Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η λίστα της Νταίζης

Το Νταίζη εν χαιδευτικό του "Ντεσπεράδα", το desperate στα ισπανικά. Σημαίνει απεγνωσμένη, απελπισμένη. Το Νταίζη εσκαρφιστήκαμεν το με την αρφή μου την Ξιππασμένη, για να χαρακτηρίζουμε τζείνες τες γυναίκες που που εν τόσο απεγνωσμένες για  να έβρουν άντρα που κάμνουν τα αδύνατα δυνατά για να τους δόκει προσοχή ένας άντρας, λες τζαι το να μεν έσhεις άντρα/φίλο/μπόιφρεντ/ κτλ εν το τέλος του κόσμου. Νταίζη ΔΕΝ είναι η κοπέλα που κάμνει τζείνη το πρώτο βήμα σε ένα φλέρτ ούτε η κοπέλα που θέλει να έσhει μία σχέση τζαι το επιζητά. Νταίζη είναι η κοπέλα που στην πολλή προσπάθεια χάνει την αξιοπρέπεια της. Νομίζω εκαταλάβετε τι εννοώ....ούλλοι ξέρουμε μια Νταίζη.

Πρόσφατα εγνώρισα αρκετές που τούτες τζαι έρκετε μου να τες πατσαρκάσω! Ιδού μερικά είδη "Νταίζων".

Νταίζη νούμερο 1: Η ποθκιάντραπη Νταίζη

Π.χ. Σε πάρτυ γενεθλίων στην Κύπρο. Η Νταίζη, σίνγκλ φυσικά κολλά κάποιου που γιατι φυσικά της άρεσε. Όταν της είπαν όταν ο άνθρωπος εν παντρεμένος, τζεινη δεν επτοήθηκε τζαι εσυνέχισεν να του κολλά ασυστόλως.

Νταίζη νούμερο 2:  Η ύπουλη Νταίζη.

Π.χ. Μια κοπέλα στο παλιό μου εργαστήριο. Έπαιζεν το ότι εν ευαίσθητη τζαι ευάλωτη τζαι εμείωνε συνέχεια τον εαυτό της για να της λαλούν οι άντρες "όι ρε είσαι πολλά καλή, τί λαλείς;" κτλ. Άμαν ένας άντρας έδειχνε έστω ένα γραμμάριο προσοχής σε μιαν άλλη κοπέλα, τζεινη εγίνετουν πυρ και μανία....εσκαρφίζετουν σhίλους τρόπους για να της δώσει προσοχή τζείνης.

Νταίζη νούμερ 3: Η πρίχτισσα Νταίζη. 

Π.χ. Μια δασκάλα που την Ελλάδα με απόσπαση στην Αμερική. Άνω των 40, σίνγκλ. Μόλις σε γνωρίσει το πρώτο που ρωτά είναι αν είσαι ελεύθερη τζαι αν ναι γιατί. Όταν την εγνώρισα πρώτη φορά στα πρώτα 5 λεπτά της γνωριμίας μας ερώτησεν με αν ζώ μόνη μου. Είπα της ζω με την αδερφή μου (τότε ήταν η Ξιπ στην Αμερική) τζαι λαλεί μου, " α ωραία, αλλά δεν πιστεύεις ότι επηρεάζει την προσωπική σου ζωή όσον αφόρα άντρες;" Σόρρυ κόρη μου αλλά ήξερες με τζαι προχτές δηλαδη τζαι ρώτας για προσωπικά. Άσε που "επροξένευκεν" μου ένα συνάδελφο της που ήταν τζαμέ. Τωρά 1.5 χρόνο αργότερα, φκαίνει τζείνη με τον συνάδελφο της. Καλά τζαι αντέχει την. Προχτες το Πάσχα ήρτεν μια Κυπραία που την Γερμανία που εν φίλη του "Άλλου Κυπραίου". Ειπαμε της "Ταδε μου απο εδώ η Νταίζη, Νταίζη απο εδώ η Ταδε".  Ω! λαλει της η Νταίζη, χαίρω πολύ. Η κοπελιά του "Αλλου Κυπραίο" είσαι εσύ;;;" Όι απλά φίλοι λαλει τζείνη η καημένη. Σε τζείνη την φάση η Νταίζη έσπασε όλα τα ρεκορ....εμπηκε ολόισhια στο θέμα της. Εγω κρατώ την μακριά γιατι βαρκούμε την. Άσε που άμα μιλάς μαζί της νοιώθεις ότι είσαι σελέπριτι σε πρωινάδικο τζαι  παίρνουν σου συνέντευξη.

Νταίζη νούμερο 4: Η οργανωμένη Νταίζη.

Τζείνη που χωρίζει με κάποιον, ΜΟΝΟ αμα ξέρει ότι ο επόμενος περιμένει ήδη στην σειρά.

Νταίζη νούμερο 5: Η φρεσκο-χωρισμένη Νταίζη.

Που μόλις χωρίσει, φκάινει έξω την επόμενη μέρα να πιεί να ξεχάσει, τζαι γνωρίζει άλλον τζαι σε 2 μέρες έσhει ήδη ραντεβού με άλλον.

Υπάρχουν πολλά είδη "Νταίζηδων", απλά τούτα εν τα είδη που είδα που πολλά κοντά τωρά τελευταία. Όποιος θέλει συμπληρώνει την λίστα.

12 σχόλια:

  1. Η Νταίζη τσιβίτζιην. Με το που γνωρίζει εναν άντρα ακολουθά τον παντού 24/7 είτε τυχαία είτε όι. Συνήθως προκαλεί ασφυξία τζιαι καταλήγει στον χωρισμό. Εσιει πολλά καλή σχέση με το κινητό της. Ξέρει να στέλλει 458789739 sms το λεπτό. Φκαίνει τζιαι σε αντρικό version sadly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sinithos i Dessie molis tilixei ton antra meta kamni to toutouki, epidi xeris itan lifetime goal! je opou katsi je opou stathi lalei "na sas sistiso ton XARTOMENO MOU.....nene o gamos tha ginei ton oktovri!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης κάτι Νταίζες που εγνώρισα εγώ, αναφέρουνται στον εκάστοτε γκόμενό τους ως "ο άντρας μου". Τζαι φυσικά, τζαι ο δικός σου φίλος θα αναφέρεται από την Νταίζη ως "ο άντρας σου" τζι εσύ θα διερωτάσαι ποιος ένι τζαι ποιος έννενι παντρεμένος! Χαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η οργανωμένη Νταίζι νευριάζει με παραπάνω που ούλλες. Ξέρω δυο τέτοιες. Ίσως όμως το κόλπο τους πιάνει γιατί κατέληξαν και οι δυο με καλούς άντρες. Δε θα το έκανα ποτέ όμως εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Αχάπαρη
    Η Νταίζη τσιβίτζιην άνετα με το 458789739 sms το λεπτό μπορεί να δουλέψει παρτ τάιμ εν καιρώ εκλογών για κάποιο πολιτικό ή πολιτικό γουόναπι. Κόρη μολις εθκιέβασα το τελευταίο ποστ σου. Έτσι τζαι φυεις τζαι εσύ ένιξερω τι θα γίνει...θα φαρμακοθώ!! Είσαι που τες αγαπημένες μου τζαι αρέσκει μου πολλά το χιούμορ σου.

    @Ξιπ
    Τούτη εν "η τυλίχτρια Νταίζη". Γεμάτος ο τόπος!

    @ Moonlight
    τούτη εν η "φαντασιοπληχτή τζαι ταυτόχρονα τυλίχτρια Νταίζη".

    @Σκουλουκούιν
    Παρά να γίνω Νταίζη προτιμώ το "πρώτο ράφι πίστα" όπως εξαναείπα παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξέρω μια Νταίζη που όπου πήγαινε έστελνε (με γκαρσόνια, με φίλες κλπ) ραβασάκια σε όποιον της γυάλιζε με τον αριθμό του κινητού της...

    ...τελικά καλοπαντρεύτηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ahaha kori ouf!!! ethimises mou mia fili mou...opou epiename se OPIO estiatorio sto logarismo afine to onoma kai to tilefono tis kai egrafe tou servitorou "call me goregeous" ELEOS PKION!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά αξίζει μια παραλλαγή της γνωστής έκφρασης! " Οι Νταίζες και οι τρελλές έχουν τις τύχες τις καλές".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. she demon

    nomizo afises piso tin kaliteri/xiroteri ntaizi. tzini pou miniski eggios gia na anagasi ton allon na tin pantreuti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτου η She Μου έφαγε την Νταίζη που σκέφτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @she & Μάνα
    Έσheτε απόλυτο δίκαιο!!! Τζείνη εν η νούμερο 1 Νταίζη...Εξιάσα την απλά γιατί εν έτυχε να γνωρίσω καμιά τελευταία αλλά υπάρχουν πολλές Τούτη εν η Ultimate Νταίζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η ποθκιάντραπη νταίζη κολλά επίσης τζαι σε γκέι άντρες... άντρας να'ναι κι ότι να'ναι!

    η κουμέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή