Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Επιχείρηση Θ.Ε.Α.

Όπως κάθε Κυπραία που σέβεται τον εαυτό της, έτσι τζαι εγω αγαπητέ αναγνώστη προβληματιζουμε με το θέμα "πόσα κιλά είμαι". Τζαι επειδή τουτο το μπλογκ λέει την αλήθκεια χωρίς φοβος και πάθος, θα σας πω πως έχει το θέμα.

Εγω εμέγαλωσα οντας παχουλούλα. Στο τέλος της 3-4η του γυμνασίου τάξη, επια με μια ξάδερφη μου σε μια γνωστή διαιτολόγο της εποχής για να χασουμεν κανένα κιλούδι. Στην αρχή ήμουν πολλά ενθουσιασμένη. Εμετρουσα τες ποσοτητες τζαι εχανα το 0.5-1 κιλά την εβδομάδα οπως επρεπει. Στον 4-5 κιλά ομως εβαρεθηκα τζαι ηθελα να πνίξω την διαιτολόγο. Ερωταν με "Πρασινάδα για γλυκό θα σου γράψω ρυζόγαλο που θα το κάμνεις τζαι μόνη σου αφου σου αρέσκει η μαγειρική, τρώεις το;;" "Ε όι κυρία Σπαστική μου, εν το τρώω". "Εμπειράζει Πρασινάδα μου, εγω θα σου το γραψω τζαι αν δεν το θέλεις τρώεις φρουτο". Με τουτη την αντιμετωπιση, εμισησα τζαι την εκνευριστικη διαιτολογο τζαι τες δίαιτες. Στα 4-5 κιλα επαρέτησα τζαι σιγά σιγα εβαλα τα πίσω. 

Το τέλος της 6ης τάξης ηβρεν με παραπάνω κιλα απο οτι ηθελα. Φυσικα το να παω σε διαιτολογο δεν ετιθετουν θέμα. Σιγα μεν θελω καποιον να μου πει να τρώω υγεινα...Νουν έχω θα τα χασω μονη μου. Σε 4 μηνες, με υγεινη διατροφη τζαι τρώντας πραματα που μου αρέσκαν έχασα 9 κιλα. Σε 2-3 χρονια σιγά σιγα σταδιακά επηρα τα πισω αλλα γενικα ήμουν σταθερή.

Πριν 4 χρονια περίπου εβρέθηκα στα μάξιμουμ κιλά που έφτασα ποτε. Εν μου άρεσκα...εν ενοιωθα καλα. Γενικά εν ήταν μια καλή φαση ουτε ψυχολογικα. Μια νυχτα επεσα τζαι ειπα που μέσα μου Πρασινάδα που τα άυριο δίαιτα! Τζεινον ήταν! Ημουν υποδειγμα υγειηνης διατροφής (όπως είπεν τζαι η λαίδη Άντζελα Δημητρίου, ετρωα μόνο ήδη υγεινής...ξέρεις, μπάνια, νυπτήρες κτλ)! Επιασα τζαι ζυγαρια! Τοτε εκαμνα διδακτορικο, τζαι η επιστημων μέσα μου ηταν όξυπνη για τα καλα! Τα προτζεκτς μου αφορουσαν παρατηρήσεις της δίαιτας. Ας πουμε αμαν επεριόδευα σαν τα τσίρκα η ζυγαρία επίαινεν τζαι 1.5 kg προς τα πάνω τες δυσκολες μέρες. Το πρωί ημουν μεσο όρο 1 κιλο πιο ελαφρια που την νύχτα. Η ακρίβεια της ζυγαριάς μου ήταν + 0.2 kg. Ηξερα τα πάντα! Ακόμα τζαι ποσα κιλά διαφορά εσhει πριν τζαι μετα που το να πάεις "where the king (queen στην περίπτωση μου) goes alone". Τζαι δωστου σαλάτες τζαι κοτοπουλα, τζαι ρυζι με λαχανικα, τζαι φρουτα για σνακς. Στην αρχή η πείνα ηταν πολλή αλλά μετα εσυνηθισα...ειδικα αμαν επέφταν τα κιλά.

Να μεν τα πολυλογω σε 7 μήνες εχασα 18 κιλα.  2.5 kg/month δηλαδή! Υγεινα τζαι σταθερα....
Ειμουν το πιο λεπτο που υπήρξα έβερ! Επιαινα καταστηματα τζαι εκάμναν μου τα πάντα! Θωρω παλιές μου φώτο στο φέισμπουκ τζαι λαλώ φτου σου κόρη εισαι θεά. Μιλουμεν ημουν πολλά θεά!! Οταν επια χρυσοπράσινο, η Πρασινομήτωρ ειπεν την θεική φράση "Πρασιναδίτσα, εν επιστευκα οτι θα δω ποτέ το κώλο σου έτσι μιτσήν!!". 

Τζαι φτάνουμε στο σήμερα. 3.5 χρονια μετα τζαι που τα 18 κιλά εβαλα πισω τα 15 σιουρα. (Στην ζυγαρία εφκήκε πάνω μου ένας διμετρος κορμαλιάς φιλος μου τζαι εσπασεν την!) Τα κιλά τα εβαλα πισω σε 3.5 χρονια δηλαδη ~4 κιλά ανα χρόνο περιπου έτσι,  βάλλεις τα σιγα σιγα πίσω χωρίς να το καταλαβαίνεις. Η διαφορά ομως τωρα είναι οτι σε αντιθεση με τοτε, εν νοιωθω άσhιημα με τον εαυτο μου.  Νοιωθω καλα. Ισως γιατί τωρα έχω παραπάνω αυτοπεποιθηση αλλά τζαι γενικά εχω ξεπεράσει πολλά μου κομπλεξ....(εχω όμως ακόμα δουλειά πολλή). Ξερω οτι αγαπώ την μαγειρική τζαι αγαπώ το φαί. Επισης να σου πω οτι ΔΕΝ τρώω ανεξέλεχτα....τρωω κανονικα, αλλά δεν γυμνάζουμαι. Παλια οταν ημουν 16-19 επιαινα γυμναστηριο. Δεν με ευχαριστουσεν καθολου. Ηταν αγγαρεία τζαι εβαρκουμουν το αφάνταστα. Το να αρχίσω γυμναστηριο δεν το συζητώ (αν το εισηγηθεί κανένας, εν αδικα χαράμισμα ενέργιας στο να το γράψετε). Βαρκούμαι το αφόρητα, τζαι επισης δεν εχω ώρα. Επισης εν τζαι ο οργανισμός του κάθε ενος. Εγω ειμαι που τα ατομα που δεν χανουν πολλά ευκολα κιλα. 

Δεν θεωρω οτι τουτη η ιστορία μου με τα κιλα εν υπερβολικη...Ποτε εν εχασα ή εβαλα πολλά κιλα σε μικρο χρονικο διάστημα...Εν εκαμα ποτέ εξτριμ καταστάσεις...

Τον τελευταίο καιρό στριφογυρίζει στον νου μου πάλε να το γυρίσω στην υγεινή αυστηρη διατροφη, που θα γίνω κολλητη με τες σαλάτες τζαι θα κάμνω παρέα με κοτοπουλα ψητα.  Που την μια εν νοιωθω έτοιμη να μπω σε ετσι πειθαρχημένη φαση γιατι όπως σου ειπα ντηαρ, νοιωθω καλά με τον εαυτο μου....Ζω πειθαρχημένη ζωή λογώ δουλειάς, εν μπορώ να στερηθω τζαι το φαί που αγαπώ. Η παχία κότα εξάλλου έσhει το ζουμι.

Που την άλλη ομως εν θα ήταν κακο να χασω λια κιλουθκια....Ετσι λοιπόν η αποφαση επάρθην! Ερκουμαι πισω που το χρυσοπράσινο, πάω Τέξας συνέδριο τζαι μετα, που το Φεβράρη, αρχιζουμεν δίαιτα! (ο πληθυντικος εν πληθυντικος συμπαραστασης). Θα γίνουμε πάλε θεές!!!!! Οσοι με ξέρουν, ξέρουν οτι ειναι να μην αποφασίσω εγω να κάμω κατι. Θα προμηθευτώ νέα ζυγαριά, (θα καμω calculate εννοειται το standard deviation των μετρήσεων της) τζαι ετοιμαστείτε να σας τα πρησω! Επίσης θα ειναι μια διαίτα υγεινης διατροφής, με ολα τα απαραίτητα φαγια απο ολες τις διατροφικές ομάδες, αλλα τουτη την φορα θα κάμνω τζαι νέες υγειηνές συνταγές τζαι δεν θα βαρεθώ!!

Απο τον Φεβραρή δηλαδη τζαι μετα, θα αρχίσω την επιχείρηση "Θ.Ε.Α." (Θεά Εις Αναζήτηση). Συντακτικα εν ηξέρω αν εν σωστο....Αν εν λαθος, τοτε ζητώ μπλογκικη αδεία. Θενξ.) για να έβρουμε ξανα την Θεα Πρασινάδα! Τα 30 χρονια μου "σε αυτον τον κόσμο τον καλό, τον χιλιομπαλωμένο" θα με εβρουν θεα!! Ειπα και ελάλησα!

Προς το παρον θα απολαυσουμε τα καλουδια του χρυσοπρασινου με λιο μέτρο να μεν γίνουμε τέλεια βόρτοι, τζαι μετα το μπλογκ ετουτο θα χασει κιλα!! Τζαι οπως ειπα, ειναι να μεν μου μπει εμένα νέο προτζεκτ στον νου! 


Υ.Γ. Οποιος θέλει να αρχισουμε ομαδικη δίαιτα, χι ορ σhι ις μορ δαν γουέλκαμ! :)

37 σχόλια:

  1. εγώ πάλε θέλω να βάλω κιλά τζιαι δεν μπόρω.. από πάντωτε.. ο μεταβολισμός μου δεν με αφήνει να μετακινηθώ ούτε κιλο τα τελευταία 4-6 χρόνια. Όταν ήρθα απο το Ελ Σαλβαδόρ έχασα περίπου 5 κιλά, ενώ οι άλλοι 10+ τα έβαλλα σε μίαν εβδομάδα μετά και δεν πάω περισσότερο με τίποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου. Εγώ έχω 2-3 κιλά παραπάνω που δεν κατάφερα να χάσω από τις γέννες και ανησυχώ για αυτά λίγο πριν το καλοκαίρι! Έχω το συνήθειο να προσέχω από Μάιο και μετά, όχι με δίαιτα αλλά μειώνοντας ποσότητες.

    Επειδή ο σύζυγος δεν τρώει καθόλου τηγανιτά και προσέχει με ενδιαφέρει να μας δώσεις τις συνταγές να τις δοκιμάσω.

    Καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλές επιτυχίες Πρας μου!

    να σου πω επίσης ότι είμαι σίουρη ότι είσται ήδη Θεά!

    αν θέλεις ενα γούερκ άουτ που να το ευλογήσει τζιαι ο μεξικάνος του πάρκινγκ, που να τερκάζει με ζουμερά κωλούθκια τζιαι που να μεννεν αγγαρία (οξα αγκαρία; αγκαρεία; αγγαρεία;) σου συστήννω το ζούμπα (mami)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το Wii το δοκίμασες; έσσει πλάκα.
    πάντως στη σκέψη του κοτόπουλου τζαι της σαλάτας λυπούμαι σε... δεν θα άντεχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pareta kori pellares. ama niothis esi kala ooulla ta alla en vlakies. exallou, i ameriki en ine eukolos topos na xasis varos. ezisa to, xero to.
    she

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ooookkkkk
    Είμαι μέρα! που τον Φλεβάρη...

    Έτσι κι αλλιώς ήδη διαβάζω σε καθημερινά.
    Εν σίουρον ότι εννα μας (τα) πρίσεις, τζιαι θα αναλύεις τη δίαιτα και τα γραμμάρια που χάνεις με πάσαν λεπτομέρεια... που εν θα έχω άλλη επιλογή από το να νιώθω τύψεις για καθετί που τρώω.

    Είμαι κι εγώ στη φάση που "νιώθω ότι πιέζουμαι πολλά για να στερούμαι τζιαι το φαϊ ", που δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος σκέψης... κι έχω επίσης 15 έξτρα κιλά, από τα οποία χάνω 2-3, ξαναβάλλω τα, χανω τα βάλλω τα τζιαι πάει η κουβέντα.

    Όντως το θέμα αυτοπεποίθησης ΕΝ βοηθά στη δίαιτα χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τσα! να μαι κι εγω!
    σε διαβαζω καιρό τώρα αλλά δεν βρήκα ποτέ το θάρρος να σου μιλήσω.. είμαι και ντροπαλό τρομάρα μου..
    αλλά επειδή έθιξες ένα θέμα που με προβληματίζει θα ξεπεράσω κάθε φόβο και πάθος και θα μιλήσω!!
    λοιπόν, μόλις περίγραψες πάνω κάτω τη σχέση μου με τη ζυγαριά.. πάντα είχα ένα θεματάκι με τα κιλά μου αλλά ποτέ κάτι τρομερό.. μέχρι πριν από 5 χρόνια, μετά από κάποια προβλήματα υγείας και ψυχολογίας πήρα σχεδόν 30 κιλά σε 8 μήνες (ΟΧΙ δεν ήμουνα έγκυος τρίδυμα!!!) αφου έφαγα φρίκη και εγώ και όλοι γύρω μου και αποφάσισα να ξεκινήσω διατροφή και γυμναστική.. κατάφερα μέσα σε δύο χρόνια και με τεράστια προσπάθεια να χάσω 27 κιλά (δηλαδή 1 κιλό το μήνα!!)..
    ειμαι σχετικά σταθερή τα τελευταία χρόνια, αν και έχω τις αυξομειώσεις μου που δεν ξεπερνούν τα 2 κιλά.. εχω 5 κιλάκια που όλο λέω ότι θέλω να χάσω αλλά ούτε τρελαίνομαι ούτε με ρίχνουν.. είμαι πιο συνειδητοποιημένη πια..
    λέω να ξεκινήσω μια προσπάθεια να δω τι θα κάνω..!! θες να ξεκινησουμε μαζί;; :)

    υγ: εγω πήγα μια και μόνο φορά σε διαιτολόγα, τσακωθήκαμε και έφυγα!! μου έφτιαξε ταχα μια δίαιτα, αυτή που δίνουνε σε όλους.. βραστα ψητά κρέατα και σαλάτες! και να της λέω δεν τρωω κρεας! και να μου λέει δοκιμασε!! και να της λεω χριστιανή μου έχω να φάω κρεας 7 χρόνια δεν θέλω!!!! και να μου λέει πρέπει!! αααααα!! τι πρέπει μαρή???? και να πω οτι θα τη δυσκόλευα.. λατρεύω το ψάρι, τις σαλάτες, τα χόρτα, τα όσπρια.. είμαι η χαρά κάθε διαιτολόγου!!

    υγ 2: συγγνώμη για το τεραααααστιο σχόλιο!!
    είπα να μιλήσω και ποιος με σταματάει τώρα!!
    υποσχομαι θα συμμαζευτώ από δω και μπρος! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το λοιπόν, επειδή κι εγώ έβαλα 5 κιλά -χωρίς να το καταλάβω κ. πρόεδρε!- όταν ήρθα από Αγγλία και επειδή εδώ κι ένα χρόνο λέω ότι θέλω να τα χάσω, μέσα! Αλλά θα πρέπει να μαγειρεύεις εσύ και να τα στέλνεις με κούριερ στο χρυσοπράσινο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιάστη ρόσα που το σhέσι τζαι πάτε για δίαιτες μπλόγγικες. τζι εγώ πρέπει να κάμω, τζι αν δεν κάμω τωρά, που χορεύκω τζιόλας, εν θα κάμω ποττέ!
    αλλά ποιον περιπαίζω; αν μεν το πάρω απόφαση εγώ μέσα μου, εν θα το κάμω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με drSpock!! Είδετε που σας λαλώ πρέπει κάποιος επιτέλους να εφεύρει τον διακτινισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. an theleis symvoules gia diaita ksereis pou na erteis (hehe)... fysika egw den to eida ws diaita alla monimh allagh diatrofhs (kai oi den epatisa mian hmeran gymnasthrio)... eisai etoimh gia tetoio vima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. good luck Πράς μου! το σημαντικό εννά νιώθεις καλά οτι size και να είσαι..σε healthy πλαίσια πάντα!

    εν μια χαρά τα κοτόπουλα και οι σαλάτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαν το φαϊ εν εσιη.Σιχαίνομαι οτιδήποτε πράσινο εκτός που τον Shrek!. Πρέπει να μαι 51kg όταν έγινα τόση αηδίασα τον εαυτο μου.ΕΝ μπορεις να έσιης ΕΕΕΤΣΙΙΙ κκελλε τζαι να σαι τσιγγος πουκατω. @Vanilla Τζαι ναι εγώ έκαμα τρίδυμα τζαι έβαλα 30 κιλα..δλδ έγινα 90. Τωρα είμαι 65 τζαι νιώθω τέλεια. Τζαι κάτι άλλο ..εν θα σκοτώνουμαι να χάννω κιλα πλέον...αφου αμα πεθάνω δκιο ππαλλιές εννα λιωσουν. Προς τι τουτα ουλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πόσο μου φθονώ τα πλάσματα που τρών ότι θέλουν και εν βάζουν κιλά και θέλουν να βάλουν κιόλας!!! τούτο πάει για τον νηπενθές!
    πρας μου νομίζω πέρνουμε απόφαση να χάσουμε κιλά άμαν δε νιώθουμε οι ίδιοι καλά με τον εαυτό μας. αν έτσι νιώθεις κάμε υγιηνή διατροφή και σκέψου οτι το καλό εν οτι μαγειρεύεις επομένως μπορείς να πειραματιστείς με μαγειρικες. καλό κουράγιο θα σε στηρίζουμε!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δική σου απόφαση για αλλαγή διατροφής,όχι δίαιτα όμως! Δεν τις λέμε δίαιτες πλέον,δεν το μάθατε εκεί στις Αμερικές; τς τς τς :ΡΡΡΡ

    ΟΚ,σοβαρά τώρα,το να τρως καθημερινά κοτόπουλο/ψάρι και σαλάτα δεν είναι καλή μακροχρόνια λύση. Ούτε να μετράς θερμίδες.
    Τόσα χρόνια, θα έμαθες τί σε βοηθάει και τί όχι.Μείωσε το από το διαιτολόγιο σου σταδιακά,δεν είναι ανάγκη να το αφαιρέσεις παντελώς. Όλα με μέτρο. Κι αν το πάρεις επιστημονικά,κάνε μερικές εξετάσεις,άρχισε από το ίνσουλιν ρεζίστανς και τις δυασνέξιες.Βέβαια αυτά εξαρτώνται κι από την εκάστοτε διατροφή,για αυτό κι αλλάζουν.
    Το πολύ πολύ αρχίζουμε κι άλλο παιχνίδι από Φεβράρη: Βρες το μπάλανς σου! :))))))))))))))))

    φιλούρες κοριτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Τατσα: ΑΕΕΕΕΕΡΦΙΝ εζωγραφισες παλαι!

    Πρας μου, μπραβο σου, που εισαι ακκομπλεξαριστη - ετσι ενει! Οποιος θωρει μονο ποξω μας, ας μεν θωρει καθολου.

    Να σου πω οτι ο Βρουτος ;Ρ εσχει λλια θεματα με το βαρος του (εν μ΄ενοχλει, μονο που την νυχτα σχιζει ξυλα :(). Καποτε αποφασισεν να καμει μια διαιτα χημικη - ετρωεν ουλλον αυκα βραστα :ζ. Εχασε 10 κιλα σε 1 μηνα!!! Τον επομενο μηναν εβαλεν τα. Λαλω του: "Βρουτακι ιντα πον να γινει? εν λυπασαι τον κοπο σου? εξαναβαλες τα τζεινα που χασες?" Λαλει μου: "Μα εν τζαι τζεινα! Τουτα εν αλλα"!!! χεχχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @thalassamov

    μπορούμε να κάνουμε και παιγνίδι: Ποιος θα χάσει τα περισσότερα κιλά :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. simfono me marilou!!! mexri fevrari o diaktinismos prepei na efeurethei !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mazi sou...ki egw tziame ipologizw na arkepsw diaita...erketai tz enan kalokairi ..prepei na ginoume fit!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. egw eshei 7 wres na faw kreas j epa8a sterhsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Νηπενθές
    Αν είσαι πολλά λεπτος, οκ καταλαβαινω οτι εν πρόβλημα...Αν εισαι κανονικός, τοτε απλα φακκάς μας!! :Ρ

    @Σμιλι
    Εμένα εν βοηθα να μειώσω ποσότητες...πρεπει να αλλάσω διατροφη....
    Θα προσπαθω να καμνω συνταγες με διαφορα πραματα για να μεν μου βαριφαίνεται! Εχουμε ως τοτε...
    Ο συζυγος σου είτε ενεν Κυπραίος, είτε εν ο μόνος Κυπραίος που εν τρώει τηγανιτα!! :)))

    Καλή εβδομάδα!

    @Ποστ
    Χαχαχα! Δεν θα το ελεα οτι ειμαι ηδη θεα! Αλλά θενξ! Θα πρεπει η μεζετζίνα διπλα μου να παει διακοπές Κυπρο, να ευχαριστηθεί τζαι μετα να πέσει σε χειμέρια νάρκη για να χασουμε κανένα κιλουδιν!Ζηλευκω σε εσενα, γιατι εισαι παστή αλλά ξέρεις τζαι να τρώεις!! Εισαι το ειδωλο μου!

    @Μάνα
    Wii όι...φοούμαι θα κολλησω ετσι αποφευγω το!
    Εσhει τζαι αλλα το μενου...τουτα εν απλα τα στανταρτς...Εσυ εισαι το ειδος που μου φακκας μάλλον...παστη που τρωει τ'αντερα της αλλα εν βαλλει κιλα. Θα σου το πω με αγαπη....ΦΑΚΚΑΣ ΜΟΥ!!!

    @She
    Ναι ο τροπος ζωης δαμε ενεν ευκολος να χασεις...αλλά ο καθε ενας μας εσhει πλαίσια για τον εαυτο του που δεν θέλει να ξεπεράσει...θωρεις κάμνω μελετημένα πραματα!! Νοιωθω καλά, αρα εχω τζαι δυναμη να χασω λια κιλουθκια...για να νοιωθω ακόμα καλυτερα.

    @Νεράιδα
    Πως θα σας τα πρήσω εν το μόνο σίουρο! χαχαχα
    Ακριως τουτο λαλω οτι, η αυτοπεποιθηση τζαι το οτι στερουμαι αλλα εν βοηθα...που την αλλη μετα που διακοπες οπου και θα στοτσιάζω με φαγια, μια αποτοξίνωση θα την αναζητησω ένιγουέι.
    Ατε που Φεβράρη προγραμμα!!! Ελα εγιναμεν 2!!!

    @Vanilla
    Καταρχας γουέλκαμ!!!!! Τζαι μεν ζητας συγνωμη για το μεγάλο κομμεντ! Φιλ φρί!
    Ζητω συγνωμη στους απανταχου διαιτολογους/διατροφολογους κτλ κτλ αλλα φακκουν μας ως επι το πλείστον! :Ρ
    Ατε εγιναμεν 3!!! Πάμε κοπέλες!!!! Εγω θελω να χασω 10.... Τζαι εγω ειμαι ακριβως ετσι οπως το λαλείς, συνειδητοποιημένη...ξερω πως ειμαι, τι ρουχα μου παν, ποιά με κολακευουν κτλ...αλλα μια προσπαθεια θα την καμουμε! :))))
    Ξανα γουέλκαμ :)


    @drSpock
    Ου εγίναμεν 4!!! Θα στελλω φαγια στο χρυσοπρασινο, θα μου στέλλεις πρώτες ύλες για να τα κάμνω...μετα θα παττισουμεν λογω εξόδον αλλα τουλάχιστον θα ειμαστε παστες παττισμένες!! χαχαχα Ατε εγίναμεν 5! :)

    @Ροσα
    Ειδα οτι τζαι η αρφη σου καταγράφει στο μπλογκ για τα κιλα της....Θα καμουμε ενιαίο προγραμμα! Ετσι ενι...αν δεν το παρουμε αποφαση, οτι τζαι να μας πουν οι αλλοι, εν σαν να τζαι συρνεις αυκα σε τοιχο....λαλω το της Πρασινομητορος.

    @Μαριλου
    Ειμαστεν 6 δηλαδή κόρη;; Κάουντ γιου ιν;;; Τουτος ο διακτινισμος ρε κουμπάρε εν δύσκολο πραμα....Μονο ένας Σhελτον Κουπερ αν εκαμνε κάτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Δρ Πρηχτης
    Λοιπόν σε χρίζω συμβουλο σε αυτη την προσπάθεια...Λιο πολλα τοσα χρονια ο κάθε ενας ξερει τι πρεπει να καμει για τον εαυτο του...Για αλλαγη διατροφης ναι ειμαι μέσα! Για μονιμη όι! Σορρυ αλλα εχουμε και πάθη! :)

    @Ράνια
    Ακριβως! Νοιωθω καλά....αλλα εν καιρος να αρχισει ενας νεος κυκλος διαιτας.... :)))
    Θενξ φορ δε σαπορτ για τα κοτοπουλα σχαρας! Θα καμνουμε σαλτσουες της δίαιτας για να τα καμνουμε λιο spice up! :)

    @Τάτσα
    Εμένα μου λες! Με το φαί εχω μεγάλη αγάπη....Εξιασες να πεις οτι σιχαίνεσαι οτιδήποτε πράσινο εκτος που τον Shrek ΤΖΑΙ την Πρασινάδα!! :Ρ
    Εγω εν τζαι θέλω να γίνω 51....Νομιζω 51 έσhει να ειμαι που το δημοτικο! Τζαι εγω ~70 θέλω να γίνω.....
    Εγω τουτο που λαλω πάντα ειναι "Ας υποθέσουμε οτι υπάρχει μετα-θανατο πνευματικη ζωή. Ε..τζαι η τροφη θα εν πνευματικη....ε τζαι ποιος την χεζει! Το φαι πρεπει να εν πραγματικο γι'αυτό οτι φάμεν εν τωρα!"

    @Νταφοντιλ
    Τζαι γραφουν μας το δαμέ πρωτο πρωτο κομμεντ! Χαχαχαχα
    Οπως ειπα, νοιωθω καλα...αλλα ξερω οτι μπορω να ειμαι τζαι καλυτερη...3-4 χρονια μετα που την τελευταια μου διαιτα, εν καιρος να ανοιξει ενας νεος κυκλος.....Θενξ φορ δε σαππορτ!

    @Μωβ
    Διαιτα για μένα = διατροφη....αλλα διατροφη sucks αρα χρησιμοποιω την λέξη δίαιτα! χαχαχα
    Οι ρε, τα πάντα με μέτρο...Οπως ειπα ποτε δεν εκαμα εξτριμ πραματα τζαι ουτε θα κάμω ποτε... Ξερω τωρα τον εαυτο μου, ψυχικα τζαι σωματικα, ετσι ξερω οτι ειμαι πάνω που το ποθητο μπάλανς...ετσι θα το ξαναεβρω...τζαι επειδη ειμαι σε σχετικά καλουτσικη φαση...εν ευκαιρία...
    χχχχχχχχ

    @Γρούτα
    Συμφωνω! Εν ειπαμε να ειμαστε αδικες καταρες αλλα ολα με μετρο!

    χαχαχαχ Ο Βρουτος εν σαν τον παπά μου! Αμαν χασει κανένας που την οικογένεια κιλα, λαλει οτι τα βρίσκει τζεινος γιατι εν κριμα να φκουν εξω που το σπιτι! χαχαχα

    @Νεράιδα
    Εν είμαστε ανταγωνιστικοι! Ειμαστε συμπαραστατες/συναγωνιστές! Εν το μοττο μας που Φεβράρη τουτο!! :)))

    @Τατσα 2
    Εισηγηθηκα το Γρουτος που το Γρουτα για να του πουμε και εσυ τέκνο Γρουτε. Η Γρουτα μας ομως ειπεν να το καμει Βρουτος τζαι κανεί! χαχαχα

    @Μισιρλου
    Τι εισηγήσαι να καμουμε;;;; Πρεπει να επενδυσουμε σε ερευνητικά πλάνα!

    @EaglEye
    Ελα γιναμεν 6!!! Γκόου τιμ μπλογκ!!!!! :)))


    @Ανώνυμος
    Εκαμα 7 χρόνια vegetarian...(ενιξερω τι εσκέφτουμουν! λολ)...τζα καταλάβω σε...Εχτος αν εννοείς ανθρώπινο κρέας...τοτε πρεπε να απευθυνθέις αλλου! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εγω εννα προτείνω προγράμματα γυμναστικής. αερόβια, χορούς τζιε ποτούτα. έβρε τζιε μια φίλη που ννα πάεις στο αμερικα τζιε σίουρα θα έβρεις κάτι να απολαμβάνεις τζιε να αποδίδει τζιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Ντρίμερ,
    Εγω επροειδοποιήσα οτι ειμαι βαρκουμαι λιο τουτα...επισης εν κουραστικη η δουλεια μου τζαι εν μου μεινισκει ενέργια....Η φιλη μου δαμε επέλλανεν με να γραφτουμε χορούς...αλλά εν ενδίδω....μια μέρα μέιμπι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @pras: oses symvoules theleis egw eimai dame :-) excel chart gia ta zygismata sou arxises fantazomai? dystyxws den mporw na symmetasxw emprakta kathoti den mou emeinan oute grammaria gia na xasw...
    dr. priktis (giati den me kamnei log-in touton to pc!?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Δρ Π
    Θενξ φορ δε σαππορτ ντοκ! :) Την προηγουμενη φορα τα πειράματα δεν ηταν κατεγγραμένα...τωρα το spreadsheet δεν το γλυτώνουμε...οπως επισης τζαι τα graphs! Ε ρε γλέντι που θα πέσει που Φεβράρη....
    Εν το law of conservation of mass ρε...εχασες τα κιλα, ηβραμεν τα άλλοι...Εχαθηκεν σιορ να μετατραπουν σε άλλου ειδους ενέργια τζαι να εξαφανιστουν! Ουφφου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, πρέπει να έσιει τις καμπύλες της (πιασίματα)!! Ο μύθος των πολλά παστών γυναικών που αρέσκουν στους άντρες, καλλιεργείται από τη βιομηχανία ρούχων, καλλυντικών κλπ με τα αποστεωμένα μοντέλα... που έχουν μέση ίσα με το χέρι μου.

    Τα πάσιη μας τα κάλλη μας! Εάν κάποιος δεν έχει πρόβλημα υγείας, είτε πρόβλημα αυτοπεποίθησης σε σχέση με τα κιλά του, εν το θεωρώ αναγκαίο να πέφτει στις εξαντλητικές δίαιτες και τα αμφιβόλου ποιότητας σκευάσματα για να χάσει γρήγορα κιλά.

    Εν κατακλείδι, για όλα όσα μας αφορούν, Παν Μέτρον Άριστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @HeatJo
    Με βρίσκεις απολυτα συμφωνη...μάλιστα σε σημείο που εν εχω τιποτε να προσθέσω!!...... :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πρέπει να είμαι η μοναδική δαμέσα που μου αρέσκουν οι σαλάτες! :Ρ

    προσωπικά ακολουθώ τη δίαιτα της αρκούδας σε χειμέρια νάρκη: τρώω οτιδήποτε παχυντικό το χειμώνα και μόνο σαλάτες το καλοκαίρι!!! :-)))

    ο Φλεβάρης κοντεύκει άνοιξη έτσι μαζί σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλάν κόρη, το RosaLoss τι ένει νομίζεις τόσο τζαιρό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Ουφ
    Τζαι εμένα αρέσκουν μου οι σαλάτες! Απλα αρεσκουν μου τζαι αλλα....δις ις δε προμπλεμ!

    @Ροσα
    Σε τζείνο χανει κιλά η Ροσα....εγω όι! Πλας εγω που Φεβραρη ξεκινω....τζαι δεν θα τα καταγραφω στο μπλογκ ετσι συχνα οσο εσυ....Εσενα εν το πρωτοτυπο...εμεν εν μια αισχρη αντιγραφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. (Η σωστή απάντηση ήταν: Support group για ΘΕΕΣ)
    Τούτη την Δευτέρα απέφυγα την ζυγαριά...Μεν ζυγιστώ τζαι πάρει με πουκάτω:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαζί στο βλογκικό, διαιτιτικό αγώνα Πρας. Άτε να επιστρέψουμε τζιαι που τες μάνες Αγγλίες τζιαι θα σου συμπαραστέκουμε βλογκικά στον αγώνα ετούτο τον αλύπητο(?). Σhαίρουμαι που το έβαλες σκοπό, τζιαι εν πολλά καλό πλαν. Εσπέσhιαλι επειδή μπορείς να κάμνεις τα δικά σου φαγιά τζιαι να προσέχεις πολλά το τι τρως τζιαι να μεν είσαι ανεξέλεγχτή! Βίβα στη συν-βλογκική δίαιτα!

    Καλημέρες που το Χρυσοπράσινο =) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολλά ωραία αγαπητή Λου!! Δε μορ δε μέριερ! Θα γίνουμε Θεές!!!!
    Καλημέρες!!!!!! :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλή επιτυχία Πρας μου, εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου!
    Και΄γώ μαζί σου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πολλά ωραία!!! Που Φεβράρη θα στρωθουμε στην διαιτα!!! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή