Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

3 κουβέντες θα σου πω (για να διαλέξεις το σκοπό)

1. Στο καλό τζαι ντου νοτ κιπ ιν τάτς! Στον τέως τεχνικό του εργαστηρίου που έφυεν εχτές για φορέβερ. 

Στο εργαστήριο ζουμε θρυλικές στιγμές. Εχτες ήταν η τελευταία μέρα του τεχνικού του εργαστηρίου (Χάλιλούλια!!!) Μια μερα παράξενη, ως τζαι ο Άρχων είπε μου στο τέλους "Θενκ γκοντ χι λεφτ, τόταλι οκγουρντ ντέι". Στο δε αποχαιρετιστήριο λαντς στο Τσάινα Τάουν η νευρικότητα του Άρχων στα ύψη. Εφάμεν τζαι εφίαμεν (οπως κάμνουμε με τον παπά μου αμαν πιαίνουμε πουποτε γιατι πρέπει αλλα βαρκούμαστε). Έδωκεν του το δώρο που διά σε ούλλους τζαι είπεν "Thanks for working with me the last 3 years. All the best....ummmm....thanks!", ενώ σε άλλους ελάλεν ολόκληρες ιστορίες.

Σκεφτου τον πιό σπαστικό, μισησμένο, πίκρην συνάδελφο. Που ενιξερει που πάν τα τέσσερα τζαι παίζει τζαι τον μάγκα. Σκεφτου να απολυθεί τζαι να φεί! Σήμερα εγιορτάσαμεν το με τα λεφτ-οβερς του πάρτυ!! Ως τζαι ο Άρχων έκαμνε κόμμεντς, ας πουμε είπεν του αντεργκραντ ότι σου έμαθε ο τεχνικός ξίασ'το!! Ο βλακας ο τεχνικος, (προεδρος του τέως ΚΑΠΕ όπως ξέρετε) έφυεν τζαι άφηκε μας το πάγκο του στο εργαστήριο έτσι όπως ήταν. Επιάσαμεν εγώ τζαι ο Οκλαχόμας τζαι επετάξαμεν τα ουλλα τζαι εκαθαρίσαμεν.

Με τα παιθκιά εδουλεύκαμεν τζαι εκάμναμεν αστειούθκια. Οι θκυο εθέλαν να τους γοράσω γάντια λαρτζ αλλά μαυρα για να εν κούλ ιμισh ενώ ο Ραζ ήθελεν να του γοράσω τα "φωσφοριζέ" πορτοκαλιά για να θωρει τα σhερκα του μες τα σκοτείνα. Ο Οκλαχόμας τζαι ο Ραζ εκαμναν σενάρια για να με πείσουν να τους κάμω ππππακλαβά τζαι το παιδί με τες φανέλες θέλει μπιφτέκια με φέτα μες την μέση γιατί εν τα φέιβοριτς του λαλεί. Έφαεν τζαι ο Άρχων λεφτ-οβερς τζαι ενθουσιάστηκε. Του Άρχων εν του αρέσκε ιμισh σήμερα το pH meter τζαι έθελεν να γοράσω άλλο πιο λεπτό τζαι ήρτεν τζαι ο 18χρονος νέος αντεργκραντ ο οποιος βουραμε που τα πισω. Τουτα ουλλα σχεδον ταυτοχρονα.

Νοιώθω ότι θα αυξηθη τζαι η παραγωγικότητα τωρά γιατι εν θα έχουμε κανενα μες τα πόθκια μας τζαι να μας χαλά την διάθεση τζαι την ομαδικότητα.

2. Σορρυ Μακαχάσhι μου αλλά με το σάιτ σας θα κάμω απρόουτς με για το σάτεν κόντακτ θα σε συχγωρέσω. 

Λογω του ότι κάμνω τες παραγγελειες του εργαστηρίου τζαι καθημερινά σπαταλω τα λεφτα που τους φόρους που πληρώνει ο Αμερικάνος πολιτης (τζαι εγώ μαζί δηλαδή), πιάνω πάρα πολλά ή-μειλ κάθε μέρα που διάφορες εταιρείες τζαι έρκουνται τζαι "πλασιέδες" των εταιριών τζαι πρίζουν μου τα. Σήμερα έπιασα ή-μειλ που μιαν εταιρεια στην Ιαπωνία. Ανάμεσα στα άλλα το έγραφεν μου (τζαι λαλώ σας τα κατα λέξη) "For more information, please approach our below website" τζαι στο τέλος"Sorry for the sudden contact and thank you for your kindness". 

3. "Λινα μου, αν τύχει τζαι γίνει ποτέ το  έδαφος μου πρόσφορο, πλιζ μεν μου φέρεις για κανένα λόγο μια πίστα απο φώσφορο. Το φώσφορο εν κάμνει μόνο του στον αέρα...θα θρηνίσουμεν θύματα. Αν επιμένεις όμως φερ΄μου φωσφορο σε σταθερή μορφή άλατος ή έστω φωσφορικό οξύ." Στην Λίνα Νικολακοπούλου για τον γνωστό της στίχο γεμάτο επιστημονικές ανακρίβειες!

Υ.Γ1 Κάθε πρωί σαν ετοιμάζουμε για δουλειά ακούω Μελωδία εφ εμ. Τες 2 τους διαφημίσεις τες θεωρώ πολλά επιτυχημένες.




13 σχόλια:

  1. μα τούντο δώρο που διά ο Άρχων εν λίο creepy!!

    το τελευταίο point εθύμησε μου τον Sheldon:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραία τα σποτάκια :) απ' ό,τι φαίνεται ησύχασε η κελλέ σας στο εργαστήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να του πεις αν θέλει μπιφτέκια να έρτει (σε σένα όχι σε μένα) να φάει :-)

    ναι αλλά ευχαρίστησε σε για την kindness σου ο γιαπωνέζος ;-)

    :-)))))))))))))))) @ Μελωδία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα, έντα typical Ινδός ο γέριμος. Επιβεβαιώνει τα στερεότυπα που τόσα χρώματα για γάντια εθκιάλεξε "φωσφοριζέ" πορτοκαλιά. Φαντάζουμαι με πράσινη ρόπα, πουκάμισο με κόκκινες και κίτρινες ρίγες, καφέ παντελόνι τζαι μπλε παπούτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά ωραία περνάτε α!
    Να τα κάμεις τα μπιφτέκια του πλέον αγαπημένου μας!χι ις α σταρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ράνια
    Ναι εν κρίπι...αλλά 1. εν επειδή συνδέεται με το Σικάγο και 2. λαλεί τους "It's a nice letter opener, use it to open letters of promotion and success and not to stab somebody in the back".
    Για να μεν αρκέψω ρε Ράνια για τζείνο το καταστημα δαμε που το λαλούν Η2Ο+. Τζεινο το + συκώνει μου την τρίχα ίσhια πάνω. Εν Η2Ο σκέτο (σορρυ ενιξερω αυτη τη στιγμή να βάλλω το 2 σαπσκριπτ) ή Η3Ο+!!!

    @Ρίκα
    Ησύχασεν η κελλε μας εν λέει τίποτε! Ειδικα τον τελευταίο καιρό ο τυπάς πρεπει να το εκατάλαβε οτι το ηξερα οτι θα φεί τζαι ήταν πολλά άβολη κατάσταση.

    @Ουφ
    χαχαχαχαχα! Να το δελεάσω για να έρτει ότι θα του κάμω τζαι φρέσκες πατάτες τηγανητές ον δε σάιτ που εν κάμνει να πάρω δουλειά;

    Ο γέριμος ο Μακαχάσhι εν ούλλο το η-μειλ που το έκαμεν ίσhια ίσhια αλλά τουτα τα 2 ήταν τα καλύτερα.

    @she demon
    Οοου γιες!!! Απλώνει ζάμπ σπίτι του γιατί παρόλο που επίε 2-3 ιντερβιου εν ήβρεν δουλειά ακόμα. Με τόση ξινίλα που κουβαλά που να έβρει...

    @Defiance
    Άσε τζαι ο δικός μας ο Ραζ εν τάχα πιο καλοντυμένος. Τζελώνει τζαι το μαλλί. Η επιχείρηση Ραζ συνεχίζει να πατώνει ακάθεκτη έτσι εν εμάθαμε τίποτε νέο!

    @Μαριλού
    Τον πλέον αγαπημένο σας θα τον σπάσω στο ξύλο καμιαν ώρα τζαι είμαι τζαι κατά της βίας στα γήπεδα, στα εργαστήρια τζαι παντού!Εχτες έφυεν του μια πληροφορία....θα ερευνήσω το θέμα τζαι θα ενημερώσω.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το δώρον εν πολλά ισχυρό. εν καταλάβετε γμτ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω είμαι μαζί σου! Εν πολλά ξεχωριστό δώρο....τζαι πολλά ωραίο ενθύμιο.
    αλλά αν ξέρεις παραπάνω περι του θέματος, πε μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν πω να πώ εννα καταλήξει το πππππόστ( όι πππόστ εν σε φώναξα) σου όπως την άλλη φορά με το πάρκινγκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορείς να πεις ότι θέλεις φτάνει να μεινίσκω στο τέλος με το μοιραίο άντρα της υπόθεσης..... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. άισε τζαι θα γράψω ενα παραμύθι για λλοου σου με πολλούς μοιραίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν τζαι θέλω πολλούς....έναν τζαι καλόν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή