Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τηλεοπτικά

Επειδή η δουλεία μου εν μια δουλεία που την παραπάνω ώρα πρέπει να σκέφτουμαι, να είμαι συγκεντρωμένη να κάμω εξπεριμεντς, να αναλύω αποτελέσματα κτλ, στον ελεύθερο μου χρόνο θελώ να κάμνω πράματα ανάλαφρα. Να θωρώ ανάλαφρες ταινίες, σείρες, να μαειρεύκω, να μπλέκω τζαι διάφορα τέθκοια για να ξεχάνω την δουλεία τις σκοτούρες τζαι τα προβλήματα της (πειράματα που εν δουλευκουν, αποτελέσματα ακαταλαβίστικα, τα ΚΑΠΕ κτλ). Δεν μπορώ να έρκουμαι σπίτι την νύχτα τζαι να θωρώ βαθυστόχαστες ταινίες τζαι να σκέφτουμαι συνέχεια "τί θέλει να πει ο ποιήτης". Τζαι αν δεν δω κάτι εν μπορώ να τζοιμηθώ. Μετά τζοιμούμαι τζαι στον ύπνο μου σκέφτουμαι την δουλειά. Όταν ήμουν μαθήτρια/φοιτήτρια, στον ύπνο μου έλυσα άπειρα προβλήματα μαθηματικων τζαι χημείας.

Που πάντα μου είμουν τηλεορασάκιας. Έχω δεί άπειρα σήριαλ, κυρίως ελληνικά.

Πρόσφατα αφού έφτασα απ του ντέιτ με το Μπιγκ Μπαγκ θίορι, άρκεψα το Ηάο άι μέτ γιούρ μάδερ τζαι τωρά είμαι στο τέλος του τρίτου κύκλου.. Ωραία σειρά τζαι τούτη τζαι ως που πάει γίνετε καλύτερη. Στην αρχή εθύμιζε μου λίο Φρέντς αλλά τωρά νοιώθω ότι απέχτησε δικό της στυλ τζαι απολαμβάνω το. Το Μπιγκ Μπανγκ εν το συζητώ! Εκφράζει με! Θωρώ τζαι Χάους φυσικά. Τα CSI τζαι τούτα να πω την αλήθκεια εν μου πολλοαρέσκουν.

Φυσικά θωρώ τζαι το νησί. Το βίβλιο εν το εθκάβασα, ούτε πρόκειτε, γιατί της Ξιππασμένης εν της άρεσε το γράψιμο τις Χισλοπ τζαι άρα μάλλον ούτε εμένα θα μου αρέσει. Ειδικά με τα πρώτα επεισόδια το κλάμα που έσυρα δεν λέγετε! Ευχαριστιούμαι όμως τούτα τα δακρύβρεχτα. Παρασύρουμε τόσο πολλά αμα τα θωρώ που ξιχάνω τζαι δουλεία τζαι ούλλα!
Τζαι τες κούκλες του μεγκα είδα τες. Οκέι λίο τσόφτα..ευτυχώς Αντώνης Καρυστινός που έπαιζα εν τεκνό!! Για χάρη του άντεξα να δω σειρά με την Ματσούκα! Θωρώ τζαι την Γενιά τον 592 ευρώ. Όσο περνούν τα επεισόδια γίνετε πιο καλό, αν τζαι σε 2-3 επεισόδια τελειώνει, αλλά οκέι ούτε τούτο τίποτε ιδιαίτερο. Φέτος εν έσhει τζαι πολλά σήριαλ εν η αλήθκεια. Είδα τζαι την Ονειροπαγίδα. "Cheesy" που λαλούν τζαι οι αμερικάνοι αλλά οκ εποσκολιούμουν.

Κάθημερινά εν θωρώ με εξαίρεση που εθώρουν παλιά την Βέρα στο Δεξί. Σόρυ τζαι ο Αλέξανδρος Σταύρου εν τεκνό. Χαλάλι όμως της Τουμασάτου γιατί φαίνετε τζαι τζείνη συμπαθητική.

Θώρω τζαι Παπακαλιατιάδες....γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα σκέφτει ο Κρίστοφερ. Άρεσε μου που το 4 είσhεν χάπι έντινγκ.

Που τζαιρός που έισhεν τόσα που ένιξερα τι να πρωτοδώ! Άσε που στο λύκειο εθώρουν τζαι επαναλύψεις. Δύο Ξένοι και ξερό ψωμί...Της Ελλάδος τα παιδία, Απαράδεκτοι,  τζαι μετά Σαββατογεννημένες, Παρα Πέντε κτλ.

Είμαι τζαι φανατική θαυμάστρια των "Πρωταγωνιστών" του Σταύρου Θεοδωράκη! Άρεσκουν μου τζαι τα θέματα του, τζαι ο τρόπος που το γυρίζουν, ο τρόπος τζαι οι ερωτήσεις που κάμνει αλλά τζαι που εν πάντα κάζιουαλ με την τσέντα του στους ώμους.

Έτσι που λές είμαι τηλεορασάκιας. Που ελληνική Τί Βι έχω δεί σχεδόν πάντα. Κάθε νέα σεζόν θωρώ τα πρώτα 2-3 επεισόδια όλων των σειρών τζαι αποφασίζω ποιά θα θωρώ τζαι ποιά όι. Ελπιζω του χρόνου να έσhει πιο ενδιαφέροντα. Τώρα που το σκέφτουμαι, εν λάθος που λαλώ ότι θωρώ τηλεόραση. Τα τελευταία 5-6 χρόνια το 90% τζείνων που θωρώ εν που το κομπιούτερ που το θωρώ. Άρα ενεν τηλεόραση που θωρώ αλλά κομπιούτερ. Θα έπρεπε ίσως τωρά να λαλούμεν "θωρώ κομπιούτερ".

Άτε πάω να δω το εχτεσινό επεισόδιο του νησιού που εν επρόλαβα να τω δω, να ρίξω κλάμα με την Μαρία που θα πάει στην Σπιναλόγκα!

Τζαι ένα βίντεο που τα παλιά....

10 σχόλια:

  1. "Ιστορίες του χωρκού" εν θωρείς;
    "Τα πεζούνια της Παρασιεφκούς";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To ηντα τζιαιρούς εφτάσαμεν?
    Την πόπη τζιαι την άντζελα?
    Την κυρία σάσα?
    Το μικρό σπίτι στο λιβάδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνεχίζω. Βραζιλιάνικα, μεξικάνικα, αργεντίνικα; κάτι τις μεταγλωισμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ινβικτους, Αχάπαρη, Μάνα.
    Η απάντηση μου είναι ένα βροντερό ΟΧΙ (οπώς του Μεταξα ένα πράμα). Σόρρυ που σας απογοητεύω.....

    @She
    Τζαι εγώ!! Τωρά τελευταία αρέσκει μου τζαι η Έιμι Φάρα Φάουλερ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Spoiler Alert prasinada, oti i Maria paei sti Spinalonga!
    Btw en ginetai na men ethores Sasa jai Popi jai Antzela p eipe i axapari.
    Esto mia Bonanza?
    Episis oi 3 adelfes itan kalo brazilianiko. Jai o Nano.
    A ishe jai mia seira me ta delfinia thimasai tin?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι πρωταγονιστές εν τοπ.. εγω προτιμώ να θορώ ταινίες.. γιατί με τα σίριαλ αν μα τα αρκέφω εν μπορω να τα τελειόσω αν δεν τα δω ούλα μονοφατσιά.. το πρίσον μπρέικ θυμούμαι είδα τζιαι τους 4 κύκλους σε 5 μέρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ για το how I met your mother (έσπασεν μας όμως, εγώ είμαι στον 6ο κυκλο τζαι ακόμαν εν την ήβρε τζείνη την μάνα τους) και to big bang theory, πολλά ωραία κωμωδία όμως είναι και το modern family, κάθε φορά που το βλέπω φύρνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νομίζω πρέπει να τα ξεκινήσω τα how I met your mother & big bang theory :-)

    αχ συμφωνούμε για τον Καρυστινό παρόλο που δεν βλέπω τη σειρά που λες.

    το είδες το νησί; μια χαρά την έχει η Μαρία, διάβασα το βιβλίο ;-)
    ούτε κι εμένα μου άρεσε!

    Δύο Ξένους δείχνει κάθε Κυριακή πρωί το μέγκα... απόλαυση :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Άλλος Κυπρέος
    Ούπς! Εξίασα ότι ακόμα στο επεισόδιο 3 είσαι. Μπονάνζα-θυμούμαι την μουσικούα της.
    Νανο εθώρεν η γιαγιά μου.

    @Νηπενθές
    Εγώ θωρώ που ούλλα! Έχω συνδρομή Netflix τζαι θωρώ τζαι ονλάιν αλλά έχω τζαι 2 DVD σπίτι κάθε φορά.

    @Σκουλουκούιν
    Εγώ πόψε θα τελειώσω τον 3ο κυκλο. Μοντερν Φάμιλι εν είδα...ίσως να εν το επόμενο.

    @Ουφ
    Ναι ειδικά το Μπιγκ Μπανκ εν πολλά διαφορετικό που τα άλλα λογωτου ότι εν επιστήμονες-geeks.

    Ωραίος ο Καρυστινός αλλά για την σειρά εν έχασες τζαι τίποτε.

    Ναι ξέρω τι θα γίνει με την Μαρια! Εθκιέβασα ονλάιν.... :)

    Δυο ξένοι αγαπημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή