Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Χιούστον γουί (ντοντ) χαβ έι προμπλεμ!

Τες πρώτες 2 μέρες το συνέδριο ηταν για φοιτητές τζαι ποστ ντοκ. Στο σύνολο θα είμασταν 40 άτομα μάξιμουν. Σήμερα το απόγευμα ηρταν οι καθηγητές τζαι ετριπλασιαστήκαμε. Τζαι τζαμέ  που ειμαστε σχεδον 50-50 γυναίκες άντρες, ξαφνικά εγιναμεν μειονότητα....τζαι εχω να δηλώσω οτι ειμαι η μόνη σγουρομάλλα!

Εχτες έκαμα τζαι την πρώτη παρουσίαση του ποστερ μου...Ακολουθεί ποστερ σέσhιον τζαι Δευτέρα τζαι Τρίτη για μένα τζαι για άλλους Τετάρτη-Πέμπτη. Βασικά στεκεσαι μπροστά στο ποστερ σου τζαι περνα κόσμος τζαι μιλάς για τη δουλειά σου τζαι κάμνεις γνωριμίες τζαι δυχτιώνεσαι. Το εχτεσινό μου με φοιτητές τζαι ποστ ντοκ επίεν καλα...ελπιζω τωρα που επλακώσαν οι καθηγητές να πάει επίσης καλα. Ήδη 2 ποστ ντοκ που ένα εργαστηριο θέλουν να συνεργαστούμε τζαι τουτο εν πολλά καλό γιατι που τουτο το γκρουπ εφοούμαστεν οτι ανα πάσα στιγμή θα ανακαλυψουν κάτι πριν που μας. Εν τέλη τζεινοι αλλάξαν λίο κατευθυνσή. Θελω να καταφέρω να μιλήσω με τους 2-3 καθηγητές που θέλει ο Άρχων για να συνεργαστουμε γιατί το ποστερ μου εν για ένα προτζεκτ που είμαστε στην αρχή τζαι που ενα σημείο τζαι μετά εμείς εν εχουμε τις γνώσεις τζαι μερικά πειράματα δεν μπορουμε να τα κάμουμε εμεις στο δικο μας εργαστήριο.

Καταρχάς το συνέδριο έσhει πααααρα πολλούς Γερμανους! Εν ενας κλαδος που για ενα αγνωστο λόγο εσhει πολλά εργαστήρια στην Γερμανία που ασχολουνται...Εντωμεταξύ, εσhει ένα τυπα, που όπου κάτσω μετα που λίο εφανίζεται διπλα μου. Τωρα στο κόκτειλ παρτουδι που ειχαμε, τσουκ πάλε εμφανίστηκε, ενω στες ομιλίες τζαι το απογευμα τζαι το πρωί ηταν δίπλα μου τζαι στο ντίνερ ποψε ήρτε στο ίδιο τραπέζι. Εεε..στο κόκτειλ λαλώ του, "χαβ γουί οφίσιαλι μετ;;" Όι λαλεί μου τζαι εσυστηθήκαμεν. Θωρώ τζαι τη καρτέλα με το όνομα του τζαι το πανεπιστήμιο του τζαι αντιλαμβάνουμαι οτι εν συντοπίτης της Proud Weirdo! Μεν σου πω εστειλεν μου τον η Weirdo για να με σπιουνίζει!! Κόρη Weirdo ομολόγα!!

Επίσης που το πανεπιστήμιο του Αμστερνταμ έσhει ενα με το όνομα Μουράτ, που κλιαρλι εν που την Τουρκία. Ο καημένος εκαμεν την σhειρότερη παρουσίαση γιατι τα αγγλικά του εν χάλια τζαι στες ερωτήσεις στο τέλος εν εκαταλάβαινε καν την ερώτηση!! Επιασεν με στην κουβέντα τζαι οταν του ειπα οτι ειμαι που την Κύπρο που τοτε πιανει με στην κουβέντα.Είπεν μου βεβαίως τζαι γνωστά κλισhέ όπως, "Εν κρίμα που οι Έλληνες τζαι οι Τουρτζοι εν τα βρίσκουμε γιατι σαν λαοί εχουμε πολλά κοινά". Ειπα του τζαι εγώ το κλισhέ "Συμφωνώ" τζαι αλλα έτσι κλισhέ γιατι εν θελω να μπαίνω σε έτσι συζητήσεις σε έτσι τοπους τζαι ευτυχώς ουτε τζείνος το εσυνέχισε. Εγω βέβαια θωρω τον τζαι σκέφτουμαι οτι ο Μέμος Μπεγνής στο "Μη μου λες αντίο" ηταν πιο καλος Μουράτ τζαι στο μπακγκραουντ αμαν τον θωρώ νοιώθω οτι ακούω  τον Μακεδόνα να τραγουδά το γνωστό τραγούδι της σειράς.

Κάτα τα αλλα περνουμε καλά! Ο ΠαΣχιΦας για ένα παράξενο λόγο εν φιλικός τζαι προσπαθεί να κάμνει δημοσιες σχέσεις. Την παραπάνω ώρα ομως καθεται δίπλα μου τζαι προσπαθούμε να γνωρίζουμε κόσμο μαζί τζαι να ανταλλάσουμε πληροφορίες για το τι μας ειπαν για τα πόστερ μας τζαι με ποιους εμιλήσαμε. Το σημαντικό ομως εν οτι περνουμε τα πάνω μας, νοιωθουμε οτι που πλευράς δουλειάς είμαστε στο σωστό δρόμο τζαι εγω προσωπικά νοιωθω οτι σιγα σιγά βρισκω την διάθεση να επιστρέψω δρυμήτερη στην δουλεια, κατι που τες τελευταίες θκυο εφτομάδες εν είχα.

Προς το παρών σε αντίθεση με την γνωστή ατάκα στην οποία αναφέρεται ο τίτλος, ουδέν πρόβλημα δαμέ στο νησούδι λιο έξω που το Χιούστον. Αυριο αναμένετε πάλε μια μεγαλη, δύσκολη μέρα.....

12 σχόλια:

  1. Χαίρομαι που όλα πάνε καλά, και φορτίζεις τις μπαταρίες σου για νέες επαγγελματικές περιπέτειες.

    Λίγο δύσκολο να βρεις Μουράτ που να συγκρίνεται με τον Μπεγνή. Αλλά δεν φταίει ο καημένος, που να ξερε τι περνούσε από το μυαλό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 ερωτήση στα γλήορα (ναι εννοείται εν σχετική με το θέμα της ανάρτησης):

    πόσες ώρες εν το ταξίδι Γερμανία-Κύπρος; :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εγω βέβαια θωρω τον τζαι σκέφτουμαι οτι ο Μέμος Μπεγνής στο "Μη μου λες αντίο" ηταν πιο καλος Μουράτ..." χαχαχα εφύρτηκα. Καλη υπομονή και good luck με τις παρουσιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχα μα τζαι τούτος ο γέριμος, είπα του διακριτικά!!

    άτε ρε Πρασινάδα κάμε γνωριμίες με τους Γερμανούς τζαι έλα ποδά! ε σιγά σιγά να μικραίνει η απόσταση με την Κύπρο :)

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια χαρά θα τα πας. αφού είσαι προετοιμασμένη θα τα καταφέρεις. μια twix πριν από την παρουσίαση βοηθά πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...μια αγάααπηη δίιιχως αύριοοο η αγάαααπηη αυτήηηηη... λαλεί τζι ο ΠαΣχιΦάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι ούλα να πάσσιν καλά με το πόστερ σου τζιαι να συνεργαστείς τζιαι με τζίνους που θέλετε τζιαι εσύ τζιαι ο Άρχων. Μάνα μου το Μουράτ. Αν εν το ίδον όμορφος όπως ήταν (μια φορά τζιαι ένα τζιαιρό) ο Μπεγνής, πέψε τον ποδά. :p Τζιαι ο ΠαΣχιΦα κοιτάζει να εν καλός γενικά να δείχνει τζιαι καλό πρόσωπο - μάνα μου τον ρε. Καλά να περάσετε εις Χιούστον άιλαντ. Τζιαι καλή ξεκούραση που έννα τα καταφέρεις. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα και για τον Μουρατ Μπεγνη και για τον γερμανό και για τον πασχιφα.
    Ελπίζω να μεν μεθύσετε καμιά νύχτα και να αποφασίσετε να πεταχτήτε στο Λας Βέγκας για να παντρευτείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χιούστον γουί χαβ ε γκρέατ τάιμ :-)

    Γερμανία να πάεις αν όχι Κύπρο, πάντα ήθελα να επισκεφτώ το Βερολίνο :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Μαριλου LOL

    Μεν μου πεις οτι ο Τουρκος εσχει τα χρωματα του Μπεγνη? Αλλα τουτο με την ηχητικη υποκρουση (Μακεδονας) οποτε τον βλεπεις... προβληματιζει με... ακουεις τζαι καμπανουες τζαι πουλακια? ;ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχα...ακούει Μακεδόνα!
    πολλά καλά τα νέα του poster!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Σμιλι
    Μετά τες ομιλίες του πρωινού σημερα εφορτιστήκαν οι επαγγελματικές μου μπαταρίες ακομα παραπάνω!

    Ναι τουτος καμια σχέση με τον Μπεγνή (όι πως ειμαι φαν του Μπεγνή, αλλα καλυτερος που τον Μουράτ δαμέ ένι).

    @Νόνης
    Χαχαχα! Ασε τζαι στο κοφι μπρέικ το πρωί ηρτεν τζαι λαλεί μου, πάμε να πιουμε το καφέ μας έξω στην πισίνα! χαχαχα

    @ΑΕνιμα
    Ο κάθε ένας με τους συνειρμούς του ρε! :)

    @Proud Weidro
    Απο οτι φαίνετε εν εμίλησες μαζί του σήμερα τζαι η διακριτικότητα επεσε στα πατώματα! χαχαχαχ
    Παντως ο κλαδος ευδοκιμεί στα μέρη σου....λαλείς;

    @Μάνα
    Κόοοοοορηηηηη κάμνω δίαιτα λαλουμεν!!! Ακου τζαι εσύ μια τουίξ! Για να μεν πω οτι μόλις αντιστάθηκα σε ενα κάραμελ τσιζκέικ!

    @Ινβίκτους
    Χχαχαχα νόου κόμμεντ για περσινά ξινά σταφύλια!

    @Λου
    Θενξ ντήαρεστ....Καμια σχέση με τον Μπεγνή (αν τζαι εν είμαι φαν)...εν τζαι παντρεμένος ήδη ο Μουράτ δαμέ....τζαι προσεχει γιατί θκιεβάζει τζαι ο Σίκερ κόρη!!!

    @Μαριλού
    Κόρη πάλε το φραπε σου που επινες οταν με θκιεβάζεις ήταν με γάλα ληγμένο;;;;;

    @Ουφ
    Θα το σκεφτώ ως πλαν Β πάντως σίουρα....

    @Γρουτίτσα
    Καμια σχέση αν τζαι θα πω για 3η φορά στα κομμεντ οτι δεν ειμαι φαν του Μπεγνή...Οι ουτε καμπανουες ουτε τιποτε κόρη...Αμαν! Ο νους σας μιαν ζωή στο πονηρό! Ακόμα να καταλάβετε οτι ειμαι μια σεμνη κοπέλα......ουφφου....

    @Ράνια
    Χαχα λαλείς να του πω...ντου γιου λάικ Μακεδόνας;;;
    :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή