Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μυστηριώδεις αναγνώστες

Πολλοί που μας έχουμε τζείνο το αππλικέισιον στο πλευρό του μπλογκ που δείχνει σημαιούες που τες χώρες απο τις οποίες ήρτεν ένα ΙΡ στο μπλογκ μας. Πολλοί επρόσεξα ότι έχουν ένα κατεβατό χώρες....Εγώ επείδη εν έχω πολλές, εν εύκολο να προσέξω άμα πεταχτεί μια καινούρια σημαία τζαι πλας έιμαι άτομο που προσέχει λεπτομέρεις. Πριν κανένα μήνα λοιπόν επρόσεξα ότι εμφανίστηκε στο μπλογκ μου η σημαία της Ινδίας. "Οοοοο ουάο" εσκέφτηκα "έχω αναγνώστη που την Ινδία;;;;;!!!!!!" Εφαντάστηκα για λίο ότι υπάρχουν πολλά σενάρια.

1. Κυπραίος/αία φοιτητής που έσhει ή είσhεν συγκάτοικο/φίλο/φίλη που την Ινδία. Επίεν ο Ινδός/Ινδή στην χώρα του να παντρευτεί τζαι εκάλεσεν τον Κυπραίο/α τζαι επίεν. Ήταν αθκιασερός τζαι είπεν να δεί τα η-μέιλ του τζαι να χαζεψει λίον ονλάιν ώστι να ετοιμαστούν να παν κάπου. Έκαμε κλίκ στο μπλογκ μου τζαι εμφανίστηκε η σημαία της Ινδίας.

2. Κανένας μπλόγκερ που επίεν ταξίδι τζαι είπεν να θκιαβάσει κανένα μπλογκ ώσπου να σαστεί η γεναίκα του να παν να φαν ή καμιά μπλογκερ που επιέν ταξίδι τζαι είπεν να θκιαβάσει κανένα μπλογκ ώσπου να φκεί ο άντρας της που το μπάνιο.

3. Κανένας κοσμοταξιδεμένος μπλόγκερ που πάει παντού για μπίζνες όπως την Ποστ-μπάμπυλον. (μπάι δε γουέι, εχάθηκεν η ποστ τούτες τες μέρες....)

4. Κανένας Ινδός που έκαμε κανένα τάιπο στο γκούγκλ τζαι επάτισε στο μπλογκ καταλάθος.

Σε λία λεπτά εσταμάτησα να πλάθω σενάρια, τζαι εξίασα το για μέρες, ώσπου σε 1-2 εφτομάδες επετάχτηκε σημαιάκι που το Βιετναμ! "Έιπαμεν ο Κυπραίος επίεν παντού αλλα  τζαι στο Βιετνάμ;;;!!" Το μόνο σενάριο που εμπορούσα να σκεφτώ ήταν το νούμερο 4. Αποφάσισα το, ήταν τάιπο. 

Μετά που λίες μέρες, εμφανίστηκε δεύτερο βιού που το Βιετνάμ! Ε, όι!! 
Ε πάλε τάιπο; Εν γίνετε ρε κουμπάρε... Γουότ αρ δε τσάνσες οφ δατ χάπενινγκ;;;

Τζείνη την ημέρα εβρεθήκαμε με ένα φίλο για καφέ. Έτσι τζ'έτσι λαλώ του....ιτ ντας νοτ μέικ σενς. Λαλέι μου μπορεί να εν κανένας κομπιουτεράς τζαι να ξέρει κόλπα για να κατεβάζει πράματα τζαι κτλ κτλ τζαι να εν Κύπρο τζαι να κάμνει κάτι τζαι να του εμφανίζει ΙΡ που Βιετνάμ. Τότε εγώ μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα...Ε όι δηλαδη!!! Ο αναγνώστης που την Ινδία τζαι το Βιετναμ να εν Κύπρο ή Ελλάδα ή Αγγλία ή Αμερική ή που κάπου έτσι τελοσπάντων;;;;

Γι'αυτό αγαπημένε αναγνώστη που την Ινδία εντ/ορ Βιετναμ, λαλείς μου πλις αν είσαι πραγματικά τζαμέ;; Λύσε το μυστήριο πλις... είσαι ένας κομπιουτεράς τζαι κάμνεις κόλπα ορ αρ γιου ρίαλλι δέαρ;;;; Στην περίπτωση που εν πεις τίποτε, θα υποθέσω ότι ήσουν απλά τάιπος.....

Υ.Γ:  Καλή έβδομάδα σε όλους με ένα αγαπημένο τραγούδι




19 σχόλια:

  1. Κανένας μπλόγκερ που επίεν ταξίδι τζαι είπεν να θκιαβάσει κανένα μπλογκ ώσπου να σαστεί η γεναίκα του να παν να φαν

    χαχαχαχαχα
    Εθκιάβασεν περί τα 30 ποστς ώσπου να σαστεί η Αντρονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως ειναι επαναπατρισθεν οικιακή βοηθός, που πεθυμα την Κυπρο?
    Η wannabe οικιακή βοηθός που προσπαθει να μαθει κατι για μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Parousa!
    sorry an eshmiwsa apousias, eleipa taksidi:-D

    emena molis emfanistike h simaia tou Iran sto blog mou eskeftika ta idia me sena, plus oti me parakolouthoun epeidh se ena post egrapsa kati gia ton ahamadinedjad:-S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. she demon

    mallon en typo kori esi...tze ego etsi pisteuko gia ta dika mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hello prasinada this is takmantou calling. cyprus 12 points :p

    κόρη post εθεάθηκες στο βιετνάμ άκουσα μαζί με την agelina..

    by the way το άλλο με τα search words στο google ετσιάκαρες το? σήμερα έφκαλε μου οτι 3 άτομα μπήκαν στο blog μου μετά που αναζήτηση "μεγάλο μουνί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Invictus
    Έκαμε τζαι 5-6 κόμμεντς πιλέ!

    @Okyalos
    Γουέλκαμ καταρχάς! Τούτο εν το εσκέφτηκα..Επαναπατρισμένη ένομιζώ να μιλά καλά την ελληνική αλλα το γουόναπι παίζει γιατί μπορεί να κάμνει κρασh κορς για να εντυπωσιάσει.

    @Post
    Πε μου επέρασες τίποτε που Ανόι;;;
    Το Ιράν πάντος ναι εν όντως φοητσάρικο....Ενεν παίξε γέλασε

    @She
    Το πιο πιθανό....αλλά πόσα τάιππος ξεχωριστές ημέρες; Ξυπνά ο Σέρλοκ Χολμς (όι η Κέιτι Χολμς) μέσα μου.

    @Αχάπαρη
    Άσε είδα τα δικά μου τζαι εγέλουν μιαν ώρα! Έχω τζαι εγώ κάτι τσόφτες. Συν τοις άλλοις τί ήθελα μια φορά να αναφέρω την φασιονίστα Βαλεντινα Τσίγκη...εν το ήξερα ότι την κάμνουν τόσοι γκούγλ! Ενα ποστ με τούτα θα είσhεν χάζι πάντως! αααα, τζαι μιας τζαι έγραψες το δαμέ, τωρά όποιος το ψάχνει είσhει πιθανότητες να έρκετε τζαι που ποδά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έσιεις τζιαι 2 σταθερούς αναγνώστες που το Βιετνάμ σε παρακαλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν ξέρω πως βάλλεις τες σημαιούες. Είναι εύκολο; Είδες έφτασεν τζαι στο βιετναμ τζαι στην ινδία η φήμη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι εν πολλά ευκολο.Καμε κλικ πάνω σε ένα απο ένα μπλογκ τζαι μετά πίαινε τζαμε που λαλεί "Get yours".

    @Νηπενθές & Σκουλουκούιν
    Λετς νοτ μέικ κονκλούσιονς γετ....μπορει να εν απλά κατα-λάθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρέσκει μου τζιαι εμένα πολλά το τραγούδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει να εν ο Rajesh που την Ινδία, αλλά εν μπορεί να σου απαντήσει γιατί εν μπορεί να μιλά σε γεναίτζες... Καλά, καλά, έννα κόψω το Big Bang Theory...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχαχαχα!!! Εν το εσκεφτηκα τούτο. Γελώ μόνη μου αυτήν την στιγμή!!! :)
    Μεν το κόψεις....είμαι τζαι εγώ πορωμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ela re sorry, egw imoun - epetaxtika na allaksw kati koumbouthkia pou eparaggeila pou to ebay tes proalles tziai en mou ekamnan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εν κρίμα να κάθετε το τζέτ...καλά κάμνεις το τζαι πιάνεις το τζαι πάεις έστω τζαι για κουμπούθκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παντού υπάρχουν κυπραίοι και ελλαδίτες καλή μου. ακόμη και στο βόρειο πόλο. όλο και κάποιος αθκειασερός θα βρεθεί να μας διαβάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αααααχχχχχ μα ούλλα εγώ πρέπει να σας τα εξηγώ σιόρ;

    Ο Χρύσανθος που λες (όι ο Τσουρούλλης), ήταν τες προάλλες μες σε έναν μπλογκ όπου εκαυκαλατίζαν καμπόσοι για το Συνεταιρισμό για την Ειρήνη (όι τη Χαραλαμπίδου, ούτε τζίνην με την πίππα). Πε τζαι να πεις εγίνην διαδικτυακός καυκάς (εν ήταν νύχτα οπόταν εν ετραβηχτήκαν μασιέκρα τζαι συνεπώς η Ρούλλα -όι η Μαυρονικόλα- έμεινεν δίχα αγκάλην).
    Πας τον καυκάν λοιπόν, είπεν ο διαχειριστής του μπλόγκ να το κόψουν ως τζιαμέ ειδεμή "εννα γενεί Βιετνάμ δαμέσα α!".
    Ο Χρύσανθος έμεινεν χάχας γιατί εν εκατάλαβεν περί τίνος επρόκειτω. Κέσκεσε Βιετνάμ σιόρ τζαι χρησιμοποιεί το σαν απειλεί τούτος; Οπόταν αποφάσισεν την Παρασκευήν το δήλις ποννα σκολάσει που τη δουλειά, να πεταχτεί ως το Βιετνάμ να δεί ιδίοις όμμασοι τί γίνεται. Όπερ και εγένετω.
    Πάει λοιπόν ο Χρύσανθος στο Βιετνάμ αλλά εν αθθυμάτουν το όνομαν του μπλόγκ για να μπεί να δεί στοιχεία να ξέρει τί να ψάξει τελοσπάντον. Έκατσεν εις το λόμπυ του ξενοδοχείου τζαι εμάσιετουν να έβρει το μπλόγκ. Έμπηκεν μες σε όσα μπλόγκς αθθυμάτουν πέρκι δώκει πάνω του. Έμπην εις της Νήρις, έμπηνμ στης Μάνας, έμπην στης Σάϊκ, έμπην στου Ινβίκτους (αφόμπηνπόμπην έκατσεν τζαι νάκκον), έμπην τζαι στης Πρασινάδας! Έτο πρώτον χίτ που το Βιετνάμ.
    Γυρεμόν γυρεμόν όμως εν ήβρεν το μπλόγκ. Εν το μεταξύν εποκαμάτησεν τζι επήεν να ππέσει.
    Το Σάββατον το μεσομέριν (άρκησεν να ξυπνήσει) αντάκωσεν πάλε search: έμπην στης Νήρις, έμπην στης Μάνας........έμπην τζαι στης Πρασινάδας! Έτο τζαι το δεύτερον το χιτ που το Βιετνάμ!
    Τελικά εν ήβρεν το καυκαλατίστικον το μπλόγκ τζαι εστράφην πίσω για να τσιεκκάρει μες το history του firefox του στη δουλειά. Αγγούριν του ππίγκου! Πριν να φύει την Παρασκευήν, έκαμεν τα ούλλα clear (άμπα τζαι δεί ο μάστρος του ήνναμπου κάμνει ούλλη μέρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχαχαχαχαχα! Οκ τώρα έπεισες με! Τζαι τούτος ο Χρύσανθος σιόρ, τί σοβαρός πατέρας θα γίνει άμαν έτσι στο άξιπα πετάσετε Ανόι; Μα εν σοβαρά πράματα τούτα για σουν του μπί φάδερς;;;

    Τωρά που ετσάκαρα ντήαρ Ινβίκτους, η μάνα έσhει πολλά μεγάλη συλλογή που σημαιάκια...ως τζαι που τιν Μπουρκίνα Φάσο (μεν μου πεις εν τζαι τούτο ο Χρύσανθος;!) αλλά που Βιετνάμ έν έσhει. Από κάπου μπάζει η ιστορία σου....εν μας τα λαλείς καλά;!;!;!;!;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μια λογική εξήγηση υπάρχει. Επηαινεν ο Χρυσαθθος Βιετναμ αλλά επειδή ήταν λαστ μινιτ το φλαιτ του μονο μέσω Μπουρκίνα Φασο ήσεν για τρανσιτ. Σαν εκάθετουν που λες με στο γκειτ στην Μπουρκίνα ετσακκαρε τα μπλόγκς. Εμπήκεν εις της Μάνας. Εν επρολαβεν παρακατο γιατί εφευκεν η πτήση. Ατε τα άλλα τσακκάρω τα στο Βιετναμ λαλεί. Τζαι έτσι έγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή