Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Το τζετ λαγκ, του τζετ λαγκ, ωωωωω τζετ λαγκ!!!

  • Το τζέτ λαγκ καλά κρατεί! Εψές εξυπνησα η ώρα 2:30 τζαι εν με έπαιρνε ο υπνος....Ασε που επίνουν! Εννοείται δεν έφα...εμεινα μες το κρεβάτι. Η ώρα 4 εκατάφερα τζαι εξανατζοιμήθηκα τζαι εξυπνησεν με το ξυπνητήρι η ώρα 6.
  • Τωρα εν 9:15 μ.μ. τζαι νυστάζω....ουφφου...ασε που σήμερα το μεσημέρι στην δουλειά επιασεν με μια νυστα! Ατιμο τζετ λαγκ! Γκρ!
  • Εν εγιανα τέλεια...Καθε 3-4 ώρες πιανει με μια μεγάλη κρίση βήχα τζαι ως γνωστό ο έρωτας τζαι ο βήχας δεν κρύβουνται....τζαι εγω δυστυχως πάσχω απο το τελευταιο τζαι όι το πρώτο.
  • Εγορασα σιρόπι για το βήχα! Τουτοι οι Αμερικάνοι σπάζουν με. Για οβερ δε κάουντερ, σκανάρουν την ταυτοτητα σου γιατι μονο ενα ορισμένο αριθμό μπορείς να γοράσεις γουιθ ιν έι γκίβεν τάιμ. Μετα εκαμα σhιλιες ώρες να το ανοιξω γιατι ηταν τοσο σφραγισμένο που με έσπασεν!
  • Πρωτη μέρα στην δουλεια...Ο ενας το μακρύ του τζαι ο αλλος το κοντό του! Ο "νέος" ο ποστ ντοκ που βασικά ηταν μαθητής παλια πριν 1.5 χρόνο, θα με αποτελειώσει! Ο τυπας τα τελευταία 3 χρονια εν κομπιουτερας τζαι οσα εξπεριμεντς εκαμε εν πολλά βασικα...τζαι τωρα που εν κατι λιο πιο περιπλοκο ενιξερει που πάν τα τέσσερα! Αμανα μου τζαι κάμνει τζαι σhιλιες ώρες να κάμει ενα πράμα! Μαζευκω υπομονή!
  • Ο Άρχων έρκετε Τετάρτη μεσημέρι....ελπιζω ο ενθουσιασμός του να μεν με αποτελειώσει γιατι το να μπεις πισω στην ρουτινα θελει λιο καιρο....
  • Όι τουτο το γουικέντ, το άλλο, πάω Τέξας....βαρκουμαι λιο αλλα οκ...θα έβρω την ορεξη....Προς το παρόν πρέπει να κάμω το ποστερ που θα παρουσιάσω.
  • Η εργασια των κολαμπορέιτορς που μας εβάλαν πάνω τζαι εμας εγινηκεν δεχτή τζαι μάλιστα σε χλιδάτον, πεντάστερο τζουρναλ! Μαλιστα κυριες και κύριοι! Μιλαςμε την 7η κατα σειρα στην λιστα των 10 συγγραφέων που εν πάνω στο πέιπερ! Το 7η εν τζαι εν τίποτε φοβερο αλλα πάλε κάτι ένι για το βιογραφικό μας.......
  • Σημερα ετηρησα την αποτοξίνωση κατα γραμμα! Εγορασα τζαι ζυγαρια..Γίνετε η καταγραφη τζαι θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις.
  • Όι μάνα μου...το τζετ λαγκ εν αντέχεται...Εν 9:30 μ.μ. τζαι εν αντέχω...πάω να πεσω μεσα στα πόλκα ντοντ σεντόνια μου....

9 σχόλια:

  1. Μάνα μου κόρη Πρας μου. Ακόμα εν επίες τζιαι εδώκαν ούλα πάνω σου. Ντουόντ γουόρι. Προσπάθα να την φκάλεις κάπως ήρεμα (όσο μπορείς) μες το λαπ όσπου να έρτει πίσω ο Άρχων τζιαι μετά άιστον τζίνον να τους βάλει τζιαι σε λίο τάξη.
    Όσο για το τζετ λαγκ....έννα περάσει. Έτω τωρά που εκουράστηκες τζιαι έπεσες νωρίς μπορεί να ξυπνήσεις πάλε λίο νωρίς, αλλά μιαν αλλην μιαν έννα συνηθίσει ο οργανισμός μπακ του δι αμέρικαν τάιμ. Κόρη λαλείς να είσαι χόουμ-σικ τζιαι φακούν σου ούλα τζικάτω τωρά;
    Να πέψεις λάιβ-νιους που έννα πάεις Τέξας.

    Καλή σου μέρα που το χρυσοπράσινο ;-) xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. En mas eipes an o Pasxifas exariken pou se eiden? Aresan tou ta halloumia pou tou eferes? To kapparin pile mou? :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ήταν να ρωτήσω και 'γω για τον Πάσχιφα. Μα ούτε μια αναφορά στο όνομα του ρε παιδί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το journal! Και εις ανώτερα!

    Το τζετ λανγκ θα περάσει, θα μπεις και στη ρουτινα, θα πας και το ταξιδι σου στο Τεξας. Όλα να πανε καλά ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο Πρασιναδιτσα και εις ανωτερα! (τζαι για το τζουρναλ τζαι για την αποτοξινωση).

    Που τ΄αυριο εν να' σαι καλυττερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. jet lag is a bitch!
    εννά περάσει σιγά-σιγά...

    περαστικά! κάμνει τουλάχιστον τίποτε το σιρόπι ή εν άδικα που έσπασες να το ανοίξεις?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @postbabylon, @marilou Mallon enna gra4ei apokleistiko post gia ton pasxifa, giafto den ton anefere.. ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Λου
    Ουφφου τζαι ερκεται τζαι πριν που μένα για να σχολανει νωρις, τζαι εν προλαβαίνω να ανοιξω καν το κομπιουτερ μου! Οτι είμαι χοουμ σικ εν γεγονός...Μεν ανησυχείς! Το μπλογκ θα πάει μαζί μου Τεξας! :)))

    @Ποστ
    Σιγά μεν του έφερα τίποτε κόρη...

    @Ποστ & Μαριλού & Φουρνόφκιος
    Κόρουδες προπέρσινα ξινά σταφύλια....δεν τον αναφερω γιατι δεν με απασχολεί το θέμα...εν απλο.

    @Μουνλάιτ
    Εν τζαι "φανελένια"! :Ρ

    @Σμιλι
    Θενξ...Μια χαρά θα επιζήσουμε...εν η μόνη επιλογη :))

    @Γρουτα
    Η αποτοξίνωση εν το παν! Ως το καλοκαίρι εβαλα στοχο να χάσω τουλαχιστον 15 κιλα... :)

    @Ράνια
    Πολλά μπιτς! Ουφφου παλε εψες εξύπνησα η ώρα 2 τζαι εγινε 4 να με πάρει ξανα ο υπνος! Γκρ!
    Τζεινο της Κυπρου ηταν καλύτερο το σιρόπι...τουτο μέτριο....αλλά θα γιάνω που θα πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή