Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σκυλίσια ζωή

Σκυλίσια ζωή- The good.......

Το Σάββατο κατα τες 3 επία δουλειά. Έν είχα πολλά πράματα να κάμω, απλά να τελειώσω κάτι που άρχισα την Παρασκευή γιατί εν είχα διάθεση να αρχίσω άλλα γιατί ένοιωθα ήδη κούρασμένη. Έπιασα το σταρμπαξ μου τζαι ως τες 3 ήμουν τζαμέ. Για πρώτη φορά εν είσhεν κανένα! Τέλεια εσκέφτηκα, θα βάλλω το ράδιο μου (ούτε το εργαστήριο δίπλα είσhεν κανένα), θα τελειώσω σε καμιά ώρα, τζαι θα πάω για κανένα καφέ μετά. Μα τί ήθελα να το σκεφτώ! Σε 2 λεπτά εμπήκε μέσα ο Άρχων. Ο Άρχων με το σκουτεράκι του (ήταν καλός ο τζαιρός τζαι εφκήκαν σκούτερ τζαι φρίσμπι τζαι ζάμπες στην κυκλοφορία) τζαι μαζί του η αξιολάτρευτη σκύλιτσα του η Μία. Η Μία ήρτεν ολόισhα πάνω μου, το ίδιο σκηνικό είσhεν ξαναγίνει το προηγούμενο Σαββατο. Ήθελε χάδια τζαι προσοχή. Εν πολλά φρόνιμη τζαι απλά ξαπλώνει χαμέ τζαι θωρεί γυρο-γυρό. Εθυμησεν μου τον "Χρυσούλη" μας στην Κύπρο τζαι ότι θέλω ένα σκυλάκι. Έσhε χάρη που λυπούμαι που θα το αφήνω τόσες ώρες μόνο του κάθε μέρα αλλιώς ήταν να έπιανα ένα σίουρα.

Ετέλειωσα την δουλειά μου, είπαμε καμιά κουβέντα με τον Άρχων τζαι σιγά σιγά ήρταν τζαι 2 κομπιουτεράδες τζαι ο Ινδός. Ο Ινδός ήθελε να δούμε μαζί τα πάουερ πόιντ σλάιντς του γιατί αύριο έσhει παρουσίαση σε 5 καθηγητές  για να τους πεί τι έκαμε τον τελευταίο χρόνο όπως ορίζουν οι κανόνες του προγράμματος του Ph.D του. Να μεν τα πολυλογώ έγινε 8:15 να τελειώσω. Εποσhερέτησα την Μία τζαι είπα τους φέυκω. Λαλεί μου ο ένας ο κομπιουτεράς τζαι ο Ινδός, "θα πάμε να πιάσουμε ένα σάντουιτς που την καφετέρια του νοσοκομείου δίπλα,  έρκεσαι;" Άτε επία, τζαι ώς τες 9:15 ημουν σπίτι. Είδα κάμποσα επεισόδια του χάο άι μετ γιορ μάδερ τζαι κατα τα μεσάνυχτα έπεσα. 



Η Μία στο εργαστήριο.








Σκυλίσια ζωή - the bad and the ugly!

Η ώρα 2:10 πμ εξύπνησα τζαι ακούετουν το "Μερτικό μου απ'τη χαρά"!!  Το συγκεκριμένο τραγούδι φακκά μου γιατί εν πολλά μακάβριο τζαι κλαμμένο. Όσον τζαι ακούετουν η μουσική, με το ζόρι εμπορούσα να διακρίνω ποιο τραγούδι ήταν. Ώσπου να πιο νερό εγύρισε στο "να'σουνα Θεέ μου πότης να σωθεί η ανθρωπότης, στο μεθύσι σου απάνω, να μαχαίρωνες το χάρο" με την τραγουδίστρια να κτυπά σhίλια γυρίσματα στο τελευταίο εεεεεε του "μαχαίρωνες"! 

Δίπλα μου έσhει ένα εστιατόριο που έσhει τζαι αίθουσα πάρτυ. Πριν κάτι μήνες είχαν πάρτυ με ξένη μουσική πολλά δυνατή αλλά τωρά ευτυχώς εσταματήσαν τα. Εψες τα άκουσα πρώτη φορά τζαι ευτυχώς τούτο όσον τζαι ακούονταν τζαι ευτυχώς ενύσταζα τζαι εξανατζοιμήθηκα.

Σήμερα είπα να περιποιηθώ λίο τον εαυτό μου τζαι επία για ένα μανικιούρ-πετικιούρ απέναντι. Όταν έκατσα κάτω που τζείνα τα πράματα για να στεγνώνουν τα νύσhια, το παράθυρο ήταν απέναντι μου. Είδα στο παράθυρο του εστιατορίου με την αίθουσα δίπλα που το διαμέρισμα μου να λαλεί "Γκρικ μιούζικ έβρι Σατερντέι φρομ 11 μμ - 5 πμ" τζαι ένα τηλέφωνο πουκάτω για κρατήσεις. Έ ρε γλέντια τωρά...(κυριολεκτικά τζαι ειρωνικά) που κάθε Σάββατο θα ακούω το "Μερτικό μου απο την χαρά" τζαι μια με τσιριλιχτή φωνή με τρίλιες τζαι σκυλέ γυρίσματα να παρακαλέι να ήταν ο Θεός πότης για να σωθεί η ανθρωπότης. . Καλά τζαι χρυσά τα λαικά αλλά τα "σκυλίσια βέρσιον" εν τα αντέχω. Έτσι τζαι ακούσω τζαι το Αγριολούλουδο ένιξερω τι θα κάμω....Έτσι "σκύλοι" να μου λείπουν!!!

7 σχόλια:

  1. Τον "Μουσταφάν" εν τον επαίξαν; χαχαχαχα
    πιάε καμπόσα πιάτα να 'σιεις να σπάζεις άμαν μερακλώννεις με τα άσματα που απέναντι! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα εν ο Τρίκκης τζιαι κάμνει διεθνή καριέρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ινβίκτους
    Ενιξερώ ρε, όπως σου είπα επήρεν με ξανά ο υπνος, σιγά μην κάτσω να ακούσο ολο το ρεπερτόριο. Αλλόπως να κανονίσω να κάμουμε πάρτυ αφού θα έχουμε φρι μουσική!

    @Αχάπαρη
    Τζαι να εξανακτυπήσασαν με τον "Αχτύπητο που χαναχτυπά";;;;;

    @Ίνα
    τελικά you are a problem solver!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωχ! πάλι καλά που κατάφερες να κοιμηθείς... σε ανάλογη περίπτωση θα έκλαιγα όλη νύχτα από τα νεύρα μου :/

    κούκλα η Μία :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δες που τα σκυλάδικα έχουν μεταναστεύσει επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ουφ
    Πάλε καλά να λαλείς που εν εθώρουν όνειρο με μπακγράουντ τσιφτετέλια!

    @Ρίτσα
    Τα σκυλάδικα τζαι αν έχουν μεταναστεύσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή