαν τζαι μετα που κανένα μισάωρο εφυα τζαι εγω. Ο Οκλαχομας λαλει μου εχω δουλειά έτσι θα κάτσω ως αργα...θέλω να τον περιμένω να του πω ενα γκουντμπάι. Λαλω του τζαι εγω ενιξερω τι να καμω. Τζαι να τον δω τι θα του πω. Λαλει μου ο Οκλαχομας (που εισhεν τζαι λια κρασhια πάνω του που το "Happy hour" του τμήματος προηγουμένος) θα του πω "άι αμ σορρυ το σι γιου λιβ. Μπεστ οφ λακ".

Θα μας πάρει νομίζω λιες μέρες να χωνέψουμε την ιδέα. Ο Αρχων ηταν τζαι τζείνος φανερα λυπημένος. Όπως λαλώ πάντα, η ζωη συνεχίζεται τζαι όπως ειπα στα παιθκια, ελπιζω να εν ενα γεγονος, που θα τον ταραξει τζαι θα κατεβεί που το συννεφάκι που ζει που του έχτισεν η οικογένεια του γιατι εν καλο παιδί τζαι εν κρίμα. Ο ΠαΣχιΦας λαλεί "ελπιζω να έσhεις δίκαιο ρε Πρας, αλλά νομιζω απλά θα πάει πίσω στο Μισhιγκαν στην οικογένεια του, θα τα κουκουλωσουν τζαι θα κάμει ενα διδακτορικο στο πανεπιστήμιο που εν καθηγητης ο παπάς του τζαι θα εξακολουθει να ζει στον κοσμο του."

Παω να σαστω να παω λαπ, τζαι ας ελπισουμε οτι τα δυσαρεστα περι εργαστηριου ετελειωσαν. 

10 σχόλια:

  1. ε ντάξει it's always sad to see someone go αλλά αφού τούτος εν μόνος του που τα εκατάφερε έτσι.

    θα συμφωνήσω με τον Οκλαχόμα..εν μπορείς να τα περιμένεις ούλλα στο πιάτο. Και πρέπει να την γευτείς την αποτυχία για να μάθεις να προσπαθείς πιο σκληρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι εν η ζωή. Δαμαί ανθρώποι πεθανίσκουν τζιαι οι υπόλοιποι αναγκάζουνται να συνεχίσουν χωρίς τζείνους. Εν υπάρχει λόγος 'πένθους' που την πλευρά σας νομίζω. Ας ελπίσουμε ότι εννα του γίνει μάθημα αν πράγματι εν καλό παιδί τζιαι αξίζει του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχει κόσμο που του αξίζει να είναι στη θέση του για για τόσους λόγους μπορεί να μεν τα καταφέρει. ενώ αν εμπορούσε άλλος να ήταν τζιαμέ να έκαμνε πολλά παραπάνω πράματα...
    εν κρίμα αλλά έννεν ο πρώτος ή ο τελευταίος. τουλάχιστον είχε τες ευκαιρίες του, τζαι ακόμα έχει τες αν καταλάβει τι γίνεται...

    είδετε τον τελικά; εποσhαιρετίσετε τον; ή όι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού του δώσατε τόση βοήθεια και δεν την εκμεταλεύτηκε ας κοιμηθεί όπως έστρωσε. Είναι κρίμα γιατί φαίνεται να ζεί στο δικό του κόσμο,τώρα θα προσγειωθεί ανώμαλα. Όπως είπαν και οι πιο πάνω, έτσι είναι η ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάναμου ρε μεγάλη αναμενόμενη ανατροπή στο Μπικ Λαπ Θίορι.
    Κρίμα για τον Ραζ πολλά κρίμα αλλά χοούπφουλι τωρά ενα μπορέσει να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να κάμει κάτι επικοδομητικό στη ζωη του. Ολ δε βερι μπεστ του Ραζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ρανια
    Συμφωνω ρε. Εν που τες αποτυχίες που μαθαίνουμε τζαι που τα δυσκολα τζαι όι που τες επιτυχιες τζαι που τα ευκολα.


    @ΤΤ
    Ναι ρε έτσι εν η ζωη. Απλά επειδη για μένα τουτα εν λίο πρωτογνωρα, πχ να λαλω άποψη για το μελλον του άλλου, εν είμαι μαθημένη τζαι οτι τζαι να πεις σκεφτεσαι αν επραξες σωστα.

    @Moonlight
    Ναι σε τουτο έσhεις δίκαιο. Εν σε πρόγραμμα που κάμνουν εκατοντάδες άτομα αίτηση τζαι πιάνουν 5-6. Απλά εν τουτο που ειπα τζαι του ΤΤ.
    Ήρτα λαπ πριν λίο. Πρεπει να ήρτεν γιατι λείπουν μερικά πράματα του. Κανονικα θα πρέπει να ξαναερτει γιατι έσhει τζαι άλλα πράματα...Αλλα νομίζω θα το κάμει πάλε κρυφα μες την νύχτα.

    @Σμιλι
    Ακριβως. Απλά με τα παιθκια στην δουλεια, περνώ τες παραπάνω μου ώρες. Τζαι οσον τζαι να πεις, συνδέεσαι. "Ετσι ειναι η ζωη και πως να την αλλάξεις, αλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε δηλαδή" που λαλεί τζαι το τραγούδι.

    @Μαριλου
    Ναι ρε, θα αφήσω να περάσουν 2-3 μέρες να το συνειδητοποιήσει τζαι θα του στείλω ένα ημειλ να του πω τζαι εγω ολ δε βέρι μπεστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Ραζ εζήτησε αύξηση που την παραγωγή υποθέτω τζαι για τούτο φεύκουν τον που το σήριαλ; Ελλίανεν τζαι η πίττα που τες διαφημίσεις τα γέρημα...
    Όπως έστρωσεν έτσι εννα τζοιμηθεί. Που τη στιγμή που προσπαθήσατε να τον βοηθήσετε και δεν βελτιώθηκε ας πάει στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @HeatJo
    Όπως το είπες! Έκοψεν τον η παραγωγή! Ασε που έριφκεν μας την θεαματικότητα....εν καιρώ κρίσης ο κόσμος προτιμά τα κομικά τζαι οι τα δακρύβρεχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μάνα μου τον γέριμον, αλλά άτε, νάμπον να κάμουμεν;
    πάντως φαντάζουμαι τον να τραγούδα ενα λυπητερό τραγούδι σε ταινία μπόλιγουντ, τζιαι εσυ να είσαι με ένα πράσινο σάρι στο μπάκραουντ να του ανεμίζεις μαντίλιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχαχαχαχ! Αρεσεν μου που το σάρι μου εν να εν πράσινο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή