Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Η εγγονή του Κάρλ

Ο Καρλ είναι ένας καθηγητής στο τμήμα χημείας στο πανεπιστήμιο μας. Είναι 69 χρονών τζαι γενικά είναι ενα πολλά κιουτ γεροντάκη με άσπρα μαλλιά τζαι γυαλιά στυλ 80'ς. Οι μαθητές οι κομπιουτεράδες του γκούπ μας εν βασικά δικοί του μαθητές αλλά τα γκρουπς μας εν σαν ένα γιατί εμείς έχουμε τζαι εργαστήριο. Τον Καρλ θωρώ τον κάθε Δευτέρα στο γκρουπ μίτινγκ. Τρώμεν ούλλοι λαντς τζαι πολλές φορές κόφκω τον εαυτό μου να σκέφτετε σιγά μεν τρώει ένας 70 χρόνος Κυπραίος Κινέζικα τζαι Θαυλανδέζικα φαγιά σαν τζείνον! Δυστυχώς ο Κάρλ όμως έσhει ένα πρόβλημα τζαι δυσκολεύκετε λίο γιατί τα σhέρκα του τρέμουν πάρα πολλά τζαι καμιά φορά δυσκολεύκετε στο να τρώει, τζαι σκέφτουμαι τελικά ούλλοι άνθρωποι είμαστε. Μετά το φαί, φκάλει πάνω το νέο του το Μακ Έιρ το οποίο το ζηλεύκω πάρα πολλά!

Ο Καρλ εγεννήθηκεν τζαι εμεγάλωσε στην Νέα Υόρκη. Ο αδερφός του εν τζαι τζείνος καθηγητής χημείας σε γνωστό τζαι πολλά καλό πανεπιστήμιο στην Νέα Υόρκη. Τυχαία εγνώρισα τζαι τον αδερφό του πολλά παλιά σε ένα συνέδριο τζαι μοιάζουν πάρα πολλά φατσικά. Ο Κάρλ όμως εν γλυκούλης ενώ ο αρφός του λίον όξινος. Ο Κάρλ στον κλάδο της φυσικοχημεία εν πάρα πολλά γνωστός τζαι επιστημονικά περιοδικά έχουν του κάμει αφιερώματα τζαι μίνι-βιογραφίες. Έπιασε πολλά βραβεία κτλ τζαι γενικά σπουδαίος τζαι γιαυτό δυσκολεύκουμε να του μιλώ στον ενοικόν αλλά δαμέ το 99% τον ανθρώπων ανεξαίρετα από τα χρόνια ή στάτους τους μιλούν στον ενοικό, κάτι που μου επήρεν λίο καιρό να συνηθίσω γιατί εν ήταν έτσι στο παλιό μου πανεπιστήμιο. Πριν 10 περίπου χρόνια ο Καρλ αποφάσισε να ανοιξει την θεωρητική έρευνα του στον κλάδο των πρωτεϊνών τζαι που τότε συνεργάζουνται με τον Άρχων.  Ο Κάρλ μιλά με εξισώσεις, κάμνει πράξεις με στον νού το σε δευτερόλεπτα. Από ότι άκουσα σαν καθηγητής εν λίο χάλια. Το μάθημα του εν απλά εξισώσεις τζαι φυσικο-χημικο-μαθηματικά! Δουλευκω σε ένα πρότζεκτ με τους κομπιουτεράδες τζαι έτσι μια μέρα ίσως έχω την τιμή να δημοσιεύσω ένα άρθρο μαζί του.

Πρίν λίες μέρες ο Άρχων είπεν μου ότι θα έρτει η 16χρόνη εγγονή του Καρλ το καλοκαίρι τζαι θέλει την έχουμε για κανένα μήνα δαμέ στο εργαστήριο. Τι να κάμουμε λαλει μου ο Άρχων, εν μπορούμαι να πούμε όι.Πλας λαλεί μου το 1/8 του νού του παππού της να έσhει τότε θα εν διάνοια.
Εχτές έλαβαμε με τον Άρχων ένα η-μέιλ που τον Κάρλ. Ερώταν πως μας φαίνετε να αρχίσει η εγγονή του την εβδομάδα της 25 Ιουλίου. Απάντησα του ότι "σάουντς γκουντ το μι τζαι απάντησεν μου "μένι θενξ Πρασινάδα".

Το πόιντ αυτής της ανάρτησεις είναι ότι τωρά δεχούμαστε στοιχήματα για την εγγονή του Κάρλ. Μερικά που τα σενάρια είναι:

1) Η μιτσιά θα έιναι η προσωποποίηση του Σέλντον. Θα είναι ένα σκέτο νερντ.
2) Η μιτσιά θα είναι βαρκέται τζαι βασικά εν με το ζόρι που θα έρτει στο εργαστήριο μόνο.
3) Η μιτσιά θα εν ήσυχη τζαι δεν θα φκάλει κιχ γιατί εσhει τζαι λία κομπλεξ λόγο υψηλού ΙQ.
4) Η μιτσιά άκουσε ότι εν ούλλον άντρες (σχεδόν) το γκρούπ τζαι θα έρκετε με τα μίνι.
5) Η μιτσιά θα εν σαν την Έιμυ Φάρα Φάουλερ. Νέρτ γκόν λίο γουάιλντ.

Εγω πάντως επόνταρα στο 1 αλλά θέλω να εν το 5. 1-2  παιθκιά εποντάραν  στο 2 τζαι 1-2 στο 3. Δεχόμαστε τζαι άλλες επιλογές τζαι εισηγήσεις. Ετο να ποσκολιούμαστε ώς τον Ιούλιο όταν θα ξέρουμε την απάντηση.

12 σχόλια:

  1. Ψηφίζω 4κ 5 δαγκωτό!Τουλάχιστον να έχει ενδιαφέρον το μπαϊπι-σιττινκγ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ίνταλος μιλάς στον ενικό στα αγγλικά;;

    3 και 4, χωρίς το ψηλό άικκιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σίουρα το 4. τζαι μάθετε που τα τωρά ποια κλαμπ παίζουν γαμάτη μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6. έννα εν σαν την ππένι (ππένι, ππένι). χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hello??????????????? to 69 theoris to gerontaki?????????????? eshi exintaries pou stekoun kalitera pou sarantaries!

    she demon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το 4 επήρεν παραπάνω ψήφους από ότι επερίμενα....Αν επήρεν που τον Καρλ, ενομιζω να εν το 4, αλλά μόλις εσκέφτηκα ότι ίσως να επήρεν που την γυναίκα του Καρλ την γιαγιά της τζαι έσhει τότε τσανς γιατί εγνώρισα την 1 φορά τζαι ολόισhια είπεν μου εν τζαιρός να έβρω ένα γκουντ αμέρικαν μαν να παντρευτω.

    @Σαικ
    γιου νόου γουατ άι μιν. Εν τον αποκαλούμε Δρ. Τάδε κτλ κτλ. απλά σκέτο Καρλ, όπως τζαι ούλλους τους άλλους στο ντιπάρτμεντ. Εγώ που εν ήμουν μαθημένη ούτε που το παλιο μου γιούνι ούτε που την Κύπρο, εδυσκολεύτηκα λίον να το συνηθίσω.

    @Μουνλάιτ
    καλή ιδέα!!! χααχα

    Ούφφου τωρά πως θα περιμένουμε ως τον Ιούλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Sike
    Αντί "you" λαλείς "yo"

    @Prasinada
    6) Ππένι-λάϊκ (μ)πίμπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. hhahaha je gw lalw en nan san ti penny!!!

    Kori ma kamneis mol biology?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ινβίκτους & Σάικ
    χαχαχα! το παιδί με τες σhισμένες φανέλες λαλεί του τζαι "γιο Καρλ" κάποτε!


    @Roam
    Πολύ σουξέ η ΠΠένι!!

    Κόρη κάμνω πρότιν κέμιστρι/μπιοφίσιξ βασικά. Αλλα περιέχει πολλή μολ μπάιο
    Εν θέλεις να κάμεις κανένα ιντερνσhιπ Σικάγο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. je ego psifizo penny-like bimbo! btw prepi na grapseis post afieroma stin geneka tou karl-eneshi lathos i geneka!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ξιπ
    χαχαχα θυμάσε το Τζινάκι;; Όντως θέλει ποστ που μόνη της τζείνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή