Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Χαλλουμόπιττα στο Στάρμπαξ τζαι ένα σακάκι

Εφτάσαμεν τους 30 βαθμούς σήμερα για λίες ώρες τζαι ήταν τέλεια! Εκαμαμέν τζαι "πρόβα" εκκένωσης του κτηρίου σε περίπτωση που υπάρξει έκτακτη ανάγκη τζαι εφκήκαμεν μες το ηλιούδιν για 15 λεπτά τζαι ήταν ότι έπρεπε.
Γενικά εφκήκαν οι "Νταίζες" με τα μίνι τζαι τα ξώβυζα, εφκήκαν τα φρίσμπι στα γρασίθκια τζαι οι πάσχοντες απο κρίση μέσης ηλικίας με τα κάπριο.


Μετά την δουλειά επία με τον "Αλλο Κυπραίο" τζαι επιάσαμε ένα Σταρμπαξ τζαι επαράγγειλα το πρώτο παγωμένο γουάιτ μόκα της χρονιάς (με σκιμ μίλκ τζαι χωρίς γουιπ κριμ για να μεν νοιώθω πολλές τύψεις). Εκάτσαμεν έξω τζαι ήπιαμε τον καφέ μας τζαι ετρώαμεν τες χαλλουμόπιττες του προηγούμενου ποστ. Καπου δαμέ να ξαναευχαριστήσω το "μαχαλλας ντοτ κομ" που έβαλλε τζαι τούτη την συνταγή (Βέφα ιτ μάι νταστ!). Που την χαρά του ο Άλλος Κυπραίος για τις χαλλουμόπιττες, εκράταν τες σαν επαράγγειλε καφέ τζαι ερώτησεν τον η κοπέλα τι ένι. "Εν σνακ" λαλεί της "που το έκαμε η φίλη μου ποδά γουιθ έι σπέσhαλ τσίζ φρομ Σάιπρους." "Φρόμ γουέαρ;"λαλεί του τζείνη. "Φρόμ Σάιπρους" λαλεί της. Τζείνη έμεινε ακόμα λίο χασκιασμένη τζαι είπα της εγώ το κλασσικό "αν άιλαντ νίαρ Γκρις" τζαι μετά τζείνη εκαμε χαρά!


Που λές, ο αγαπημένος 'Αλλος Κυπραίος φευκει....κλαψ κλαψ κλαψ. Πάει να τελειώσει το διδακτορικό τους εις τας Ελβετίας στα CERN. Όι μόνο θα "χάσω" ένα φίλο αλλά ένιξερουμεν άλλο Κυπραίο στο πανεπιστήμιο. Μεγάλο βάρος να αντιπροσωπεύω μόνη μου το χρυσοπράσινο φύλλο. Οκέι πάω να κάτσω την μάππα χαμέ τζαι επανέρχομαι.






Οκέι επανήλθα. . Συχνά με τον Άλλο Κυπραίο τρώμε κανένα μεσημεριανό μαζι τζαι πάμε για ένα γρήγορο καφέ. Στέλλουμε η-μειλ ή μιλούμε που Σκάιπ τζαι λαλούμε "Πάμε για ένα θρυλικό καφέ;" Στους άλλους λαλούμε ότι πάμε για θρυλικά λαντς τζαι θρυλικούς καφέδες ενώ εμείς όσων τζαι προλαβαίνουμε να βρεθούμε. Εν τζαι ψέματα που λαλούμεν γιατί όπως λαλεί τζαι το λεξικό "θρύλος" είναι "προφορική διήγηση, ως επί το πλείστον επαινετική ή εκπληκτική και θαυμαστή, για πρόσωπα, γεγονότα ή πράγματα του παρελθόντος, τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται μεταξύ του μυθικού και του πιθανού:" Έτο αλατοπιπερώνουμε τα λίο.


Θα τον πεθυμήσω τον Άλλο Κυπράιο....αλλά έτσι είναι η ζωή συνεχίζετε τζαι είμαι σίουρη δεν θα χαθούμε.


Μετά σαν έρκουμουν σπίτι στην έξοδο του χάιγουέι είδα το τούτο τζαι επειδή μόλις είσhεν ανάψει κόκκινο, επρόλαβα να φκάλω το άι-φόουν πάνω τζαι να το φκαλω φώτο. Τζαι ρωτώ φταίω που κάμνω σενάρια;;; Φταίω;;;
Φαντάζουμε μια Τζέσσικα να τσακώνετε με τον φίλο της τον Ρομπερτ. Τζείνη εν λίο ντράμα κουίν τζαι τζείνος λίον μαλαππάπας. Ήταν να φκούν έξω τζαι εστολίστηκεν η Τζέσσικα τζαι ερώτησεν τον Ρόμπ αν εν καλό το φόρεμα της. Τζείνος είπεν  της "λουκς γκρέιτ μπέιμπι" αλλα τζείνης εν της άρεσε το ύφος του. Είπεν του τζείνη "πε μου την αλήθκεια Ρομπ. Πασhινίσκει με;;" "Όι μάνα μου ποττε!!! Μια χαρά ένι, όπως είσαι φαίνεσαι" "Απαναγία μου ρε Ρομπ, δηλαδή εν με κολακευει;;; Εγώ νοιωθω ότι με πασhινίσκε λίο. Δηλαδη λαλείς είμαι πασhιά;;;" "Όι Τζεσσικούδιν μου τί λαλείς;;" Εφουτουνιάστηκεν η Τζέσσικα τζαι εκλείστηκεν στο δωμάτιο. Άμαν επήρεν τον Ρομπ ο ύπνος, έπιασε το αγαπημένο του σακκάκι τζαι έφκαλεν το με το κρεμαστάρι πανω στην έξοδο του χάιγουει για να τον εκδικηθεί. "Να σου πω εγώ αν θα με ξαναπείς πασhιάν" είπε σαν το εκρέμαζε!



6 σχόλια:

  1. Φρομ γουέαρ;;;; :|

    Υ.Γ: πολλά πίκρισσα τούτη η Τζέσσικα (Ράμπιτ) τελικά α;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τούτο το φρομ γουέαρ ακούω το πολλά. Αστα να πάνε

    Ρε, η Τζέσικα έφκαλε το σακάκι του Ρομπ για να αεριστεί, τωρά που έσιει τζιαι 30 βαθμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν για να φύει η μυρωθκιά που τη ναφθαλίνη :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ινβίκτους & Αππωμένη
    Το φρομ γουέρ με ύφος χασκιασμένο εν ολ τάιμ κλάσσικ!

    Τελικά το Τζεσσικούδιν εν καλή ψυσhη γιατί εν τελικά νομίζω εν εισφορά στους άστεγους που θα κάμει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aw, exo post afieromeno!
    Pethimo idi thrilika lunch jai kafedes jai en efia koma! Klaps klaps! Tha ta ksanapoume se alli gi, se alli thalassa pistevo!

    p.s. see you friday a!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον σε κανένα χρυσοπράσινο φύλλο ή σαν πιαίνω να περάσω που Ελβετίες! Θα φέρω τζαι με άσπρο μαντήλι να το ανεμήσω στο αεροδρόμιο. Κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή