Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Μουσική (2)

Ενα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια. Στιχοι-Μουσική του Νίκου Ζούδιαρη. Η ορίτζιναλ εκτέλεση είναι απο τον Απόστολο Ρίζο.

Τούτα εν 2 βίντεο του ιδίου τραγουδιού απο 2 συναυλίες που θα ήθελα πάρα πολλά να είχα πάει. Η πρώτη μια συναυλία σε ένα μικρό χώρο με μικρή ορχήστρα με τον ολ τάιμ αγαπημένο μου (τζαι άντραν της ζωής μου) Γιάννη Κότσιρα τζαι η δευτερη μια συναυλία του Γιάννη Χαρούλη τζαι του Απόστολου Ρίζου, που ακούω αρκετά τωρά τελευταία.




4 σχόλια:

  1. Αχ Πρασινάδα πρασινάδα!
    Εν ένα που τα αγαπημένα μου τραγούδια, η τριχα κατζελλον κάθε φοραν (lol)

    Επήα στην προτελευταίαν παράσταση του Χαρούλη την προηγούμενη εφτομάδα, και ήταν στο κοινό ο Ρίζος και εννοείται πως τον ανέβασε στη σκηνή .. και η συνέχεια ήταν κάτι αντίστοιχο με το δεύτερο σου video!

    Άτε έλα Αθηνα-ϊστάν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαθητούδι, μαθητούδιν!!
    Τζαι εμένα η τρίχα κάτζελον με τουτο το τραγούδιν.....Θέλω πολλά να πάω σε έτσι συναυλίες τζαι ένας που τους λόγους που σhερουμαι έκαμα το μπλογκ είναι γιατί ανακάλυψα άτομα που έχουμε κοινά γούστα στην μουσική. Ας πούμε αν ήμουν Κύπρο τζαι έρκετουν ο Χαρούλης, εν θα είχα κανένα να έρτει μαζί μου....το πολύ να έρκετουν ο παπάς μου...

    Αν έβρισκα δουλειά στην Αθήνα, θα εμετακόμιζα εν το συζητώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιμένεις με τον Κότσιρα Πρασινάδα..;p Εννοείται ότι προτιμώ τη δεύτερη εκτέλεση εγώ.

    Χρόνια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα!!εμένα αρέσκουν μου τζαι οι 2 εξίσου...
    τι να καμω ρε.....του κότσιρα έχω του πολλά μεγάλη αδυναμία....οκ εσει τραγουδιά του που εν με ενθουσιαζουν τζαι λία που δεν μου αρέσκουν καθόλου αλλά σε γενικές γραμμές εν η μεγάλη μου αδυναμία

    Χρόνια πολλα τζαι σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή