Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Τα χάιλαϊτς της εβδομαδας

1.Έφερε μου άλλο ψυγείο ο κ. Αντώνης ο σπιτονοικοκύρης μου. Το παλιό ενώ για λίες μέρες ήταν οκέι, μετά έλυσεν μου τα νευρά!! Εν επίενεν άλλο. Άσε που ήβραν τζαι τα πράματα που ήταν που πίσω που το ψυγείο. 2-3 καταλόγους που τέικ αγουέι (που εν πιανώ ποτέ τέικ αγουέι), τζαι ένα πακέτο τσιγάρα της μάμας μου που είσhεν αφήσει το καλοκαίρι που ήρτεν.

2. Εκάμα κάτι τέλεια Quesadillas (εννοείτε με Κυπριακό τουίστ) τζαι πολλά της δίαιτας μάλιστα!!! (αν ενδιαφεστε για την συνταγή, μπορώ να την αναρτήσω). Εφέρα τες  στην δουλεία τζαι έφερα τζαι του παιθκιού με την σhισμένη φανέλα γιατί τουτες τες μέρες βοηθάμε σε κάτι πειράματα NMR (Nuclear Magnetic Resonance ή πυρηνικός μαγνητικός συντονισμός) τα οποία ενιξέρω εγώ να κάμνω τζαι έν έχω ώρα σε αυτή την φάση να μάθω.

3. Εκαλέσαν τον Άρχων να πάει να δώκει ομιλία σε ένα συνέδριο στα νησhιά Μπαρμπέιντος! (εν θα πάρει όμως κανένα μαζί του δυστυχώς). Επειδή εγώ παραλαμβάνω τα πακέτα στο εργαστήριο γιατί εγώ κάμνω τες παραγγελείες, την Πέμπτη ήρταν 2 πακέτα για τον Άρχοντα. Εβαλα του τα πάνω στο γραφείο του στο εργαστήριο (έσhει ολόκληρη γραφειάρα, αλλά έσhει τζαι γραφείο στο εργαστήριο μαζί μας). Το απογευμα που ήρτεν άνοιξε τα. Ήταν μια μάσκα της θάλασσας τζαι βατραχοπέδιλα! Ενθουσιάστηκεν τζαι λαλεί "ηρταν τα πράματα μου για τα Μπαρμπέιντος!!", τζαι έφκαλε τα παππούτσια του τζαι εδωκιμαζεν τα πέδιλα τζαι τες μάσκες! Ευτυχώς έκαμνε του το σάιζ τζαι ήταν οκέι. Σημείωση το συνέδριο εν τον Δεκέμβρη! (Άσχετο αλλά το καλοτζαίρι σκέφτουνται να παν οικογενειακώς στα Ελληνικά νησhιά).

4. Πρέπει να έχασα κανένα κιλό γιατί νοιώθω πιο ελαφριά (εδώ τζαι 2 εβδομάδες προσέχω την διατροφή μου τζαι μου επιτρέπω μια παρανομία μικρή κάθε εβδομάδα).

5. Ο νέος ο ποστ-ντοκ (Μάικ) στο λαπ δίπλα εν Έλληνας τρίτης γενεάς! Το επίθετο του ενεν ελληνικό έτσι εν το επήρα είδηση. Ο πρόεδρος του ΚΑΠΕ έπιαν τον μια μέρα στην κουβέντα (ειδικότητα του να παίζει τον παράγοντα σε άτομα άλλων εργαστηρίων) τζαι είπεν του ο Μάικ ότι εν Έλληνας τζαι είπεν του ότι τζαι η Πρασινάδα στο εργαστήριο το δικό μας εν που την Κύπρο. Ήρτεν το παιδί την επομένη να μιλήσουμε. Επήρεν με μονότερμα!! Σε 20 λεπτά είπεν μου την ιστορία της ζωής του!!!!! Ο παπάς του εν που την Κροατία τζαι η μάμα του που την Ελλάδα αλλά τζαι οι 2 μεγαλωμένοι Αμερική. Εν υοθετημένος όμως είπεν μου τζαι οι πραγματικοί τους γονείς εν τζαι οι 2 που την Ελλάδα. Τα Ελληνικά του περιορίζονται στο "Καλημέρα, τί κανεις, σουβλάκι, σκορδαλιά," κτλ έτσι μιλούμε στα αγγλικά γιατι εν πολλοκαταλάβει. Το τοπ είναι ότι εν η γυναίκα του εν Ινδή τζαι εκάμαν 2 γάμους, ενα Ινδικό γιατί από ότι εκατάλαβα δεν άλλαξε κανένας θρησκεία. Στο τέλος είπεν μου τζαι το κλασσικό ότι δεν μοιάζω με Ελληνίδα τζαι ότι ενόμιζε ότι ήμουν ή Μεξικάνα ή που κάπου στην Λατινική Αμερική (μεγάλη ιστορία τούτο....παθαίνω το καθημερινά). Εχτές ήρτεν να μου ευχηθεί "Χάπι ιντιπέντενς ντέι".

6. Ο πρόεδρος του ΚΑΠΕ μιλά μου με ύφος σhεσμένου τζαι ταυτοχρόνως με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Έτο περιμένω την ημέρα που ο Άρχων θα τον ξαποστείλει τζαι τζείνων τζαι τους άλλους 999 καρδινάλιους να ησυχάσει η κελλέ μας! Εγώ τον αντιμετωπίζω ψυχρά τζαι επαγγελματικά. Ο δε μιτσής του ΚΑΠΕ, έκαμνε συζητήσεις με τον Άρχων τζαι ο Άρχων έβαλλε με τζαι εμένα τζαι το παιδί με τες σhισμένες φανέλες μέσα στην συζήτηση για να του δώκουμε συμβουλές για τα εξπέριμεντς. Είπεν του να τους ακούεις τούτους γιατί ξέρουν τζαι εν ο μόνος τρόπος να πιάσεις κανένα αποτέλεσμα του χαϊρκού... υποδείξαμε του μερικά λάθη που τον θωρούμε να κάμνει τζαι εδώκαμεν του συμβουλές αλλά αμφιβάλλω αν θα κάμει τι του είπαμε. ΕΞΩ ΤΑ ΚΑΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΠ!

7. Επία σήμερα για λαντς σε ενα "Λατιν Αμέρικαν Μπεκφαστ-Μραντς" εστιατόριο με την φίλη μου την "Κοντή"!! Πολλά ωραίο φαί, χώρος τζαι τιμές τζαι ήβραμε τζαι έφκολα πάρκινγκ! Η Κοντή εν πολλα ενθουσιασμένη γιατί έκοψεν εισιτήριο τζαι παει Κύπρο το καλοτζαίρι να δεί την αρφήν μου την Ξιππασμένη τζαι να απλώσει τζαι τα 150 εκατοστά της στες παραλίες του χρυστοπράσινου φύλλου. Αν το καλοτζαίρι δείτε καμιά χασκιασμένη Αμερικάνα,  ξανθή  "λοστ ιν τρανσλέισιον", αλλά καλή ψυσhή,  τότε εν η Κοντή.

12 σχόλια:

  1. kori. tze ego konti ime. aaaaaaaax ta brunch buffets. emena lipi mou to IHOP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To top einai oti i Konti nomizei en pio psili mou! Clearly ego eimai pio psili !! ama deite 2 dimetres na aplonoun ton ioulio tha eimaste ego kai i Konti!!

    kori she pou na edokimazes to breakfast place apenanti pou to spiti mas sto chicago. Valei to IHOP kato 100 fores!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζαι εγώ κόντη είμαι κόρη She! Αλλά πιο ψηλη που την "Κοντή"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα συνέδρια στυλ Μπαρμπέιντος εν ένας που τους καλύτερους λόγους για να γίνεις επιστήμονας!:)

    Πίστεψε με, η Κοντή εν θα ξεχωρίζει στην Κύπρο λόγω ύψους. Μόνο λόγω μαλλιών:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kori prasinada mn peripezeis tin konti! OI kontes exoun t xari tous, ime je ego konti ala lalo metria pros 4ili! Voleukei je 3egela!!!O proedros tou KAPE eshi xazin polin pantos!!!Eshi je ifaki pu t 8oreis anti na sasei t katastasi:P O Arxon en tpo! nekat0meni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσχετο αλλά τι εν τούτο το κακό που στα ξένα πρέπει να σε γνωρίζουν σε όλους τους Έλληνες που ξέρουν! Εμένα στο Σικάγο μέχρι και στον πεζινάρη του εγνώρισε με ο καθηγητής επειδή ήταν Έλληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Αππωμένη
    ναι έσhεις δίκαιο! Ελπίζω να πάω σύντομα σε αλλο κανένα.

    @Νεκατωμένη
    Κόρη τζαι εγώ 1.63μ είμαι! Ο προεδρος των ΚΑΠΕ εν για γέλια τζαι κλάματα ταυτοχρόνως! Ο Άρχων τοπ οφ δε τοπς!

    @ΔρΣπόκ
    Καλωσόρισες καταρχάς! Εκαμες Σικάγο;;;; Αν έκαμες τα τελευταία 10 χρόνια τότε μπορεί τζαι να εγνωριστήκαμε σε κάποια φάση. Πεζινάρη Έλληνα εν εξαναγνώρισα, αλλά εγνώρισα οδηγο του τραίνου, υδραυλικό, τζαι πολλά άλλα! Το τοπ δε ήταν όταν επία να φκάλω άδεια αυτοκινήτου τζαι 2 κοπέλες που εδουλέυκαν τζαμέ όταν έδωκα το διαβατήριο μου εθέλαν τους δώκω το τηλέφωνω μου να μου προξενέψουν τον διευθυντήν! Τωρά που το σκέφτουμαι, θα αξίζει μπλογκ ποστ τζείνη η φάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λεπτομέρεια αλλά για να έχεις υπόψη σου, δεν μπορείς να κάμεις γάμο σε ορθόδοξη εκκλησία αν και οι δυο δεν είναι ορθόδοξοι. άρα η γυναίκα του πρέπει να άλλαξε θρησκεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έκαμα αλλά πολύ σποραδικά Ερχόμουν για 2-3 εβδομάδες το χρόνο στο Loyola για 4-5 χρόνια από το 2004 και μετά. Don't ask! Πολύ ωραία πόλη αλλά δε νομίζω να γνωριστήκαμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολύ μου αρέσει όλο αυτό το ιντερνάσιοναλ του εργαστηρίου σας :-)

    εκτός τα ΚΑΠΕ φυσικά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή