Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Big Lab Theory - Almost 4 months later

Οπως κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της, πρεπει να κάμει κανένα αφιέρωμα, καμια τηλεταινία τζαι στην καλύτερη των περιπτώσεων ενα εκτακτο επεισόδιο για το τι γίνεται μετά.

Μετά την απαιτηση του κοινού στο προηγούμενο ποστ επανέρχομαι με τα νέα.

Με τον Αρχων ανταλλάξαμε αρκετά  ήμεϊλ. Εστειλαμεν μαζί με τον ΠαΣχιΦά τζαι τον Νεμπράσκα μια εργασίας μας για δημοσιευση σε χλιδάτο περιοδικό. Εφάμεν απόρριψη τζαι τωρα είμαστε σε αναμονή που άλλο χλιδάτο περιοδικό. Εχω ακόμα μια εργασία μισογραμμένη την οποία πρέπει να τελειώσω τζαι να του στείλω. Λακωνικός ο Αρχων εν μου λαλεί ιδιαίτερα πολλα πέραν του λογου του εκάστοτε ήμεϊλ. Εστειλε μου μόνο μια φώτο οικογενειακή που επιαν στην Αφρική τα Χριστούγεννα.

Με τον Νεμπράσκα ανταλλάξαμε 2-3 ήμεϊλ περι δουλειάς. Ειπεν μου οτι εκατάντησε να δουλευκει πολλά μοναχικά γιατι οι υπολοιπο εν ο κάθε ένας στον κόσμο του τζαι οτι η νέα τεχνικός δεν ειναι ιδιαίτερα καλή τζαι οτι είμαστε κοντά στην αυτοκαταστροφή του εργαστηρίου γιατι αναλάβαν να την βοηθουν στην αρχή ο Μιχαλάκης τζαι ο Οκλαχομάς. Ειπεν μου επίσης οτι το εργαστήριο εν ενα αχούρι, φίλθι ντισκάστινγκ ειπεν γιατι κανένας εν καθαρίζει τζαι οτι εφάνηκεν ο τόπος μου αν μήτε άλλο σαν καθαρίστρια!

Ο Μιχαλάκης περιμένει απο λεπτό σε λεπτό το δευτερο μωρό του με την κυρία Μιχαλάκη. Αρα φαντάζουμαι (με το μπαρδόν) χεσμένο έχει το εργαστήριο. Στελλει μου κάθε τοσο ήμεϊλ με απορίες τζαι κάμνει με να αναρωτιούμαι αν η μνήμη του εν πιο μιτσιά τζαι που χρυσόψαρο ή αν απλά με έχεζεν τζαι εμένα οταν του απαντούσα οταν με εξαναρωτούσεν την ίδια ερώτηση. Τα Χριστούγεννα εστειλεν μου την τυπική οικογενειακή φωτογραφία που φκάλουν όλες οι "καλές" Αμερικάνικες οικογένειας με χαμόγελο γνωστής οδοντόκρεμας (μα εν τζαι εν να καμνουμε απληρωτες διαφημίσεις συνεχεια!)

Με τον ΠαΣχιΦά ανταλλάξαμε 5-6 ήμεϊλ. Κλασσικάς ΠαΣχιΦικά ήμεϊλ...δηλαδή μερικά που λαλείς μάνα μου ρε μα τι καλούλης τζαι αλλα που λαλείς, μα πόσο κατζιασμένο μπορεί να είναι ενα πλάσμα. Επειδη εν κλασσική ΠαΣχιΦική συμπεριφορά, τίποτε δεν με σοκάρει. Ετο ετοιμάζεται να αποφοιτήσει τζαι εγυρισεν του ακόμα παραπάνω. Συμφωνεί με τον Νεμπράσκα οτι η νέα τεχνικός δεν είναι ιδιαιτερα καλη.

Ο Οκλαχομάς στον κόσμο του....εστειλε μου 1-2 ήμειλ οποτε θέλει κάτι (καλή ώρα εψες). Φυσικά απαντώ του αλλα δεν απαντά ξανα πίσω ποτε. Αλλη κλασσική Οκλαχομική συμπεριφορά.

Πεθυμώ την ενεργή εργαστηριακή ζωή, τις καθημερινές νέες Αρχοντικές ιδέες, το geekiness/nerdiness που ηταν παντού τζαι γενικά την ατμοσφαιρα του πανεπιστημίου. Πεθυμώ τζαι τζείνη την Αρχοντική καφετέρα των $800 που εν θελω να σκέφτουμαι πόσο λερωμένη τζαι χρησμένη θα εν τωρά γιατι εφυεν η καθαρίστρια του εργαστηρίου.

16 σχόλια:

  1. mana mou re pras! jai egw pethimw to geekiness tou uni mou! en prama na sheroumai pou eimai geek;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κάμετε reunion! ..άρχισε να ανοίει και ο καιρός τωρά..άτε πε τους να κάμετε lab meeting by the beach στον Πρωταρά! ...να γνωρίσει και η πρασινομήτωρ τον Πασχιφά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα ενιξερω αν το να έρτουν εν καλή ιδέα!
      Η Πρασινομήτωρ εγνωρισεν τους ούλλους ήδη!

      Διαγραφή
  3. ο καθένας δείχνει σου με τον τρόπο του πως του λείπεις,όπως ήταν μαθημένοι στην πραγματική ζωή έτσι και στα ήμειλς.
    Πάλι καλά να λες που δεν άρχισαν παραγγελίες για γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεν ανησυχεις τζαι ο Νεμπράσκας στο ήμειλ του ανέφερε και το θέμα τροφοδοσίας του λαπ! χαχααχα :))))

      Διαγραφή
  4. Καλεσ' τους Κυπρο κορη! Να φερουν τζαι κανενα δολαριο να δουμε τζαι μεις χαϊρι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣΧΕΤΟΝ:πρασινουδα μουυυυυυυυυυ εβρε σε παρακαλω τον αγαπημενο invictus τζιαι αποφασιστε επιτελους ποτε εννα στειλετε τζινο το σταυρολεξο γιατι εν με κανουν ουλλα τα αλλα που τραβω που την φρεσκοερωτευμενη εχω την πας την κκελλεν μου τζιαι για τουτον!!!πλιζζζζζ!!! Υ.Γ. το τρειημερο δεν θα ειναι καλη ιδεα γιατι ουλλοι εν να βουρουμεν!!!ευχαριστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Μία, υπευθυνος τωρα εν ο Ινβίκτους. Εν εχω καμια νέα πληροφόρηση. Αν μαθω κατι θα σας πω....καρτερούμεν τον τζείνο βασικα... :))

      Διαγραφή
  6. πάντως τζαι το να αναγνωρίζουν την αξία σου, έστω τζαι σαν καθαρίστρια εν τζαιν λλίον πράμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν θα έχουμε Μπιγκ Λαπ Θίορυ για την Κύπρο??
    Έστω κάτι μικρό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή