Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τί άλλο θα δω! (5)

Ή "Ερωτας κάτω απο τα φώτα (τροχαίας)".

Το πρωίν ήμουν σταματημένη τζαμέ πάνω στα φώτα του Target. Ήμουν το πρώτο αυτοκίνητο στην δεξιά λωρίδα, δίπλα που την λωρίδα των ποδηλάτων. Σταματώ τζαι σταματούν δίπλα μου θκυό ποδηλάτες. Ένας άντρας γεροδεμένος, με αθλητικό παντελόνι, που τζείνα με τες τζέπες παντού, γιλεκό που τζείνα τα "πούφι" με τα φτερά που μέσα τζαι κράνος που εκρέμετουν τζαι ενα μικρό καθρευτάκι για να θωρεί την κίνηση. Εν τον είδα που μπροστά έτσι ενιξέρω αν ήταν τζαι ωραίος αλλά μια κορμοστασιά είσhεν την! Πίσω του μια κοπέλα, λίον κακομάζαλη, απεριποιήτη. Πάει κοντά του κολλητά τζαι αρχίζουν να μιλούν. Έτζιζεν της τζαι τζείνος πανω στο κράνος της το ροζ, εθυμήθηκα τζαι το ποστ της Αχάπαρης το εχτεσινό, ε, εν τζαι ήθελε τζαι πολύ, εξύπνησε η πίκρισσα μέσα μου, τζαι εσκέφτηκα, "Έλεος με τουτα τα ζευγαράκια που θέλουν να τα κάμνουν ούλλα μαζί. Σιορ πιαίνετε στες δουλείες σας!!"

Με το που σκέφτουμαι τούτα, θωρώ τους να κάμνουν χειραψία!! Όι μόνο εν ήταν ζευγάρι, αλλά ήταν τζαι άγνωστοί. Η πίκρισσα μεσά μου εσκέφτηκε ότι κακομάζαλη, κακομάζαλη αλλά επίεν τζαι εμίλησε του τυπά! Άδε την ρέ! κτλ κτλ"

Ε, μετά άναψε πράσινο τζαι εκόψαν πίσω. Η πίκρισσα μέσα μου εξαναέπεσε σε λιθαργό γιατί στα επόμενα φώτα είδα ένα βλάκα να κάμνει μια παρανομία. Μετά λαλώ, άτε κάνει κατζιές...μπορεί να εγεννήθηκε ένας έρωτας..... ή έστω ένα τύλιμα κάποιου άντρα!




Υ.Γ1. Κοπιάστε τζερνώ πππακλαβά! Ελύσαν μου τα νεύρα (με την καλή έννοια)  ο Ινδός ο Ραζ του εργαστηρίου τζαι ο κομπιουτεράς που την Οκλαχόμα ότι θέλουν πππακλαβά. Εξαναέκαμα τους, τζαι επάθαν πόρωση τζαι επελλάναν με. Έσhει μέρες που είχα τα υλικά τζαι εψές ήβρα το κουράγιο να τον κάμω....θέλει αθκιασεροσύνη να βάλεις τζαι να βουτηρώνεις τζείνα ούλα τα φύλλα..Τζαι συν της άλλης εμενα εν μου πολλοαρέσκει ο πππακλαβας, πάνω που μια μπουκιά εν μπορώ να φάω....τζαι που βαρύς κουτούτζην! Όσοι είσαστε κοντά πεταχτείτε να σας τζεράσω πριν τον καταβροχθήσουν τα λιγούρια.



Υ.Γ2 Επίεν τζαι η Ελίζαμπεθ Τέηλορ...πάει τζαι η θεωρία μου για τες Φανουρόπιττες...

12 σχόλια:

  1. πού επήεν η ελίζαμπεθ τέηλορ;;
    να κάμει ππακλαβάν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδήμησεν εις Κύριον...άκουσα το το πρωί στα νέα στο ράδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. she
    en oreos kori o baklavas. ego kamo atomika baklavadakia tze erkountai pio orea giati psinete kala to fillo aman en pio mikra tze ginete crunchy.
    tze kani na koutsompoleukis pas ta fota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλά καλή η ιδέα σου για τα μικρά. Ελα να σου πω, ξέρεις κανένα τρικ να μεινίσκει τραγανος ως την άλλην ημέρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τωρά γιατί μας καλείς αφού δεν μπορούμεν να έρθουμε; Έτσι για να μας ανοίξεις την όρεξη; Τουλάχιστον δε θα μας χαλάσεις τη δίαιτα.
    Η πεττερά μου αντί βούτηρο βάζει ελαιόλαδο ανάμεσα στα φύλλα και γίνεται πολύ καλός και λιγότερο βαρετός, όσο παράξενο κι αν ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Epethane h liz??? Wtf?

    2.Eides, etsi en ta tilimata, se aproopto topo kai xrono!

    3. 4 everlasting crunchiness of the baklaWa: soropiazeis ton llion llion, oson enna faeis

    4. Euge prasinada mou, ma eisai polla noikotzira!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θέεεελωωωω αμμάνα μουυυυ τζιαι έκλεισεν το ζαχαροπλαστείον έτσι ώραν που δκιαβάζω την ανάρτησην!! Προλαβαίνω να ρτω τζεικάτω πριν λήψει? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είδες αυτοπεποίθηση η κακομάζαλη;!

    "μπορεί να εγεννήθηκε ένας έρωτας..... ή έστω ένα τύλιμα κάποιου άντρα"

    ...ή ένα one morning stand :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκουλουκούιν.
    Θα το δοκιμάσω τούτο με το ελαιόλαδο...θενξ!!

    Ποστ
    Μα αμα πρέπει να τον πάρεις τον πππακλαβα κάπου π.χ δουλειά την άλλη ημέρα! Θενξ πάντως! Να ανταλλάξουμε τζαι συνταγή για μπάμιες!

    μαθητούδι, σόρρυ...τζαι κόπιασε!

    Ουφ. ενα μόρνινγκ σταντ! χαχαχαχαχα! Πολλά πετυχημένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @μαθητούδι
    προσπαθώ να δώ αν έσhεις μπλογκ αλλά ενεν παπλικ το πρόφαιλ σου για να το έβρω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ides ides t kakomazalin?? en san emas prasinada mou enomises?:P
    ma ise pola nikotzira aaa!Je paklava, ego dame kamo kna rizi je ime perifani! Bravo bravo:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θενξ Νεκατωμένη :)

    Δυστυχώς ούτε εγώ κατέχω το σπόρ του "τυλίγματος αντρών"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή