Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Μια ιστορία που τα παλιά

Μια μέρα στην αρχή του πρώτου χρόνου του διδακτορικού μου, σαν επερίμενα το ασανσερ, επέρασε ένας λίο παχουλός τύπος που δίπλα μου που μου εφάτσαρε να εν που "μάι παρτ οφ δε γουόρλτ". Εγύρισεν τζαι είδεν με, τζαι επροχώρισε, τζαι μετά εγύρισεν πίσω τζαι χαμογελαστά είπεν μου "εξκιουζ μι, μπατ αρ γιου δε γκερλ φρομ Σάιπρους;;"Το τμήμα έισhεν ένα τεράστιο χάρτη του κόσμου τζαι εβάλλαν φωτογραφίες των πρωτοετών με ένα βέλος να δείχνει την χώρα τους. Εμένα η γραμμή του βέλους ήταν πιο χοντρή που την παραμορφωμένη Κύπρο του χάρτη. Ένιγουέι  που την πρώτη λέξη που είπε ο τυπάς εσκέφτηκα ότι τούτος εν σίουρα που την Τουρκία γιατί η προφορά του ήταν όπως τζείνη του Ντενκτασh. "Γές άι αμ" λαλώ του. Τζείνος με ένα τεράστιο χαμόγελο λαλεί μου "ω! γουί αρ νέιμπορς, άι αμ Α φρομ Τέρκι, νάις του μιτ γιου"

Ερώτησεν με τι ειδους χημεία θέλω να ασχοληθώ κτλ τζαι τυχαία ήταν μέσα σε ένα γκρουπ μιας Κινέζας  που ήταν που τα γκρουπς που με ενδιέφεραν. Τζείνος άρχιζε το δεύτερο του χρόνο. Εκάλεσεν με να πάω να μου κάμει τουρ του εργαστηρίου τζαι γενικά ήταν χαμογελαστός, προσχαρος τζαι βοηθητικός. Εν τέλει εσυμπάθησα τζαι την Κινέζα τζαι αποφάσισα να μπω στο γκρουπ της το οποίο τότε είσhεν μιαν κατζιασμένη Ινδή, ένα πολλά ευγενικόν τζαι καλό (αλλά λίο ασχετον) Βιετναμέζο, 3 κινέζους που τα αγγλικά τους ήταν 2.5, τζαι τον Α. Με τον Α εθκιεβάζαμε μαζι για κάτι εξετάσεις, έδειχνε μου κάποια πράματα στο εργαστήριο γιατί εγώ εν είχα ιδέα τζαι γενικά τους πρώτους 6-7 μήνες είμασταν μια χαρά. 

Με τον καιρό εκατάλαβα ότι οι γνώσεις του στο εργαστήριο εν περιορισμένες, αλλά λαλώ οκέι ακόμα δεύτερο χρόνο ένι τζαι τούτος τζαι μιας τζαι ήταν βιολόγος, η βιοχημεία ήταν πιο δυσκολη για τζείνον. 

Εγω ήμουν πολλά ενθουσιασμένη που έκαμνα διδακτορικό τζαι έρευνα τζαι έβαλλα ώρες τζαι κόπο στην δουλειά. Κάπου δαμέ να σας πώ ότι στην Αμερική, στους κλάδους των θετικων επιστημών, δεν πληρώνεις για να κάμεις διδακτορικό.Αντιθέτως πληρώνουν σε! Στο πανεπιστήμιο που ήμουν εγώ είτε εδίδασκες σαν βοηθός καθηγητή τζαι επλήρωνεν σε το τμήμα, είτε εν εδίδασκες τζαι επληρώνεσουν που τα κονδύλια χρηματοδότησης που έσhει ο καθηγητής/ρια σου. Το πρώτο τριμηνο εγώ εδίδασκα τζαι μετα η καθηγήτρια μου, έισhεν κάποια χρηματοδότηση τζαι είπεν μου να δουλευκω φουλ τάιμ στο εργαστήριο. Εν το μεταξύ, είχα περάσει που το πρώτο χρόνο ουλλα τα εξαμς τζαι ως τον δεύτερο χρόνο είσhεν μου μείνει μόνο κανένα μάθημα. Όπως τζαι νά'σhει το πράμα, εγώ επίαινα τα καλά, τζαι η καθηγήτρια εκτίμαν την προσπάθεια μου τζαι επειδή δεν εδίδασκα είχα ούλλο το χρόνο για το εργαστήριο. Τούτο το πράμα εσικύρτισεν τον Α. Είπεν μου οτι το εσυζητούσαν με την κατζιασμένην την Ινδή τζαι είπεν του τζείνη ότι ενεν σωστό τζείνος να διδάσκει τζαι η Πρασινάδα όι γιατί εν πιο παλιός. Η κατζιασμένη έφιεν τζαι η σχέση μου με τον Α επήρεν την κατηφόρα.

Στα μέσα του δεύτερου χρόνου του δικού μου, ο Βιετναμέζος αποφοίτησεν. Ήταν ο 6ος του χρόνος τζαι εν τον ήθελε άλλο η καθηγήτρια γιατί δεν εισhεν το παιδί ούτε μια δημοσιεύση τζαι λίους μήνες πριν φεί είπεν του η καθηγήτρια ότι η Πρασινάδα ξέρει την δουλειά τωρά τζαι θα αναλάβει τα πρότζεκτς σου.  Έφιεν ο Βιετναμέζος τζαι εγώ η καημένη εμάχουμουν τα ανακαλύψω τι σκατά επίαινεν λάθος στα πειράματα του τυπά τζαι ήταν τα αποτελέσματα τόσον ανακατωμενα τζαι εν εμπορούσεν να τα δημοσιεύσει. Μια μέρα ήρτεν μου αναλαμπή. Λαλώ της καθηγήτριας νομίζω ανακάλυψα τι εν το λάθος! "Προυβ ιτ το μι γουιθ έβιτενς"  λαλει μου τζείνη. Τζαι έτσι έγινε. Η Κινέζα ενθουσιάστηκε τζαι λαλεί μου γράψε το να το φκάλουμε ένα μικρό πέιπερ τζαι μετά να τελειώσεις τζαι τα άλλα να φκάλουμε τζαι άλλο πέιπερ μετα. Η σχεση μου με τον Α εισhεν γίνει τυπική αλλά σε φιλικά πλαίσια. Η σχέση μου δε με την καθηγήτρια έγινε πολλά καλυτερη. Η αλήθκεια έιναι ότι είχα μια διαφορετική μεταχειρηση που τους άλλους, επροωθούσεν με για υποτροφίες, έστελλε με σε συνέδρια κτλ αλλά τζαι εγώ εδούλευκα σκληρά. Εκαμνα τα πάντα στο εργαστήριο, τζαι ήμουν τζαι σχεδόν η σέκρεταρι της. Εμάθα πολλά μαζί της, αλλά ποτε δεν της "έγλειψα", αντιθέτως ελάλουν την γνώμη μου. Οι άλλοι όμως εβλέπαν με σαν την προστατευόμενη της, τζαι έν τους κατηγορώ γιατί εν έιχαν τζαι άδικο. 

Με το που εδημοσιεύτηκε το πρώτο πέιπερ, η καθηγήτρια εφώναξε μου στο γραφείο της. Λαλεί τέλειωσε το γράψιμο του δευτερου πέιπερ τζαι μετα θέλω μια χάρη που σένα.Θέλω να βοηθήσεις λίο τον Α γιατί εν παει καλά τζαι ανησυχώ για τζείνον. Είπα της εν δύσκολη η θέση μου γιατι είμαι "πιο μιτσιά του" στο εργαστήριο, τζαι εν τζαι λίο περήφανος τζαι εν νομίζω να το πάρει καλά. Λαλεί μου σε παρακαλώ, καμε το σαν προσωπική χάρη προς σε μένα. Είπα της οκέι, αλλά φτανει να εν οκέι τζαι τζείνος γιατι εν θέλω "ντραμα". Την ίδια ημέρα ήρτεν ο Α τζαι είπεν μου ότι η καθηγήτρια είπεν του να σκεφτεί ποιον θέλει να βάλλει να τον βοηθήσε τζαι τζείνος ερώτησεν με αν εν οκέι να της πει να τον βοηθήσω εγω. Είπα του οκέι, μιας τζαι ήμουν ήδη μιλημένη με την καθηγήτρια. Την επόμενη μέρα ήρτεν η καθηγήτρια τζαι λαλεί μου ο Α εν δεχετε να τον βοηθήσεις εσύ! Λαλώ τις εγώ, "τι λαλείς, αφού έτσι τζαι έτσι μου είπε εχτες". Τζεινη εσhοκαρίστηκε. Λαλεί μου θα το σκεφτώ τζαι θα σου πω.

Την επόμενη μέρα εφώναξεν με στο γραφείο της τζαι είπεν μου ότι είπεν του Α ότι εν έσhει επιλογή, εγώ θα τον βοηθήσω τζαι βασικά θα κάμω ένα μέρος του πρότζεκτ του μόνη μου τζαι αμα το τελειώσω θα τα βαλλουμε μαζί να φκάλουμε πέιπερ τζαι να εν τζείνος πρώτος. Που τότε το εργαστήριο έγινε πεδίο μάχης. Ο Α εν μου εμίλαν τζαι έκαμνε μου συνέχεια προβλήματα. Αντιλαμβάνομαι ότι έχω ένα μερίδιο της ευθύνης αλλά που την άλλη ενι φταίω αν τούτη η καθηγήτρια είδεν κάτι σε μένα τζαι ήθελεν να με βοηθήσει να πετύχω. Εγώ έφκαλα αλλό 2 πέιπερς τζαι τζείνος εγίνετουν "Τούρκος". Δεν θα ξεχάσω ένα καλοκάιρι που έφια τζαι ειπα "Guys I am leaving, see you in 3 weeks when I come back from Cyprus" τζαι τζείνος εγυρισεν τζαι είπεν μου "Ασιχτιρ" (τζαι μάλλον εθεώρισεν ότι εν θα καταλάβω τι σημαίνει). Θυμούμαι ήρτα σπίτι, τζαι αντι να πακετάρω τα πράματα μου ελούθηκα τα κλαματα. Ποτε δεν είμαι ανταγωνιστική  εσκεμμένα, αλλά τωρά τζαι να πάει έπρεπε να σκεφτώ τζαι εγώ τον εαυτό μου γιατί εν άντεχα άλλο τον πόλεμο. Εκατσα τζαι έγραψα ένα ή-μειλ στην καθηγήτρια για το τι έγινε τζαι είπα της εν αντέχω πιόν.

Όταν ήρτα πίσω, η καθηγήτρια έβαλλεν τον σε άλλο γραφείο μόνο του. Τα πειράματα που έκαμα για το προτζεκτ του εν εσυμφωνούσαν με τα δικά του τζαι η καθηγήτρια επήρεν το μέρος μου γιατί τα δικά μου "made logical sense and followed the hypothesis" ενω τζείνου ήταν παράλογα τζαι γεμάτα λάθη. Τα πράματα εγίναν ακόμα σhειρότερα. Για να το παραγγείλω κάτι για το εργαστήριο έστελλε μου το σε ένα τυπικό η-μειλ τζαι έκαμνε κόπι τζαι την καθηγήτρια. Μια μέρα η καθηγητρια είπεν μου ότι έπιασεν τζαι εμίλησεν του τζαι είπεν του ότι εν γίνετε να μεν μιλάς της Πρασινάδας σε μια προσπάθεια να γίνουν τα πράματα καλύτερα. Ενεν σωστό είπεν του, πρεπει να δείξεις επαγγελματισμό τζαι να δεχτεις οτι έτσι ένουν τα πράματα. Τζείνος επίαινε τα καλά με μια άλλη κοπέλα, τζαι είπεν της έτσι τζαι έτσι είπεν μου η καθηγήτρια αλλά εγώ "I cannot give into Prasinada. Turks never give in to Greeks". Με το που το άκουσα, εκατάλαβα ότι άδικα ένοιωθα τύψεις ότι επίαινα καλά στο εργαστήριο κτλ. 

Εν το μεταξύ ο Α το προηγούμενο καλοκαίρι επίεν στην χωρα του τζαι ήρτεν πίσω τζαι είπεν ότι εγνωρισε μια κοπέλα τζαι ότι εν να ερτει η κοπέλα στο Σικάγο τζαι θα αρραβωνιαστούν. 1 μήνα μετά ήρτεν η κοπέλα. Σημείωση ότι ο Α που απλά παχουλος έγινε τεράστιος. Τζαι όταν λεω τεράστιος εννοώ ίσως τζαι 250 κιλα τζαι πάραπάνω σε σημείο που αντι να αναπνέει, απλα αγκομαχούσεν. Η κοπελα μια πολλά όμορφη τουρκάλα, οδοντίατρος. Μετα εμάθαμε ότι ήταν κανονισμένο που τους γονιούς του. Με το που επαντρευτηκαν, ο Α εγινεν ακόμα πιο τεράστιος. Δεν εμπορούσε να αναπνέυσει. Εγώ έκαμα τόπο στην οργή τζαι σιγά σιγά αρχίσαμεν να μιλουμε αλλά μόνο τα τυπικα. Μετά όταν εγώ ετέλειωσα τον 4ο χρόνο, αποφοίτησα τζαι έφυα. Τζεινος, σήμερα 24 του Ιούνη, με το τέλειωμα του 7ου χρόνου του, έκαμε defend το διδακτορικο του τζαι αποφοίτησε. Η εργασία που εδουλέυκαμε μαζί (τζαι μοναδική του δημοσιεύση), έγινε δεχτη σέ ένα τζούρναλ του μαυρου χαμού πριν λίες μέρες. Ερωτήσαν με αν θέλω να είμαι πάνω αλλά είπα όι γιατι εν θέλω να ανακατωθώ. Απο ότι μου είπε η φίλη μου η Κοντή εν ήβρεν δουλειά ακόμα έτσι ένιξερει τι θα κάμει...εν τζαι ξένος, εν μπορείς να μέινεις στην Αμερική χωρίς δουλειά. Με την γυνάικα του ήταν για αρκετό καιρό σε διάσταση, τζαι πριν 1-1.5 χρόνο επιάσαν διαζύγιο. Τζείνος "ις ιν έι ριλέισhιονσhιπ" κατα το φέισμπουκ με μια Αμερικάνα που ζει στην Φλόριδα τζαι το βάρος του έφτασε στο σημείο που εν πλέον επικίνδυνο.

Έιδα σήμερα στο φέισμπουκ που έγραψε οτι αποφοίτησε τζαι εθυμήθηκα τα τούτα ουλλα. Τελικά απλά λυπουμαι τον.........


19 σχόλια:

  1. Ara exoun dikio pou laloun na men empistekesai tous tourkous.
    ezileve giati eise kupraia kai kaliterh apo ekeinon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν κρίμα που κάθε άποψη. Εν κρίμα για την πλύση εγκεφάλου που εδέχτηκε, εν κρίμα που νοιώθει πλέον έτσι μες στο πετσί του, εν κρίμα γιατί οι γονείς του ακούουνται πρήχτηδες, εν κρίμα γιατί με τη νοοτροπία τούτη εν θα πάει μπροστά ποττέ.....
    Εσύ τουλάχιστον προχωράς τζαι εξελίσσεσαι, άσχετα που τέθκοιες ιστορίες!

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O anonymos poupanw en eksisou kriman me ton A tziai exasen olokliron to point, an me rwtas.

    en ekatalava omos poia akrivos itan h pareksigisi me ton A... en ethelen na paradextei oti h kathigitria eisien se thkialeksei esenan na ton voithiseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. eime krima, alla oi gia auto p egrapsa. ekama sxolio giati apo oti ekatalava stin arxi o A htan filikos k synergasimos alla meta pou eide oti h prasinada epiene ta kala epikrepsen k den esinergazetoun k eipe ' Turks never give in to Greeks'.
    Oso gia to varos tou apla vrike diexodo sto fai giati htan piesmenos p den ta pigene kala k p pantreftike auth p tou epevalan oi goneis tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ ελύπήθηκα την κοπέλλα. She crossed the ocean for a heart of gold ασ πόύμεν. άχετα αν ήταν κανονισμένο ή οί. σκέφτου. τζαι τελικά ο άλλος ήταν απλά βόρτος, τζαι εν εννοώ πασhύς.

    (εψήφισα τζιόλις, μα ο σhύλλλος εν δικός σου πέμου ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ανώνυμος/η
    Είμαι που τους ανθρώπους που εν κοιτάζω χρώμα, χώρα κτλ τζαι προσπαθώ όσο μπορώ να εστιαζω μόνο στον άνθρωπο. Δυστυχως ο Α οπως επέλεγξε να μεν κάμνει το ίδιο....Τζαι εν πολλά τα περιστατικά που εν σας είπα. Επροσπαθήσαμε να μιλησουμε 1-2 φορές για πολιτικά, τζείνος πάντα άρχιζε την κουβέντα, τζαι είπα του εγώ εμεις εν σε εργαστήριο που δουλευκουμε ας μεν τα συζητουμε γιατι ήξερα εν θα καταλείξουμε πούποτε.
    Επίσης να σου πω ότι ήταν τζαι φανατισμένος. Ντεσκτοπ του ήταν φωτογραφία του Αταρούρκ μέσα σε κάτι σύννεφα τζαι αστέρια. Αμαν έπρεπε να ντυθεί καλά για κάποιο λόγο εφορεν μαυρο παντελόνι, ασπρο ή μαυρο πουκάμισο τζαι μια κόκκινη ζακέτα (εθνικά χρώματα είπεν μου) τζαι στο πετττον μια καρφιτσα με την φατσα του Ατατούρκ. Εγω τουτα με φάτσες πολιτικων εν τζαι μπόρω τα, όποιος τζαι νά'ναι.Κατα τα άλλα ελάλεν μου εν άθεος τζαι μοντερνος γιατί ήταν που την Σμύρνη. Επίσης πάντα με εσύστηνε σε κανένα φίλο/συγγενή/ομοεθνή του ως "Πρασινάδα φρομ Σάουθ Σάιπρους". Είπα του αν γίνετε να με συστήνει ως Πρασινάδα φρομ δε λαπ ή σκέττο Σάιπρους, αλλά τίποτε. Σε τουτη την περίπτωση νομίζω ότι το ότι ήμουν που την Κύπρο επείραζεν τον λίον, αλλά τονίζω οτι το λαλώ για τούτη την συγκεκριμένη περίπτωση. Η πρώτη σου πρόταση λιο γενικολογεί τζαι ενεν δίκαιο...


    @Μουνλάιτ
    Συμφωνώ μαζί σου...Ήταν πολλά δυσκολες καταστάσεις... Τσίαρς το γιου του!!

    @Ποστ
    Συμφωνω ότι το θέμα εθνικότητας ενεν το πόιντ αν τζαι είπα κάποια πράματα ως απάντηση στον ανώνυμο/η. Εν ύπήρχε ένας συσκεκριμένος λόγοσ παρεξήγησης νομίζω.Ήταν πολλά μαζί με το κερασάκι στην τουρτα το όλο περιστατικο. Δηλαδή εμένα είπεν μου θα πει της καθηγήτριας οτι θέλει εγώ να βοηθήσω ενω τζείνης το αντίθετο. Η καθηγήτρια μάλιστα είπεν μου ότι ήταν κάθετος τζαι αναγκάστηκε να του πει, είτεη Πρας είτε φευκεις. Ε...τζαμε καταλαβαίνεις οτι τζεινος τα επήρεν...

    @Ανωνυμος/η
    Ο ίδιος είπεν μου πάντα ήταν λεπτός, αλλά άρχισε να βάλλει βαρος γιατί ήθελε να αρραβωνιαστεί μια κοπέλα όταν έκαμνε το πρώτο του πτυχίο στην Τουρκία αλλά εν τον άφηκαν οι γονείς του γιατι εν ήταν του μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου της οικογένειας του (γονείς γιατροί αρκετά εχώμενοι). Με τον γάμο έγινε πλέον θέμα υγείας.

    @Ευρος
    Έσhεις απόλυτο δικαιο για την κοπέλα. Οδοντίατρος με θέση στο πανεπιστήμιο ήρτεν Αμερική τζαι τα αγγλικά της ήταν χάλια. Εν εκαταλάβαινε τι της ελάλες. Μετά ήβρεν ποστ-ντοκ στο τμημα μας στο οποιο έκατσε 3-4 χρόνια τζαι εκατάφερε να φκάλει μόνο μια μικρή δημοσιέυση τζαι εκατάντησε να διδάσκει ως βοηθός καθηγητη σε μάθημα χημείας. Τωρά ενιξέρω τι γίνετε....

    (θενξ για την ψήφο...θα αλλάξω μάλλον το μπακγκραουντ αλλά πρέπει να έβρω τιποτε καλύτερο. Το σκυλάκι εν της μικρής μου της αδερφής τζαι γενικά της οικογένειας στην Κύπρο...απλά επεθύμησαν τον πάρα πολλά!! Μορ ινφο χίαρ http://blanche12.blogspot.com/2010/08/blog-post.html)

    @Ουφ
    περίεργες εν λες τίποτε...τζαι εγώ μες την μέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περίεργη ιστορία όντως. Ούτε γω εκατάλαβα ποιός ακριβώς ήταν ο λόγος της παρεξήγησης, ούτε ο ίδιος νομίζω. In any case, εσύ μια χαρά το εχειρίστηκες το θέμα. Αν τζαι ουσιαστικά εβρέθηκες άθελα σου μες τη μέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ινβίκτους
    όπως είπα τζαι της Ποστ που πάνω, νομίζω εν πολύ λογοι. Λιον ο συναγωνισμός, λιο η ζήλεια ίσως, λίον η αποτυχία του...πολλά μαζί. Ενιξερω αν το εχειρήστικα σωστά, είσhεν φάσεις που εν αντέχαν άλλο τα νευρα μου αλλά ήμουν τζαι εγώ άπειρη τζαι στην αρχή. Ενώ τωρά με τον τέως τεχνικό μας εχειρήστικα το καλυτερα. Καλα μου ελάλεν η παλιά μου καθηγητρια, δε το σαν εμπειρία για να μάθεις να αντιμετωπίζεις "ντιφικόλτ πίπολ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ου τα γέρημα.... μάλλον εσύ εννεν "ντιφικόλτ πίπολ" που είσhες να αντιμετωπίσεις αλλά διαστάυρωση pit-bull με άνθρωπο....
    @ Πρασινάδα: Εκεί που γράφεις "η γραμμή του τόξου ήταν πιο χοντρή..." μήπως εννοείς η γραμμή του βέλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @HeatJo
    Καταρχάς γουέλκαμ στο μπλογκ....ντιφικολτ ασχόουλ που ήταν/ένι αλλά τι να πεις. Έφυα τζαι εγλύτωσα.
    Θενξ για την διόρθωση...καμιά φορά γινουμε λίο λοστ ιν τρανσλέισhιον γιατί ήθελα να πω άρροου! χχαχα! παω να το σάσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην αρχή εν εφένετουν να ενοχλείται που είσαι που την Κύπρο. Νομίζω εν θέμα του άσχημου χαρακτήρα που είχε.Τα σωβινιστικά του σχόλια ύστερα του εφκήκαν που ένιωσε ζήλεια και ανταγωνισμό απέναντι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ AEnima
    Καλωσόρισες τζαι εσύ!! :)
    Στην αρχή έσhεις δίκαιο εφαίνετουν οκέι..εφκήκεν του πιο μετά νομίζω παραπάνω. Το πρόβλημα ήταν καθαρά ο άσhημος χαρακτήρας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου έφερες πίσω αναμνήσεις από το δικό μου διδακτορικό με αυτό το post. Είδα κάποιες από τις καταστάσεις που αναφέρεις στο άρθρο αλλά ευτυχώς εγώ ήμουν πάντα εκτός. Ο δικός μου καθηγητής δεν θα ανεχόταν ποτέ τέτοιες καταστάσεις, έπαιρνες μία προειδοποίηση και αν δεν προσαρμοζόσοουν πήγαινες σπίτι σου. Ιδίως ρατσιστικές και σεξιστικές καταστάσεις (που από τα γραφόμενα σου για τον Α αυτό μου βγαίνει συν διάφορα συμπλέγματα) τις έκοβε με σπαθί. Το μόνο "παράξενο" στο δικό μου διδακτορικό ήταν ότι κατάντησα ψυχαναλυτής όλου του κόσμου... ακόμα και κάποιων καθηγητων.

    Καλή διασκέδαση στην πόλη των ανέμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Αντρέας
    Καταρχάς σε καλωσορίζω τζαι εσένα :)
    Εμένα δυστυχως στο διδακτορικό η καθηγήτρια μου ενώ ήταν δυναμική εν έθκιωχνεν κόσμο....Ενώ τωρά δαμε που είμαι εν είσαι καλός, έφυες. Τζαι δυστυχως η παλιά μου καθηγήτρια, όσο τζαι να με βοήθησεν τζαι να της είμαι ευγνώμων, είσhεν ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης... Όμως εν έχω παράπονο, που τα πάντα μαθαίνουμε κάτι χρήσιμο. Έτσι το βλέπω.

    Καλά να περνάς τζαι εσύ όπου τζαι να είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρασ μου ξέρω την κουβέντα άκουσα την πολλές φορές που σένα φέις ττου φέις. Δεν έχει τίποτε που έκαμες εσύ λάθος ή πως θα το εχειρίζεσουν αλλιώς... στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα που λαλεί και ο Βουι-πόιφριεντ..

    Εν τα κόμπλεξ των ανθρώπων όταν νιώθουν να "απειλούνται" ή όταν μια κατάσταση δεν περνά που το χέρι τους.. περνώ και εγώ τα ίδια με τον κοντ-άρχοντα του λαπ μου... εν εκεί που θέλεις να πεις το κορυφαίο "Πρόβλημα??? Λέλλο!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με AEnima. Στην αρκή εν είσιεν κανένα πρόβλημα. Μόλις του την έδωκε η ζήλεια, άρκεψε να φκάλλει τα σκουρκασμένα όπλα που την ντουλάπα τζαι τα στερεότυπα που του εκαρφώσαν στο νου. Αχάριστος τζαι κακεντρεχής άνθρωπος που εν έσιει εμπιστοσύνη. Κρίμα στην ώρα που του αφιέρωσες τζαι στην προσπάθεια που έκαμες να τον βοηθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όμως εν έχω παράπονο, που τα πάντα μαθαίνουμε κάτι χρήσιμο. Έτσι το βλέπω. - πολλά σωστή! έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεις τα πράματα στην ζωή.

    Τζείνος είχε το complex εσύ you went about your business δεν έκανες κάτι για να σου αξίζει η συμπεριφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Κοιμωμένο
    Ξέρω ότι με κατανοεις τζαι θενξ φορ δατ..Θα φει τζαι εσάς η ψυχοπαθείς, μεν ανησυχείς!

    @ Defiance
    Συμφωνώ απόλυτα...Η καθηγήτρια μου ελάλεν μου ότι στο τέλος θα έσhετε δίπλωμα που το ίδιο πανεπιστήμιο, που το ίδιο τμήμα, που το ίδιο γκρουπ αλλά εσένα θα μετρά τζαι τζείνου όι τζαι θα δεις ότι με το χρονο θα έχω δίκαιο. Τζαι εν τέλει είσhεν!

    @Ράνια
    Θενξ φορ δε σαπορτ. Εν η φιλοσοφία μου...Γουοτ ντας νοτ κιλ γιου μέικς γιου στρονγκερ. Κλισhε αλλά ισχύει.
    Γιατί εν σας είπα ακόμα παραδείγματα που τον ψυχολογικό πόλεμο που μου έκαμνε...αλλα εν έσhει σημασία πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή