Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Άρχων

Άρχων αποκαλώ τον μάστρον μου. Εφκάλαμεν του τούτο το παρατσούκλι με την Ξιππασμένη γιατί το μικρό του όνομα θα μπορούσε κάλλιστα να ένι όνομα ενός πραματουθκιού που τον Άρχοντα τον Δακτυλιδιών (όι πως είδαμε ποττέ τις ταινίες). Ο Άρχων είναι από τους πιο έξυπνους ανθρωπους που εγνώρισα. Ένεν τυχαία που έφτασε ως δαμέ που έφτασε. Καθηγητής πανεπιστημίου, εγινε φουλ προφέσσορ απο ασσίσταντ προφέσσορ σε χρονο ρεκορ! Εργασιομανής ως τζαμέ που εν πάει! Πιστεύκει όμως ότι δεν δούλεψε ούτε μια μέρα στην ζωή του γιατί οπως λαλεί “If you love your job, then it’s like you never worked a day of your life!” Τζαι εγώ αγαπώ, λατρεύω την δουλεία μου άλλα θέλω και την άδεια μου κάθε τόσο για να πάω στο «χρυσοπράσινο φύλλο»! Συν τοις άλλοις, ο Αρχων συμπαθεί με (και νομίζω με θεωρεί και πιο έξυπνη από ότι είμαι στην πραγματικότητα) και μου έχει δώσει τοοοοόση ελευθερία στην δουλεία που δεν ξέρω τι να την κάνω τόση ελευθερία! Είμαι και η μοναδική γύναικα στο γκρουπ και έτσι χαιρω και καποιας άλφα μεταχείρισης. Για παράδειγμα αμα χρησιμοποιά κατα λάθος το εφ γουόρντ μπροστά μου, ζητά μετά συγνώμη και είπε και στους υπόλοιπους ττου γουότς δέαρ λάνγκουειτζ μπροστά μου!

Ένιγουει, το ππόιντ είναι οτι επιβεβαιώνει την θεωρία του ότι οι έξυπνοι είναι και ιδιόρυθμοι εντ/ορ ιδιόμορφοι. Στην δουλεία έρκετε με το ποδήλατο, βρέξει χιονίσει (και μιλώ κυριολεκτικά). Ξαπολά το ποδήλατο στο γραφείο του, το οποίο είναι ένα αχούρι και συχνά κυκλοφορεί στους διαδρόμους και στο εργαστήριο με το σκουτεράκι! Και όταν λέω σκουτεράκι εννοώ τζείνο το πραματούιν που πατάς πάνω με το ένα πόδι και με το άλλο κάμνεις ταχύτητα, και κρατας με τα χέρια ενα χερούλι. Σκέφτου πάνω στο σκουτεράκι ενα τύπο μεσαίου αναστήματος, με γυαλιά στρογγυλά Τζον Λένον αλλα πιο μεγάλα και χρυσά (όου γιές, μπιλίβ ιτ!). Προτιμά να κάθετε μαζί μας ως κοινός θνήτος παρά να εν κλεισμένος στο γραφέιο του και βάλλει μας και Παντώρα (όι τους φουρνους - που καλή τους ώρα έτρωα μιαν τασσινόπιττα τωρά- αλλά τον ονλάιν ντου ιτ γιουαρσέλφ ραδιοσταθμό). Το τοπ οφ δε τοπς του είναι αμα μας τραγουδά το χοτέλ Καλιφόρνια με την «φωνούλα» του!

Ενώ είναι τζει-που-γκικ, είναι και πολλά αθλητικός τύπος και μάλιστα αρκετά γυμνασμένος! Με κάτι αλλους δαμέ στο πανεπιστήμιο εκάμαν ομαδα μάππας, και μάλιστα είναι και ο παίχτης κλειδί πολλές φορές! Σύχνα τις Δευτέρες έρκετε καταφατσελομένος απο το ματς της Κυριακής. Περιττον να σας πω ότι στο μουντιαλ, δεν εχασε κανένας μας ούτε ενα ματς! Αμαν έπαιζε η Γιου Ες Έι, εκλέιαν το κονφερενς ρουμ και εθωρούσαν το ματς που το προτζέκτορ.
Στην δουλέια μας παρέχει καφέ και καθε Δευτέρα στο γρουπ-μίτινγκ μας παρέχει και λαντς. Το ψυγείο έχει πάντα μπύρες όλων τον είδων, χαουέβερ γουί καν όνλι ντρινκ άφτερ φάιβ!

13 σχόλια:

  1. Simpatho ton mastro sou, en sinadelfos! Areskei mou o tropos pou trexei to lab tou. Eisai tixeri pou ton esheis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούεται πολλά δυνατόν τυπούι. μακάρι να ήταν έτσι κιάλλοι "μάστροι". Και η δουλειά σου ακούεται καλή φάση. Αλλά να μεν δεις το Lord of the Rings... τς,τς,τς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μανα μου ρε τον 'Αρχων! Εν τόσο καλός που δεν απολύει καν τον ενα άσχετο που εχούμε που δουλεύκει μιαν ώρα την ημέρα τζαι τζείνην με το ζόρι.
    @ Ντιφαιανς
    Καλή η δουλεία μου. Την αγαπώ πάρα πολύ. Δύστυχως όμως οι ώρες εν πολλές και χρειάζεται αρκετές θυσιές, αλλά δεν γίνετε να τα θέλουμε και όλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακάρι να ήταν όλοι οι μάστροι έτσι!

    αλήθεια, δεν έχει τασιηνόπιττες στο usa? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγόρασα ελληνική τασσιή που ενα ιντερνάσιοναλ σουπερμάρκετ που το έχει ενας 'Ελληνας και λέμε να καμουμε τασιηνόπιττες με μια φίλη μου που μόλις επέστρεψε απο Κύπρο κ έφερε και σύνταγη! Αν φκουν επιτυχία τοτε ισως θα έχουμε ανακαλύψει την τασιηνόπιττα στην Αμέρικη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. areskei mou o boss!
    tziai gw me ton Prof mou panta eixa thn entyposh oti me theorei pio eksipnh apoti eimai :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. This line of devices has become close to for just a very long time and it has only gotten much better by the many years.



    My web blog: Read www.getfitnstrong.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. However, with the work out tubes you'll get as much as 234 kilos.

    Have a look at my web site ... simply click the following website page

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. But take note that immediately after you might be performed your established,
    you'll have to return the adjustable dumbbell back again to your foundation during the identical place that you simply taken off it (the burden plates really have to settle back again into slots with the base).

    my web site; visit the up coming internet page

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Despite Gingrich's racial connotations, the majority of us do not know about this activity. The Fleshlight is a pipe like structure although supported at the outside by a plastic cup and then insert in the middle of creating something this big, it tends to prefer cooler temps. I fleshlight have gotten to know and love -- nothing more, nothing less, and it's a substantial improvement over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. For larger persons or exercise fanatics that seriously
    set their equipment to the examination you will need to devote more on a higher stop gymnasium high quality
    equipment that could go ahead and take additional abuse.


    my web site - http://www.getfitnstrong.com/adjustable-dumbbells/weight-sets-sale/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Quite a few of the muscle groups during the legs perform in conjunction along with the larger muscle mass in the back again.



    Feel free to surf to my blog post - adjustable dumbbell set

    ΑπάντησηΔιαγραφή