Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Μεγκαλίσιους" νεύρα

Πολυαγαπημένο Mέγκα (μου),

Καταρχάς θέλω να σου πω ότι γενικα είσαι το αγαπημένο μου κανάλι. Ποια που τα σήριαλ σου να πρωτοθκιαλέξω. Όταν εγόρασες τον "Λόγο" στην Κύπρο, αν τζαι πάρα, μα πάρα πολλά μιτσια, εγώ εχάρηκα που επιτέλους θα είχαμε παραπάνω ελληνικά σήριαλ. Άσε που ήμουν τζαι νευριασμένη με τον Λόγο γιατί ελογοκρίναν μας τα έργα τζαι ήμουν σικκιρτισμένη γιατί εκόψαν μας σκηνές των Ψίθυρων Καρδίας τζαι εν εξέραμε αν όντως το "έκαμεν" η τέως Ερατώ με τον νύν Δήμαρχο.

Τελοσπάντων, προσφατα αγαπητό Μεγκαλίσιους ενευριάσες με. Οκέι καταλάβω ότι εν θελεις να βάλεις το Νησί πάνω στο σάιτ σου για να το θωρούν οι εκτός Ελλάδος γιατί το επούλησες τζαι θά το πουλήσεις τζαι σε άλλες χώρες κτλ. Εστοίχησεν σου μια περιουσία τζαι χαλάλι του γιατί εν πολλά ωραία τζαι καλοφτιαγμένη σειρά. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί εν μας αφήνεις να δούμε τίποτε άλλο στο σάιτ σου;; Το μόνο που μας αφήνεις είναι να δούμε τους Πρωταγωνιστές. Βάλεις μια "ωραιότατη" διαφήμιση να φκάλεις λίο χρήμα τζαι μετά εμεις μια χαρά το απολαμβάνουμε; Γιατί δεν κάμνεις το ίδιο τζαι για άλλα πράματα;;; Είπαμεν για το Νησί καταλάβω σε αλλά γιατί τα άλλα; Ας πούμε γιατί να μεν μπορώ να δώ κανένα που τα άλλα σήριαλ, έστω ρε παιδί μου το "Ολα για την Υγεία μου"!! Θέλω να θωρώ τους καλεσμένους του Λιάγκα τζαι τες πελλάρες που κάμνουν με τον Ουγγαρέζο για να ποσκολιούμαι! Θέλω να θωρώ τα τρείλερ των σειρών τουλάχιστον!!!

Δεν μας σκέφτεσαι τίποτε δηλαδή εμάς του εξωτερικού;;; Πως να μεν αρκέψει να fakka to glossa mas;;;; Μακάρι να'ν καλά τζείνοι που τα κάμνουν τζαι απλόουντ στο γιουτιουμπ (έτσι για να σπάσεις!) τζαι θωρούμεν τα τζαι εμέις. Λίο πιξελέιτετ τζαι σκοτεινά αλλά στην αστοσhιαν Μέγκα μου εν καλό τζαι το χαλάζιν!

Μόλις μας τα επρωτοέκοψες έγραψα σου ενα σύντομο τζαι περιεκτικό ή-μειλ για να σου εκφρασω την θλιψη μου για το γεγονός. Εσύ όμως αντί να μου γράψεις 2 γραμμές, έγραψες μου την απάντησε στα πιο παλιά παππούτσια της Φαίης Σκορδά! Για πρώτη φορά έγραψα η-μειλ τζαι υπογραψα που κάτω ώς Δρ. μπας τζαι πάρεις με λιο πιο σοβάρα. Για χάρη σου εξιππάστηκα τζαι εχουμίστηκα λιον αλλά εσύ τίποτε. Στην δουλειά αμα γράφω η-μειλ τζαι βαλλω Ph.D. δίπλα που το όνομα μου στην υπογραφή μου, αποδεδειγμένα με παίρνουν πιο στα σοβαρά. Εσύ χέστηκες όμως. Δεν εσκέφτηκες τους κόπους μου για το γέριμο το Ph.D.  Εν 1.25 χρόνια το γράμμα που μου έκατσεν το Ph.DΞέρω θα σου εγράψαν πολλοί αλλά έστω ένα ή-μειλ τυπικό, το ίδιο σε ούλλους, έπρεπε να το στείλεις.


Ελπίζω τούτην την φορά να με πάρεις στα σοβαρά. 
Πρασινάδα Πρασινωτού, Ph.D.


Υ.Γ. Α! Τζαι πλις πε του Λιάγκα να καλέσει τον Αλέξανδρο Λογοθέτη γιατί η πόρωση εν μεγάλη. Στην εσχάτη καποιος θα βρεθεί να το βάλει στο γιουτιούμπ να το δούμε τζαι εμεις.

6 σχόλια:

  1. Συμπάσχουμε όλοι, Πρασινάδα μου!
    Νομίζω και στην Κύπρο τους το έκοψαν, πάθανε παρατράκ οι μαμάδες που βλέπανε την ζωή της Άλλης από το Μέγκαονλάιν, πριν τα επεισόδια παικτούν στην Κύπρο.
    Α, μέχρι και στο Φατσομπούκι δημιουργήθηκε σελίδα διαμαρτυρίας-από Έλληνες του εξωτερικού-αλλά καμία αντίδραση από μέρους Μεγκακίστους.
    Μερικοί πρότειναν να πληρώνουμε μια συνδρομή, όπως γίνεται με το Αντ1.
    Θα δείξει...
    εγώ πάντως δεν παρακολουθώ νέες σειρές,και στο γιουτιουμπ τις κόβει ο νόμος.τσεκ το ντέιντμιουλ.


    thalassamov

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν τους αξίζει να θορεί κανένας. Να δούμε ποιού έννα έβρουν να τα πουλούν.
    Γάροι.
    Ασπούμεν βάλε μιαν επανάληψη, γιατί εν βάλλεις; Εγώ έτσι εσταμάτησα να το θορώ. Έχασα ένα επισόδιο, εν ήβρα το επόμενο να το δω τζαι επαρέτησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BTW, ούτε τους πρωταγωνιστές εν τους έχουν ούλλους στο σάιτ τους. Εγώ θέλω να ξαναδώ το επισόδιο με το Δρομοκαϊτειο τζαι εν το έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Θάλασσαμωβ
    Τζείνο που με ενοχλεί είναι που τα εκόψαν ούλλα. Ας βάλλουν διαφημίσεις ονλαίν. Αφου ξέρουν ότι ένιγουει θα τα έβρουμε να τα δούμε.
    Θενξ για το λινκ. Συνήθως βλέπω που το γκρικ-μουβις.κομ το οποίο έσει λίνκς για διάφορους τόπους.

    @Μοονλάιτ
    Κοιταξε τζαι εσύ το γκρικ-μουβις.κομ ίσως υπάρχει τζαμέ. Έχω κάμποσα επεισόδια των Πρωταγωνιστών αλλά όι τζείνο που θέλεις αν τζαι είδα το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ούτε στη Κύπρο τα δείχνει. ενώ η τηλεόραση τα δείχνει, και μάλιστα το Νησί μια ώρα πριν από Ελλάδα!!!

    για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη άσε καλύτερα... όσες φορές μου άρεσε ρόλος όταν είδα τον ηθοποιό έχασα πάσα ιδέα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω εν γιατί αμα δούμε κάποιον εκτός "ρόλου" απομυθοποιούμεν τον γιατί ενεν ο ρόλος.
    Απλά αρέσκει μου στο νησί γιαυτό τζαι το αφιέρωσα τζαι ποστ την προηγούμενη εφτομάδαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή