Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Καλή εβδομάδα!!!

Μετά που ένα Σάββατο γεμάτο σhοππινγκ με τες κορούες τζαι μια Κυριακή γεμάτη καθαριότητα "που γωνιάς", επιτέλους έκατσα.  Τα μπάνια γυαλίζουν τζαι το πάτωμα καθαρό τζαι επιτέλους περπατώ ξυπόλυτη!!! (Ουφφου πουν την Ξιππασμένη που έκαμνε τα μπάνια γυαλί;;;)

Όταν παν 5 κοπέλες σhοππινγκ που δουλεύκουν σε εργαστήρια, η φράση που ακούεις είναι "δατ γουιλ μπι βέρι καμφορταμπολ φορ δε λαμπ". Εν ο χάρος μου τωρά που σάζει ο καιρός που εν μπορούμε να φορούμε ανοιχτά παππούτσια στην δουλειά....Τζαι εν πολλά δύσκολο να έβρεις παππούτσια για το εργαστήριο το καλοκαίρι που να εν άνετα. Ευτυχώς ήβρα....άσε που εγόρασα τζαι 3 παντελόνια....μεγάλο επίτευγμα να έβρω 3 παντελόνια που να μου κάμνουν! Ασεν καλά τα ουτλετς τζαι τα κουπόνια!! Δαμέ θεωρήσε λίον ηλίθιος αν δεν χρησιμοποιάς τα κουπόνια που σου στέλλουν τα καταστήματα....

Στην διαδρομή έπεσε πολύ γέλιο για το ότι ελαλόυσαν ότι η ώρα 6 (αν εθυμούμασταν καλά) θα έρτει η συντέλεια του κόσμου. Το τοπ όμως είναι ότι η ώρα 6:10 επαίξαν οι συναγερμοί του μόλ (όι οι δημοκρατικοί) τζαι εφυρτήκαμε που το γέλιο γιατί εσκεφτούμασταν αμπά τζαι ήρτεν η συντέλεια....ελαλούσαν το τζαι κάτι άλλοι τζαι εγελούσαμεν. Τελικά ήταν τεστινγκ είπαν τζαι εν ήρτεν τελικά η συντέλεια τζαι εν θα μείνουν άπανα τα ρούχα που εγοράσαμε.

Το μόνο κακό της υπόθεσης είναι οτι η Κοντή παρόλο που εν μες την τρελή χαρά που θα πάει σε 1 μήνα διακοπές Κύπρο, έσhει σοβαρές υποψίες ότι τελικά ενεν τόσο Κοντή γιατι εφυτρώσαν κάτι κερατάκια...τζαι έν μαζί με τον τύπο για 3 χρόνια σχεδον. Λυπούμαι την αλλά υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία. Μάλλον πρέπει να έσhει χεσμένη την φωλιά του ο τύπος. Τώρα να δούμε τι θα της πεί......

Κατα τα άλλα ξεκινά μια εβδομάδα που

 μάλλον θα στείλουμε για δημοσίευση το πρώτο μας πέιπερ μας με το παιδί με τες σhισμένες φανέλες. (Δόξα σοι!)

-που από ότι υποπτέυομαι ίσως να εν η τελευταία του προέδρου του ΚΑΠΕ. Απο το μπλογκ μου τζαι στου Άρχων το φτιν!

- που θα τελειώσει τζαι το Νησί. Ο γιατρουδάκος ο Κυρίτσης μας θα γίνει γεροντάκι εν μία νυχτί....

- που δεν θα έσhει νέα επεισόδια γιατί είδα ούλλα τα Μπινγκ Μπανγκ τζαι τα χάου άι μετ γιορ μάδερ τζαι αρέσαν μου οι προοπτικές που αφήκαν για του χρόνου.....

-που θά έσhει θερμοκρασίες πάνω που 20 βαθμούς Κελσίου τζαι 1-2 μέρες με ήλιο

Άτε καλή εβδομάδα τζαι ας ελπίσουμε ότι θα έρτει ένα "μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι"!!


16 σχόλια:

  1. Θέλω να πάω για ψώνια ΤΩΡΑ!!
    Πάνε χρόνια να πάω για ψώνια με φίλες... όλες παντρεύτηκαν, γκομενιάστηκαν, βρήκαν δουλειά... αυτά είναι τα καλά της φοιτητικής ζωής... αυτά σκέφτομαι και μαραζώνω, ΑΛΛΑ, έχει ΝΗΣΙ σήμερα!! Κάθε Δευτέρα μοιάζει με eurovision night! Ανυπομονώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. congrats για το paper σας!!

    I love outlets..οτι θές σε μισές τιμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή εβδομάδα και σε σένα!!!!!
    Έδωσα κι εγώ του σιοππινγκ αυτές τις μέρες να άψει!!Τέλεια τονωτική ένεση στην ψυχολογία μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @korinna
    Μεν ανυσηχείς τζαι δαμέ ουλλοι γκομενιασμένοι εκτός που εμένα τζαι μια άλλη κοπέλα που μόλις εμετακόμισε τζαι κάμνουμε παρέα.... Τζαι εγώ περιμένω το νησι πως και πως. Τζαι θέλω να δώ τζαι που είχαν τους "γιατρούς" στο Πρωινό μου αλλά τωρα να δούμε αν θα τους βάλλουν εκτός του σάιτ του Μέγκα...Επίσης θα έσhει αφιέρωμα μετά στην Ανατρόπη με τον (κατα τα αλλα λιο ενοχλητικό) Πρετεντερη.

    @Ράνια
    Θενξ τζαι κόπιασε!

    @homo anisorropus
    Συμφωνώ ότι εν τονωτική ένεση! Ειδικά αμαν εν καλοκαιρινά που γοράζεις!

    @Ρίτσα
    "Ηρθε το καλοκαίρι"...ε όι ακριβως δαμέ αλλά σιγά σιγά που θα πάει θα έρτει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή εβδομάδα.
    Εγώ τα επεισόδια του Μπιγκ Μπανγκ περιμένω τα να πολλύνουν να τα δω συνάμενα. s4e11-s4e24 περιμένουν με σπίτι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kali bdomada Prasinada! Ta spitia damai pantos diafimizoun aman exoun calme et la verdure (i pos to kalon se laloun sta gallika). Xairetismous stin tapeini, plin teos timia geitonia mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Defiance
    Τζαι εγώ έτσι έκαμνα εκτός που τα 5-6 τελευταία... Αναμένω σχόλια αμα δεις τα s4e11-s4e24.

    @Άλλος Κυπραίος.
    Τα γαλλικά μου περιορίζονται στο μπονζιουρ...
    εεεεε...υποθετω ότι εννοείς μια ηρεμη βεράντα;
    Η ταπεινή πλην τέως τίμια γειτονιά λαλεί επίσης! Περνω που το γραφείο σου τζαι κλαψ κλαψ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Btw, άσκησε λλίην πίεση στην αρφή σου να κάμει κανένα ποστ τζαι εχάθηκε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιάς που τες θκυό γιατί με μια μικρή εξαίρεση της μιτσάς πριν λίες μέρες, εχαθήκαν τζαι οι θκυό;;;; Η μια εν απασχολημένη με το να κάμνει την καθηγήτρια τζαι η άλλη με το να εν μαθήτρια.... Πωρώνουνται με κάτι τζαι διούν με τα μούτρα τζαι μετά περνά τους...κυριως της Ξιπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Thelo na euxaristiso to pisto mou koino, defiance kai loipous fans! iposxome post sintoma.den sas egkateleipsa!!!imoun busy pezontas to sovari kathigitria!! Kori pras edokes mou food for thought! Poroseis pou epatha kata kairous!! Kalin evdomada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η μητσιά εν έσιει πάνω που μήνα να κάμει ποστ. Εκατάλαβεν το τζαι μόνη της η ένοχη :P
    Τζαι εγώ επήα να τεμπελιάσω τζαι επέλλανεν με η Mana, είπα να επιστρατεύσω τα μεγάλα μέσα για να σου ασκήσουν τζαι εσένα πιέσεις. Έννα έσιεις πολλές εμπειρίες σαν καθηγήτρια να γράψεις καλό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε καταλαβαίνω απόλυτα για τα παπούτσια. Τζαι εγω σπουδάζω χημεία τζαι μες τον πυρουλλο της Ελλάδας έπρεπε να πιέννω με μακρύ παντελόνι τζαι κλειστά παπούτσια εργαστήριο...Αμα ήταν τζαι απογευματινά τζαι εφάκκαν ο ήλιος ήταν το κάτι άλλο.
    Σε ποιο περιοδικό θα δημοσιεύσετε; Συγχαρητήρια!!! Mπορείς να ξεκινήσεις Dexter. Our favourite serial killer! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Rosa

    Ω! Συνάδελφος!!! :)

    Άσε ένα δράμα η υπόθεση...Άσε που το καλοτζαίριν μέσα στο εργαστήριο μας εν ψόφος...το γραφείο μου που κάτω εν γεμάτο παππούτσια γιατί έρκουμαι με τα σάνταλα τζαι αλλάσω :)

    Για το πέιπερ έχω ένα άγχος να σου πω την αλήθκεια γιατί ενω έχω αρκετές δημοσιεύσεις, πρώτη φορά θα στείλουμε σε τόσο "high impact" περιοδικό. Μάλλον σε ένα που τα Nature περιοδικά. Αναμένουμε τα τελευταία σχόλια που ένα άλλο καθηγητή πριν να το στείλουμε.

    Αν ήσουν δαμέ κοντά ήταν να σου πω να στείλεις κανένα βιογραφικό. Γυρεύκουμεν κόσμο τουλάχιστον για το καλοκαίρι που είτε ξέρει βιοχημεία είτε θέλει να μάθει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. I'm all kinds of willing...και το βιογραφικό έτοιμο! θα σε έχω υπόψη. Στο κάτω κάτω μια απόφαση είναι να διασχίσω τον ατλαντικό!!! χαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να τον διασχίσεις!!!!! Δαμέ είμαι εσhε μας υπόψιν...γιου νέβερ νόου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή