Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το κατα Μαρκ ή-μειλ

Όπως ξέρετε, στην δουλειά μου όλα τα νούμερα κερδίζουν! Ούλλοι ένας τζι ένας. Τόσες περιπτωσάρες μαζεμένες πρώτη φορά θωρω στην ζωή μου! Με αφορμή ενός σημερινού περιστατικού, είπα να καταγράψω στο ταπεινό τούτο μπλογκ μιαν ιστορία.

"Ακούστε τώρα την ιστορία του Μαρκ,
ενός Γαλλοκαναδού ποστ-ντοκ στην Αμερική,
απόγονου κάποιου καθηγητή στο Μοντρεάλ,
που νόμισε ότι μπορεί να αλλάξει το Σικάγο.
Αλλά πικρές οι βουλές του νέου ατβάιζορ του,
και σκοτεινές οι ψυχές του Άρχων."

(παρετώ γιατί μάλλον τρίζουν τα κόκκαλα του Γκάτσου).

Ο Μάρκ που λαλείτε ενα ένας κομπιουτεράς ποστ-ντοκ που πληρώνετε που ένα πρότζεκτ του Άρχωντα τζαι ενός Κινέζου καθητητή που το εργαστήριο του εν δίπλα που το δικό μας. Εν 38 χρονών, μετριο ύψος, λεπτός, με καρό πουκαμισούθκια, με γυαλιά Τζον Λένον αλλά πιο μικρά, μιαν "ήμι-φαλακρούδαν" τζαι με άξεντ γαλλικό όταν μιλά Αγγλικά. Έφερεν τα η τύχη (ή η ατυχία) τζαι εγώ τζαι τζείνος αρχίσαμεν την ίδια μέρα στο εργαστήριο. Ειδικότητα του τα κομπιουτέισιοναλ στάντις του RNA τζαι συγκεκριμένα του tRNA. Κάθετε μέσα στο εργαστήριο του άλλου καθηγητή τζαι εμείς θωρούμεν τον μιαν φορά την εφτομάδα στο γκρουπ μίτινγκ μας, τζαι αραιά και πού στον διαδρομό σαν περνουμε.

Ο Μάρκ εν λίον περίεργος  (τί λίον, πολλά δηλαδή) τζαι σόσιαλι οκγουόντ τζαι πολλά απαισιόδοξος τύπος. Πάντα με το παράπονο στο στόμα τζαι ούλλα φαίνουνται του χάλια.

Πριν κανένα χρόνο έστειλε μου ή-μειλ έτσι στα κουτουρόυ. Ερώταν με αν ξέρω κανένα καλό loud μπαρ για να πάει μιας τζαι εγώ είμαι καιρον στην πόλη. Εκέρδισες ήθελά να του πω, γιατί τα μπαρ εν η σπεσιαλιτέ μου....Τέλοσπαντων είπα του ότι εν πάω συχνά σε μπαρ τέτοιο είδους, προτιμώ να πηαίνω κάπου πιο ήσυχα για ένα φαί ή ντρινκ γιατί εν αντέχω τα τάγκα-τούγκου αλλά είπα του σε ποιές περιοχές έσhει μπαρς κτλ. Σε λία λεπτά απαντά μου τζαι σhοκαρίζουμε. Λαλεί μου βασικά θέλω να πάω κάπου να ξεσπάσω. Βλέπεις το πρότζεκτ μου εν πάει καλά, είμαι μακριά που την αγαπημένη μου (far away from my love τα ακριβής λόγια του). Μάνα μου ρε λαλώ εγώ, πως σου φαίνεσται ο Μάρκ....

Φυσικά μετά άλλαξα γνώμη τζαι ήθελα να στρέψω γιατί εσυνέχισεν γράφωντας μου, "α,  τζαι έχω τζαι κάτι προβλήματα υγείας, τζαι σε παρένθεση γράφει μου τα λατινικά ονόματα των βακτηριδίων τζαι γουικιπίντια λίνκς που αμαν έκαμνες κλικ εξήγαν τι είναι τζαι είσhεν τζαι αηδιαστικές φωτογραφίες με στόματα κάποιον που είχαν μολύνσεις!. Εγώ με το που άνοιξε η σελίδα, αναουλιάστηκα (είπαμε άι αμ νοτ δατ κάιντ οφ έι ντόκτορ) τζαι έκλεισα την. Γιάξ γιέ μου!!! Που τότε μια φοβία με την γουικιπίντια έμεινεν μου Απάντησα του "είσαι μόνο 6 μήνες στο Σικάγο τζαι στο εργαστήριο, δώσε λίο χρόνο στο πρότζεκτ σου τζαι χανγκ ιν δέαρ με τα προβλήματα τζαι θα περάσουν. Τζείνην την εποχήν είχα ακουσεί να λαλεί τζαι σε κάποιο πριν το γκρουπ μίτινγκ ότι η φιλενάδα του εν χωρισμένη τζαι έσhει τζαι 3 τίνειτζ νιντζα τέρτολς παιδιά.

Που τότε ελαλούσαμεν καμιάν κουβέντα ποτζεί ποδά.  Πως να ξιχάσω το αηδιαστικό του η-μειλ;; Πριν 3 μήνες έπιασεν με στην κουβέντα μια μέρα που εβρεθήκαμε τυχαία στο διάδρομο. Ανησυχώ λαλεί μου γιατί είδες ο Άρχων έθκιωξεν με τρόπο τον άλλον το ποστ ντοκ τζαι φοούμαι αμπα τζαι μετά έρτει η σειρά μας. Λαλώ του εγώ αμαν εν σου εδώκαν λόγο να ανησυχείς, τζαι αμα το πρότζεκτ πάει καλά τότε εν κινδυνευεις τζαι ριλάξ, αλλά τζείνος τίποτε. Εν τον άφηκα να με επηρεάσει τζαι ευτυχώς λίες μέρες μετά είπεν μου ο Άρχων ότι εν πολλά ευχαριστημένος μαζί μου.

Σήμερα, πριν φύω επία τουαλέτα τζαι σαν επίαινα πίσω στο εργαστήριο να πιάσω την τσένταν μου, ακούω κάποιο να φωνάζει πσσστ... Γυρίζω τζαι ήταν ο Μαρκ. Φεύκω λαλεί μου, τζαι εγώ λαλώ του ετοιμάζουμε να φύω. Καληνύχτα.
Τζαι πάω να μπώ στο εργαστήριο τζαι ανοιεί μου κουβέντα. ε...τί καμνεις; καλά εσύ; κτλ. Τζαι μετά μαγκώνει σαν τον χαντακωμένο..άτε λαλώ εγώ να σχολάσουμε τζαι εκουράστηκα σήμερα, τζαι πάω να φύω. Εε...χάο ις γουόρκ γκοίνγκ λαλει μου. Καλά λαλώ του εσύ; Είπε μου λίο για την δουλειά, τα συνηθισμένα παράπονα κτλ κτλ. Μετά πάλε χαντακώνετε.... οκέι λαλει μου τζαι χασκιάζετε πάλε τζαι εν φευκει. Επειδή ένοιωσα άβολα, λαλώ του, μα έμαθα εν να πάεις συνέδριο στην Ιαπωνία; Γουάο! Πρέπει να εν πολλά ωραία! Άρχισε μου τα απαισιόδοξα πάλε γιατί ενώ εν κομπιουτεράς, ο κινέζος ο καθηγητής έβαλεν τον να κάμει πειράματα τζαι εν τα πολλοκαταφέρνει τζαι εν του αρέσκει (αν τζαι ήξερε το που μιας αρχής). Πε τζαι να πεις εμιλήσαμε κανένα δεκάλεπτο τζαι είπαμε καληνύχτα. Ενώ συνήθως τα άλλα παιθκιά αν σχολάνουμεν την ίδια ώρα παίρνω τους με το αυτοκίνητο γιατί εν μες το δρόμο μου, τούτου εν του είπα τίποτε.

Έρκουμε σπίτι, τσακάρω τα η-μειλ μου τζαι βρίσκω ή-μειλ που τον Μαρκ. Ξέρεις λαλεί μου, σαν επερπάτουν σπίτι εθυμήθηκα ότι εκάμα ένα κοντρόλ εξπέριμεντ άρα το σενάριο άλφα που εσυζητούσαμεν πριν μάλλον εν ισχυεί. Τζαι μετά φύρνουμε γιατί έγραφε

"BTW γιού λουκ όσομ ιν δατ άουτφιτ! Ις ιτ φρομ Σάιπρους; Τέικ κέαρ, Μάρκ"

Ου Γριστός! Που να σωριαστώ που λαλεί τζαι η Ντένη Μαρκορά!  Οκέι ρε κουμπάρει εν παιζει το σενάριο άλφα για τα εξπεριμεντς σου, αλλά εν τζαι ήταν ανάγκη να μου στείλεις ή-μειλ τζαι να με αποτελειώσεις με το "κομπλιμαν"....Εχάθην ένα πλάσμα νορμάλ να μου κάμει ένα κομπλιμέντο;

Τζαι τι ρόλο παίζει αν εν που την Κύπρο (που έν ήταν δηλαδή). Λαλείς να επήρεν το φτίν του ότι η Κύπρος εν η Μέκκα της μόδας; Σιγά γιέ μου μεν εν τζαι ότ κουτούρου που το Ευρούλας φάσιον (που με ειδοποιά απο το κοντρόλ η Αχάπαρη ότι έσhει χαικλασσάτα εγκάινια-βουράτε)!

14 σχόλια:

  1. αχχχχχ ρε Μαρκ.Καταχτισεις πρασιναδααα κατακτισεις!!!;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ου γμτ. Ούτε να φλερτάρει εν του περνά του γέριμου. Καλά είπες, socially awkward μέχρι αηδίας.
    ROFL, τίνειτζ νιντζα τέρτολς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόρη μου μεν τα μασάς τούτα. Εν πράκτορας του δημάρχου μας ο Μαρκ 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @δρπονοτζέφαλος
    Έτσι κατακτήσεις να μου λείπουν!! Ανατρίσhιασα τωρά μόνο με την λέξη "κατακτήσεις" σε σχέση με το Μαρκ.

    @ Defiance
    Μακάρι να μεν τον δώ σήμερα ούτε που μακριά!Είναι απορίας άξιον πως υπάρχουν έτσι άτομα.

    @Αχάπαρη
    Ευτυχώς που είσαι τζαι εσύ να μου ανοιείς τα μάθκια ρε! Θένξ! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάνα μου τον! έτσι εν οι κομπιουτεράδες ρε..άρχισα πρόσφατα να βλέπω big bang theory και I sympathize με τους socially awkward people:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τς τς τς πολλά περίεργοι τύποι τούτοι οι κομπιουτεράδες...

    Υ.Γ: παραδέχτου το ότι μετά την ανάγνωση του ήμεϊλ, έβαλες ττάππον το "αρέσω παιδί μου αρέσωωωωω πώς να το κάνουμεεεεεεε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ράνια
    Πελλανίσκω με Μπιγκ Μπαγκ Θίορι τζαι γκικς τζαι νέρτς αλλά ο Μαρκ μας εν κατηγορία που μόνος του...Ολίγον τι ντιστέρμπινγκ κατηγορία.

    @Ρίτσα
    Κόρη μεν μου το λαλείς έτσι άξιππα...εν να δω τζαι περίοδο τζαι τα νεύρα μου εν παν καλά....

    @Ινβίκτους
    Φοβου τους κομπιουτεράδες και κομπλιμέντα φέροντας!

    Υ.Γ. Έβαλες κάμερα σπίτι μου ρε, εν αντρέπεσαι; Είδες τζαι μετά που έβαλα το "εγώ δεν πάω δεν πάω Μέγαρο θα μέινω με τον παίδαρο" αλλά ετραούδουν το παραλαγμένο "Εγώ δεν πάω δεν πάω εργαστήριο, θα μεινω με τον μυστήριο" (το μυστήριος εννοείται όι με την καλή την γοητευτική έννοια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μoss- IT Crowd ο γέριμος....
    Ντάξει ρε, πάλε εν τόνωση αυτοπεποίθησης...
    Ερεύνα το ενδεχόμενο να τον έβαλεν πάνω η κυρία του προηγούμενου ποστ που την τράπεζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οκέι έσhεις δίκαιο που λαλείς εν τόνωση αυτοπεποίθησης, αλλά προτιμώ τα Μεξικανάκια στο δρόμο που μου λαλούν "'ολα τσικίτα"! :) (για το ότι με παιρνούν για Μεξικάνα εν θέμα ποστ που μόνον του).

    Πάντως εν έσhει σχέση η κυρία Κ με το θέμα, είμαι σιουρή αλλά καλή η επισήμανση σου! Θενξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νόμιζα ότι ανακάλυψα την τασιηνόπιττα και θα σου έγραφα κι εγώ ότι του αρέσεις αλλά θα φάω ξύλο :-)

    οκ... συνήθως στις σειρές / ταινίες αυτοί οι τύποι είναι γλυκούληδες και άμα τους βγάλεις τα γυαλιά και τους ανακατέψεις τα μαλλιά γίνονται θεογκόμενοι...

    ...γιατί η πραγματικότητα να είναι γεμάτη με Wikipedia links??? :-((((

    υγ. ο Γκάτσος θα ήταν περήφανος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχχα! Μεν ανησυχεις είμαι κατά της βίας!

    Δυστυχώς ο Μαρκ μας ενεν ούτε γλυκούλης, χωρίς γυαλιά εν θα θωρεί τζαι μαλλί δεν έσhει για να του το ανακατώσεις (είπαμα ημι-φαλακρούδαν)!

    Υ.Γ Θένκς είχα εμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οοουυυυ Πρασινάδα χας αν αντμάιρερ!!!! Τωρά έννα σου μουρμουρά παραπάνω για τα πειράματα του, έτσι για να βρίσκει δικαιολογία να σου κάμνει τσατ!

    Υ.Γ. Άκου άουτφιτ που τη Κύπρο?!? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Lucrezia
    Ευτυχώς εχτές εν τον είδα....Ναι εν ωραίο να έσhεις αντμάιρερ αλλά ότι έτσι creepy ones...

    Υ.Γ. Τωρά έχω δύο επιλογές ένεν; Να ξαναφορήσω το ίδιο άουτφιτ (ήταν ένα κολάν μαυρο τρίκαρτο τζαι ένα φουστανούδιν που πάνω) αμαν έσhει πρεσεντέισιον στο γκρουπ μίτινγκ ή να μεν το ξαναφορήσω ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή