Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Φεύκει το ΚΑΠΕ!!!!!!

Αν τζαι εν εξεκίνησεν η μέρα μου καλά σήμερα η συνέχεια έφερε καλά νέα!Φεύκει το ΚΑΠΕ!!!!!!!!!!!!!!! Ναι εν γεγονός! Το βρόντερό "Εξω το ΚΑΠΕ που το λαπ" εισακούστηκε που τον Άρχων τζαι το ΚΑΠΕ θα είναι σύντομα παρελθόν.

Για όσους τωρά εσυντονιστήκαν στο ραδιόφωνο μπλογκ, το ΚΑΠΕ είναι το Κόμμα Αχρήστων Πολωνών Εργαστηρίου (η εθνικότητα εν γιατί απλα οι 2 προβληματικοί τυγχάνει να εν της ίδιας εθνικότητας, έτσι για να είμαστε πολίτικαλι κορέκτ). Αν θέλεις ένα φλας μπακ, βάλε νοσταλγική μουσικούδαν τζαι δε δαμέ τζαι δαμέ.

Εδώ τζαι κανένα μήνα ο πρόεδρος του ΚΑΠΕ, ο τεχνικός του εργαστηρίου δηλαδή ηρέμησεν τζαι αγνόουσαμεν τον μια χαρά. Έλειπε μια μέρα ποτζει μιαν ποδά,προχτές ήρτεν κοστουμαρισμένος τζαι γενικά εν επιάνετουν με το παραμικρό τζαι δεν μας έκαμνε την εργαστηριακή ζωη μας κόλαση. Ηρέμησα τζαι εγώ τζαι εν ερκουμουν σπίτι νευριασμένη τουλαχιστόν επι καθημερινής βάσεως τζαι ηρεμήσαν τζαι οι άλλοι γυρώ μου γιατί δεν τους τα έπριζα για το ΚΑΠΕ.

Πρίν κανένα μήνα ο Άρχων είπε μου εμένα τζαι του "παιθκιού με τις σhισμένες φανέλες" να κάμουμε μια λίστα με τα πράματα που θέλουμε να κάμνει ο πρόεδρος του ΚΑΠΕ. Εκάμαμεν τζαι εμείς την λίστα μας τζαι είπαμεν του έσhει τζαι άλλα που θα εμπορούσαμε να βάλλουμε αλλά εν τα εβάλλαμε γιατί εν του έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα τα κάμει σωστά. Μετα που λίες μέρες επειδή ο πρόεδρος εν έκαμνε τίποτε, εστείλαμε ή-μειλ του Άρχοντα να δούμε αν του είπε τίποτε ιδαλλιώς να τα κάμουμε εμέις. Ο Άρχων σαν επαίρνα που το λαπ είπεν μου μετά ότι η απάντηση στο η-μειλ μου ήταν "νοτ γιέτ". Ο πρόεδρος εσυνέχισεν να μεν κάμνει τίποτε τζαι εμείς επαίζαμε πελλόν γιατί όπως σας είπα είχαν ηρεμισει τα πράματα.Κάτι υποψιάστηκα ότι θα έγινε αλλά εν επίαινε ο νους μου στο τι έγινε.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι ο πρόεδρος είσhεν να κάμει ένα σετ που πειράματα για ένα που τα πρότζεκτς μου. Δουλεία των 2 εβδομάδων τζαι τζείνος σε 3.5 μήνες έφτασε στο συμπέρασμα ότι εν λειτουργά τζαι επαραίτησεν τα. Πρίν λίες μέρες ήρτεν ο Άρχων τζαι σαν εμιλούσαμεν είπεν μου ότι ο πρόεδρος "ις γκίβινγκ απ ον δατ" τζαι άλλαξεν κουβέντα. Έτσι τζαι εγώ έκαμα το μόνη μου. Σήμερα το πρωί έγραψα ή-μειλ στον Άρχων τζαι είπα του σόρρυ Άρχων μου άλλα έκαμα το μόνη μου αν τζαι νοιώθω άσhημα που το έκαμα στα κρυφα τζαι είπα του τα αποτελέσματα. Απάντησεν μου σε λία λεπτά τζαι λαλεί μου θενξ που το έκαμες μόνη σου. Μπορείς να έρτεις στο γραφείο μου σε μισή ώρα να μιλήσουμε για τα θέματα του εργαστηρίου τζαι για να οργανωθούμε για τους καινούριους που εν να έρτουν;" 

Σε μισή ώρα επία. "Καταρχας" λαλεί μου "έχω να σου ανακοινώσω κάτι το οποίο θέλω να κρατήσεις μόνο μεταξύ μας ώσπου να είμαι έτοιμος να το ανακοινώσω σε ούλλους. Εσυζήτησα με τον πρόεδρο τζαι είπα του κλίαρλι δις ις νοτ γουόρκινγκ άουτ. (ούτε φιλενάδα να εχώριζεν ο Άρχων!). Τζαι εσυμφωνήσαμεν τα τζαι είπα του έσhεις ακόμα 2 μήνες δαμέ για να μπορέσεις ίσως να έβρεις τζαι  δουλειά. Λαλώ σου το εσένα" λαλει μου "γιατί εν θέλω να νομίζεις οτι εν έκαμα κάτι για το θέμα τζαι ότι άφησα το να περάσει."

Είπα του ότι επρόσεξα την αλλαγή στην συμπεριφορά του αλλά εν επίεν ο νους μου ότι θα φύει, απλά ενόμιζα ότι εκαταλαβε ότι εν είσαι ευχαριστημένος με την συμπεριφορά τζαι την απόδοση του. Είπεν μου να μεν το πω ούτε στο παιδί με τες σhισμένες φανέλες για να συνεχίσουν τα πράματα να εν ομαλά ώσπου να την κάνει για τα καλά ο πρόεδρος.

Είπεν μου επίσης ότι αποφάσισε να μεν πει του νεαρού μέλους τον ΚΑΠΕ να μείνει για ακόμα ένα χρόνο γιατί τζαι να μείνει δεν θα γίνει η δουλειά που θέλει τζαι είπα του συμφωνω. 

Μετά έκαμεν με "φοινιτζιά". Τα ίδια που μου είπε περίπου τζαι πριν (βλέπε φλας μπακ που πάνω). Εν εμίλησεν για το πότε θα πιάσω αύξηση ούτε για την πιο ψηλή θέση αλλά νομίζω θα περιμένει να ξεκουμπιστεί ο πρόεδρος τζαι μετά για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις τζαι οκέι καταλάβω τον. Ούτε σκέφτετε να πιάσουμε τεχνικό. Λαλεί σου έχω την Πρασινάδα που τα κάμνει ούλλα (τζαι συμφέρει) θα τις δώσω αύξηση τζαι θα είμαστε μια χαρά. Οκέι δέχουμε, αφού τα κάμνω που τα κάμνω γιατί να μεν ανταμοίβομαι έξτρα.

Τέλοσπάντων εμιλήσαμεν κάμποσο για το τι πρότζεκτ θα κάμει ο καθένας που τους καινούριους τζαι ο Άρχων εμίλαν στον πλυθυντικό. Δηλαδή "Θα τους βάλλουμε να το κάμουν το τάδε τζαι θα τους μάθουμε το τάδε τζαι θα είμαστε οργανωμένοι τζαι παραγωγικοί" τζαι εκατάλαβα ότι θα τους βουρώ που πίσω να τους κάμνω τρέινιγκ στην αρχή τουλάχιστον. Το "φοινιτζιά" ουκ έρχεται μόνο! Εν τέλη δις ις δε Γιου Ές οφ Έι όπου αν δεν δουλέψεις, δεν πάεις πούποτε, τζαι εγώ θέλω να πάω κάπου (για παράδειγμα Χαβάη με μία ρόδα).

Εγώ εν να σπάσω. Είπα της το της Ξιππασμένης της αρφής μου ολόισhια άρα μαθαίνει το τζαι οι μάδερ, φάδερ, η μπέιμπι σις τζαι ο σκύλος μας. Είπα το τζαι στην μέλλουσα κουμέρα μου στην Κύπρο τζαι εννοείτε τζαι στο Βούιν τζαι σε σας. Κατα τα άλλα εκράτησα την υποσχεση στον Άρχοντα ότι δεν θα το πω σε κανένα στο εργαστήριο. Ούφφου εν να δυσκολευτώ να το κρυψω που το παιδί με τες σhισμένες φανέλες αλλά πρέπει γιατί μπορεί να νευριάσει τζείνος καμιά φορά τζαι επειδή εν αντρας και το κέφι του θα κάνει, και θα πει και καμιά κουβέντα παραπάνειιιιιι!(ποιητική αδεία για χάρην ομοιοκαταλιξίας)

Απο τα λεγόμενα του Άρχοντα, τέλος του μήνα την κάνει ο πρόεδρος τζαι αρχές Ιουνίου θα την κάνει τζαι το νεαρό μέλος των ΚΑΠΕ τζαι θα γράψω ποστ με τίτλο "ΚΑΠΕ, THE END. Θενξ Άρχων μου για τα καλά νέα. Α!!! Τζαι για τα γενέθλια μου που κοντεύκουν τζείνη αυξηση τζαι η προαγωγή εν θα με εχάλαεν!

Υ.Γ. Επροσπάθησα να βάλω κανένα τραγούδιν αλλά εν με αφήνει ο βλόγγερ. Έτσι εν να έχουμε τωρά;;;; Στήν αστοσhιαν ασέν τζαι λίνκ.

11 σχόλια:

  1. Δηλαδή για να καταλάβω...το "μυστικόν" ξέρουν το ούλλοι εκτός που το παιδίν με τες shισμένες φανέλλες; :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν το έργο το "the secret" ένα πράμαν. Εν σίκρετ αλλά είδαν το εκατομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα! Στην δουλειά εν το ξέρει κανένας τζαι ούτε θα το πω! Εν τζαι είπεν μου να το κρατήσω τζαι μυστικό που τους εχτός δουλειάς όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ίντα πράμα τούτοι οι αμερικανοί α; όποιον έν κάμνει τη δουλειά του να τον θκιώχνουν... μα να μεν έσιει ένα κουμπάρο κουμπάρου γείτονα υποψήφιου βουλευτή το ΚΑΠΕ να κρατήσει τη θέση του;!

    ;-)


    "το παιδί με τες σhισμένες φανέλες [...] εν αντρας και το κέφι του θα κάνει"

    ο πειρασμός συνεχίζεται... :Ρ
    και είναι και μακρυά το Αμέρικα!

    το τραγούδι δε μας αφήνει να το δούμε :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hahah sto kato kato en tzai eipen sou o Arxon na men to grapseis sto blog, oute eipe na men to kamo toutoukki sto soi stin kipro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eides ti diafora USA me Kipro? Kipro, an eshis ta mesa, oso axristos kai na ise, i doulia en panta diki sou!
    she demon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουφ εν να έρτει η Ξιπ το καλοκαίρι τζαι έλα μαζί της. Αμαν είμαστε θκυό εν να είμαστε 2-1 με την Ξιπ έτσι εν να μας αφήνει να ακούμε Δεληβοριά στο αυτοκίνητο!

    Το παιδί σαν να τζαι γυροφέρνουν τον κάτι Νταίζες γιαυτό έλα. Να σου κανονίσω την θέση του τεχνικού στο εργαστήριο μας;; Αν δεν κατέχεις εν οκέι. Φτάνει να μαθαίνεις εύκολα!

    Κόρη Ξιπ, τι κόφτει το σόι για τα ΚΑΠΕ. Αλλά αν είναι για να ευχαριστηθείς να κάμεις κάτι τουτουκι, δεν γκόου φορ ιτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @she demon
    Τελικά αλλόπως η λύση είναι να μετακομίσουν οι δικοί μου δαμέ αντί εγώ Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ουφ

    εμένα το λινκ ανοίει μου το. Εν τούτο
    http://www.youtube.com/watch?v=GuIwW4pFxHg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν είναι διαθέσιμο το βίντεο στη χώρα μου λέει... λες να έρθω ε;... καθόλου Νταίζη, τυχαία θα διασχίσω τον μισό πλανήτη για να πέσω τυχαία πάνω του ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δαμέ ήβρα σου τζαι δουλειά ως τεχνικός εργαστηρίου τζαι άντρα...τι άλλο θέλεις!! Τζαι προσφέρω τζαι μπεντ & μπρέκφαστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή