Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το χρονικό ενός πάρτυ

Την Παρασκευή εσχόλασα, επία έπιασα τα τελευταία πράματα για το πάρτυ τζαι ήρτα σπίτι τζαι άρχισα τες μαγειρικές μου. Έκαμα λαζάνια με ένα λέγιερ κεϊμα με λίην μπεσhαμέλ,ενα λέγιερ σπανάσhιν με ρικότα τσιζ, μετά ξανά κεϊμα με μπεσhαμέλ τζαι που πάν μπεσhαμέλ με κάμποσο τυρί που πάνω. Έκαμα βαζάνια με κρεμμύδια τζαι σάλτσα ντομάτας στο σλόου κούκερ (μια συνταγή για στιφάδο μες τούτην την κατσαρόλα θα βρείς δαμέ). Εν τα αγαπημένα της φίλης μου της Κοντής τζαι μετά εσέρβιρα τα με ρίγανη τζαι φέτα. Τα μεσάνυχτα έπεσα τέζα!

Εχτές εξύπνησα τζαι έκαμα μια συνταγή με κοτόπουλο που σε κάποια φάση θα βάλλω στα ιστομαγειρέματα, πατάτες στο φούρνο με λάδι καλό τζαι χυμό πορτοκάλι (Κρητική συνταγή), τζαι τα μπιφτέκια που έβαλα δαμέ. Μετά έκαμα τζαι το γνωστό τσιζκέικ τζαι ένα ρύζι ον δε σάιντ. Η φίλη μου η Κοντή εν αλλεργική στην γλουτένη (gluten) τζαι επειδή εχώρισεν με τον φίλο της τζαι εν στα ντάουν της, αποφάσισα να της κάμω έκπληξη τζαι να της κάμω ένα τσιζκέικ γκλούτεν-φρι γιατί σπάνια βρίσκει γλυκά που να μπορεί να φάει. Το τσιζκέικ εκτός που το μπισκότο που κάτω μπορεί να το φάει έτσι έπρεπε να αντικαταστησω το μπισκότο. Είχα καρυδια τζαι έβαλα τα στο μπλέντερ τζαι έσμιξα τα με βούτηρω τζαι λίην ζάχαρη τζαι έβαλα το τζείνο που κάτω. Η Κοντή ενθουσιάστηκε τζαι έδωκα της τζαι το ταψί τζαι επήρεν το μαζί της. Ελπίζω να εβοήθησα στο να νοιώσει λίον καλύτερα μιας τζαι το μενού είσhεν κάμποσα πράματα για τζείνη.

Το γνωστό Κοιμωμένο ήταν η κόου-χόστ της νύχτας τζαι τυχαία εμφανίστηκαμε τζαι οι θκυό με παρόμοια φορέματα αλλα σε διαφορετικά χρώματα! Έκαμεν μια ωράια σαλάτα με λιαστές ντομάτες, γραβιέρα κτλ τζαι κατι ωραία κολοκυθάκια με τυρι στο φούρνο. Είχαμε τζαι τυραμισού τζαι γαλακτοπούρεκο που τες 2 άλλες κοπέλες εξ Ελλάδος τζαι ένα Γερμανικό γλυκό που τον Γερμανό της παρέας. Οι υπόλοιπο εφέραν ποτά τζαι είμασταν κομπλέ! Εφάμεν τζαι εσπάσαμεν! Συνταγές προβάιντεντ απόν ρεκουέστ.  :)

Που τα 15 άτομα που εσυναχτήκαμεν, μόνο 3 εν ήταν των θετικών επιστημών. Μια φίλη μου που δουλεύκει σε ένα τηλεοπτικό/ραδιοφωνικό σταθμό, τζαι ένα ζευγάρι Ελλήνων δασκάλων που εν με απόσπαση δαμέ. Η κοπέλα εν η προσωποποίηση ούλλων των Νταίζων μαζί! Μορ ον δις λέιτερ. Δηλαδή δεν ελέιψαν τα σάιενς ρέφερενσες.

Γ=Γερμανός, Π=Εγώ, Ν=Νταίζη
Γ=These potatoes are great! You can really taste the acidity..
N= (με τα τρία αγγλικά της) Γουάτ γιου μιν ασίντιτι;;
Γ=from the orange juice
Π=He means their pH is pretty low!Sorry Daisy, science joke, I could not help it!

Με την Νταίζη τζαι τον φίλο της εν έχω ιδιαίτερες σχέσεις γιατι βαρκούμαι αφάνταστα την Νταίζη γιατι η μόνη της έννοια είναι το θέμα άντρες τζαι αν έγραφε βιβλίο, σίουρα ο τίτλος θα ήταν "100+1 τρόποι για να δύσεις τον γάρο σου". Εκάλεσα τους όμως γιατί ενιξέρουν κόσμο τζαι είπα να είμαι καλή για να συνομοτήσει το σύμπαν υπέρ μου.

Μερικά παιθκιά εγράψαν μου τζαι καρτούδαν για τα γενεθλια μου. Το χάιλαιτ ήταν η Νταίζη, "Πρασινάδα μου Χρόνια πολλά!. Εύχομαι ό,τι επιθυμεις και σύντομα να επισκεφτει η αγαπη την καρδιά σου και ένας όμορφος νέος να μπει στην ζωή σου". Εννοείται ότι εσοριάστηκα που το γέλιο...Ας πούμε έλεος κόρη μου....Σκέφτουμε να την συστήσω της κυρίας Κ γιατι θα κάμνουν καλή παρέα ή να της πω ότι χαραμίζετε τζαι πρέπει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την συγγραφη άρλεκιν.

Το τοπ οφ δε ποπς όμως της Νταίζης δεν ήταν η κάρτα. Ευτυχώς αγαπημένοι μου κάθεστε όταν θκιεβάζετε τούτο το χρονικό. Η Νταίζει ήρτεν τζαι είπεν μου, τζαι μπροστά στον νεοτυλιχθύσαν (σπέλλινγκ;;;) φίλο της τζαι σε μια άλλη κοπέλα ότι έχω πολλά ωραίο κώλο τζαι ότι δεν τον αναδεικνύω αρκετά!!!!!!!!!!!

 Απαναγία μου τζαι ήθελα να ανοίξει η γή να με καταπιεί. Μα να πεις του άλλου έτσι πράμα...τζαι ας πουμε η τρίτη τεταρτη φορά ένι που σε θωρω κόρη μου. Τζαι μπροστά σε άλλους!!Τι περιμένεις να σου πω; Τζαι τι θα πεί εν τον αναδεικνύω;;  Είπα της τζαι εγώ "Θένξ, εγώ τζαι η Τζέννιφερ Λόπεζ είμαστε" (τωρά που εθκιέβασα το ποστ της Ποστ τζαι μετά που κάτι φώτο που είδα της Τζέι-Λο την προηγούμενη φορά στο κομμωτήριο, έχω να πω ότι νοιώθω πολλά καλύτερα!). Ελπίζω το σύμπαν να είδεν τι ετράβησα τζαι να συνομοτήσει για τίποτε καλο υπερ μου, ιδαλλίως στην επόμενη μέρα 28 θα πιάσω τον Πάολο τον Κοέλιο τζαι θα τον κάμω πόξιλικι!

Τό άλλο τοπ αφορούσε το παιδί που την Οκλαχόμα. Όπως ξέρετε η επιχείρηση Ραζζ συνεχίζει με μεγάλη αποτυχία. Στην προσπάθεια μας να φκάλουμε λαυράκι,  αστιευτήκαμε 1-2 φορές ότι πρέπει να έρτουν στο πάρτυ γιατί θα έσhει τζαι μιά φίλη μου σινγκολ που θα έρτει μια μια φίλη της που την επισκέφτεται που Νέα Υόρκη. Τελικα λαυράκι εν εφκάλαμε, εν εφκάλαμεν καν καμια μαριδούαν μιτσιάν για τον μεζέ! Στο τέλος της νύχτας το παιδί που την Οκλαχόμα λαλεί μου άλλη φορά όταν θα προσπαθείς να με κάμεις "σετ-απ γουιθ σάμγουάν" να μου λαλείς ότι εν τζαι ωραία. Εγω εκράτησα την ψυχραιμία μου τζαι εφύρτικα μόλις έφυεν...μανα μου τον ρε....ελαλεν μου το τζαι ήταν κατακοτσινισμένος...άσε που ήπιεν τζαι 2 μπύρες τζαι κάμποσο κρασί. Σάιενς γκιγκς υπο την επίρροια αλκόολ καν μπι έι ντέινζερους θίνγκ.

Ούφφου τζαι εμέινεν τζαι πολύ φαι παρόλο που έδωκα τζαι καμποσο τζαι επήραν αρκετοί. Τούτην την εφτομάδαν εν θα χρειαστεί να μαειρέψω τζαι πολλά. Επεράσαμεν όμως πολλά ωράια! 


Χάτε, πάω να πλύνω τα τελευταία πιάτα..... Στο επόμενο επεισόδιο του μπλογκ μας, το αποχαιρετιστήριο λαντς του τεχνικού (προέδρου ΚΑΠΕ) του εργαστηρίου μας που θα παιχτεί αύριο σε παγκόσμια αποκλειστικότητα....Δε σίκρετ ις άουτ τζαι αυριον θα του κουνίσουμε το άσπρο μαντηλι.

18 σχόλια:

  1. έδωκεν το τσίζκεικ. ε κανεί. πελλός που ξανακάμνει φόλλοου. (ιτ μαστ χαβ μπίν ε σέξι πππάρτυ!). πράβο Π. πρέπει να περάσετε καλα όπως θωρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ευρος
    Ρε εν το γκλούτεν-φρι που έδωκα. Έχω που το κανονικό, κόπιασε! Εγώ πάντως εκάλεσα σε στο πάρτυ! Ναι επεράσαμεν καλά, μπορώ να πω ότι η κούραση που νοιώθω τωρά άξιζε!

    @Εγώ
    Κόρη τέλεια!!! Οι Νταίζες εν πανταχού παρων τζαι τυλίουν άντρες ανεπιστρεπτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κόρη μου μα έπαθες ποστοδιάρροια? Εν σε προλαβαίνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έπρεπε να μας βάλεις και φωτογραφικό υλικό απο το party!

    Μα το παιδί με τις shismenes φανέλες εν ήρτε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχα πολλά ωραία επεράσετε...
    Ενα συμφωνήσω με την Ράνια όμως,για το παιδί με τις σσισνένες φανέλλες εν μας είπες τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Roam
    Τωρά τελευταία έχω έμπνευση (aka ποστοδιάρροια!)

    @Ράνια
    Που τις μαγειρικές έχω φώτο...σιγά σιγά...Φωτογράφος ήταν άλλος τζαι θα μου στείλει...

    @Ράνια & Μαριλού
    Το παιδί με τες γνωστές φανέλες ας εξπέκτετ εν ήρτεν. Μα να φκει εκτός της περιοχής του πανεπιστημίου;; Τζαι εν ήξερες τζαι πολλούς στο παρτυ, μόνο 2, αρα θα έπρεπε να γνωρίσει νεους...τζαι δεν είναι το καλύτερο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άηστα παιθκιά που την Οκλαχόμα τζαι τα παιδιά από την Πάτρα τζαι πε μας για το παιδίν με τη σhισμένην καρκιάν! Γιατί εν ήρτεν; Άγχωσες μου τον αλώπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Πρασινάδα: Μα εκάμεν κάτι φαγιά ο πλόκερ που την αουστράλιαν....

    @Invictus: ξέρω εγώ τι έκαμνεν το παιδίν με τες φανέλλες τες πατισαούρενες, έπιννεν πύρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @evroskarseras
    Ή απλά ήταν σhισμένη δαμέ στο στήθος η φανέλλα (οι άλλες ήταν άπλυτες) τζι αντράπηκεν να πάει στο πάρτυ επειδή έτσι τζι αλλιώς είναι μύθος το δασύτριχο του στήθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ινβικτους
    Ντηαρ όπως είπα τζαι στην Ράνια τζαι στην Μαριλού, θα εκπλήσσουμουν αν όντως έρκεται. Έσhει "τευχη" το παιδί. Εν μπορεί την πολυκοσμία που άγνωστους, βαρκέτε να φκει εχτός της γειτονιάς του πανεπιστημίου κτλ. Μεν ανησυχείς τζαι το μερίδιο του που φαί έφερα του το σήμερα στην δουλειά!

    Τούτο του Σταρόβα πρέπει να το δω αναλυτικά πόψε όταν πάω σπίτι γιατί έχουμε τζαι ένα ίμεϊτζ στην δουλειά!

    @Ευρος
    Τολμα τζαι πε μου οτι ο αυστραλός μπλογκερ εκαμε καλυτερα φαγιά που μένα τζαι σάζω σε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @invictus: χαχαχα. ο σταρόβμαν !

    @Πρασινάδα: μα εκάμαν σου ένα τσιζκεικ αυσραλέζικον οι άτιμοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οοο, χάου κκέαρινγκ!
    περιττό να σου πω ότι σαν εθκιέβαζα ελα΄λουν να σου πω να γνωρήσεις το Νταιζουλίνι της κυρίας που την τράπεζα!
    Γκρέυ(τ) μάιντς θινκ αλάικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο σου έκαμες μας ούλλους περήφανους με τις νοικοτζυροσίνες σου. Τυχερός που να σε πάρει, όπως ελάλε τζιαι η γιαγιούλα μου, αλλά κορούδα μου μακριά που άτομα με "τεύχη" γιατί με τα χρόνια γίνουνται ολόκληροι τόμοι τζιαι η ζωή εν μιτσιά για να την σπαταλούμε στο δκιάβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Εύρος
    Σιγά μεν ήταν καλύτερο που το δικό μου!! ξερουν σιορ οι αυστραλοί που Αμερικάνικα τσιζκέικ;!

    @ Moonlight
    Νταιζουλινι!! χαχαχαχα αρεσεν μου το υποκοριστικο! θα το λαλώ! Πως είμαστε μεγάλα πνευματα εν αλήθκεια! :)

    @Στριμμένη
    Ναι ρε, έχω αρκετά τευχη που μόνη μου, εν χρειάζουμε τζαι αλλουνού! Θενξ, "κάποτε θα βρεθέι ένα άξιο παλληκάρι να μπει στην καρδιά μου" όπως θα έγραφε τζαι το Νταιζουλίνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρασινάδα είμασταν όπως τις δίδυμες!
    χαχα...

    περιττό να σου πω ότι έφυα 5 μηνών έγκυος που το πάρτυ σου και την Κυριακή η ώρα 3 και κάτι έφαγα το πρώτο μου γεύμα γιατί ήμουν ακόμα σπασμένη...

    Ο Οκλαχόμας άπεχτος αν και δεν έκαμε το signature move του χαχαχα...

    Έχε γειά άχρηστε ΠΡΟ-ΚΑΠΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Thelo na episimano oti an kai apousiaza, me tin perigrafi auti, niotho san na imoun kai go ekei! Thelo photos kai ntokoumenta!
    @Voui pos paei h ksenitia? Blepo sinexizei akathekti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Κοιμωμένο
    Χαχαχα! Είμασταν τέλειες. Κυπραίες ενωμένες ποτέ νικημένες!!!

    Εν να τρωμε λεφτ όβερς για μέρες!

    @Άλλος Κυπραίος
    Η παρουσία σου ήταν τζει που αισθητή! Έλειπε η ψυχη του πάρτυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή