Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Να σας συστήσω τα παιθκιά

Αφού τα παιθκιά στην δουλειά θωρώ τα παραπάνω που κάθε άλλον άνθρωπο, είπα να σας τους συστήσω. Το γρούπ μας έσhει 2 σέκτιονς, το εξπεριμένταλ εργαστήριο τζαι τους κομπιουτεράδες χημικούς.

"το παιδί με τες σhισμένες φανέλες".

Ετών 30, τριτοετής φοιτητής ΡhD. Που την πλευρά του παπά του Λιθουανός τζαι που την μάμα του Ιταλός. Μεγαλωμένος στο Νότιο Ιλλινόι. Έσhει ακόμα 3 αδερφούς, ο ένας εκ των οποίων εν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής κάπου στην Καλιφόρνια. Έσhει τα με μια που κάμνει ΡhD στην Νορθ Καρολάινα τζαι βρέθουνται μια φορά το μήνα τζαι παν τζαι έρκουνται εναλλάξ.

Έχουμε κάτι προτζεκτς μαζί τζαι μαχούμαστε να γράψουμε 2 πέιπερς για δημοσιεύση....Γενικά φκάλουμε καλή δουλειά μαζί. Εν έξυπνος τζαι έσhει καλες ιδέες. Τύπος πολλά ειλικρινής. Δεν μπορεί να προσποιηθεί άμα εν συμπαθεί κάποιον. Όταν τον πρωτογνωρίσεις, θα σχιματίσεις λάθος εντύπωση. Θα τον πάρεις για κακό ψυχρό κι ανάποδο, αλλά μετά καταλάβεις ότι ενεν έτσι. Απλά ασχολείτε μόνο με άτομα τζαι πράματα που τον ενδιαφέρουν. Πορωμένος με τα εξπέριμεντς τζαι ο πιο δουλευταράς του εργαστηρίου. Δεν βοηθά κανένα τζαι δεν εμπιστεύκετε τα αποτελέσματα κανενός (εκτός που μένα). Ένιξερω πως εμένα μου έσhει εμπιστοσύνη. Αλληλοβοηθούμαστε τζαι γενικά είμαστε τζείνοι που κρατούμε το εργαστήριο. Αν έσhει ένα πρόβλημα στην δουλειά ή τζαι κάτι άλλο θα το συζητήσουμε τζαι γενικά μίλουμε ειλικρινά μεταξύ μας.

"Κινητή εγκυκλοπαίδεια".


Ετών 23, τριτοετής φοιτητής ΡhD! Ναι καλά εθκιάβασες! Ινδός, οι γονείς του ήρταν που την Ινδία τζαι τζείνος εμεγάλωσε στο Μισιγκαν. Όταν ήταν γυμνάσιο "χι τέστετ άουτ" (οπώς λαλεί ο ίδιος) που τα μαθήματα του γυμνασιού/λυκείου τζαι εκράταν μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου. Επίαν πανεπιστήμιο στο Μισιγκαν τζαι σε 3 χρόνια έκαμε τρίπλ ματζορ! Ναι καλά εκατάλαβες! Έσhει 3 πτυχία: Μαθηματικά, Βιοχημεία τζαι Κομπιούτερ. Είναι μια κινητή εγκυκλοπαίδεια...!

Όταν ήρτεν στο εργαστήριο πριν 2 χρόνια, ο Άρχων είσhεν γκρέιτ εξπεκτέισιονς αλλά το παιδί εν μόνο εγκυκλοπαίδεια. Για να κάμει ενα πείραμα σωστά πρέπει να του τα κάμω κουτσιά καθαρισμένα. Εν πιάνει το σhεριν του στα πειράματα. Γενικά έσhει 2 χρόνια τζαι εν τα καταφέρνει. Δεν καταβάλλει τζαι αρκετή προσπάθεια όμως.... τεμπελιάζει. Βοηθώ τον τζαι εκτιμά το αλλά νομίζω ήρτεν του βαρύ γιατί νομίζω πρώτη φορά ενεν ούτε τέλειος, αλλά απλά μέτριος σε κάτι. Εν τζαι πολλά αυστηρή η οικογένεια του τζαι πολλά θρησκευόμενη σε σημείο εξωφρενικό. Η αρφή του ετέλειωσε γιατρός τζαι κάμνει ειδικότητα τζαι στην ιατρική σχολή ερωτεύτηκε έναν "άσπρο Αμερικάνο"(όπως τον αποκαλεί η οικογένεια του). Επαντρευτήκαν κρυφά τζαι τωρά θα αλλαξοπιστήσει ο άσπρος τζαι θα πιάσει τζαι το όνομα της γενέκας του (άκουσον άκουσον!!) για να παντρευτούν στην Ινδία το καλοκαίρι. Γιατί αππάρεντλι οι "νόμιμοι γάμοι" στην θρησκεία τους γίνουνται μόνο στην Ινδία! Βοηθώ τον στην δουλεία αλλά τωρά τελευταία τεμπελιάζει πάρα πολλα τζαι εν μπορώ να κάμνω συνέχεια τη μπέιμπι-σίττερ του....

Το καλό είναι ότι είναι ένας εκ των δύο που κάμνουμε το καθημερινό μας σταυρόλεξο που το dictionary.com. Λαλούμεν τζαι τσόφτες τζαι γελούμεν τζαι περνούν πολλά ευχαριστα οι ώρες μας στην δουλειά.

"ο άχρηστος"

Ο τεκνίσhιαν μας...ποιος άλλος! Πολωνός, ετών 33. Αφιέρωσα πολλές γραμμές σε προηγούμενα ποστ τζαι εν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Θωρούμεν τον τζαι ταράσσει το νευρικό μας σύστημα. Φακκά μου!

"o exchange student"


Πολωνός, ετών 24. Ήρτεν να κάμει το τελευταίο του έτος του Μπάτσελορ μέσω ενος προγράμματος στο πανεπιστήμιο. Τεμπέλης, έρκετε η ώρα 2 τζαι ως της 7 μαξ φεύκει. Ως τωρά δεν έσhει ούτε ένα αποτέλεσμα της προκοπής τζαι ούτε ενδιαφέρετε να μάθει. Αμαν εσhει απορίες πάει στον τεκνίσhιαν που εν πιο άχρηστος τζαι κάμνουν τα ίσhια ίσhια. Ο Άρχων είπεν του σhίλιες φορές να ρωτά εμένα ή το παιδί με τες σhισμένες φανέλες αλλά ατού...εν σπαστικά πολλά ψωνισμένος τζαι νομίζει ότι μπορεί να τα κάμει ούλλα μόνος του τζαι ότι ξέρει τα ούλλα.


"o undergrad"

Κορεάτης, ετών 22. Τελειώνει τον Μαή το πτυχίο του. Μόνο ντάμπλ μέιτζορ τούτος. Φυσική τζαι μαθηματικά. Κάμνει αιτήσεις για ΡhD τζαι ήδη έπιασεν τον το Χάρβαρτ, το ΜΙΤ, το Γέιλ τζαι το Στανφορτ τζαι πάει τζαι για ίντερβιου σε πολλά άλλα.Ενιξέρει λαλεί τι να θκιαλέξει...άκου προβλήματα! Πολλά καλό παιδί όμως. Δουλεύκει σκληρά στο εργαστήριο, αν τζαι κρατά τζαι τόσα μαθήματα. Κοινωνικός τζαι ρωτά τζαι μαθαίνει. Πολλά καλό παιδί.


"Κομπιουτεράς που την Οκλαχόμα"


Ετών 25, τριτοετής φοιτητής ΡhD. Ο τρίτος της παρέας του σταυρόλεξου (μούζιν μπροστά μας η παρέα της Φεγγαρόπετρας των μυστικών της Εδέμ). Λίο (πολλά δηλαδή) geek. Καλό παιδί αλλά περίεργος τζαι "socially awkward" που λαλούν τζαι δακάτω. Κάμνει τζαι λια πειράματα τζαι βουρά με που πίσω γιατί εν έσhει ιδέα που δουλειά εργαστηρίου.

"οι υπόλοιποι"

Τους άλλους κομπιουτεράδες εν τους ξέρω καλά. Θωρώ τους 2 φορές την εφτομάδα στο γκρούπ μίτινγκ. Εν ολίγοις, έχουμεν τον "κομπιουτερά που το Νεπάλ" τεταρτοετής φοιτητής ΡhD που τωρά αφήκε το μαλλί ανέμελο τζαι συναγωνίζετε με! Έχουμε τον "κομπιουτερά 35+ ποστ-ντοκ που το Ιραν" που φεύκει σε λίες μέρες γιατί θκειόχνουν τον με τροπο γιατί εν λίο αχάπαρος. Έχουμε τζαι τον " Φινλανδο-Αμερικάνο κομπιουτερά" πεμπτοετής (άτε έκαμα τζαι δική μου λέξη) φοιτητής ΡhD που εν αντικοινώνας τζαι το μόνο που ξέρουμε είναι ότι εχώρισεν πρόσφατα που την φιλενάδα του. Τζαι τελευταίο έχουμε τον "38χρονο Γαλλο-καναδό ποστ-ντοκ κομπιουτερά" που εν πολλά αρνητικός τύπος τζαι πολλά περίεργος με φιλενάδα στον Καναδά που έσhει 3 τίνειτζ κοπελούθκια!

12 σχόλια:

  1. τζαι δεν εμπιστεύκετε τα αποτελέσματα κανενός... μόνο τζαι μόνο που τούτο το συμπάθησα το παιδί χε χεχε.
    τον Ινδό τον ελυπήθηκα, για τον Κορεάτη δεν είχα καμία αμφιβολία ότι λύνει μέσα στο εργαστήριο.

    αν είχα διεθνή δουλειά θα προσλάμβανα κορεάτες τζαι γιαπωνέζους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αφρική πως τζιαι εξίκοψεν χωρίς αντιπρόσωπο στο εργαστήριο σας?;p

    Το πεμπτοετής στέκει για εμάς που εν 5 χρόνια η σπουδή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Μάνα
    Τζαι εγώ έτσι νοιώθω. Τον Ινδό λυπούμαι τον τζαι εγώ...Σκέφτου ότι η γονείς του δεν παν κάπου ούτε σε κάποιο σπίτι, αμαν ξέρουν ότι θα καταναλωθεί αλκοόλ! Τζαι που εμάθαν για την αρφήν τζαι τον "ασπρο" επάθαν που 3 καρδιακά!
    Το μόνο "κακό" στους Ασιάτες εν ότι εν πολλά ανταγωνιστικοί...τουλάχιστον το 90% τον οποίων εγνώρισα.

    @Μόχα
    Η κοπέλα που μας πλυνίσκει τα γκλασγουέρ του εργαστηρίου εν Άφρικαν Αμέρικαν. Μετρά;;;;

    Τζαι δαμέ τα PhD εν περίπου 5 χρόνια απλά εν ήμουν σίουρη αν έσhει έτσι λέξη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δουλεύκουν τζιαι τα παιθκιά του μπινγκ μπανγκ μαζί σου ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα! Ναι! Τον Ινδό λαλούμεν τον τζαι Ραζ! Ο μάστρος ο 'Αρχων εν εβραίος αλλά εν φορεί έτσι ζώνες οπως τον Χάουαρντ...Εγώ σκέφτουμε να κάμω την Έιμι Φάρα Φάουλερ γιατί την Πέννυ εν να δυσκολευτώ πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Βούιν εν σε άλλο πανεπιστήμιο δυστυχως. Εν τα Κυπριακά μας γονίδια που μας εμποδίζουν να κάμουμε τιν Πέννυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Epeidi eimai asxeti pou bing bang theory (nai distixws an kai eprepe na ta thwrw touta tohrw to NOVA series pou mathaineis gia efeureseis kai real people alla ok apo oti fainetai kai oi BIg Bang people are real in a sense...)

    Tin Penni kamnoume tin kai oi dio alla oi sto ksantho, se ena allo atou tis an me pianeis Invicte!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η δουλειά σου μου θύμισε το Bones. με αυτό είχα πορωθεί ένα διάστημα... είχαν πλάκα οι interns :-)

    το παιδί έχει λιθουανικό όνομα;
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς όμως τα "αινιγματα" που λύνουμε αφορούν την δομή πρωτεινών τζαι όι εγκλήματα....

    Κόπιασε να σου τον συστήσω που κοντά!
    Το επίθετο του εν "Αμερικανοποιημένο Λιθουανικό" τζαι το μικρό του αν τζαι ενεν Εβραίος, εν "εβραικό" που την Παλαιά Διαθήκη.

    α! τζαι άι φοργκοτ το μενσιον ότι εν τζαι γυμνασμένος τζαι έσhει τζαι σhιλια σκουλαρίτζια τζαι 1-2 τταττού, τζαι γενικά ωραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έχει απευθείας πτήση Λάρνακα - Σικάγο;
    :-)


    (υπερατλαντικό κόλλημα!) :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορείς να πάεις Λάρνακα-Κρυοχώρα (να δείς τζαι την Ποστ) τζαι μετα να έρτεις Κρυοχώρα-Σικάγο!

    Προσφέρω τζαι καπίρες με μαρμελάδα μόσφιλο που την θεία μου για μπρεκφαστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή