Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μια απρόσμενη, ευχάριστη γνωριμία

Σημερα ηρτεν στο ποστερ μου, ενας καθηγητής...κάπου στα 55...Που τζείνους που εχουν ενα σχετικά μεγάλο εργαστήριο τζαι που οι δημοσιευσεις τους εν αξιοζήλευτες... Το μικρο του όνομα εν Κλάους αλλα απλα μαλλον η καταγωγή εν Γερμανική, γιατι τζεινος εν Αμερικάνος.

Λαλεί μου "γειά σου ειμαι ο Κλαους, χαίρω πολύ." "Χαίρω πολύ, Πρασινάδα" λαλω του εγω. "Ηθελα να σου μιλήσω Πρασινάδα λαλει μου γιατι πρωτον εγνωρισα τον Αρχων πριν λιους μήνες  τζαι εκατασυμπάθησα τον τζαι δευτερον θελω να σου πω τζαι εσένα τζαι μέσω σου εσένα να πω του Αρχοντα οτι θελω να συνεργαστούμε. Μπορείς να μου παρουσιάσεις πλιζ το ποστερ σου;" "Ειπα του βεβαίως".

Ειπα του καμποσα πραματα, εκαμνε ερωτήσεις τζαι ελάλεν μου "σορρυ που σε ρωτω αλλα θελω πραγματικά να μαθω γιατι που το χώρο της βιοφυσικής χημείας δεν κατέχω". "Ειπα του μετα χαράς να του πω οτι θέλει. (Σημείωση, εμεις μελετουμε μια οικογένεια πρωτεϊνών που τζεινος χρησιμοποια για ανάπτηξη μεθόδων για την μελέτη διαφορων κυτταρικών λειτουργιών"). Μετα λαλει μου, "πολλά ενδιαφέρον...χμ...δηλαδη εν που σας που επιασε τζαι μερικές πληροφορίες ο ενας-ποστ-ντοκ-χιλιοι-καρδινάλιοι;;" "Ναι λαλώ του". Εκαμεν τζαι πολλά καλή παρουσίαση το παιδί" λαλεί μου ο Κλάους για τους χίλιους καρδινάλιους. "Λαλώ του ναι, τζαι θελω επισης να σας πω οτι απολαυσα την ομιλία σας. Ηταν οφ κορς εξαιρετική!" Λαλεί μου, "σε ευχαριστώ Πρασινάδα πάρα πολλά! Αλλά το οφ κορς που ειπες εν ισχύει, γιατί ξέρεις, ειχα αγχος! Μερικα που τα πραματα εν πολλά καινουρια τζαι ενιξερα πως να τα παρουσιάσω τζαι αμαν κατι εν καινουριο τζαι πρωτη φορά θα το πεις στο συναφι, εν λιο αγχωτικό.". Ειπα του, "εμενα μου άρεσεν αφάνταστα".

Τοτε διά μου την κάρτα του τζαι λαλεί μου, "τουτη εν για να θυμάσαι να μου στείλεις ήμεϊλ για να κανονίσουμε συνεργασία, θελω το πάρα πολλα". Ειπα του να μεν ανησυχει, εν θελω κάρτα τζαι εν πρόκειται να τον ξεχάσω, αντιθετως μολις πάω πισω θα μιλησουμε με τον Αρχοντα τζαι θα επικοινωνήσω."Θα σε αφήσω" λαλει μου, "γιατί εχω να καμω ενα τηλεφώνημα τζαι θα καρτερώ νέα σου".

Εν το μεταξύ ηταν ενας γλυκήτατος ανθρωπος...με ασπρα, κάτασπρα μαλλια, φιλικότατος τζαι εξέπεμπε ενα ενθουσιασμό που πολλά λίοι ανθρωποι είδα να εχουν.  Εμιλαν μου με χαμόγελο τζαι το προσωπο του ηταν ενα προσωπο ενος αυθεντικά καλου ανθρώπου.

Εκαμεν μου παααααρα πολλα μεγάλη εντυπωση ο Κλάους. Εν τουτο που ισχύει πάντα...Τα ατομα που αξίζουν, ουτε το χουμίζουνται ουτε εχουν ύφος χιλίων καρδιναλίων. Εν απλοι ανθρωποι που απλά προσπαθουν να κάμνουν το καλυτερο που μπορουν τζαι εχουν μια ταπεινότητα.

Οπως κάθε νύχτα εγραψα τζαι του Άρχων σε ήμεϊλ τα χάιλαϊτς της ημέρας. Απαντησεν μου ολόισhα οτι οντως εν πολλά καλος ο Κλάους, την ίδια εντυπωση έσhει τζαι τζείνος που την μια φορά που τον ειδε τζαι οτι πρεπει να τον καλέσουμε να ερτει να καμει μια ομιλία στο ντιπάρτμεντ τζαι να του πω βεβαίως οτι θέλουμε να συνεργαστούμε!

Γενικά περνουμε καλά, αν τζαι το προγραμμα εν πολλά βαρυφορτομένο τζαι εποφκάλαν μας! Πόσες πληροφορίες να συγκρατήσει το πλάσμα χωρις να καμει εκρηξη ο εγκέφαλος!Αλλα εν η ατμοσφαιρα πολλά ομορφη, ινσπάιαρινγκ τζαι εφορτησεν τες μπαταρίες μου για την δουλεια. Εν έναα περιβάλλον που μονο έμπνευση για δουλεια μπορεί να σου δώσει. Ισως το καλύτερο συνέδριο που επία ως τωρά! Ο Γερμανός εξακολουθεί να εμφανίζεται διπλα μου σε ντίνερς, καφέδες, ομιλίες κτλ σε σημείο που ως τζαι ο ΠαΣχιΦας ερωτησεν με αν εχω stalker! Επαίξαν στο διαλλειμα τζαι μάππα σήμερα τζαι ο ΠαΣχιΦάς εκλεψεν τες εντυπώσεις απο οτι μου ειπαν οι αλλοι μετα γιατι ο ΠαΣχιΦάς εβαλεν 5 γκόλ τζαι εκέρδισεν η ομάδα του! Ο στόκερ ηταν μες την ομάδα που εχασεν τζαι ειπεν μου, "πως να νικήσουμεν εμείς αμαν τζείνοι ειχαν τον ΠαΣχιΦά;;"

Σημερα ετέλειωσε το ποστερ μου...τζαι ετσι πιο αναλαφρη, εδήλωσα μαζί με πολλους αλλους να πάμε την Πέμπτη εκδρομή στην ΝΑΣΑ που εν δαμέ κοντα! Αναμένετε στο....κομπιουτερ σας!



Υ.Γ. Μα που εχαθήκαν μερικοι;;; Ερθ το Αχάπαρη, Ερθ του Σάικ....

18 σχόλια:

  1. Μπράβο Πρασινάδα μου!
    Άμαν θωρείς Κλάους χαμογελαστό να σκέφτεσαι τον Σάντα Κλάους και όλα μια χαρά! :)))) καλά,όχι τόσο έτσι αλλά για κάποιο λόγο μέχρι τώρα όλοι οι Κλάους είναι γλυκύτατοι (και σπάνιοι).

    Δεν ξέρω αν λαμβάνεις σήματα για μετακόμοιση προς Γερμανία, μελέτα τα πάντως. Σαφώς πιο κοντά στη Νήσο,σαφώς με πολλά εργαστήρια στον τομέα σου. Βέβαια εδώ δεν υπάρχουν τα πολλά καλά της Αμερικής. Προσπαθούμε,προσπαθούμε.
    :))))))))))))))))

    φιλιά και μπράβο ξανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ όμορφο να επιβραβεύονται οι κόποι σου, μπράβο Πρασινάδα μου.


    Καλή ξεκούραση και καλές βολτούλες στη Νάσα. Αναμένουμε ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!!

    Απόλαυσα να σε διαβάζω σήμερα. Μα ήντα όμορφα!

    Καλή ξεκούραση στην εκδρομή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούφου κόρη Πρας. Ιτ σιμς γιού αρ χάβινγκ έι μπλαστ. Ακριβώς ότι έπρεπε για να σε ανανεώση. Πολλά πρόμισινγκ τζιαι η συνάντηση σου με το μενσιέρ Κλάους. Εν πολλά καλό όταν συναντάς τζένουενλι γκουντ πίπολ. Είδες τζιαι το ΠαΣχιΦα; Κλέφκει τες εντυπώσεις. Ποιος στη χάρη του. Άτε, ιντζόυ το υπόλοιπο συνέδριο τωρά. Τζιαι πλήρης ανάρτηση για τη Νάσα. Ουυυυ εξάιτινγκ!!! =D

    Καλημέρα απο Κυπριστάν :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρασινάδα μου χαίρομαι πολύ που κάθε μέρα γίνονται και καλύτερα τα νέα σου. Καλή διασκέδαση στην εκδρομή.

    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σιέρουμαι πολλά για σένα.....

    υ.γ. τούτος ο κλάους ένεχει κανέναν αρφότεκνο/μακρινό συγγενή στη γερμανία, που να μεν μοιάζει όμως με τον άλλο το γερμανό τον stalker? :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εεεεε?΄Ιντα που λαλείς? Εν να δώσεις λιον shοινίν του Γερμανού? Το ξέρω ότι είσαι εκεί για δουλειά αλλά και λίγο φλερτ δε βλάφτει, κάνει καλό στην υγεία. Τι άλλο να κάμει ο άνθρωπος?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι ΚΑΙ αθλητικός τύπος ο ΠαΣχιΦάς α; χμμμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν να πατε στη NASA????????????????

    ΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. a panagia mou!!!!!!!!!!!!!!!!!! NASA? en na pais sti NASA? ennoite THELO magniti. please please please please? en na men eshi ena gift shop sior?????????????????????????? please please? kai na se keraso krepoula kai pagoto kai apo ola to kalokairi
    she demon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκαλύψαν με οι προηγούμενοι και για τον Πασχιφα που παίζει μάππα και για την ΝΑΣΑ που θέλω και 'γω (ουφου σίουρα εννα έχει εξωγήινους, αν μπορέσεις να πείσεις κανέναν να έρτει Κύπρο i would be most grateful) και για το ότι δεν λέει το all work and no play. Τούτος ο stalker aside from being creepy τι λαλεί; Ο άλλος ο Κλάους (πάντα άρεσκε μου τούτο το όνομα, άνετα χρησιμοποιείς το για έτσι καμία επική μάχη, σκέφτου τον με πανοπλίες και σπαθιά) εν λιο μεγάλος σάνα μου.
    Ενιγουεϊ κιπ χάβινγκ φαν και κιπ μπίινγκ ε σταρ! Enjoy dearest :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Koritsaki mou, min xehasis theli kai i manoula magniti...
    Filoures,
    Prasinomitor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρασινάδα συγχαρητήρια!! Δεν σε ξέρω δεν έχω ιδέα ποιά είσαι αλλά νιώθω περήφανη για σένα. Σε διαβάζω και χαίρομαι για την πορεία σου, σου εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και εμπειρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΣΑ!!!!!!! Ζηλεύω. ελπίζω να δεις αστροναύτες να κάμνουν τρέινιγκ. Συγχαρητήρια για το ποστερ και το νετγουἐρκιγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα θα σου πω, τούτο το ποστ σου έκαμε με εμένα ινσπαιρ οι εσένα που είσαι τζαμέ! κιπ ιτ απ τζαι καλές δουλειές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πολλά ωραίο ρε Πράς μου το post σου! Μια χαρά! εν καλά να γνωρίζεις κόσμο που εν inspiring και να χαίρεσαι!

    καλές εκδρομές στην NASA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Μωβ
    Μα μιλουμε ο Κλάους εντυπωσίασεν με ως τζαμέ που εν πάει! Λαλείς να μου στέλλει μηνύματα το συμπαν;;; Παντως μετα που το Αρχοντικο εργαστήριο θελω να ερτω Ευρωπη...η Κρυοχώρα σιουρα εν που τες τοπ επιλογές...θα δείξει το μελλον.

    Φιλια που το βροχερό Τεξας! :))))

    @Σμιλί
    Ελπιζω να εν ενδιαφέρον η εκδρομή γιατί ποιός ξέρει ποτε θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να πάω να δω την ΝΑΣΑ!

    @Νεράιδα
    Να΄σαι καλα! :))))))

    @Λου
    Ελπιζω η ΝΑΣΑ να αξιζει το κόπο!! Εν πολλά κουραστικό το προγραμμα αλλα εν πολλα ωραίο συνέδριο. Εμαθα τοσα πολλά τζαι εγνωρισα τοσους σημαντικους ανθρώπους! :))) χχχχχ

    @E
    Να'σαι καλά! :)))))

    @Νόνης
    Μεν μου θυμίζεις τον στόκερ!!!!!

    @Ίνα
    Θα σε απογουτεύσω....Εν θα δωσω σhοινί....

    @Ινβ
    Η γεναίκα σου ξέρει για το κόλλημα που έσhεις με τον ΠαΣχιΦα;;;; χμμμμμ

    @Γρουτουλίνα
    Ξιπαίθκιωσε που το μαμοθρευτάκι τζαι θωρούμε...

    @She Demon
    Κόρη μεν ανησυχείς! Εν σε εξιασα!!! Ελπιζω να εχουν παντως! :))

    @Μαριλού
    Ο ΠαΣχιΦας θα ερτει ΝΑΣΑ λαλεί γιατι θελει να γινει αστροναυτης. Ειπα του οτι πολύ φοβουμαι αν γίνει αστροναυτης, ο ΕΤ αυτοπροσώπος θα τον στείλει πισω στην γη. Ειπα του για να πάει θα πρεπει ο ΕΤ να δεχτει το "νόου ριτερντ πολισι".
    Ο κριπι στοκερ τι λαλεί;;; Βλακείες τι να λαλεί!
    Θενξ ντήαρεστ!! Να'σαι καλα! :))

    @Μάμα
    Ξερεις οτι εν σε ξεχάνω! Εννοείται θα σου φέρω! :))))χχχχχχ

    @Sike
    Α! οκ ζείς! Φιουξ! :))))

    @Ανώνυμος
    Να΄σαι καλά!!! Σ'ευχαριστώ πάαααρα πολλα για τα καλα σου λόγια τζαι που μου εγραψες! :)))))))

    @Αλτερ
    Τουτο ελπιζω να δουμε....Αν τζαι μεσα που την στολή τους, τί να θαυμάσεις!; :Ρ
    Θενξ ρε!! Αναμενω νέα σου μόλις έσhεις! :)

    @Μάριος
    Τζαι οι δικές δουλειές εν παν πίσω αφου! Το ινσπιρέισιον για την δουλειά μας εν το ήμιση του παντός νομίζω....

    @Ρανια
    Ατε να πάρεις τζαι εσυ τα πάνω σου κόρη!!! :))))
    Υ.Γ Να σου φερω τον ΕΤ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή