Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα....

Χαζεύκω εδω τζαι μια ώρα στο youtube. Αρέσκει μου πολλά οταν εν ψόφος εξω να καθουμε στο καναπέ με την κουβέρτα μου (που ηρτεν μαζί μου το 2001 που Κύπρο) τζαι να σκαλίζω βίντεο. Σημερα επήρεν το μάτι μου οτι στην Αθήνα εμφανίζουνται για λίες μέρες μαζί η Χάρουλα Αλεξίου με την Δήμητρα Γαλάνη τζαι μάλιστα όι σε κέντρο τζαι πελλάρες αλλά σε έτσι πιο θεατρικό σκηνικό. Καταρχάς ζηλεύκω.....Θέλω να πάω....Καταδευτερο αμαν ακουω τα ονοματα τους μαζί το συνδέω με τουτο το τραγουδι που το τραγουδουν μαζί που τα νιάτα τους (αν τζαι το οριτζιναλ εν το ειπαν τζεινες). Το τραγουδι τουτο του Μανου Λοίζου το ακουσα άπειρες φορές που μωρό γιατι επειδή εν σχετικά απλό στην κιθάρα, εν που τα πρώτα που μαθαίνουν ούλλοι οι μαθητές του παπά μου. Μετα θυμουμαι να το εχω δει τζαι σε πιο προσφατο βιντεο που ο τυπάς που το εβαλε στο youtube με πληροφορεί οτι εν που το 1994. Τζαι το τέλος του βίντεο του πρώτου λινκ του ποστ, με πληροφορεί πως θα το λεν τζαι φέτος.

Βλεποντας τα βίντεο εσκεφτηκα τι ωραία που εχουν τόσες στιγμές μαζί...που τοσο νέες να τες ενώνουν τοσα πράματα τζαι τωρα να ξαναβρεθουντε μαζί. Τζαι μεν μου αρκέψεις, εν κρίση τζαι εμφανίζουνται μαζί κτλ κτλ γιατι ξερουμε καλά ότι ουτε η μια ουτε η άλλη εχουν ανάγκη τα λεφτα...εχουν μπόλικα. Τζαι στο κάτω κάτω άφησ'με ντήαρ αναγνώστη να το βλεπω πιο ρομαντικά το θέμα.

Που τα ρουχα των σέβεντις, τα λεπτά σώματα τζαι τα φριζαρισμένα μαλλια με τα "πεπέ",  στο σημερα. Αραγε σου να το εξέραν τοτε οτι μια μέρα θα εγίνουνταν τόσο γνωστές ανα το πανελλήνιο και όχι μόνο;;; Οτι τα τραούθκια τους θα τα εξέραμεν ουλλοι;; Μαλλον όι. Αλλα επιλέγουν να κάμνουν παράλληλες πορείες με την μια δίπλα στην άλλη τζαι όι απέναντι.

Τζαι με ενα συνειρμό σαν εθώρουν τα βίτεο, εσκέφτηκα οτι σε αντιθεση με την Δήμητρα τζαι την Χαρούλα, πολλοι που συνεχίζουν στο ίδιο "επαγγελμα",  επιλέγουν να εν ο ένας απέναντι στον άλλο, όπως ο Ντεκτάς τζαι ο Κληρίδης.. Σαν εμιλουσαμεν με την Πρασινομήτωρ στο τηλέφωνο προηγουμένος τζαι αναφερθήκαμε στο θάνατο του Ντεκτάς, λαλώ της αν δουμε το όλο θέμα περαν της πολιτικής διάστασης τζαι που μακριά σαν μια ιστορία, εν μοιάζει με σενάριο τηλεοπτικής σειρας η ιστορία τους με το Κληρίδη;  Ήταν συμμαθητες, επιαν να σπουδασουν τζαι επιστρέψαν πισω σε αντίπαλα στρατόπεδα τζαι μετα που χρονια "εδιαπραγματευκουνταν" το Κυπριακο. Ποιός να τους το ελάλεν οταν ήταν μαθητές τοτε τον τρίτο αιώνα πρό Χριστού! (Πάντως με πιο ωραίους ηθοποιούς για πρωταγωνιστές τζαι με σεξ αλατοπίπερο θα είχαμε μια υψιλής τηλεθέασης σειρα!)

Η ζωή εν απρόβλεπτη! Σημασία τελικά έσhει σαν περνουν τα χρόνια τζαι κοιτάζουμεν πίσω, να θωρούμε πως πίσω μας αφήνουμεν ομορφα πράματα, φιλίες, αγαπη, μουσικές, τραγουδια τζαι ταξίδια μακρινά ως την Τζαμάικα......


12 σχόλια:

  1. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=11757.
    Έχεις δίκαιο. Μοιάζει όντως με σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατώ τα λόγια σου στη τελευταία παράγραφο, αυτό θέλω κοιτάζοντας πίσω. Αλλά για να κοιτάξω μια μέρα πίσω και να έχω μόνο καλά πράγματα να θυμηθώ, πρέπει υη μέρα μου και τη κάθε μέρα μου να την ζω όσο πιο καλά μπορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεξικάνικη σειρά με πρωταγωνιστές τον Χόρχε Ραούφ Αρμάντο Σσιήλλε ντε λα Ντεκτάδο τζαι τον Λουΐς Γλαυκέρε Χεχέϊ Κληριδέρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ένα ταξίδι ως την Τζαμάϊκα εν ότι πρέπει...

    η σειρά με τον Ντενκτάς και τον Κληρίδη να γυριστεί στην τουρκία ως σαπουνόπερα για να πουληθεί μετά τζαι σε άλλες χώρες που καταπίνουν τα τουρκικά σήριαλ με το τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα αρέσαν μου οι συνειρμοί σου :) καλή η γαλάνη αλεξίου αλλά προτιμώ τάνια

    υ.γ έχω την εντύπωση οτι ο κληρίδης ήταν ωραίο γκομενάκι στα νιάτα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφού η ζωή είναι απρόβλεπτη κλείσε εισητήρια να πάς να τες δείς:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γουαο μόνο εσύ θα μπορούσες να παραλληλίσεις τον Κληρίδη και τον Ντεκτας με την Γαλάνη και την Αλεξίου!!Σίριουσλι πως σου ήρτε;
    Τούτο το τραγούδι αρέσκει μου και μένα πολλά, θυμίζει μου αθώες εποχές, γλυκές.
    Εμπήκε μου ένας καημός για την Αθήνα τούτες τις μέρες, επεθύμησα την όπως πεθυμάς ένα παλιό φίλο, έλα να πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενω τουν το τραουδι εν τελειο, αθανατο, κλασσικο πλεον κλπ στην Κυπρο θα ειναι παντα ακυρο, γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν... τρενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άρεσε μου η ανάρτηση σου αλλά εν ήταν ανάγκη να γράψεις για τον ακατανόμαστο στο τέλος. πάντως και οι τρεις τους εν θεές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @AEnima
    Πολλά ενδιαφέρον άρθρο. Θκιεβάζω τζαι εγω συχνά τουτο το σάιτ. Εσhει λεπτομέριες για τους 2 τους που έν ήξερα...Θενξ!

    @Σμιλι
    Σωστα τα είπες...Δυσκολο αλλά οχι ακατόρθωτο! :)

    @Ινβ
    Να μεν τους δωκουμε τζαι τα καθημερινά ονόματα Χορχε Ουφ τζαι Λουίς Γλαυκ;;;

    @Μάνα
    Εσhεις δίκαιο οτι εν της μόδας τα τουρκικά σηριαλ...αλλα ρε παιδι μου ισως πρεπει να επιστρατευσουμε παλιας "καλές" αξίες....Μεξικάνικα/Βραζιλιάνικα ή εστω τον Νίκο Φώσκολο!!!

    @Ντάφοντιλ
    Αρέσκει μου η Τάνια εν λέω αλλά δεν μπορω να την πω και αγαπημένη οπως λαλω την Αλεξιου....

    Υ.Γ. Κάτι ήξερε η Λίλα που τον ετύλιξεν!

    @Ράνια
    Τωρα τωρα τζαι θα έρτει η στιγμή που εν θα χάνω ετσι πραματα!!!! :))))

    @Μαριλου
    Ηρτεν μου γιατι ηταν μες τα θέματα που ανακάτωνα εχτες...ε τζαι εσμιξα τα!
    Εμένα "καθε πρωί που κινάω να πάω στην δουλεια", μονο σhιονια τζαι κίνηση βρίσκω...γκρ!
    Ερκουμαιιιιιιιιιιιιιιι!

    @Γρούτα
    Στην Κύπρο κόρη...αλλου έσhει! :Ρ Τζαι η Αλέξια ειπεν "θυμάμαι σ'ειχα πρωτοδεί στο τρένο" τζαι ειχα το απορια αλλα μετα υπέθεσε οτι ηταν απλά στην Αθήνα.

    @Αλεξ
    Θεες ναι! :) Σορρυ για τον ακατανόμαστο....ετο να ζήσουμε να ΜΕΝ τον θυμουμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ ρε Πρασινάδα μου, εδιάβασα το ποστ σου το πρωί και όλη τη μέρα εσιγοψιθύριζα το. Σίγουρα έδωσε μια θετική νότα στην ημέρα μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Weirdo
    Χαιρομαι!! Τζαι εμένα εκόλλησε μου που τα εχτες! Εν είσαι μονη σου!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή