Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Big Lab Theory Σίζον 2, επεισόδιο 5

Τούτο το καρτούν θυμίζει μου το εργαστήριο που έκαμα το διδακτορικο
μου. Δεν είχαμε ουτε ενα παράθυρο! Τωρα ευτυχώς το γραφείο μου στο
εργαστήριο ειναι κολλημένο πάνω σε ένα που τα τεράστια παράθυρα. 


Πρόσφατα είπαν μου 2-3 άτομα, "Πρας γιατί εν μας γράφεις Μπιγκ Λαπ Θίορις;;;" Η απάντηση εν ότι εν εγίνετουν τζαι κάτι συνταρακτικό. Ευτυχώς εν έχουμε δράματα! Στο εργαστήριο επικρατεί ηρεμία. Όι πως τωρά εγινε κατι συνταρακτικό για να σας πω, αλλά για χάρη τζείνων των 2-3 ατόμων, ειπα να κάμω ένα απντέιντ.


Καταρχάς στο εργαστήριο τωρά υπάρχει ενας αλλος αέρας. Εφυαν οι 2 Πολωνοί  πριν 6 μήνες τζαι ειδικά ο Πολωνός τεχνικός μας που ηταν ενας τεμπέλης υπερόπτης που δεν ήξερε τίποτε τζαι δικαίως απολύθηκε. Εφυεν στο επεισόδιο 4 της δεύτερης σεζον τζαι ο Ραζ ο Ινδός τεταρτοετής φοιτητής που δεν εκαμνε καθόλου πρόοδο. Που το προγραμμα του διδακτορικου ομως μαλλον εν τον εθκιώξαν γιατι ειδαν τον 2-3 φορές στο πανεπιστήμιο. Την περασμένη εφτομάδαν είδεν τον ο Οκλαχομάς στην καφετέρια του νοσοκομείου τζαι ο Ραζ εκαμεν πως εν τον ειδε, ενω ο Οκλαχομάς είσhεν τον σhαιρετήσει.

Απεκτήσαμεν όμως ενα νέο μαθητή, τον Α, ο οποίος εν που την Όμαχα της Νεμπράσκας! Καλο παιδί σε γενικές γραμμές, κάμνουμεν αστειούθκια τζαι πολλά συνεργράσιμος. Συμπαθώ τον πολλά. Θέλει όμως καθοδήγηση τζαι ειπεν μου ο Αρχων εχτος που να τον βοηθώ τζαι να του δείχνω πράματα, να του δείχνω πως να μεν λοξοδρομά που τα προτζεκτ τζαι να του δειχνω καπως τον δρόμο....

Ηρτεν τζαι ο Μάικλ. Ο Μιχαλάκης που λέτε ηταν φοιτητής στο λαπ μας τζαι αποφοίτησεν τζαι έφυεν 2-3 μήνες μετά που επία εγω. Επιεν 2 χρόνια ποστ-ντοκ σε ενα γκρουπ κομπιουτεράδων στο Georgia Institute of Technology τζαι εν επαίρναν καλά με τον ατβάιζορ του γιατί ηταν ένας τσάρος λαλεί τζαι ειπεν του Άρχοντα αν γίνεται να έρτει πισω για τουλάχιστον κανένα χρονο. Τζαι ενω έσhει 3 χρόνια να κάμει πειράματα, γιατι εν κατα βάση κομπιουτεράς, τωρα πρεπει να κάμνει τζαι πειράματα. Εν το μεταξύ ο Μιχαλάκης εσhει μπακγκράουντ φυσικής....ετσι πολλά πραματα εν τα ξέρει...τζαι ρωτα συνέχεια. Επίσης είδεν οτι ξέρω πολλά τρικς για τα πειράματα τζαι που τότε αγάπησεν με! Τζαι ενω παλια που τον ειχα πρωτογνωρίσε εσνόμπαρεν με λίο, τωρα ειμαι η κολλητή του! Το καλό του εν ότι αναγνωρίζει την βοήθεια μου τζαι λαλεί το συχνά στον Άρχων.

Εχτός που τουτους τους 2 εχουμε τον Οκλαχομά βεβαίως βεβαίως, που πως να το κάμουμε ρε παιδί μου επρεπε να μείνει κομπιουτεράς....εν έσhει το απαραίτητο "σhέρι" που χρειάζεται για να κάμνεις πειράματα. Αλλα προσπαθεί τζαι ετσι εν οκ. Εχουμε τον γνωστόν ΠαΣχιΦά, τζαι 2 undergrads. Τζαι που τζαμέ που ειμασταν ενα λιο πολυεθνικό εργαστήριο, τωρά ειμαστε 5 γουάιτ γκάις (οπως λαλουν οι ίδιοι  των εαυτό τους), ενας κινεζο-αμερικάνος αντεργκραντ (που εν ερκετε πολλά ομως γιατί κρατά πολλά μαθήματα) τζαι εγώ! Τον Μάρτη θα έρτει τζαι ένας νέος ποστ-ντοκ τζαι οι γουάιτ γκάις θα γίνουν 6! Τους 100% κομπιουτεράδες εν τους υπολογίζω γιατί τους θωρούμε απλά 2 φορές την εφτομάδα στα μίτιγκς.

Ο Άρχων βουρά τζαι δεν φτάνει! Το τμήμα ψάχνει νέο καθηγητή έτσι κάθε εφτομάδα εχουν τζαι 1-2 υποψήφιους. Επίσης το τμήμα θέλει 2 άτομα γραφειακό προσωπικό έτσι αλλα ιντερβιους που ποτζεί. Εν τζαι τμηματάρχης ο Αρχοντάκος, τζαι πρεπει να εν παρόν σε ουλλα. Ηθελε τζαι ο καημένος να έρτει μαζί μας Τέξας αλλα εν προλαβαίνει!

Τα καλά νέα εν ότι ήρταν τα ριβιους για το πέιπερ μας με τον ΠαΣχιΦά που εδω τζαι 6 μήνες προσπαθούμε να δημοσιεύσουμε. Οι αλλαγές που θέλουν εν πολλά μικρές τζαι εν ξεκάθαρο ότι εγίνε δεκτό! Ακόμα μια εργασία ετελειωσεν σχεδόν! Σε τουτο πρώτος εν ο ΠαΣχιΦάς, μετά εγώ τζαι μετά ο Αρχων! Εχτές έγινε δεκτή τζαι μια εργασια του Οκλαχομά με ενα παλιο undergrad που τωρά κάμνει διδακτορικο στο Χαρβαρτ τζαι έτσι ο Άρχων πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το μόνο κακό εν ότι εχάλασεν παλε ενα μηχάνημα τζαι αναγκαστηκά κοφκουν πρότζεκτ πίσω αλλα εκανονισα να ερτουν να το σασουν....τζαι ας ελπίσουμε οτι θα σάζεται.

Ετοιμάσαμεν τζαι τα ποστερ μας με τον ΠαΣχιΦά. Αυριο παν για τύπωμα. Οσοι δεν εξαναεπίετε σε επιστημονικά συνέδρια, να σας πω οτι εχτος που ομιλίες, έσhει τζαι ποστερ σέσhονς. Βασικα εσhεις την εργασία σου τυπωμένη σε ποστερ τζαι περνά ο κοσμος τζαι μιλάς τους για την δουλειά σου. Συνήθως εν δουλειά που ακόμα να δημοσιευτεί ετσι υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Άρχων θέλει με να εβρω τζαι κόσμο να συνεργαστούμε για ενα προτζεκτ ετσι θα προσπαθήσω να κάμω ο,τι μπορω. Του Άρχοντα ευτυχώς άρεσεν του το ποστερ μου τζαι λαλεί μου εισαι κοντά σε αλλο πέιπερ ξέρεις το;; Ξέρω το λαλω του, οταν ερτω πίσω θα εν η προτεραιότητα μου να το τελειώσω!

Τζείνη την ώρα ειμασταν οι 2 μας. Λαλεί μου σhαίρουμαι πάρα πολλά που πάμεν καλα σαν εργαστήριο τζαι που τωρά ειμαστε μια δεμένη ομάδα. Ειχα το έγνοια με τουτα ουλλα τα βουρηστρα που έχω σαν υπευθυνος του τμήματος. Επίσης λαλεί μου θελω αν ποτε υπάρχει μια εργασία των άλλων στο εργαστήριο, που θεωρείς ότι πρέπει να είσαι πάνω, να μεν διστάσεις να μου πεις τζαι εγώ θα σε βάλλω.  Αν θεωρείς οτι στο πέιπερ του Οκλαχομά πρεπει να είσαι πάνω, θα γράψω στον έντιτορ του τζουρναλ τζαι να σε βάλλει πάνω. Λαλώ του σε τουτο εν εκαμα κατι τοσο πολλά μεγάλο για να μπω πάνω. Οκ λαλεί μου, στα επομενα σίουρα καλο θα μπείς πάνω τζαι σε τουτο θα σε βάλλω στις ευχαριστίες.

Ο Αρχων για ακόμα μια φορά μου αποδεικνύει οτι εν ίσως ο σπουδαιότερος ανθρωπος που εγνώρισα ποτέ στην επαγγελματικη μου ζωή! Σε ενα χώρο που ο κόσμος τσακώνεται για να μπει το όνομα του σε μια δημοσιευση, τζεινος ηρτεν να μου πει έτσι πράμα. Γραφω το τζαι συγκινούμαι. Εναν Άρχων να είχαμεν στην Κύπρο, τζαι θα εμεσουρανούσαμεν!!! Εν τα λαλω τουτα ουτε για να χουμιστώ ουτε τίποτε. Λαλώ τα γιατί εν παύει τουτος ο ανθρωπος να με εντυπωσιάζει! Ποτέ εν μου έδειξε κάποιος τοση εμπιστοσύνη τζαι εκτίμηση στην δουλειά τζαι ο μονος λογος που με στεναχωρεί το γεγονός οτι επήρα την αποφαση της επιστροφής είναι οτι τουτο το πράμα τζαι η συναναστροφή μαζί του θα μου λείψει. Τουτο όμως εν θέμα για άλλο ποστ. Ηδη εμακρυγορησα.

Τζαι ενώ την περασμένη εφτομάδα ήμουν πολλά ντάουν, σιγά σιγά αρκεψα να βρίσκω την φόρμα μου στην δουλεια τζαι στην ρουτίνα....(Τωρά που το έφερε η κουβέντα, την μαυρη μου την φόρμα που επήρα στο χρυσοπράσινο εν την βρίσκω...Ρε μάμα αφηκα την τίποτε Κύπρο;) Τζαι ενω η αναζήτηση εργασίας στο χρυσοπράσινο ειναι πανδύσκολη για τον κλάδο μου, δεν θα τα βάλλω κάτω! Ως τότε ομως, χρωστώ το στον εαυτό μου τζαι στον Άρχων να καμω το καλύτερο που μπορώ για το εργαστήριο μας τζαι τουτο θα το προσπαθώ.

24 σχόλια:

  1. Εννα το θκιαβάσω μετά που θα έχω ώρα! Τωρά θέλω μόνο να πω: FIIIIIIIIIIIIIIRST! :D

    P.S.: haters gonna hate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομίζω να του κάμουμε πρόταση να ρτει να τον βάλουμε πρόεδρο... :ρ

    ακούεται πολλά αξιόλογος άνθρωπος...
    βέβαια ήβρε τζαι μιαν Πρασινάδα να στηριχτεί, να τα λέμε κι αυτά... ;) χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδες κόρη Πρας. Θνινγκς αρ λούκινγκ απ. Βασικά ένιωθα σε ότι σάννα τζιαι ήσουν λιο μούντι τελευταία. Αλλά άμαν έσhιεις άτομα κοντά σου σαν τον Άρχων που σε εκτιμούν τόσο πολλά, κάμνει τα ούλα γουόρθ-γουάιλ. Ευτυχώς που επικρατεί ηρεμία μες το λαπ, τζιαι κονργκρατς για το πέιπερ τζιαι το πόστερ σου (πανάιτσα μου ήντα μου θυμίζεις το Sheldon - με το καλό τρόπο οφ κορς). Μακάρι ούλα να πάσσιν καλά στο συνέδριο. :)

    Καλημέρα/Καληνύχτα ντίαρ Πρασινάδα ;-) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Agapoula, tora ekatalava piou einai i forma pou ivra sto syrtari tis Pell otan mou eipe den einai diki tis! Enomisa itan tis Xipp! Tha ti fylaxo pou enartis piso...
    Prasinomitor

    PS Congrats gia to paper, xero einai se poly kalo journal! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πρας μου στην κύπρο ο εκάστοτε άρχων θα σε έβαλλε να του κάμεις κυπριακό καφέ. στο γκάζι μάλιστα επειδή ο άλλος "εν λαλεί". εν σημαντικό πάντως το ότι εκτιμά όσα κάνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ούφφου ρε... νομίζω (εξαναείπα το) να εφεύρετε μες στο εργαστήριο την τηλεμεταφορά (έτσι λέγεται;!) τζαι να μένεις Κύπρο τζαι να δουλεύκεις Σικάγο!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπράβο ρε Πράς (για το paper!)
    εν καλά να δουλεύκεις με κόσμο που εκτιμάς και που σε εμπνέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάση τζίνο που είπε η Ουφ θέλω να επισημάνω πως ο διακτινισμός κολλά παντού! Επιβάλλεται να τον εφεύρει κάποιος.
    Συγχαρητήρια για το πεϊπερ και που μέναν.
    Τον Άρχων εν πειράζει, πακετάρεις τον και φέρνεις τον μαζί σου που εννα έρτει. Κόφκω τον τύπο που θα ερωτευτεί τα φραπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πάντως εγώ είμαι συνήθως όχι ακριβώς ντάουν, αλλά μάλλον μούντι, όπως είπε και η Λουκρετία, και πριν να πἀω Κύπρο, και τις πρώτες μέρες που είμαι τζιαμέ, και μόλις έρτω πίσω. Νομίζω είναι το σύνδρομο των ξενιτεμένων. Και σκέφτου ότι επιπλέον έχει και άλλα πράγματα που σε απασχολούν και συμβάλλουν στη διάθεση σου. Ευτυχώς που ο Άρχων είναι ο Ἀρχων. ακούεται εξαιρετικό άτομο. λλίος κόσμος υπάρχει που να μεν ζηλεύκει και να ενδιαφέρεται να προωθήσει τα άτομα που πρέπει! :-)

    Που είναι ο ήλιος του Γενάρη σήμερα; εικρινά μόλις εκοίταξα έξω και χιονίζει και είναι κατασκότεινα. :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σορρυ αλλά αν είσιεν κάτι συνταρακτικό πόσο μεγάλο σεντόνι θα έγραφες? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρασουλινα χαιρομαι που ανεκαμψεν η διαθεση σου!

    Αμαναμου ο γειτος αψεν ντζακιιιιιιιι... Θελω τζι εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Αν σε παρηγορει καθολου, εν τζαι δακατω ξυλοπαουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Diladi o neos o mathitis (o A.) en sintopitis tis Penny??? Pw pw simptwsi!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @TT
    Ρε καλύτερα μεν το θκιεβάσεις. Εν σhειρότερο τζαι που τα σουισάνταλ σου! :Ρ

    @Νόνης
    Καλή η ιδέα σου! Εν τζαι πορωμένος με μάππες τζαι εμαθεν τζαι το ΑΠΟΕΛ τωρα ετσι κάτι γινεται! Μπορεί να τον πείσουμε!
    :)))))

    @Λου
    Ε ναι...ενιξερω αν εν μουντι αλλά ντάουν σίουρα ημουν/είμαι. Ο Sheldon κόρη εν τζαι απέχει πολλά που την πραγματικότητα!

    Καλημέρα μου (τωρά ήρτα δουλεια!) τζαι καλο απογευμα/νυχτα σου! :)))))

    @Μάμα
    Φορεί η Ξιπ έτσι σάιζ;;; :Ρ Ναι φυλαξέ την γιατί εν περίπου 5 χρονών τζαι εσυνδέθηκα μαζί της! :)))

    @Ντάφοντιλ
    Εσhεις δίκαιο ρε...ο Αρχων δαμέ ρωτα με 3-4 φορές την εφτομάδα αν θέλω εσπρεσσο να μου κάμει! Ασε που μας έφερε τζαι milk frother τί στο καλο το λαλουν για να κάμνουμε τα εσπρέσσο του λάτε! Υπερπαραγωγή!

    @Ουφ
    Θα ηταν πολλά καλα ρε αλλά η επιστήμη απ'οσων γνωρίζω, σηκώνει τα χέρια ψηλά! Θα καρτερώ την Μαριλου να αποκτήσει καμιά μαγική δυναμή! Τα τσάνσες της εν παραπάνω παρά να εφευρέσουμε την τηλεμεταφορά/διαχτυνισμό!

    @Ράνια
    Ναι! Σου ευχομαι το ίδιο! Τζαι αν καμεις δουλειά τζαι προσλάβεις με, υποσχομαι θα σε εκτιμώ τζαι θα σε εμπνέω!! :))

    @Μαριλου
    Πλιζ σι ριπλάι του Ουφ. Θα ηταν καλά να τον έφερνα! Θα ελυαμε σαν λαός πολλά προβληματα!

    @Αλτερ
    Τουτο το συνδρομο των ξενιτεμένων έσhει πολλά συμπτώματα τα γέρημα!! Στα υπολοιπα συμφωνώ εννοείται!

    Ο ήλιος του Γενάρη ουτε δαμέ εφανηκε. Εψοφίσαμεν τζαι ετο έσυρε λιο σhιόνι για να χλιαζει παντου.... Πότε θα κάνει ξάστερια που λαλεί τζαι ο Ξυλούρης!

    @Αχάπαρη
    Κόρη εν για να επιβεβαιώσω τον κανόνα που λαλεί οτι τα πολλά λογια είναι φτώχια. Αν ηταν συνταρακτικά νέα θα έγραφα μόνο 3 γραμμές μαξ! :Ρ

    (εχάθηκες κόρη....ηταν να αρκέψω να σε γυρευκω ποτζεί ποδά!)

    @Γρουτουλίνα
    Να τα λαλείς της Πρασινομήτωρ τουτα! Που εχουμε τζάκι αλλα εν το ξέρει κανένας γιατι εν πίσω που την τηλεόραση! Τζαι εδω και 25 χρόνια εν το αναφκουμε! Τι ζητούμε! Να ψήσουμε λια καστανα τζαι καμια καπήρα με λουκανικούδι! Εν να βρωμίσει το σπίτι ιμισh!

    @ikoumera
    χαχαχα ναι!!!!!!!! Ειδες την Όμαχα!!! Προσπαθώ να τον πεισω να αρκέψει να θωρεί Μπιγκ Μπανγκ αλλά εν τα εκατάφερα ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1. Tο φιλοθέαμον κοινό χαίρεται με το νέο επισόδειο.
    2. Δεν μπορώ να μην προσέξω ότι ο Μάικλ εγινε άμεσα Μιχαλάκης ;-)
    3. Αρχοντες έχουμε και στην Κύπρο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι σχεδόν όλα τα σημαντικά πόστα τα κατέχουν άσχετοι γυμνοί βασιλιάδες οι οποίοι πολεμούν τους πραγματικούς άρχοντες για να μην φανεί η γύμνια τους. Πολλοί έφυγαν αλλά ακόμη κάποιοι λίγοι αγωνίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Αντρέας

    1. Ευχαριστώ απο καρδιάς το φιλοθεάμον κοινό! :)
    2. Το "Μιχαλάκης" ενεν της οικειότητας...εν της ειρωνίας! (εν τζαι παντρεμένος με μωρό ο ανθρωπος ετσι φορ δε ρέκορντ)
    3. Εσhεις δίκαιο! Ελπιζω συντομα να ειμαι τζαι εγω μαζί με σας που αγωνίζεστε! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπορεί να μεν είχε κάτι το συνταρακτικό το επεισόδιο, αλλά μπορεί να θεωρηθεί ως εισαγωγικό για τις νέεςς περιπέτειες του lab.
    Μια χαρά το δκιάβασα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @HeatJo
    Λαλείς; Χμ...Δηλαδή η "διαβασήμοτητα" εν ηταν τζαι τοσο χάλια...εν θα κοπεί το σήριαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητηρια για το πειπερ. Μεν μαραζωνεις για τον Αρχων που τα τωρα, εχεις ακομα καιρο.

    Εβρεθηκαν τζαι οι φορμες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όντως ήταν λλίο shειρόττερο που τα suicidals μου, γι'αυτόν έκαμα skip 2-3 παραγράφους προς το τέλος!

    Λεβέντης ο Άρχων.. Κάμε του πρόταση να τον φέρεις Κύπρο :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Σμιλί
    Ναι εχω καιρο...
    Ειδες που εβρεθήκαν!!! :))

    @ΤΤ
    Ε, πάμε πάτσι...τα σουισάινταλ σου μεν σου πω εθκιεβασα συνολο μισό.

    Να τον φέρω Κυπρο να κάμει τι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια Πράς για το πέιπερ, και το πόστερ :)
    Εν το καλύτερο μου να βρίσκω άτομα που εν τους ενδιαφέρει μόνο το εγώ τους, που θέλουν να παν και οι άλλοι μπροστά! Αδιαμφισβήτητα δεν είναι το νόρμαλ στις περισσότερες εταιρείες/ οργανισμούς.
    ενιξέρω αν εδιάβασες τούτο το άρθρο, http://www.cyprus-mail.com/eu-presidency/i-want-no-part-fixed-system/20120115, αλλά που τα σχόλια φαίνετε ότι υπάρχουν πολλοί σπουδασμένοι που εν έτοιμοι να προσπαθήσουν για ένα καλύτερο μέλλον στην Κύπρο.. για να δούμε αν καταφέρουμε τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολλά ενδιαφέρον αρθρο τζαι σχόλια! Θενξ για το λινκ τζαι αν δωκεις πάνω σε αλλα ετσι πλιζ στέλλε μου τα! Εν πολλά εκνευριστηκό τζαι νοιώθω την, την κοπέλα. Ειμαστε πολλοί που θέλουμε να επιστρέψουμε τζαι να αλλάξουμε την νοοτροπία. Το προβλημα εν οτι ενιξέρω αν μας θέλουν πίσω..... Τζαι τωρα που το ψάχνω το θέμα εχω να σου πω οτι εν πολλά δυσκολο.....

    Τζαι να σου λαλουν τζαι που πάνω, "Μεινε μάνα μου εξωτερικο! Τί θέλεις να έρτεις;;" Αμαν απαντώ, "εσεις γιατί ήρτετε καλό;" μεινισκουν τζαι θωρούν με χάσκοντα!

    Ασε εν μεγάλο θέμα που ανοιεις αγαπητη Φίσισιστ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. :) πριν 1-1,5 χρόνο ήταν διαφορετικά τα πράματα..
    Όταν ακόμα έκαμνα ετήσεις για διδακτορικό ήταν ούλλοι κάπως: Μα πού να πάεις μάνα μου; Μείνε Κύπρο να έβρεις δουλειά, να έχεις το αυτοκίνητο σου κτλ κτλ κτλ.
    Φέτος τα Χριστούγεννα ήταν ούλλοι χαππι με το γεγονός ότι σπουδάζω Αγγλία και πληρώνουμε! ήταν του τύπου: Ατε ρε; Μα πληρώνεσε; Ε μείνε μάνα μου ποτζεί, τι να έρτεις να κάμεις ποδά;
    Η οικονομική κρίση επιρέασε και την ιδέα του ιδανικού του Κυπρεου.
    και εμένα οι παραπάνω φίλοι μου λεν μου να μείνω, θέλουν εν θέλουν έχω συμβόλαιο ενι γουέι, αλλά καταλαβαίνω τους. Όταν πάεις πίσω ετέλειωσε, εν έσιει να ξαναφυείς, και οι παραπάνω εν εκάμαν όσα εθέλαν να κάμουν και μετά να επιστρέψουν κύπρο. Εκάμαν το μάστερ και εφύαν. Από την άλλη, ιτς ε περσοναλ τσοις. If you feel you have achieved what you wanted to achieve, and you are happy with yourself, then why not? :)
    ANW! Να μην τα πολυλογώ, περιμένω νέα ποστς να σχολιάσουμε το θέμα :)
    Χαβ φαν στο Τέξας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εν πολλά ενδιαφέρον τζαι τεράαααστιο θέμα...θελει ποστ(ς) που μόνο του! Θα το συζητησουμε νομίζα ξανά τζαι ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή