Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Εντυπώσεις που το Χρυσοπράσινο - Παρτ 1

Τζαι μιας τζαι εγραφα το ποστ μου για την συμμετοχή μου στο παιχνίδι ΧοΧοΧο Σεφ της Θάλασσας Μωβ τζαι μιας τζαι που αυριο αρχίζουμε αποτοξίνωση, ειπα να σας πω για όλα τα καλουδια που έφα τζαι έκαμα στο χρυσοπράσινο.

Καταρχας την συμμετοχή μου στο ΧοΧοΧο Σεφ θα την εβρετε στα Ιστομαγειρέματα δαμε. Εκαμα κατι κολοκυθάκια γεμιστα με τυριά τζαι βοδινο γεμιστο με μήλα, αμύγδαλα, σταφίδες τζαι βερικοκά...Εν το πρώτο (τζαι πιθανότατα τελευταίο) ποστ μου στα νέα ελληνικά τζαι όι στα Κυπριακά! Μεν πειτε τίποτε...το γραψιμο μου στα νέα ελληνικά εν χάλια ξέρω το...αλλά ας όψεται η ανάγκη!




Όπως κάθε χρόνο εκαμα 2 κλασσικες συνταγές με την θεία μου. Φοινικωτά τζαι μελομακάρουνα. Στα μελομακάρουνα ειμασταν μάλιστα 8 κοπέλες...Οι 4 Πρασινωτές τζαι οι 4 της οικογένειας της θείας! Πολύ γέλιο. Εφκαλα τζαι ολα τα στάδια της συνταγής φωτο για να τα έχω να σας τα πω για του χρόνου....




Για τα Χριστούγεννα επίσης εκαμαμεν για πρώτη φορά μια συνταγή με κότσι με μέλι, λαδι λεμόνι τζαι μυρωδικά, την οποία θα αναρτίσω σε κάποια φάση.

Επίσης εκαμαμεν για πρώτη φορά πάλε μια τάρτα με μπανάνες τζαι σοκολάτα που ηβραμε σε ενα Κυπριακό περιοδικο....Θα την αναρτήσω τζαι τουτη σε κάποια φάση με ρεφερενς για το περιοδικό τζαι τον σέφ.


Τζαι τζαστ ιν κέις, εκάμαμεν τζαι το κλασσικό πλεον τσιζκέικ...


Επίσης επία στην ψαροταβέρνα της γειτονιάς μου τζαι εφαμεν πολλά ωραίο ψάρι τζαι τέλειους μεζέδες! Τζείνο που με εντυπωσίασε που τα ορεκτικά ήταν λουβί με τηάνιση με κάτι χορτα του βουνού και του λόγγου που εν θυμουμαι αυτή την στιγμή.

Εφα ενα πολλά ωραίο ριζότο με γαρίδες τζαι φρέσκα κρεμμυδάκια στο Nordsee, τζαι στα γενέθλια της ikoumeras σουσι στο Ακακίκο. Εγω δεν τρώω ωμά γλυώδεις πράματα,  τζαι ετσι εφα μόνο σουσι με ψημένα πράματα τζαι μπορω να πω εντυπωσιάστηκα...Ηταν το καλύτερο σουσι που έφα! Επίσης, εμοιράσαμεν με την μπέιμπι σις Πελ μια τέλεια σαλάτα με σπανάχι, ντοματίνια, πινόλια, σταφίδες τζαι με ντρέσσινγκ μουστάρδα με μέλι κτλ τζαι ραβιόλες με σπανάχι τζαι τυρί στο "Δυοσμος & Κανέλα". Ο συγκεκριμένος τοπος άρεσε μου πολλά, αν εξαιρέσουμε το σπαστικό υφάκι της γκαρσόνας. Εφα τζαι μια πολλά μέτρια σαλάτα στο Ντά Πάολο....

Επία τζαι στο Π στην Λεμεσο το οποιο είσhεν τέλειο περιβάλλον τζαι μια εξαιρετική μηλόπιτα ζεστή. Καπου δαμέ να σας πω οτι είδα τζαι το ράουντ αμπάουτ του Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό τζαι παρολίγο να φυρτώ τζαι να με μαζεύκουν που τα πατώματα!! Τουτος μετα συγχωρέσεως ενεν Άγιος Βασίλης....εν ο Βασιλιάς καρνάβαλος!! Φακκά τζαι γυρό ο άτιμος! Τρέ κιτς! Γενικά όμως η Λεμεσός άρεσεν μου! Του χρόνου προτείνω στους Λεμεσιανους να οργανωθουν μπας τζαι εν το ξαναστολίσουν έτσι...Ήταν μεγάλη παραφωνία....

Το γουάιτ μόκα του Σταρμπαξ στο "Δε μολ" απογοήτευσε με...καμια σχέση με το Αμερικάνικο....Ο μόνος καφές που ηβρα τζαι άρεσεν μου ήταν το κάραμελ λάττε του  Γκλόρια.... Τζαι μια  τέλεια ζεστή σοκολάτα στο Brew στην παλιά Λευκωσία. Εσhει πάρα πολλά τσάγια τζαμέ αλλα εγω δεν πίνω τσάι ετσι επιασα μια σοκολάτα ζεστή τζαι ηταν η πιο τέλεια που ηπια... Του Presse στην γειτονιά μου τζαι του Υφαντουργείου με το ζόρι επίνετουν το χοτ τσόκολέιτ...Άσχετο αλλά στο Υφαντουργείο επαίξαμεν με συμπλόγκερς τρίβιαλ περσουτ 90'ς εντίσhιον! Ε ρε τζαι εθυμηθήκαμεν τα νιάτα μας! Ετο που το γεγονός οτι εχω καποια χρονάκια εφκήκεν μας σε καλό!

Τα αγαπημένα βέβαια εφα τα στον παππου παντωγνώστη! Κολοκάσι με το κρέας (γιαααααμ!!!), ρεβύθι (το αγαπημένο μου που τα όσπρια), μπάμιες με το κρέας γιαχνιστές (τζαι δαμέ γιαμ). Δυστυχως ομως ετάισεν μας τζαι το ψάρι που κάμνει με πατάτες στο φουρνο το οποίο ηταν γιάξ αλλά εφαμεν τζαι εν είπαμεν τίποτε.

Εφα επίσης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μια τέλεια "σαλατα" που εκαμεν η πεθερά της ανηψιάς μου που την φιλοξενούν που την Κρήτη. Σαλατα με μήλα, καρύθκια τζαι με γιαούρτι με λίη μαγιονέζα! Εφα επίσης μια εξαιρετική σουβλα αρνί που εκαμε ο παπάς μου!

Α!! Τζαι έφα την πιο τέλεια τασhινόπιττα έβερ! Βραστή βραστη που την Πανδώρα!

Γενικώς εφα τον Βόσπορο! Αλλοι πίνουν τον.... εεεεε, εγω έφα τον! Που τα αύριο λοιπόν αποτοξίνωση!!! Το ταπεράκι μου για την δουλειά αυριο έσhει μέσα κοτόπουλο ψητό στο φούρνο τζαι λίο ρύζι με λαχανικα.

Καλή εβδομάδα σε όλους!! :)

40 σχόλια:

  1. Πραγματι έφαες το Βόσπορο, αλλά το διασκέδασες τζαι τούτο έσσει σημασία.

    Εν θα χα πρόβλημα να φαω τοσο φαι!

    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμάνα μου έντα περιγραφές φαγιών ευτυχώς που το διάβασα πρωί το post και όι μεσημέρι που με πιάνει η πείνα, καλή βδομάδα και καλή επιστροφή στην καθημερινότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω πείνασα ήδη με αυτά που διάβασα!! Νext time ελπίζω να μην έχουμε τον Σαντα.. καλά τα λες!
    Καλή εβδομάδα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω πρέπει να έβαλα 2,3 κιλά μόνο που τα εδιάβασα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τζαι ραβιόλες με σπανάχι τζαι τυρί στο "Δυοσμος & Κανέλα". Ο συγκεκριμένος τοπος άρεσε μου πολλά, αν εξαιρέσουμε το σπαστικό υφάκι της γκαρσόνας.

    το αγαπημένο μου μάλλον σπαναχοφάι μιας τζαι δεν τρώω σπανάχι γενικά, αλλά εμάς ο σερβιτόρος μας ήταν πάρα πολλά καλός. ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολλά καλός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2 comments έχω να κάμω. Το white mocha ανάλογα με το Starbucks που θα πάω εννα μου το κάμουν διαφορετικό τζαι νευριάζω γιατί πάνω στους καφέδες είμαι ιδιότροπη!! Είτε εννα τον κάμουν πολλά γαλατερό, είτε να βάλλουν παραπάνω white choc syrup τζαι να εν πολλά γλυτζίν.
    Επίσης η καλύτερη τασhινόπιτα είναι στα αρτοποιεία Ιωάννου!!!!! (εν τρωω τασhινόπιττα, αλλά τζείνη αρέσκει μου!!!!! :D)
    Αν κάτσω να γράφω τι έφαα τα Χριστούγεννα εν θα έχουμε τελειωμό...Θα ήταν πιο εύκολο να έγραφα τι ΔΕΝ εφαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. A ναι τζαι για το δυόσμο&κανέλλα τζαι εμάς ήταν πολλά καλός ο σερβιτόρος όταν είχα πάει!!! @Moonlight, δούλευκε άτε είπαμε έσhεις να σπουδάσεις την μικρή σου αδερφή:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. she
    kala oi protes entiposes en to fai?? gia na pinasoume kai na trexoun ta salia mas proin proin?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενεν οτι εν κιτς ο Αγιος Βασίλης το πρόβλημα. Το θέμα εν που εν τρομαχτικός. Θυμίζει μου θρίλερ εμένα, κάθε φορά που περνώ είμαι σίουρη ότι τωρά εννα πεταχτούν που μέσα τέρατα, σαν ένας μοντέρνος Δούρειος Ίππος ασπούμε.
    Επίσης το υφαντουργείο εν τέλειος τόπος. Εν απλά υπέροχος. Θέλω να παω τωρά που μου το θύμησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σορρυ αλλά τζιαμέ στο Αμέρικα εν έσιει φαίν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολλά ωραία τα ravioli του Δυόσμος κ Κανέλα πράγματι!
    τούτο το κότσι με μέλι ήθελα κ εγώ να το κάμουμε αλλά εννοείται nobody listens to my ideas when it comes to cooking!
    που εννά βάλεις την συνταγή να το δοκιμάσω!!

    ετα ρεβύθια εν κορυφαίο όσπριο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Αχαπαρη LOL

    Ο Αγιος Βασιλης του ρανταπαουτ ανατρισhαζει με! Νομιζω τζι εν να πεταχτουν τα μμαθκια του ποξω απο στιγμη σε στιγμη! Αμπα τζι εν ο Κκουλλας μασκαρεμενος?

    Επεινασα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κόρη μου επήες Π τζιαι δεν έφαες fudge cake με hot chocolate sauce τζιαι παγωτό βανίλια? Έλα πίσω να σου τζιαιράσω τζιαι μετά ξεκινάς αποτοξίνωση. Για το round about ότι τζιαι να μας πεις αξίζει μας.
    Άτε τωρά να σοβαρέψω και να ευχηθώ καλή επιτυχία με τη σωστή διατροφή και ελπίζω να βρώ τη δύναμη να σε ακουλουθήσω.
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παναγιά μου. Μα τι τέλεια γαστρονομική ξενάγηση ήταν τούτη. Περιτό να σου πω ότι έκαμες να τρέξουν τα σάλια μου, γιατι τζιαι εγώ καλοφαγού είμαι, τζιαι απ' ότι φένεται έτσι έννι τζιαι ούλοι στη φαμίλια σου. Τέλεια γαστρονομικά Κρίστμασ (συμφωνώ ιδιαίτερα για τις μπάμιες, τα ρεβύθκια τζιαι το κολοκάσι - γιαμ γιαμ!!!)

    Πολλά λιτό το μενού για τη δουλειά αύριο. Αλλά νάου ιτς ντιτοξινγκ τάιμ άι γκες.

    Καλή αρχή και πάλι εις την δουλειά. :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αχαχαχα όντως τζείνος ο Άγιος Βασίλης εν λλίο creepy. Γιατί να γυρίζει θέμας εν το κατάλαβα ποτέ.

    Love for Π

    Απαναγιά μου έφαα τζι εγώ ταχινόπιττα του Πανδώρα εν ΤΕΡΑΣΤΙΑ τζαι μούρλιαα.

    Άνοιξες μας την όρεξη! Άτε καλή αποτοξίνωση, καλή δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Σμιλι
    Ηταν τζαι σχεδόν 4 εβδομάδες! Ενα μικρό Βόσπορο έφα τον!
    Καλή εβδομάδα!

    @ΑΕνιμα
    Καλη εβδομάδα τζαι σε σένα! Να περνάς καλα! :)

    @Daydreamer
    Κάτι πρέπει να κάμετε! Εστω μια διαμαρτυρία, μια απεργια! Χαλά σας την όμορφη πόλη σας....
    Καλή εβδομάδα! :)

    @Homo anisorropus
    Τζαι εγω πρεπει να έβαλα 2-3...τωρα αποτοξίνωση...Αρχίζει μεγάλη τζαι σοβαρη δίαιτα/διατροφή.

    @Μουνλάιτ
    Ναι εν πολλά ωραία τζαμέ! Απλα τζεινη ηταν σπαστική αλλά οκ... Εσείς εισασταν τυχεροί! :)

    @Ροσα
    Μα εν πράμα! Στην Αμερική όπου πάεις οι συνταγές εν οι ίδιες στο Σταρμπαξ, τζαι στην Κύπρο να μεν κοντευκουν καν! Φόλλου δε ινστράξιονς πιπολ! Τα Ιωάννου εν τα ξέρω αλλα οι ζεστη της Πανδωρας ηταν θεϊκη!

    @She
    Ε ρε εν για να το συνδυάσω με την αναρτηση μου στα Ιστομαγειρέματα! :Ρ

    @Μαριλού
    Οντως πολλά κριπι τζαι σκέαρι μαζί με το κιτς! Τζαι εμένα αρεσεν μου το Υφαντουργείο...απλα το χοτ τσοκολέιτ τους εν επίνετουν!

    @Αχάπαρη
    Έσhει κόρη...απλά όι τέτοιου επιπέδου τζαι χωρίς την απαιτούμενη χωριατοσύνη που θέλει το φαί! :)

    @Ράνια
    θα πω της Ξιπ κόρη Ουρανία να μου στειλει της φώτο για το κότσι γιατί εν έχω την τελική φωτο τζαι θα την κάμω ποστ! Πανευκολη τζαι πολλά ωραία! Ηταν το φαΐ που έκλεψε την παρασταση τα Χριστουγεννα!

    @Γρούτα
    Μεν σου πω εν η προσωποποίηση του 666!


    Η αρφή μου επιασεν τα μπράουνις...ήταν αρκετά καλα! Αλλά η μηλοπιτά ενθουσίασεν με! :) Την επόμενη φορα το φατζ κέικ! Καλή εβδομάδα!! :)

    @Λου
    Ντιτοξ τάιμ ιντίτ!! Καλή εβδομάδα τζαι σε σένα με ομορφα φαγιά! :)))

    @Liar
    Οπως σας ειπα να συναχτείτε ουλλοι να διαδηλώσετε για να μεν εμφανιστεί το τέρας τζαι του χρόνου!
    Τζαι τεράστια τζαι βραστή η τασhινόπιττα! Ηταν ΤΕΛΕΙΑ!! Καλή εβδομάδα!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ούλλα καλά αλλά η μηλόπιτα του Π;!!!! Γενικά μου αρέσει το Π αλλά η μηλόπιτα του θυμίζει κατεψυγμένο προϊόν της Sara Lee :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Αντρέας
    Λαλείς να έπεσες σε κακή ημέρα της μηλόπιτας ή εγω σε καλή;; Εμένα ηταν φρέσκα...εκαταλαβετουν η ζύμη.... Τζαι στο κάτω κάτω εν τζαι μπορουμε να συμφωνούμε στα πάντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Diladi mono egw jie o pappous se taisamen psarka?!?

    To cooking session mas omws en to emakamen :(
    To kalokairi me to kalo pou tha ertheis karvouna stin veranda!

    Filia kai kali evdomada
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εν μπορώ να πω πολλά γιατί κολλητσιάζει το κκήπορτ που τα σάλια...

    Μα πε μου...είσαι γειτόνισσα του τύπου που παρκάρει το Hummer πας το πεζοδρόμιο; Εκτός τζι αννέν του φάδερ το Hummer τζι έπεψες του το που τες Αμέρικες! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εν το επερίμενα που σένα....
    Ταχινόπιττα του ΣΙΓΜΑ και ξερό ψωμί ολάν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ikoumera
    Εσυ, ο παππους τζαι ο φάδερ! Του παππου εν μετρά γιατί ηταν χάλια το ειδους του ψαρκου...Εμύριζε πολύ...εμμμ...ψαρίλα!
    Ναι εν εκαμαμεν οσα εθέλαμε συντομα ελπιζω να ειμαι πάλε στα πάτρια εδάφη!
    Φιλια!!! :)))


    @Ινβίκτους
    Εν έχουμε έτσι πράματα εμείς...Χαμερ τζαι πελλάρες!
    Τζαι καθάρισε το κκκιπορτ ντήαρ! :)

    @Βούι
    Εφα τζαι του Σίγμα τζαι της Πανδώρας τζαι σορρυ που θα σε απογοητεύσω αλλά της Πανδώρας ηταν πιο ωραία....σορρυ κόρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να προτείνουμε να μείνει στη θέση του ο Άης Βασίλης ως τα καρναβάλια τζαι να του πιτούν πογιές όσοι περνούν μπας τζαι πετάξουν τον ;-)

    Love for Π too :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Ουφ
    Τέλεια η ιδέα σου!!! Να την προτείνης στην Αχάπαρη τζαι να συναχτείτε οι Λεμεσιανοί μπας τζαι γίνει τιποτε!

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. λεμεσιανοί όλου του κόσμου ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! :-))

    υγ. η καλλύτερη ταχινόπιττα εν του "κοίτα τι σου έφτιαξα"!!! δεν ξέρω αν έχει στη Λευκωσία, αν δεν έχει χάσατε!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άκουσα Λεμεσιανοί;
    Ρε το κοίτα τι σου έφτιαξα κάμνει τζαι ωραία sandwich btw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Ουφ
    Εν το εκανακουσα τουτο! Ακου, οταν θα είμαι Κύπρο θα δοκιμάσουμε ουλλες τες τασhινόπιττες για να αποφασίσουμε! Τωρα ο,τι τζαι να πουμε εν γνώμες του κάθε ενός!

    Χαχαχα Ενωθείται εναντια στον Αγιο Βασίλη του ραουνταμπάουτ! :Ρ

    @Liar
    Ατε ναι να κάμετε τιποτε περκει φύει τζεινο το ντεκορ της κακιάς ώρας! Μπρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πάντως χτές που επέρασα ήταν τζιαμέ ακόμα... τα καρναβάλια εν κοντά!!! :-)

    λεμεσιανέ κάμνει τζαι πολλά ωραία γλυκισματούθκια με νουτέλλα τζαι φουντούκια... αχ... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τούντο ποστ, κανονικά πρέπει να πάει στα ιστομαγειρέματα. χαχαχαχα
    Μπορείς να βάλεις τζαι υπότιτλο "Φαγητών Νόστος"

    @Rosa Damascena Αν εν το αρτοποιείο τζαμέ στο ΣΟΠΑΖ που λαλείς, όντως η στριφογυριστή τασhινόπιττα του, εν το κάτι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. I love you! eimasten oi mones pou kamnoumen apografes/erwtikes eksomologiseis se fagia:-)
    hates, kalin apotoksinwsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ακόμα καρτερώ να με ανακαλύψετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΧΑΧΑΧΑ ΕΦΥΡΤΗΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΝ Η ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΤΑ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. iS-Βασίλης του Round About9 Ιανουαρίου 2012 στις 11:49 μ.μ.

    Δικλώ ποτζεί, δικλώ ποδά μπας τζαι έυρω κκκόφλεξ του πετεινού αλλά τίποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ενισταμαι!

    Μετα τιμης,
    Τυροπιττα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. σοπάζ ιωάννου και τασhηνόπιττα βρουλλιν!

    επίσης, τασhηνόπιττα του mister lefteris the baker στο woodgreen. δεν ξέρω αν ήταν όντως τόσο ωραία, ή αν απλά είχα πεθυμήσει τασhηνόπιττα. πάντως εν λαλώ μόνη μου ότι εν ωραία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. @Ουφ
    Λαλείς να τον καμουν βασιλιά Καρνάβαλο;;

    @HeatJo
    Εν να μπουν σιγά σιγά οι συνταγές τζαι ποτζεί! Αλλα τζαι το Φαγητών Νόστος εν πολλά καλή ιδέα! :)

    @Πποστ
    Άι λαβ γιου του κόρη! Εμείς πρεπει να βρεθουμε για φαΐ σε κάποια φάση της ζωής μας φορ σhορ!!

    @Τασhινόπιττα
    Σιγά σιγά κόρη εν να σε ανακαλύψουμε.....κάμε υπομονή! :)

    @Liar
    Το ταshινόπιττα με sh θυμιζει μου τον φίλτατο Ινβικτους γιατι σαν να έτσι γράφει το sh του στα κυπριακα....χμ....

    @iS-Βασίλης του Round About
    Τωρα να που του φίλου σου του Εύρου να σου εβρει τίποτε μπας τζαι εν εμφανιστείς του χρόνου.... :Ρ

    @Liar
    Να του πασάρουμε κανένα πακέτο ληγμένα περκει εν εμφανιστεί του χρόνου

    @Τυρόπιττα
    Ου τζαι εσύ κόρη...κρυψε να περάσουμε!

    @Τρουμιθθόπιττα
    Εσύ μας έλειπες!

    @Μουνλάιτ
    Πρεπει να αλλάξω το τίτλο του ποστ νομίζω κόρη...να το κάμω "Η αναζήτηση της τέλειας τασhινόπιττας" :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Tuto me to ai vasili eshi xronia pu t exo aktin!!!en telia kitch o gerimos o dimarxos t na kamoume...mia xronia i8ela na kerdisei to lottto mou je na pao na t peta3o sior je na t po ela 2 pakire mana mou je piase alo!!!Eginame rezili!!!Nomizo ta karnavalia tropopoioyn to lio je kamoun t vasilia karnavalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. να δουμε τζαι ποσα εστοιχισε τζεινη η αηδία! Καμνουμε τζαι έρανο αν χρειαστει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή